• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ben de yeni ayrıldım,canım ilk ayrılığımıza göre çok acımasa da içim biraz buruk :25: gittiğimiz yerleri görünce üzülüyorum :25: hep geçirdiğimiz güzel zamanlar aklıma geliyo :25:
Ama onun için ağlamak istemiyorum :25: peki neden ağlıyorum ben yaaa :5:

ben de ayrılalı 2 ayı geçti, ama git gide daha da bağlanıyorum gibi geliyor :(
ve bir de bunu ona belli etmemeye çalışmak, kendimi mutlu gibi göstermek çok zor ve baya koyuyor :(((

sevgilimden ayrıldım bir buçuk ay oldu ancak şuan başkası varmış kalbim fena acıdı geçer inşallah ama önümde uzunnnnnnnnnn bir gece var :14: ben burdayım yani takılalım kızlar :9: limonu limonata yapalım olmuyo böyle yoksa oturup ağlarım :1:

tam bir ay olmuş bu yazıyı yazalı. o gece çok ağladım çok üzüldüm. şimdide tam tersi kafam çok rahat :9: adam geri dönmenin yollarını arıyor sevgilisinide bırakmış. Ama ne yapıyoruzzzzz?? umursamıyoruz! :32::32::32: kalbimdeki düğüm açıldı ahım tuttu. artık geriye bakmadan ilerleme vakti. allah herkese nasip etsin hakkımızda hayırlısı olsun dualarımız kabul olsun :16:

bir insan 6 yıllık sevgilisinden ayrılıp dün zırıl zırıl ağlayıp bidaha senı asla aramıcam dıye yemınler edıp sonra dersın basına oturan bı kız gordunuzmu arkadaslarrrr ve ben bugun cok keyıflıyım ya kurtuldum kurtuldum kurtulduuuuuuummm ve canım bı nebze olsun acımıyor sadece sabırla beklıyorum arıcakmı dıye sadece merak cunku dun afedersınız ama totosu cok yukarılardaydı ama sadece merak egomu tatmın etmesede olur yanı:))

bugün bende ayrıldım ben istedim ayrılmayı güç bela kabul ettirdim çünkü öyle olması daha hayırlıydı yoksa gelecekte şimdikinden daha çok üzülecektim. rabbim o günleri bir daha yaşatmasın unuttursun inş onu tez zamanda ve benden uzak dursun nolur Allahım geri gelmesin çünkü onu görmeye dayanamadığımı biliyor. karşıma çıkarma Allahım sesini bile duymayım. güzel günler nasip eyle. şu üç günlük dünyada üzülmeye değer mi diyorum ama tabiki canım acıyor. Rabbim alsın acımı feraha kavuştursun kalbimi.bi ilişkide saygısızlık varsa o ilişkinin sonu er geç ayrılık.. Her şeyin hayırlısı..

ayrılalı daha doğrusu terk edileli 40 günü geçti sanırım...önceleri "beni sevmiyorsun ben seni çok seviyorum ama hissedemiyorum" diyen peşimde deli divane pervane dönen , benimle ömür geçirmek için her şeyini feda edebilecek adam, nişanlandıktan ve ben ona sevgimi gösterdikten sonra " senin sevgin fazlalaştıkça benimki azaldı , arık seni sevmiyorum sana karşı bir şey hissedemiyorum " deyip yüzüğü elime bırakıp gidecek kadar nankörlük yaptı.. giderken o kadar acıttı ki canımı .. "sen avukatsın çok yalan söylüyorsun meslek icabı , bana her dediğinin yalan olmadığını nerden bileyim, ben seni sevmemişim öyle sanmışım".. deyip güzel yaşadığımız ne varsa " yalandı " diyebilecek kadar gözümde küçülen bir adam oldu...ağladığım içimin acıdığı gün sayısını ben bile unuttum, her akşam ağlıyorum , beni bu hale getirdiği için nefret etmem gerekirken hala onu özlüyorum... tek hissettiğim kocaman bir acı...artık geri dönsün derdinde değilim .. kalbimin acısı geçsin başka bir şey istemiyorum.. hani zamanla geçer diyorlar, ya .. gerçekten zamanla geçiyor mu bu acı:((((

Ben haftalardır ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum tek damla gözyaşı döküp rahatlayamıyorum, o derece taşlaşmış sanki içim...

Kavuşma Haberim Kızlar :D

Bu siteye sevdiğim insandan ayrıldıktan bir süre sonra bu topiği görüp üye olmuştum. Yazdıklarımı bilenler bilir.

