7 aylık ilişkimi bitirdim geçen hafta. yalvarmasına yakarmasına ragmen dönmedim bu kez ve dönmeyeceğim de çünkü çok garip ama bi kavga tartışma oldğnda hemen bitirmeye kalkışıyordu. en sonunda uzaklaştım senden dedi ben ağlama komasına girdim ve bitirdim sonunda. yorum yapın ltfen. bir de ciddi düşünüyorduk ve bu yaz ailemle tanışacaktı
canım ayrılırken karşıdankıde ise hata ona oyle vicdanını szılatacak şeyler söyleyın sonradan çok koyacak bu ona...
ve giderkende dik onurlu ve gurulu bir şekilde arkanıza bakmadan gidin...
asla karşısında ağlamayın güçlü olun...
3 yıllık ilişkim bitti benim de...
daha 2 hafta olmadı ama onu dğn başka bi kızla elele gördüm bir mekanda.. beni görünce apar topar çıktı.. o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü. nasıl yapabildi bunu ya... tamam ilişkimiz bitmişti ama açık kapı bırakadan oydu bitirirken. Morali bozuktu son zamanlarda sürekli kavga ettiğimiz için ( GÜYA ) kpss'ye odaklanamıyordu, eve kapanıp ders çalışacaktı...sonra işler yoluna girecekti.... gördük nasıl çalıştığını...
işin en kötü yanı... yani üzgün olduğunu belirten en ufak bi mesaj bile atmamış olması. utandığını söylememesi. özür dilemesi belki. ben kafamda ilişkiyi zaten bitirmiştim, mevzu barışıp yeniden ilişkiye devam etmek asla değil. ama üç yılın hatrına daha saygılı olmasını.. en azından ayrılık için üzülmesini, başka bi ilişkiyi bi süre ertelemesini beklerdim.
şu an hiç bir şekilde görmek, görüşmek istemiyorum kendisiyle..
daha 2 hafta olmadı ama onu dğn başka bi kızla elele gördüm bir mekanda.. beni görünce apar topar çıktı.. o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü. nasıl yapabildi bunu ya... tamam ilişkimiz bitmişti ama açık kapı bırakadan oydu bitirirken. Morali bozuktu son zamanlarda sürekli kavga ettiğimiz için ( GÜYA ) kpss'ye odaklanamıyordu, eve kapanıp ders çalışacaktı...sonra işler yoluna girecekti.... gördük nasıl çalıştığını...
işin en kötü yanı... yani üzgün olduğunu belirten en ufak bi mesaj bile atmamış olması. utandığını söylememesi. özür dilemesi belki. ben kafamda ilişkiyi zaten bitirmiştim, mevzu barışıp yeniden ilişkiye devam etmek asla değil. ama üç yılın hatrına daha saygılı olmasını.. en azından ayrılık için üzülmesini, başka bi ilişkiyi bi süre ertelemesini beklerdim.
[COLOR=""]bir başkasıyla görme fikrine bile dayanamam ben. ayrıldıktan sonra facebooka yeni çekildiği bir resim koymuştu, resimde gayet iyiydi gülümsüyordu ben onu görünce bile komaya girdim bensiz gayet iyi diye. hele ki bir başkasıyla görme düşüncesi ölüm olur bana. sabır diliyorum.. çok pişman olsunlar dönsünler. ama neye yarar ki şu saatten sonra...[/COLOR]
aynen canım.. ben şu an nefret bile hissedemiyorum çok soğudum. bitti artık. ve keyfi bilir. bu ilişki burda biter..
aynen canım.. ben şu an nefret bile hissedemiyorum çok soğudum. bitti artık. ve keyfi bilir. bu ilişki burda biter..
belki ayrılmadan önce ayarlamıştır bile.
erkekler böyle maalesef(
ben henüz soğuyamadım. hem seviyorum hem nefret ediyorum
üzüldüm canım. bana numarasını ve ona dair herşeyi silmek çok yardımcı oldu. yani mesela şu an sölemek istediğim bi kaç şey var aslında. ama numarası yok =)) dolayısıyla söylemiyorum. sağolsun o da msj atmıyor aramıyor. faceten sildim. yani ulaşmaya çalışmayınca kafam daha rahat aslında. kavga da etmek istemiyorum. bu onun karakteriymiş dedim ve sildim. sizin ayrılık sebebiniz ne bilmiyorum ama eğer geri dönüşü olmamalı diye düşünüyorsan net kararlar vermelisin.
üzüldüm canım. bana numarasını ve ona dair herşeyi silmek çok yardımcı oldu. yani mesela şu an sölemek istediğim bi kaç şey var aslında. ama numarası yok =)) dolayısıyla söylemiyorum. sağolsun o da msj atmıyor aramıyor. faceten sildim. yani ulaşmaya çalışmayınca kafam daha rahat aslında. kavga da etmek istemiyorum. bu onun karakteriymiş dedim ve sildim. sizin ayrılık sebebiniz ne bilmiyorum ama eğer geri dönüşü olmamalı diye düşünüyorsan net kararlar vermelisin.
seni çok iyi anlıyorum cnm. buna benzer bi durum 2 ay önce benimde başıma geldi... adamdan ayrıldım. 2 gün sonra facete bi kız bunu gittikleri yeri taglemiş ve sonra bi baktım her gün buluşuyo bunlar... sonra ne mi oldu aradan 10 gün geçti, tak facete ilişkisi var yapmışlar..tmm ayrılmış olabiliriz, hiçte pişman değilim ondan ayrıldığım için ama şu yaptığı hareketle geçmişimizin yalan olduğunu ispatlamış oldu. sanırım benle çıkarkende o kızla da görüşüyordu şerefsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?