Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

2gün oldu ayrılalı 1sene 2ay geçti birlikte ama bu sefer fena ayrıldık ve net bir şekilde bitti galiba onsuzluğa alışmaya çalışmalıyım

seni o kdr iyi anlıyorum ki cnm tahmin edemzsn. Bence erkeklerin hepsi aynı umut veriyolr sürüyle hayal kurduruyolr snra ayrılmak için bahane arıyolr ,inan cnm hiç biri için değmez benm de 3 yıllık ilşkim bitti 2 ay oluyo nerdyse. ilk zmnlar bnde böyleydm canm o kdr yanıyodu ki her gün ağlıyodum ama şimdi değmediğini görüyorum beni bi hiç uğruna bırakp giden için bi de ayrılır ayrılmaz kndisini kızların kollarna adam için nye üzülym ki. Sende alışıcksn canm emn ol pişman olup dönücktr sen sadece kndini çok yıpratma güçlü ol sakın onu özlediğini belli etme

Benimde 2 yıllık iliskim bitti ama canımdan an gitti. Oluyorum nefes alamıyorum. Ölmeyi bile düşünüyorum konu actım okuyun görün acımı.

Kızlar aynı yollardan defalarca geçmiş aynı acıları çok kez yaşamış biri olarak söylüyorum.

1.Erkekler kadınların hasta olmasından korkarlar,bizse ilgi görebilmek için belki biraz da şımarmak için hastalıklarımızdan sık söz ederiz.Bu onları korkutur.Ayrılma sebebi bile olabilir.

2.Erkekler kendilerini "herkes" yapmanızı isterler.Yani sizin herşeyiniz olmak isterler.Çevrenizde kimse olmasın,eşiniz dostunuz olmasın,hatta anneniz babanız bile onlar için tehlikedir.Dolayısıyla sizi herşeyden soyutlarlar.Ve gittiklerinde ,terkettiklerinde "herkes" gider.Yapayalnız kalırsınız.Amaçsız,kimsesiz,sessiz,ıssız adına ne derseniz.

3.Şimdi çok üzülüyor,geceleri uyuyamıyor,onu çok özlüyor,şarkılar dinleyip ağlıyor,anılarınızı düşünüyor,sesini duymak istiyor filan olabilirsiniz çok normal.Şu an size çok acı veren bu süreç seneler sonra "vay be bilmem kim için de ne çok ağlamıştım" a dönüşecek.

Tavsiyem hiç bir erkek için hayatınızın olan düzenini bozmayın.Onu sizin düzeninize uydurmaya da çalışmayın.Birlikte olduğunuz zamanların tadını çıkarmaya bakın.Hakettiğinden fazla değer vermeyin.Onu kaybetmekten korktuğunuzu belli etmeyin.

Umarım sizi mutlu edecek biriyle olursunuz.

çok haklısın canım dediklerinin aynısını yaşıyorum herşeymdi o benm ayrılalı 2 ay oluyo tamam alışıyrm ama facede bşy paylaştığını görünce canm yanıyo beni umursamaması gidip kızları eklemesi onlarla konuşması canımı yakıyo biz severek ayrıldık artık eskisi gibi deildi kendisi de farkındaydı döner mi sence .s

Bizde severek ayrıldık ben çok seviyorum. Ayrılırken bile beni çok sevdiğini kalbinin hala benim icin attığını ama göz göre göre beni mutsuz ettigini kendine yedirmedigi icin bitti. Ben onunla mutsuzluğa bile raziydim detaylar konuda var

dönmez.Nietzsche'nin çok sevdiğim bir sözü vardır."Ümt kötülüklerin en kötüsüdür,çünkü işkenceyi uzatır" der.Ümit etmekten vazgeçtiğin gün onu unutmaya başladığın gündür.Dönmesini bekleme.Seni seven birini sevmeyi dene.Olmuyorsa onun kadar seveceğin birinin karşına çıkmasını bekle.Mutlaka biri olacaktır.Face'ten de sil gitsin.İlgilenme.

haklısın tabi de olmuyo gerçekten alışmak çok zor yazmamk için direnyrm ama yazyrm yne az önce yne yazdm baya ama cevap vermedi faceni dondurdu cidden aklım almıyo benim için ölen bi çocuk şimdi nasıl bu kadar çabuk vazgeçti sence sıkıldı mı yoksa başka birisi mi var ? .s

Sen bir de ona yazıyor musun?

Yapma Allah aşkına.Başka biri vardır kesin.Kendine hakim olmaya çalış.Yazma çizme büyük yemin et yazmayacağım diye.Bir hafta yazma bakalım.Hatta facete sen kesin böyle acıklı duygusal parçalar filan paylaşıyorsundur.Yapma sakın.Bir hafta boyunca ne ona yaz ne de her hangi bir şey paylaş.Biraz merak etsin bakalım.Belki merak edip bir şeyler yazar.Faceini dondurduysa senle iletişmek istemiyor senden kaçıyor demektir.Üzerine gidersen tamamen kaybedersin.İyice bıkar senden .

kesinlikle haklısın canım dayanamdm yazdım ama çok pişman oldum şimdi faceni açtı bana artık beni millete sormaktan vazgeç dedi gerçekten zoruma gitti yaptıkları bende kendi haline bırakıcam dediğim gibi ben elimden geleni yaptım 3 yıllık ilişkimin bitmemesi için evet çok acıklı şeyler paylaştım tabi beni merak etmedi özlemedi doğal olarak bnde facemi dondurcam bi süre açmıycam bakalım napıcak bi de inada benim olduğum dersaneye geliyo canım ya ben bu sene sınava hazrlanıyorum gelicek şimdi kızların içine giricek şimdi benim inadıma hayatımı mahvedicek

hayat işte cnm ummadığımız yerden vuruyor bu kadar vefasız oluyor bize de ağlamak üzülmek düşüyor payımıza. elbet onlarda daha beter olacak buna eminim. benim seviglim beni aldattı onun istediği gibi olamamışım huylarımı düzeltememişim. oyüzden terkedilişim onun yüzünden dengem bozuldu birşey düşünemez oldum bir hata yapamadığım halde terkedildim