Çok büyük acılar yaşadım ama hiçbir zaman içimdeki ümit bitmedi.
Önüme baktım, başka insanlarla tanıştım, hiç aklıma gelmediği günler oldu.
Sevmediğimi düşündüğüm zamanlar falan filan...
Yani yıllarca onun hayaliyle yanıp tutuşmadım ama bir yandan da bir daha bir araya gelmek istiyordum.

Ve şimdi yine görüşüyoruz. Mucize gibi. Ben adım attım. 2 yıldan daha uzun bir süre geçmişti.
Aniden karar verdim; kabul etmedi görüşmeyi önce; çünkü bazı problemleri vardı.
Çok ısrar ettim. Peşini bırakmadım. Görüştük; aşık oldu bana.:nazar::nazar:

Uğrunda ölüp bittiğim insanı şimdi de ben eskisi gibi sevmiyorum.

Bilseydim bu günlere kavuşacağımı, önceden bu kadar çok üzülmezdim.

Bir de ben rüyalarımda görürdüm yaşayacaklarımın işaretlerini. Hislerim de çok kuvvetlidir.
Ayrıca çekim yasası da çok işe yarıyor isteklerimi elde etmek konusunda.
Onu da kullanabilirsiniz. Ama çok mutlu bir ruh halinde olup inanmanız lazım istediğiniz şeyin gerçekleşeceğine.

Yalnız o da beni düşünüyormuş, kendini bana yakın hissediyormuş ayrılmış olsak da, aradan yıllar geçmiş olsa da.

Karşınızdaki insanın da biraz meyili varsa olmayacak bir şey yok.

Biraz cesur olmak lazım. Ben kendime çok güvenip adım attım. Sana bağlanmaktan çok korkuyordum o yüzden uzak durmuştum dedi hatta bana. O istemişti ayrılmayı zamanında. Ama şimdi rahat bıraktı kendini. Öyle devam etmeye çalışıcaz bakalım.

Umarım isteyen herkes benim yaşadığımı yaşar. İnanılmaz bir şey çünkü bu.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
ayrılalı on dokuz gün oldu ama bayramdan beri sorunluyduk zaten aslında iki yıldır sıkıntılarımız var. ilişkimiz altı yıllıktı. ben sadece destek istiyorum biliyorum tekrar mutlu olacağım ve yine biliyorum ki gelse ne hayır gelir artık diyeceksiniz ama böyle anlarda insan bir destek arıyor. biz bir ay sonra nişanlanacaktık ben ailesi ile tanışmadım sadece telefonda görüşüyorduk annesi aradı bir ay sonra geleceklerini söyledi zaten bizimkiler de biliyordu. birlikte eşyalar baktık o ev bile bakıyordu çünkü nisan mayıs gibi evlenmeyi planlıyorduk. sonra ne mi oldu 20 kasım napıyorsun diye mesaj attım "sana ne kadar aşık olduğumu düşünüyordum" dedi. 24 kasım "seni hep seveceğim ama mantığımla verdiğim bir savaş var ve bunu yalnız kazanmalıyım" dedi sonra ben mesajlar yazdım neden böyle yapıyorsyn biz birbirimizi seviyoruz falan filan birine cevap vermedi sonra bana "seni sevmiyorum özlemiyorum sensiz mutluyum" diye mesaj attı bir hafta sonra. ben kalktım yanına gittim ben geldim diye mesaj attım inanır mısınız gelmedi ki bizim aramızda 3 saat var akşamın bir vakti ben o şehirde tek başıma kaldım sonra çıktı geldi niye geldin bitti dedi ben tabi aptal gibi ağlıyorum sinirlerim bozuldu çünkü biz seninle yapamayacağız falan filan dedi. sonra ben eve döndüm o günden beri bir kez yazdı bana "sen benim her şeyim olurken ben her şeyimi kaybettim severken gittim giderken de sevgimi bitirdim." diye en son arkadaşı aradı arkadaşına bitti sildim demiş şaşırdım 6 yıl vay bea dedim. birrr iki yıldır iş problemi var ben iki yıldır çalışıyorum gayet iyi bir işim var ama ikş yıldır bir türlü maddi durumunu düzeltemedi. herkes bittiğine seviniyor ama ben hep aşkı seçtim hep neden bıraktı gitti anlamadım bitti sildim demek ne kadar kolay arkadaşıyla konuştuğumu bilmiyor canımı acıtmak için söyledi desem. hayallerim başıma yıkıldı resmen o kadar mutsuzum ki . bizi bilenlerin yorumlarını biliyorum siz ne diyorsunuzzzz

