Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilimden ayrıldım bir buçuk ay oldu ancak şuan başkası varmış kalbim fena acıdı geçer inşallah ama önümde uzunnnnnnnnnn bir gece var ben burdayım yani takılalım kızlar limonu limonata yapalım olmuyo böyle yoksa oturup ağlarım
merhaba hanımlar, bu gece buraya eski üye akımı var sanırım.
eskilerden olarak fikirlerimi yazayım size.
ne yaşanırsa yaşansın genelde dönüp bir bakıyor adamlar geriye. yani hep geri dönüyorlar. benim en olmaz dediğim bile gelmişti.
zamana bırakın, üzerine gitmeyin. takip edip ona göre davranmayın. biraz vakit verince, genelde geliyorlar.
attığınız her adım ters tepebiliyor, artık seni sevmiyorum vs. diyorsa.
kolay atlatırsınız umarım.
prenses sanırım seni anlayabiliyorum.
uzun zamanımız da bu forumda birlikte geçmişti zaten, az çok tahmin edebiliyorum hislerini.
şu an eski sevgilim evleniyor olsa ben de tuhaf hissederdim diye düşünüyorum. sevdiğim bir sevgilim olmasına rağmen.
kıskançlık desen değildir, mutsuzluğunu istemek de değildir. sadece bir zamanlar kurduğun hayaller gidiyor.
bir gün sen evleneceksin, bir gün o evlenecek. olacak olan bu sanırım. düşünmesi zor da olsa.
ama benim düşündüğüm şu, çok az zaman sonra alışacaksın. ilk anın şokuyla etkilenmişsindir. kendi mutluluğuna odaklan, olmadı bir kere.
doğru insan o kadar acı çektirmez, o kadar bekletmezdi zaten. bunu düşün.
ama onların vurdumduymaz tavırları onları hıc sevmıo gbı gsterıo onları bızım yanı en azından kendı acımdan bakım bnm öyle olamamam hala pesımden kosmam yıkıo bnı ya bn kımsenın pesınden kosmayan ınsan kımse ıcın hayatta yabmam dedgm seylerı yabtm onun ıcın ama o msj attgmda en fazla acısada öldrmez dıo yanı odun desem yerıdır ama sevyrm vazgecılmıo ıste:S:S