Benimde 2 yıllık iliskim bitti ama canımdan an gitti. Oluyorum nefes alamıyorum. Ölmeyi bile düşünüyorum konu actım okuyun görün acımı.

sakın öyle düşünme canım değmez Ölmeyi bende çok düşündüm ama olmuyor işte bazen uyuduğumda sabah uyanmamak istemiyorum. tek sevdiğim şey gece karanlığı en azından uyuduğumda hatırlamıyorum gündüz kafayı sıyıracak gibi oluyor insan

Kesinlikle uyanmak o kadr zor geliyo ki ağlayacak uyanıyorum. Gogsumde ki keskin bıçakları çıkartamıyorum. Nefes alırken acı çeker mı bı insan. Acı çekiyorsa neden nefes alır. Yaşamak bile bile acı çekmek mı? Ölüm bana çok güzel geliyo acisiz bir hayat...

bir sürü şey okudum benim durumumda olan yok heralde.
kavga etmezdik öyle tartışırdık normal şekilde ben anlatarım o dinlerdi o anlatırdı ben dinlerdim. güzel vakit gecirdik.tek bir şey için gitti her şeyi tüm güzelliği sildi gitti inanamıyorum o beni hala yalancı diye suclarken o benim arkamdan neler yapmış onu öğrendim ben varken başkası da varmış..nasıl tanıyamadım o kadar güzeldi ki ..

kızlar hepimiz aynı acıları paylaşıyoruz hep terkedilen biz oluyoruz çok sevdiğimzden dolayı mı acaba ? onlar bizi umursamazken hala onlar için ölmek istiyoruz hak deil bu gerçekten ama artık onları umursamamamız lazım onlar için üzüldükçe onlar kendilerini bişey zannediyolr onlara bu fırsatı vermemeliyiz en iyisi kendi hallerine bırakmak elbet bi gün kimsenin bizim gibi olamycğını anlayp geri dönceklerdir şimdi tek yapmamz gerekn sabretmek ve onlarsız yaşamayı öğrenebilmek sakın hayata küsmeyin kızlar dünya onlardan ibaret deil karşımıza çok daha iyileri çıkıcak hakkımızda hayırlı deillermiş bi de böyle düşünün

haklısın ama bu zaman da biraz zor sadece zaman lazım bize..
gerci ben bir ay sonra hep aynı ortamda olucam onun işkencesi daha çok

aynı durumu yaşıycaz sanırım canm benm olduğum dershaneye yazılmış 1 ay snra başlıycak onun dersleri napıcam hiç bilmiyorum benim inadıma her şeyi yapıcak ama güçlü olmalıyız onlara onsuz da yaşıyabildiğimizi göstermeliyz yoksa hep acı çektirirler bize umrumuzda deilmiş gibi davranmalıyız

Gecer mı bu zamanlar. Geçmiyor bende. Göğsümde ki keskin bıçaklar her gun bileniyo ve daha kötü kesip parçalıyor icimi.

Gecer mı bu zamanlar. Geçmiyor bende. Göğsümde ki keskin bıçaklar her gun bileniyo ve daha kötü kesip parçalıyor icimi.

geçicek elbet geçicek hemen olmaz çnkü insan gerçekten sevdiği kişiyi bişeyler paylaştığı insanı hemen unutamaz eblki içimzde hala kalır ileride de ama vazgeçeriz alışırz onlarsz yaşamaya Allh derdini verdi mi dermanını da verir bol bol dua etmeliyz bze yardm edicek tek şey O. sadece zaman başka bşy deil hala içimz yanıyo başkasıyla olma düşüncesi delirtiyo ama oluck elbet ona da alışıcz belki hayatımıza çok iyi insanlr girick belki hayrlı deilmş sabır sadece sabır .s

Bilmiyorum ya her şey çok garip geliyor. kendi kendime konuşmaya başladım aslında tek sorun o da değil işte böyle tam her şey bitti ama o var ya yeter dediğin zamanda sırtından vuruyor seni... çekiğ gidiyor en çokta o koyuyor. Müzisyenim ben en büyük hata ne olursa olsun ister kocan ister nişanlın ister sevgilin ne kadar çok seversen sev uğruna herşeyden vazgeçmek en büyük hata. bir gün herkes gidiyor tek başına kalıyorsun ve tutunacak bir şeylerin olması gerek. ben onun için müzikten vazgeçtim 12 yıl emek verdiğim şeyden vazgeçtim herkesin içinde şarkı söylememi istemiyor diye 4 senedir hazırlandığım sınava girmedim ideallerim kül oldu şimdi kaleyi en baştan inşaa ediyorum işte. o kadar anlatmama rağmen zor durumda olduğumu çalışmam gerektiğini annemin zor günler geçirdiğini 5 kuruşumuz bile olmadığını genede çalışmama izin vermedi. neymiş çevre yaparmışım falan filan bir sürü saçmalık. bilmiyorum ya aşk kısıtlanmamalıdır bence aşk özgürlük demektir. şimdi kanserin çilesini çekiyorum. dert üstüne dert diye diye bir de bu çıktı. insan bir kere arar sevmese bile nasıl oldun diye arar bu kadar vicdansız nasıl olunur anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…