• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bu sayfaya yorum yapacağım aklımın ucundan geçmezdi:43:
Bizde 2 gün önce ayrıldık. sebebi neymiş
"Sana seni seviyorum dediğimde içim titrerdi. ama şimdi hiçbişey hissetmiyorum. Bu laflar bana boş geliyo.. AYRILMALIYIZZ . . . "

Bunu duydugumda dünyam başıma yıkıldı. :43:
Napcam kızlar ben :43:
Onunla gezdiğimiz yerler, gittiğimiz kafeler, beklediğimiz duraklar ..:43::43: Aklıma o güzel anılar aklıma gelince çok kötü oluyorum :43:
Geçer mi kızlar bu acı ?:43:
Dilerim Rabbim inşALLAH bana geri döner, PİŞMAN oldugunu söyler de içim bi nebze de olsa rahatlar ..:43::43:

Geçer hepsi geçer ilk ayrıldığında öyle oluyor
ağlıyorsun hergün, göğsünde bir sıkışma, eski günleri düşünmeler , ne kadar mutluyduk ne oldu diye afallamalar ama geçiyorrr canım ben de hala yaşıyorum ama ne yapayım gitmeyi seçti benden vazgeçti 20 gün sonra beni istemeye gelecekleri gün düşün bitireli 1 ay oldu bir haftadır da arayıp sormuyorum bırak gitsin üzül ağla ama geçiyor emin ol

arkadaşlar merhaba
ayrılalı on dokuz gün oldu ama bayramdan beri sorunluyduk zaten aslında iki yıldır sıkıntılarımız var. ilişkimiz altı yıllıktı. ben sadece destek istiyorum biliyorum tekrar mutlu olacağım ve yine biliyorum ki gelse ne hayır gelir artık diyeceksiniz ama böyle anlarda insan bir destek arıyor. biz bir ay sonra nişanlanacaktık ben ailesi ile tanışmadım sadece telefonda görüşüyorduk annesi aradı bir ay sonra geleceklerini söyledi zaten bizimkiler de biliyordu. birlikte eşyalar baktık o ev bile bakıyordu çünkü nisan mayıs gibi evlenmeyi planlıyorduk. sonra ne mi oldu 20 kasım napıyorsun diye mesaj attım "sana ne kadar aşık olduğumu düşünüyordum" dedi. 24 kasım "seni hep seveceğim ama mantığımla verdiğim bir savaş var ve bunu yalnız kazanmalıyım" dedi sonra ben mesajlar yazdım neden böyle yapıyorsyn biz birbirimizi seviyoruz falan filan birine cevap vermedi sonra bana "seni sevmiyorum özlemiyorum sensiz mutluyum" diye mesaj attı bir hafta sonra. ben kalktım yanına gittim ben geldim diye mesaj attım inanır mısınız gelmedi ki bizim aramızda 3 saat var akşamın bir vakti ben o şehirde tek başıma kaldım sonra çıktı geldi niye geldin bitti dedi ben tabi aptal gibi ağlıyorum sinirlerim bozuldu çünkü biz seninle yapamayacağız falan filan dedi. sonra ben eve döndüm o günden beri bir kez yazdı bana "sen benim her şeyim olurken ben her şeyimi kaybettim severken gittim giderken de sevgimi bitirdim." diye en son arkadaşı aradı arkadaşına bitti sildim demiş şaşırdım 6 yıl vay bea dedim. birrr iki yıldır iş problemi var ben iki yıldır çalışıyorum gayet iyi bir işim var ama ikş yıldır bir türlü maddi durumunu düzeltemedi. herkes bittiğine seviniyor ama ben hep aşkı seçtim hep neden bıraktı gitti anlamadım bitti sildim demek ne kadar kolay arkadaşıyla konuştuğumu bilmiyor canımı acıtmak için söyledi desem. hayallerim başıma yıkıldı resmen o kadar mutsuzum ki . bizi bilenlerin yorumlarını biliyorum siz ne diyorsunuzzzz

biriniz de yorum yazsaydınız bir ay oldu ayrılalı. daha iyiyim toparladım kendimi. dün annesi ile konuştum içimi rahatlattı boşver dedi bana. annesi ile ayrı şehirdeler bir ay oldu annesine ayrıldığımızı söylememiş bile annesine ben söyledim. bir ay önce buradan uça uça gitti seninle evleneceği için ne oldu dedi. ben de bilmiyorummmmmm dedim. geçecek geçecek az kaldı kimbilir nerede gönlünü eğlendiriyor ben niye üzüleyim diyorum. allaha havale ettim ama beni arasın hem de çokkk başını en büyük taşlara vursun ne yaptım ben desin. arkadaşlarına bundan iki ay önce ayrılırsam çok pişman olurum diyen adam pişman olll

ağlıyorsun hergün, göğsünde bir sıkışma, eski günleri düşünmeler , ne kadar mutluyduk ne oldu diye afallamalar ama geçiyorrr canım ben de hala yaşıyorum ama ne yapayım gitmeyi seçti benden vazgeçti 20 gün sonra beni istemeye gelecekleri gün düşün bitireli 1 ay oldu bir haftadır da arayıp sormuyorum bırak gitsin üzül ağla ama geçiyor emin ol

Dediklerine harfiyen katılıyorum yaa .. iNŞALLAH unutmaya çalışrım artık yaa
Yoruldum:14::14::14::14:

Bu sayfaya yorum yapacağım aklımın ucundan geçmezdi:43:
Bizde 2 gün önce ayrıldık. sebebi neymiş
"Sana seni seviyorum dediğimde içim titrerdi. ama şimdi hiçbişey hissetmiyorum. Bu laflar bana boş geliyo.. AYRILMALIYIZZ . . . "

Bunu duydugumda dünyam başıma yıkıldı. :43:
Napcam kızlar ben :43:
Onunla gezdiğimiz yerler, gittiğimiz kafeler, beklediğimiz duraklar ..:43::43: Aklıma o güzel anılar aklıma gelince çok kötü oluyorum :43:
Geçer mi kızlar bu acı ?:43:
Dilerim Rabbim inşALLAH bana geri döner, PİŞMAN oldugunu söyler de içim bi nebze de olsa rahatlar ..:43::43:
ahhhhhhh aynısnı bende yaşamıştm. ama geçiyo emin ol . karşına daha iyisi çıkıyo. sonrada o da köpek gibi pişman olup geri dönmek istiyo. iş işten geçsede insanın kafası karışabilşiyo

ayrılalı 17-18 gün oldu ama gitmedi içimden buraya da yazmıştım ben istedim ayrılmayı diye. biliyorum devam etsem daha çok üzülecektim o yüzden bırakmayı seçtim önceleri tamam dedi ama sonra peşimden de geldi ama nafile istemedim. kararlıyım onu istemiyorum ama içim yanıyor. hele bu bi kaç gündür acaip ağlayasım var yumru var içimde gitmiyor her an gözüm telde mesaj atsa diye ama atmaması daha hayırlı.. yinede benden vazgeçtiğini düşünmek daha çok koyuyor. biliyorum beni çok seviyor bende onu ama böyle olması gerekti.. ahhh ahh yok mu onu unutmanın bir yolu?

ayrılalı 17-18 gün oldu ama gitmedi içimden buraya da yazmıştım ben istedim ayrılmayı diye. biliyorum devam etsem daha çok üzülecektim o yüzden bırakmayı seçtim önceleri tamam dedi ama sonra peşimden de geldi ama nafile istemedim. kararlıyım onu istemiyorum ama içim yanıyor. hele bu bi kaç gündür acaip ağlayasım var yumru var içimde gitmiyor her an gözüm telde mesaj atsa diye ama atmaması daha hayırlı.. yinede benden vazgeçtiğini düşünmek daha çok koyuyor. biliyorum beni çok seviyor bende onu ama böyle olması gerekti.. ahhh ahh yok mu onu unutmanın bir yolu?

zaman cnm zamannnn bende ayrıldım kendim istedim ayrılmayı 12 gn oldu ama saolsun oda bunu bekliomuş geri dönmedi o en azından sevgisine sahip çıkmış

zaman cnm zamannnn bende ayrıldım kendim istedim ayrılmayı 12 gn oldu ama saolsun oda bunu bekliomuş geri dönmedi o en azından sevgisine sahip çıkmış

ayrıldılığa kesin karar verdikten sonra gelse gelmese fark etmez ama insan yine de bekler tabi o ayrı:30: oyy oyy geçer inşallah ne deyim Allah beni ve benim durumumda olan herkesi bundan sonra inşallah eşimiz olacak insanla tanıştırır ve ona aşık olmamızı onu sevmemizi sağlar. yoksa ben bir daha böyle acıları yaşamak istemiyorum. onunla çıkarken aklıma gelmeyen anıları bile hatırlıyorum artık gereksiz ya ondan :) amaaan inşallah aklımdan da kalbimden de çıkar bir an önce..

Meraba kızlar,ben de aranıza katıldım bugün :5: 4 yıldır birlikteydik,herşeyi aştık derken aşamamışız meğer.Akşam dışarı çıkmamı istemezdi,dün akşam arkadaşlarla çıkmak istediğimi söyledim,hayır dedi.üsteledim biraz emir verir gibi konuştu vs.olay koptu zaten orda.ne derse dinlicekmişim vs daha önce de tartışmıştık bu yüzden,herşeye tamam diyemem ama elimden geldiği kadar anlayışlı olurum demiştim.Çok üzgünüm ya.Bugün öğlen son mesaj attı laf dinlemiyon vs sonra ben de yazdım hata verdi iletilmedi diye.aradım kapalıydı.ya engelledi ya da hattını kırdı bilmiyorum.Geri adım atmak istemiyorum ama canım da çok yanıyo:43: bana komutanım gibi davranmasından hoşlanmıyorum,ileriyi de düşünüyorum hep böyle mi olcak.Ha bi de bikere itiraz edince tamamen kötüleniyorum,hep öyle davranmışım gibi.Ya böyle içinizde bisürü şey olur ama eliniz kolunuz bağlı olur ya öyleyim işte.:37:

Bizde dün ayrıldık sevgilimle... Barışma ihtimalimiz var gibi ama çok zor onsuzluk...

bu fasılı hiç sevmiyorum kızlar yaaa ölüm gibi bişey bu.ben de bugün berbattım akşam vakti sahilde ağladım kendikendime hatıralar,anılar herşey kafama üşüştü:110: uzak şehirlerdeyiz zaten ama bıraktığı anılar canımı acıtıyo ,keşke bi ilaç olsa da içsek içince hemen unutsak bidaha da hatırlamasak...:53:

ayrıldılığa kesin karar verdikten sonra gelse gelmese fark etmez ama insan yine de bekler tabi o ayrı:30: oyy oyy geçer inşallah ne deyim Allah beni ve benim durumumda olan herkesi bundan sonra inşallah eşimiz olacak insanla tanıştırır ve ona aşık olmamızı onu sevmemizi sağlar. yoksa ben bir daha böyle acıları yaşamak istemiyorum. onunla çıkarken aklıma gelmeyen anıları bile hatırlıyorum artık gereksiz ya ondan :) amaaan inşallah aklımdan da kalbimden de çıkar bir an önce..

aynen ya amiiinnnnn yeter üzüldük yaaa :// bende kötü şeyleri unuttum sanki hep iyi hatıraları hatırlıom yaa :D:D:D kör ölür badem gözlü olur hesabı allam ya :D:D:DD:

bir zamanlar burda neler yazardım :) içimi dökerdim..tavsiyelerde bulunurdum..veee evlendimm onunla..ilk aşk ilk heyecan..evlendımm...allah hepınıze nasip etsin..

bir zamanlar burda neler yazardım :) içimi dökerdim..tavsiyelerde bulunurdum..veee evlendimm onunla..ilk aşk ilk heyecan..evlendımm...allah hepınıze nasip etsin..

Çok sevindim. Başka bir arkadaş daha var. O da yazardı buraya hep ve evlendi sevdiğiyle 2,5 yıl ayrılıktan sonra.
Maşallah.

Ben de 2yıldan fazla süredir ayrıydım ve hep yazardım buraya ve başka topiklere.
Şimdi yine beraberiz. :nazar::nazar::nazar: :69:

Beraber olmak varsa kaderde, kaçışı yok. :)))))

arkadaşlar üzülmeye değimiyorlar bunu sammiyetle söylüyorum
daha önce de yazdıklarımı okumuşsunuzdur boş verin
bakın o insanla iki hafta sonra nişanlanıp bu sene evlenecektik kime ayrıldığımızı söylesem şoka giriyor
canlarım üzülmeyin yenilmeyin asla bu zamana kadar yazmadım bunu ama 6 yılın sonunda güvendim evleneceğimiz kesindi ve ben şu anda daha ağır şeyler de yaşıyorum sevdiğim güvendiğim adam beni her konuda yarı yolda bıraktı. üzülmeyin benim her şeyimi alıp gitti buu insan ve tek laf etmeden ama ayıp bir şey yapmadım sevdim güvendim yaaa bunları yaşayanlar da var. ben psikologa gidiyorum ve bunu paylaş dediği için paylaşıyorum sizinle beni anlayacağınızı biliyorum çok sevdim. biliyorum beni seven biri çıkacak ve ben de seveceğim eminim aşacağım her şeyi

Back