herkese merhaba,
sevgilisinden ayrılanlar kulübünün en eski ve ilk üyelerinden birisiyim.3 yıl önce bu kulübe üye olmamın sebebi olan o deli gibi sevdiğim aşık olduğum adama eski hislerimin zerresi yok yıllarca çok çektim. ama o yıllarda sevgim azalacağına daha da çok çoğaldı. sevgilisinden ayrılanlar kulübünün eski üyeleri çok iyi bilirler bu hikayeyi. mona,küçük böcük, çenebaz, suprensesi,nilim86 ve diğer bana destek olan canım arkadaşlarım. yaşadıklarım bu satırlara sığmaz. evet yıllar geçti aradan, ona olan hislerim eski ateşini kaybetti sönmüş bir yangın yeri gibi, ufak bir duman bile sızmıyor şimdi.o aşkın yerindeki enkaz da temizlendi
en yakın arkadaşlarımdan biri onun kuzeniyle nişanlanıyor yarın gece. ve dün gece de benim eski sevgilime kız istediler. evleniyor... ne diyeceğimi bilemiyorum evet kalbimde ona ait birşey ona ait biryer yok, ama evleneceğini öğrendiğimde içimdeki hisler çok değişik oldu. sevgi aşk kıskançlık yada buna dair birşeyler asla yok. ama bir burukluk, bir iki damla yaş neden aktığını bilmediğim
evet,mona,küçük böcük, çenebaz, suprensesi,nilim86 ve diğer bu kulüp üyesi arkadaşlarım o evleniyor. benimde bir sevgilim var beni çok seven üstüme titreyen büyük ihtimalle evlilik yolunda yürüdüğümüz. ona ne mutlu olsun diye dua edebiliyorum.ne de mutlu olmasın diye beddua edebiliyorum.ne mutlu olsun ne olmasın diyebiliyorum.. hiçbişey diyemiyorum sadece dilime takılan şu şarkı "yazılmışsa bir kere ilahi kalemle kaderimiz, hiçbir kalem kaderi silip baştan yazmıyor.."

merhaba hanımlar, bu gece buraya eski üye akımı var sanırım.

eskilerden olarak fikirlerimi yazayım size.

ne yaşanırsa yaşansın genelde dönüp bir bakıyor adamlar geriye. yani hep geri dönüyorlar. benim en olmaz dediğim bile gelmişti.

zamana bırakın, üzerine gitmeyin. takip edip ona göre davranmayın. biraz vakit verince, genelde geliyorlar.

attığınız her adım ters tepebiliyor, artık seni sevmiyorum vs. diyorsa.

kolay atlatırsınız umarım.

prenses sanırım seni anlayabiliyorum.
uzun zamanımız da bu forumda birlikte geçmişti zaten, az çok tahmin edebiliyorum hislerini.

şu an eski sevgilim evleniyor olsa ben de tuhaf hissederdim diye düşünüyorum. sevdiğim bir sevgilim olmasına rağmen.
kıskançlık desen değildir, mutsuzluğunu istemek de değildir. sadece bir zamanlar kurduğun hayaller gidiyor.

bir gün sen evleneceksin, bir gün o evlenecek. olacak olan bu sanırım. düşünmesi zor da olsa.

ama benim düşündüğüm şu, çok az zaman sonra alışacaksın. ilk anın şokuyla etkilenmişsindir. kendi mutluluğuna odaklan, olmadı bir kere.

doğru insan o kadar acı çektirmez, o kadar bekletmezdi zaten. bunu düşün.

merhaba hanımlar, bu gece buraya eski üye akımı var sanırım.

eskilerden olarak fikirlerimi yazayım size.

ne yaşanırsa yaşansın genelde dönüp bir bakıyor adamlar geriye. yani hep geri dönüyorlar. benim en olmaz dediğim bile gelmişti.

zamana bırakın, üzerine gitmeyin. takip edip ona göre davranmayın. biraz vakit verince, genelde geliyorlar.

attığınız her adım ters tepebiliyor, artık seni sevmiyorum vs. diyorsa.

kolay atlatırsınız umarım.

prenses sanırım seni anlayabiliyorum.
uzun zamanımız da bu forumda birlikte geçmişti zaten, az çok tahmin edebiliyorum hislerini.

