- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Kızlar bana da yardım edin ne olur Bir sene oldu biz ayrılalı ama ben hala unutamamışım. Aştım sanıyordum, geçti gitti sanıyordum ama dün anladım ben hala baya baya seviyorum. O kadar kötü oluyorum ki aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Üstelik ayrılırken çok kötü davrandı bana insan gibi ayrılamadık. Ben de acımdan hakaretler ettim ama gözümde zerre küçülmedi anlamıyorum. Hala yükseklerde benim için. Sevgilisiyle bile gördüm onu ama soğuyamıyorum bir türlü. Gururum incindi tamam ama bir gurur yüzünden de bir insan bu kadar süre unutulmaz mı? Ve en kötü tarafına ondan sonra kimse olmadı, kimseden hoşlanmadım bile. Burada insanlar eşlerinden dert yanıyor onlara bile imreniyorum ben de bir gün birine "eşim" diyebilecek miyim diye. Mutsuzum ne yapacağım bana bir akıl verin.
Ondan soğumama sebebin hala onunla yaşamak istediğin bir şeylerin varolmasıyla ilgili olabilir mi?
Benim de böyle bir durumum vardı. Sevgili olamamıştım tam olarak ama görüşüyordum.
Sonra görüşmeyi kestik ; ben mahvoldum.
Aradan 2 yıl geçti ; baktım ki hala zırlıyorum; dedim ben buluşacağım , yine görüşeceğim bu çocukla.
Düşündüğüm her şeyi gerçekleştirince buz gibi soğudum ondan. Sende de benimki gibi bir durum varsa aklından atman için yapman gerekeni yapıp, durumu kabullenmen lazım sonrasında.
Yoksa yok yere üzülmüş olacaksın. İnan ki zaman kaybı.
Ben pişmanım; aslında bana uygun olmayan bir salağı mal gibi düşünüp zamanımı ziyan ettiğim için.
Son düzenleme: