dayanıyorsun canım dayan
gelip geçecek inşallah
zor evet ben de buraya ilk yazmaya başladığımda ölüp bitiyordum hiç geçmeyecek sanıyordum
bu sabah yine ağladım niyeee diye ama eskisi kadar acı vermiyor geçecek sabırlı ol her gün biraz daha azalacak ve sen aşktan gözlerinin kör olduğunu göreceksin
her şey bir deneyim hayatımızda
neden ayrıldınız ne oldu
canım benim üstüne gitme bu erkekler garip yaratıklar bırak gitsin o çok sinirli şu an durulacaktır ama bunların üstüne gittikçe daha da garipleşiyorlar
bak kıskançlık iyidir ama fazlası zararlı diğer konudA da yazdım 6 yıl boyunca oraya gitme şuraya gitme şunu yapma eee ne oldu canım bak
dönüp baktığımda geriye ben onsuz adım atmamışım kendinden ödün verme
benim eski sevgilim ablamın yaşadığı yerde yaşıyordu düşün ablama bile gidemezdim
annemin git dediği yere o gitme deyince gitmezdim verdim verdim verdim
sen arama sorma sana güvenmiyor demek ki aranızda geçen bir olaydan ama bu hep böyle mi gidecek ya da nereye kadar onu düşün onun hiç mi hatası olmuyor çok mu mükemmel sanki
umursama bir süre ne yapıyorsa yapsın arayacaktır diyorum çünkü ben de yaşadım şarjım bitti filan aynı sorunlar ama iki gün sonra geçti amaaaa aramasa da üzülme değmiyorlar buna eminim
her aşk bitiyor bir gün ardından sap gibi bakmamak önemli olan
ayrıca üniv. mi hazırlanıyorsun öyleyse bence bunu düşün
o zaman üstüne gitme araama sorma güleceksin tabi insani bir durum bu
sen ayağına gitmişsin elinden geleni yapmışsın bırak artık zamana ve hayatına devam et onunla ya da onsuzzz
sevgiyi gölgeliyor bazen bazı şeyler zamana bırakmak en iyisi
okulunla ilgilen bunları düşünme daha iyileri çıkacak belki de güleceksin
lise 1 de bir çocukla görüşmeye başladım ve aralıklarla 2 yıl sürdü ne çok üzülür ağlardım sonra diğeri çıktı üniv. karşıma yine ağlayıp sızlıyorum geçecek belki de bu çektiklerim yarınki güzellikler için
yoluna devam et o üzülsün biraz da bitti demek kolay
benim de ilk aşkımdı o çocuk
bir gün ayrı bir şehire gitmesi gerekti ve ağladı hüngür hüngür çok seviyordu beni eee ben de onu seviyordum ama ne oldu canım unutuldu gitti
canını yakma daha fazla iki gün sonra arar niye bu kadar üzüldüm dersin
ben bu yukarıda yazdığım çocukla en son ayrılışımızda çok kötüydük bana öyle laflar etti ki bir yıl sonra tekrar aradı şaşırdım garipler gerçekten bir de değmezzzz
üzülüyor mu bilmiyorum odun gibiler yemin ederim
en iyisi kimseyle çıkmamak kızlar ayrılma gibi bir derdiniz olmaz hayatta herşey aşktan ibaret değil...
cevap yazar msıınız
işte ben de geldim kulübe ama mutlu değilim hiç... bu benim ilk ayrılığım, ne olur destek verici şeyler söyleyin kızlar
konum burada:
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...teki-sevgilim-amp-cok-yakin-kiz-arkadasi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?