Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok üzüldüm gerçekten ben 3,5 aylık bir ilişkinin acısını çekerken senin 10 senelik daha ağırdır eminim. Geri döner mi sorusuna cevap arama bence. Hayatına devam etmeye bak. Eğer umutla yaşarsan ve dönmezse daha çok üzülürsün, kırılırsın. Sadece kabullen bitti ve gitti de. Erkekler ilk başta özgür olmaktan hoşlanırlar yeni arkadaşlar edinirler, mutlu olduklarını zannederler ama sonra bir bakacak aslında hiçbiri olamamış. Boş şeylerle uğraşmış. Sonra sana dönmek isteyecek tam da sen onu sevmemeye başlarken, soğumuşken ne olacak bir hiç. Benim görüşüm bu. Hislerimde çok yanılmam. Döner ama döndüğü gün sen onu bitirmiş olursun. Mutlu olmanı dilerim...arkadaşlar merhaba aranızda oldukça yeniyim yaşadığım derin acıdan sonra sizden gelecek herbir desteğe resmen muhtacım 10 yıllık bir ilişkinin bitişinin 3.haftasındayım deliler gibi sevdiğim ve sevildiğim annem,babam,abim,dostum,herşeyim olan insan son zamanlarda benim biraz zor günler geçirmem nedeniyle olan gerginliklerim ve aşırı tartışmalarımız sebebiyle yoruldum,bunaldım sen benim en kıymetlimsin ama böyle olmuyor evlenince boşanmaktansa şimdi bitsin dedi ve yalvarıp yakarmama rağmen sessizce bitirdi.Bitmesinin ardından tel numarası değişti bütün sosyal hesapları kapatıp yenilerini açtı ilk bir hafta deli gibi bütün arkadaşları arayıp ne olur ona ulaşun,konuşun baskısı yaptım ama nafile adam bitti dedi de başka birşey demedi 2 haftadır da sesi soluğu kestim bende numaramı değiştirdim ona ait kimseyle görüşmüyorum beni gözünden sakınan,deli gibi kıskanan bu adam bir gün pişman olur da dönermi diye dualar ediyor ve hergün yana yana yaşıyorum.Ailesiyle deli gibi irtibatta olmama rağmen ayrılığın ardından 1 Allah kulu bile arayıp napıyorsunuz demedi son konuşmamızda ablamlar da senin hakkında olumsuzlar dedi ama sebebini açıklamadı ve ben bu ablalara resmen performans üstü değer verdim Allah tan sonra sevgilime ve bu aileye taptım desem yanlış olmaz.Şimdi umutla geri gelir mi diye bekliyorum önceden kapalı olan twitter hesabı şimdi açık ilk etapta yeni hayat,yeni umutlar diye tweetler atarak can yakıcı olsa da son günlerde Sevgiliye verilen en güzel hediye sadakattir.Dönen çok ama semah eden az tweetleri ile kafamı iyice kurcalıyor evlilik hayali kurduğum bu adam gelir mi dersiniz 10 yıl içerisinde bir kez bile peşimden koşturmadım onu yormadım ne dediyse ne zaman istediyse elinin altında oldum,haklı haksız ne zaman kavga etsek ilk adımı attım,ama hakkını yiyemem çokta değer gördüm 10 yılda ilk defa bende bu kadar sessiz kalıyorum acaba bu kız ne alemde der de bir gün beni arar mı nolur ama nolur bana yardım ve dua edin bu mübarek ramazanlar hatrına rabbim sevdiğime kavuştursun beni ve cümlemizi,hayırlı ramazanlar hepimize...
Canım çok üzüldüm gerçekten ben 3,5 aylık bir ilişkinin acısını çekerken senin 10 senelik daha ağırdır eminim. Geri döner mi sorusuna cevap arama bence. Hayatına devam etmeye bak. Eğer umutla yaşarsan ve dönmezse daha çok üzülürsün, kırılırsın. Sadece kabullen bitti ve gitti de. Erkekler ilk başta özgür olmaktan hoşlanırlar yeni arkadaşlar edinirler, mutlu olduklarını zannederler ama sonra bir bakacak aslında hiçbiri olamamış. Boş şeylerle uğraşmış. Sonra sana dönmek isteyecek tam da sen onu sevmemeye başlarken, soğumuşken ne olacak bir hiç. Benim görüşüm bu. Hislerimde çok yanılmam. Döner ama döndüğü gün sen onu bitirmiş olursun. Mutlu olmanı dilerim...