şu an eski sevgilim evleniyor olsa ben de tuhaf hissederdim diye düşünüyorum. sevdiğim bir sevgilim olmasına rağmen.
kıskançlık desen değildir, mutsuzluğunu istemek de değildir. sadece bir zamanlar kurduğun hayaller gidiyor.

bir gün sen evleneceksin, bir gün o evlenecek. olacak olan bu sanırım. düşünmesi zor da olsa.

ama benim düşündüğüm şu, çok az zaman sonra alışacaksın. ilk anın şokuyla etkilenmişsindir. kendi mutluluğuna odaklan, olmadı bir kere.

doğru insan o kadar acı çektirmez, o kadar bekletmezdi zaten. bunu düşün.

princesss seni görmek çok güzel. diyecek bir kelimem bile yok ne iyi ne de kötü. doğru insan asla değildi bunu o zamanda biliyordum şimdide çok net dışardan görüyorum. sadece geçen yıllarım ve kurduğum hayallerin yıkılışıydı o bir iki damla göz yaşı.

ben geleceğini hiç düşünmüyorum tanıyorsam bilmiyorum ya beni geçtim annemin yüzüne nasıl bakacağını düşünür off bilmiyorum inanın hala nasıl yaaa nasıl ayrıldık diye düşünüyorum herkes ayrılır biz ayrılmayız sanırdım
anlamıyorum 1 hafta önce sana çok aşıgım çok seviyorum diyen adam niye gider unuttum sildim der

merhaba.s
ben yeni üyelerdenim eskileri okudum herkesın bır ask acısı var bnımde öyle hıc barısamam dedgm sevgılmle gerıı barıstık ama 2 3 ay grustukden sonra terkettı bnı bu sferkı öle bır gıdıtıkı enkaz gbıydı hıc bseyden tad alamıorum hla heryerde herseye onu gryrum yabamıyorum onsuz bıdk bıle dusunemıyorum nabcagmı bıle bılemıyorum gerı donmesı ıcın yabmadgm sey klmdı bı kadnın gurur vardr ya ben sadce onn ıcın o gururmu ayaklar altına bıle aldım ama hala benı reddedıo bnı sevdgını bılıorum ama söledgı sözler akla hayalıme sıgmıo bnm sevdgm adam b degıl dıorum yavas yavas toparlanmaya baslıyorum ama heb basa saryorum elım tlefına gıdıo surklı msj atyrm kotu cvblar alıyrm ama cvb verınce bıle bnı sevıo dıe dusunuyrm sanırım yavas yavas delıryorum .s.s gmus gecrmıslerden yrdım ıstyorumm.s.s.s

dmsli
arkadaşım aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz emin ol bak ben de aynı durumdayım aynı şeyleri hissediyorum
bir ay olacak bitireli dün dayanamayıp mesaj attım bana verdiği cevap su idi "ben kangreni kesip attım canım yanacak elbette ama öleceğime böyle gezerim daha iyi" bu mesajı okuyunca şaşırdım elimden geleni yaptım gururdan eser kalmadı kalktım ayağına gittim
hepsi geçecek ama senin elinde her şey buna inan bu süreci ister uzatırsın istersen hayatına dönersin senin elinde
ben çok mu iyiyim hayır ama iyi olacağım
arıyorlar evet ama ben arayacağını düşünmüyorum bırak her şey olacağına varır mutlu ol olacaksın da

Arkadaşlar öncelikle ayrılığın bir süreç olduğunu kabullenmemiz gerek, sonucunda ne olursa olsun, bu da bir süreç ve sonunda geri dönmeyecek de olsa veya barışacak da olsak bu süreç de geçecek ve atlatacağız.

ama onların vurdumduymaz tavırları onları hıc sevmıo gbı gsterıo onları bızım yanı en azından kendı acımdan bakım bnm öyle olamamam hala pesımden kosmam yıkıo bnı ya bn kımsenın pesınden kosmayan ınsan kımse ıcın hayatta yabmam dedgm seylerı yabtm onun ıcın ama o msj attgmda en fazla acısada öldrmez dıo yanı odun desem yerıdır ama sevyrm vazgecılmıo ıste:S:S

ama onların vurdumduymaz tavırları onları hıc sevmıo gbı gsterıo onları bızım yanı en azından kendı acımdan bakım bnm öyle olamamam hala pesımden kosmam yıkıo bnı ya bn kımsenın pesınden kosmayan ınsan kımse ıcın hayatta yabmam dedgm seylerı yabtm onun ıcın ama o msj attgmda en fazla acısada öldrmez dıo yanı odun desem yerıdır ama sevyrm vazgecılmıo ıste:S:S

Canım neler hissettiğini anlıyorum, insan kendini gurursuz hissediyor zaten en acısı da bu ama aslında onlar da acı çekiyor fakat bize göre daha iradeliler ve bunu belli etmemeyi başarıyorlar sadece...

Back