- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
arkadaşlar merhaba
ayrılalı on dokuz gün oldu ama bayramdan beri sorunluyduk zaten aslında iki yıldır sıkıntılarımız var. ilişkimiz altı yıllıktı. ben sadece destek istiyorum biliyorum tekrar mutlu olacağım ve yine biliyorum ki gelse ne hayır gelir artık diyeceksiniz ama böyle anlarda insan bir destek arıyor. biz bir ay sonra nişanlanacaktık ben ailesi ile tanışmadım sadece telefonda görüşüyorduk annesi aradı bir ay sonra geleceklerini söyledi zaten bizimkiler de biliyordu. birlikte eşyalar baktık o ev bile bakıyordu çünkü nisan mayıs gibi evlenmeyi planlıyorduk. sonra ne mi oldu 20 kasım napıyorsun diye mesaj attım "sana ne kadar aşık olduğumu düşünüyordum" dedi. 24 kasım "seni hep seveceğim ama mantığımla verdiğim bir savaş var ve bunu yalnız kazanmalıyım" dedi sonra ben mesajlar yazdım neden böyle yapıyorsyn biz birbirimizi seviyoruz falan filan birine cevap vermedi sonra bana "seni sevmiyorum özlemiyorum sensiz mutluyum" diye mesaj attı bir hafta sonra. ben kalktım yanına gittim ben geldim diye mesaj attım inanır mısınız gelmedi ki bizim aramızda 3 saat var akşamın bir vakti ben o şehirde tek başıma kaldım sonra çıktı geldi niye geldin bitti dedi ben tabi aptal gibi ağlıyorum sinirlerim bozuldu çünkü biz seninle yapamayacağız falan filan dedi. sonra ben eve döndüm o günden beri bir kez yazdı bana "sen benim her şeyim olurken ben her şeyimi kaybettim severken gittim giderken de sevgimi bitirdim." diye en son arkadaşı aradı arkadaşına bitti sildim demiş şaşırdım 6 yıl vay bea dedim. birrr iki yıldır iş problemi var ben iki yıldır çalışıyorum gayet iyi bir işim var ama ikş yıldır bir türlü maddi durumunu düzeltemedi. herkes bittiğine seviniyor ama ben hep aşkı seçtim hep neden bıraktı gitti anlamadım bitti sildim demek ne kadar kolay arkadaşıyla konuştuğumu bilmiyor canımı acıtmak için söyledi desem. hayallerim başıma yıkıldı resmen o kadar mutsuzum ki . bizi bilenlerin yorumlarını biliyorum siz ne diyorsunuzzzz
Geçer hepsi geçer ilk ayrıldığında öyle oluyor
ağlıyorsun hergün, göğsünde bir sıkışma, eski günleri düşünmeler , ne kadar mutluyduk ne oldu diye afallamalar ama geçiyorrr canım ben de hala yaşıyorum ama ne yapayım gitmeyi seçti benden vazgeçti 20 gün sonra beni istemeye gelecekleri gün düşün bitireli 1 ay oldu bir haftadır da arayıp sormuyorum bırak gitsin üzül ağla ama geçiyor emin ol
ahhhhhhh aynısnı bende yaşamıştm. ama geçiyo emin ol . karşına daha iyisi çıkıyo. sonrada o da köpek gibi pişman olup geri dönmek istiyo. iş işten geçsede insanın kafası karışabilşiyoBu sayfaya yorum yapacağım aklımın ucundan geçmezdi
Bizde 2 gün önce ayrıldık. sebebi neymiş
"Sana seni seviyorum dediğimde içim titrerdi. ama şimdi hiçbişey hissetmiyorum. Bu laflar bana boş geliyo.. AYRILMALIYIZZ . . . "
Bunu duydugumda dünyam başıma yıkıldı.
Napcam kızlar ben
Onunla gezdiğimiz yerler, gittiğimiz kafeler, beklediğimiz duraklar ..Aklıma o güzel anılar aklıma gelince çok kötü oluyorum
Geçer mi kızlar bu acı ?
Dilerim Rabbim inşALLAH bana geri döner, PİŞMAN oldugunu söyler de içim bi nebze de olsa rahatlar ..
ayrılalı 17-18 gün oldu ama gitmedi içimden buraya da yazmıştım ben istedim ayrılmayı diye. biliyorum devam etsem daha çok üzülecektim o yüzden bırakmayı seçtim önceleri tamam dedi ama sonra peşimden de geldi ama nafile istemedim. kararlıyım onu istemiyorum ama içim yanıyor. hele bu bi kaç gündür acaip ağlayasım var yumru var içimde gitmiyor her an gözüm telde mesaj atsa diye ama atmaması daha hayırlı.. yinede benden vazgeçtiğini düşünmek daha çok koyuyor. biliyorum beni çok seviyor bende onu ama böyle olması gerekti.. ahhh ahh yok mu onu unutmanın bir yolu?
zaman cnm zamannnn bende ayrıldım kendim istedim ayrılmayı 12 gn oldu ama saolsun oda bunu bekliomuş geri dönmedi o en azından sevgisine sahip çıkmış
Bizde dün ayrıldık sevgilimle... Barışma ihtimalimiz var gibi ama çok zor onsuzluk...
Geçer hepsi geçer ilk ayrıldığında öyle oluyor
ağlıyorsun hergün, göğsünde bir sıkışma, eski günleri düşünmeler , ne kadar mutluyduk ne oldu diye afallamalar ama geçiyorrr canım ben de hala yaşıyorum ama ne yapayım gitmeyi seçti benden vazgeçti 20 gün sonra beni istemeye gelecekleri gün düşün bitireli 1 ay oldu bir haftadır da arayıp sormuyorum bırak gitsin üzül ağla ama geçiyor emin ol
Of of benim için de öyleiçim acıyo ya
ayrıldılığa kesin karar verdikten sonra gelse gelmese fark etmez ama insan yine de bekler tabi o ayrıoyy oyy geçer inşallah ne deyim Allah beni ve benim durumumda olan herkesi bundan sonra inşallah eşimiz olacak insanla tanıştırır ve ona aşık olmamızı onu sevmemizi sağlar. yoksa ben bir daha böyle acıları yaşamak istemiyorum. onunla çıkarken aklıma gelmeyen anıları bile hatırlıyorum artık gereksiz ya ondan :) amaaan inşallah aklımdan da kalbimden de çıkar bir an önce..
bir zamanlar burda neler yazardım :) içimi dökerdim..tavsiyelerde bulunurdum..veee evlendimm onunla..ilk aşk ilk heyecan..evlendımm...allah hepınıze nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?