Öyle sıcaklık hissettim ki yazdıklarınızda bir an huzur buldum,çok teşekkür ederim okuma zahmet gösterdiğiniz için bugün ayrılığın 5.haftası tuhaf gelişmeler yada ne denirse oluyor ama aklımı kaçıracağım.geçtiğimiz hafta benim biriyle olduğum duyumunu alıp çıldırmış ortak arkadaşları arayıp kimse o şahıs öğrenmelerini yanıma gelirse beni keseceğini söylemiş ki öyle biri kesinlikle yok.Bütün ısrarlara rağmen ikna olmamış twitter a yanıltmadın güzelim,ama allah var daha iyi yere kapak atmışın yazmış bunu okuyunca çıldırdım resmen bir şekilde numarasını bulup aradım arkadaşına çıldran adam bana öyle sakin konuştu ki önemli değil sordum ve kapandı konu dedi telefonu kapattı.Anlamadım bu tavrı 3 gün sonra tekrar aradım beyimizin egosu öyle tavan olmuş ki zannedersin Elizabeth ailesinden 10 yıl yaşadığım adam bana 10 gündür tanıyor gibi soğuk soğuk konuşup kapattı telefonu açıyor olması sorularıma cevap vermesi bile ümit vermişti ilk etapta ama sanırım gerçekten ondan vazgeçtiğim gün dönecek 5 haftadır her gün huzursuz uyuyup,uyanmaktan yorgun düştü bedenim,iyileşebilir miyim blmiyorum ama bu çocuğu çok seviyorum((
Eğer sana biraz olsun huzur verebildiysem ne mutlu bana. Daha çok destek olmak isterdim. Dinlemek isterdim gerçekten. İnsanlar anlatarak acısını hafifletir. Bende birini bulunca anlatıyorum bulamazsam kendi kendime anlatıyorum :) Daha iyi olursun umarım. Aslında bu ayrılık sana yaramalı, belki sen artık onu sevmiyor sevdiğini sanıyorsundur alışkanlık olmuştur. Kendini sınama fırsatı ver biraz. O da kendini sınayacaktır eminim. Sabret demiyorum sabretme hayatına devam et. Sosyal faaliyetlere katıl. Aklına çok gelince ağla ama sonra unut. Sana destek olmak isterim gerçekten.
ben de arkandan geliyorum sanırım... ben 27 ; eskii sevgilim 30 ...
ellmacım sen eşşek kadar filan diilsin ...
eşşek olanlar başkası ve maalesef eşşek her zaman eşşek sen öle düşün en iyisi...
ayy bu arada ben eşşek derdim sevgilime ; o da bana sıpa ...
ben de derdim ki yaa buldun benim gibi çıtırı ; çok şanslısın diyodum...
acaba o kız kaç yaşında yaaa... yani eski sevgilisi...
hata ben de galiba ; saf gibi geçmiş geçmiştir deyip hiçbir şey sormamıştım...
keşke sorsaymışım o zaman belki göz açtırmazdım ...
ama biliyorum ki en uzun süren ilişkisi benim ; tek ayrılmak istediği sevgilisi benim... çünkü en çok emek ; değer veren benim... ayy ne özelim ne özelim ... :1shok:
4 yıllık ilişkimi tek kalemde bitirdim artık yapamıyorum bana yaptıklarını kabullenemiyorum ama onsuz da olmuyor sureklı kalbımde bı tas tasıyarak daha ne kadar devam edeceğim bu durum ne zaman duzelecek bilmiyorum![]()
uzun bir süre olduğu için bir anda bu duyguların geçmesi zor tabi ki..ama zamanla bu duygular azalacak..ilk günkü kadar acı vermeyecek..
uzun bir süre olduğu için bir anda bu duyguların geçmesi zor tabi ki..ama zamanla bu duygular azalacak..ilk günkü kadar acı vermeyecek..
