Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

zor evet ben de buraya ilk yazmaya başladığımda ölüp bitiyordum hiç geçmeyecek sanıyordum
bu sabah yine ağladım niyeee diye ama eskisi kadar acı vermiyor geçecek sabırlı ol her gün biraz daha azalacak ve sen aşktan gözlerinin kör olduğunu göreceksin
her şey bir deneyim hayatımızda
neden ayrıldınız ne oldu

Baya uzun aslında aşk ve dertlerimizde kıskançlık krizi konusunu okursan daha iyi olur düşüncelerini öğrenmek isterim....

canım benim üstüne gitme bu erkekler garip yaratıklar bırak gitsin o çok sinirli şu an durulacaktır ama bunların üstüne gittikçe daha da garipleşiyorlar
bak kıskançlık iyidir ama fazlası zararlı diğer konudA da yazdım 6 yıl boyunca oraya gitme şuraya gitme şunu yapma eee ne oldu canım bak
dönüp baktığımda geriye ben onsuz adım atmamışım kendinden ödün verme
benim eski sevgilim ablamın yaşadığı yerde yaşıyordu düşün ablama bile gidemezdim
annemin git dediği yere o gitme deyince gitmezdim verdim verdim verdim
sen arama sorma sana güvenmiyor demek ki aranızda geçen bir olaydan ama bu hep böyle mi gidecek ya da nereye kadar onu düşün onun hiç mi hatası olmuyor çok mu mükemmel sanki
umursama bir süre ne yapıyorsa yapsın arayacaktır diyorum çünkü ben de yaşadım şarjım bitti filan aynı sorunlar ama iki gün sonra geçti amaaaa aramasa da üzülme değmiyorlar buna eminim
her aşk bitiyor bir gün ardından sap gibi bakmamak önemli olan
ayrıca üniv. mi hazırlanıyorsun öyleyse bence bunu düşün

Okulda sürekli bakıyordu falan perşembe günüde ben kahkaha atarak sınıftan çıktım bi baktım karşımda atılay baya bi baktı hatta arkadaşımda bence seninle barışcak sadece inat yapıyor demişti bende öyle düşünmüştüm sevinmiştim.
Irmak diye bi kız arkadaşım var onun sevgilisi atılayla arkadaş baya samimi... Irmağa dedimki çaktırmadan ağzını arasana bi sevgilinin falan dedim oda aramız iyi değil ama öğrenirim dedi bide atılay facede serdar ortaçın sana değmez şarkısını paylaşmış sana değmez... yazmış ırmak dedi bana bunu bende şaşırdım konuşmak için evlerine gittim son bi şanşımı deneyim dedim...
Gittim annesi açtı kapıyı atılayla konuşmak istiyorum dedim oda atılay ve babası büroda daha gelmediler geç içeri diye ısrar etti ve girdim.
aradı sonra atılayı tuğçe geldi ne zaman gelceksiniz diye oda geç gelicez demiş belkide görüşmek istemediği içindir...
Annesi bi sorunmu var anlat falan dedi bende ağlamaya başladım ve anlattım her şeyi baya uzun konuştuk annesiyle ordan çıktım atılay mesaj attı bana bize gelmişin hayırdır diye bende konuşmak istemiştim dedim oda barışmıycaz biz tuğçe okulda gülüp gezip bize gelip ağlama ben şuanda mutluyum sende öyle olucaksındır eminim dedi... Konuştuk... Oda bitmesi gerekiyordu ve bitti gibi şeyler dedi uzatmak istemedi...
Ve öylelikle bittiğini anladım
Bu ırmak diye arkadaşımda sevgilisinin ağzını aramış şey dedi atılay seni seviyor emin olabilirsin sadece biraz zaman ikiniz içinde sakın mesaj atma yoksa üste çıkar bu kadar ciddi bi ilişkiyi atılayda bitircek cesaret yok gibi şeyler dedi...

o zaman üstüne gitme araama sorma güleceksin tabi insani bir durum bu
sen ayağına gitmişsin elinden geleni yapmışsın bırak artık zamana ve hayatına devam et onunla ya da onsuzzz
sevgiyi gölgeliyor bazen bazı şeyler zamana bırakmak en iyisi
okulunla ilgilen bunları düşünme daha iyileri çıkacak belki de güleceksin
lise 1 de bir çocukla görüşmeye başladım ve aralıklarla 2 yıl sürdü ne çok üzülür ağlardım sonra diğeri çıktı üniv. karşıma yine ağlayıp sızlıyorum geçecek belki de bu çektiklerim yarınki güzellikler için
yoluna devam et o üzülsün biraz da bitti demek kolay

Ayrılmak için bahane etti belkide her şeyi...
Ben ilk defa birini sevdim ilk defa biride beni sevdi belkide o yüzden bu kadar özel benim için.
O üzülüyormu şuanda çok merak ediyorum belkide soğudu benden

benim de ilk aşkımdı o çocuk
bir gün ayrı bir şehire gitmesi gerekti ve ağladı hüngür hüngür çok seviyordu beni eee ben de onu seviyordum ama ne oldu canım unutuldu gitti
canını yakma daha fazla iki gün sonra arar niye bu kadar üzüldüm dersin
ben bu yukarıda yazdığım çocukla en son ayrılışımızda çok kötüydük bana öyle laflar etti ki bir yıl sonra tekrar aradı şaşırdım garipler gerçekten bir de değmezzzz
üzülüyor mu bilmiyorum odun gibiler yemin ederim

5 yıldır çeıktığım sevgilim tatrtışmamızdan dolayı bana baba evi gibi değildir koca evi dedi?sizce affedilir bi söz müdür?_

Ayrılık olayını çok güzel özetlemişsin, hep böyle oluyor, boş yere üzüldüğümüzle kalıyoruz.

en iyisi kimseyle çıkmamak kızlar ayrılma gibi bir derdiniz olmaz hayatta herşey aşktan ibaret değil...

slm kızlar dün sözlümle aramızda bi tartışma geçti ama ben mi hatalıyım? bundan 2 ay önce bana çok ciddi sölediği yalanları yakalamıştım uzun yalvarışlarının sonunda affetmiştim. daa sora babam kalp krizi fln geçirdi en kötü günümde yanımdaydı desteğini esirgemedi. şimdi şükür babam iyi ama ben bana yaptıklarını yeniden hatırlamaya ve kendime yedirememeye başladım sanki istemeden soğuk davrandığımı hissettim. bunu onla paylaşıp paylaşmamayı düşündüm ve dün dayanamadım söledim. sölemez olaydım sen bunları bilerekmi yapıyosun bunları söledinde noldu sanki hayatımı bilmiyondamı hala açıyon bu konuları unutamıyosan unutamıyondur napim yani daha da mı yalvarıyım fln dedi bende unut gitsin dedim daa çok sinirlendi hem sölüyosun sinirimi zıplatıyosun hemde unut diosun sen naptığını bilmiyosun fln dedi ok sorun yok herşey süper ben arkadas da oldugumuzu sanıp paylasabılırıs dıe dusunmustum içimde tutcagıma beraber konusalım istemıstım dedim bunun neyini konuscaz fln dedi doğru ya sana göre bunun neyi konusulurkı bosver hata bende yrn öle rutin hal hatır sormak için haberleşiriz aramızdaki tek muhabbet bu zaten iyi geceler dedim ve tüm gün haberleşmedik bunca lafı hakettim mi benmi aramalıyım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…