Teşekkür ederim elimden geldikçe ayakta,dik durmaya çalışıyorum zaman muhakkak sarar yaraları ama o dönmeden iyileşmek zor gibi ümidim bitmesin istiyorum ve nolur dönsün 10 sene sevmişim nolur bir ömür olsun( öyle bir dönsün ki hem de iyi ki yaşanmış bu ayrılık daha bir kenetlendik birbirimize diyebileyim
(ama kısmet işte zaman gösterecek hepsini sizinde sıkıntınız ya da paylaşmak istediğiniz keyifli anlarınız olursa seve seve paylaşmak isterim iyi niyetiniz için tekrar teşekkürler...
Şu 3 gün içerisinde hiç yemediğim kadar tırnak, dudak ve abur cubur yedim ve 5 sivilce çıkardım gerçekten çabuk geçmesini istiyorum bu zamanların çünkü anlamsız bir sürü şey çok fazla şey hatırlatıyor anılar çok acıtıyor![]()
Bugün itibariyle bende aranıza katılmış bulunmaktayım 2 yıl 29 günlük bir ilişkim bitti.Sebebine gelince onun her istediğini her dediğini yaptım fakat ben birşey istediğimde onun yapmadığını fedakar olmadığını gördüm.En son pazar günü faceden konuştuk kamera açtık safra kesemde taş olduğu için bazen yediklerim dokunuyo ve çok ağrı yapıyo bilenler bilir ogünde ağrım vardı ve olmasına rağmende yinede onu kırmadım kamera açtık sırf kamera kapanmasın diye o ağrımla bide ailemle yemek yerine karşısında yedim hatta ilacı bile önünde içtim aradan 15 dk filan geçti arkadaşı gelmiş kamera açık ama sürekli onunla ilgilenmeler filan benim ağrım varken bile gülmeyi ona eksik etmedim arkadaşınla konuş istersen ben biraz içeri geçeyim gelirim dedim oda çıkacağını söyledi bende nereye dediğimde dışarı çıkıcaz dedi beni o hasta halimle bırakıp arkadaşlarıyla gezmeye gidicekmiş onu sevdiğim için ağrım olmasına rağmen karşısında güldüm kamera açtım diye bana söylediği işte fazla ağrın yok hadi ben çıkıyorum oldu bende hani kamera açıkken bide onunla konuşurken ağrım birazda olsa hafifliyo diye durmasını söyledim çıkıyorum hadi kapat kamerayı diye tutturdu bende ozaman yüzüğünü tak bana göster öyle çık dedim bu arada sözlü nişanlı vs değiliz sadece beni dinleyip dinlemediğini kontrol etmek için bunu istedim kamera kapatınca söz takıcam dedi sonra kamerayı kapattık.bugün aklıma takıldı sordum yüzüğü ogün takmışmıydın takmadım dedi bana bende bana kamerayı kapatınca söz takıcam demiştin daha sözünü bile tutmuyosun konuşmak istemiyorum artık dedim.Size soruyorum arkadaşlar yalandanda olsa sırf beni dinlemek için 5 dk taksaydı ne olur bana ne dediyse yaptım bu kadar küçük basit şeyi bile yapmadı düşünün.Ben yüzüğü takıp takmamasında değilim yanlış anlamayın sadece beni dinlemediğini vurgulamak istiyorum.Böylelikle bitti diyebilirim bugünleri nasıl geçiricem atlatıcam..Sizede oluyormu bilmiyorum sanki artık birdaha sevemicekmişim aşık olamicakmışım gibi hissediyorum.Oda beni onu sevdiğim kadar sevseydi ne olurdu..Allah hepimize Sabırlar versin hoşçakalın..
Bende dun ayrıldım sevgılımden 1yıl 2 ay fln olmuştu ve lıseden berıdır de tanıyorduk bırbırımızı..
Off çok zor ,elimde olmadan cok üzülüyorum gözlerimden yaşlar akmaya başlıyor..Pişman olup ,sürünsün istiyorum peşimden.![]()
Bende dun ayrıldım sevgılımden 1yıl 2 ay fln olmuştu ve lıseden berıdır de tanıyorduk bırbırımızı..
Off çok zor ,elimde olmadan cok üzülüyorum gözlerimden yaşlar akmaya başlıyor..Pişman olup ,sürünsün istiyorum peşimden.![]()