Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ölüyorum...bir damla gurur kalmadı...köpekler gibi yalvarmak kapında yatmak istiyorum...sensiz hiçbir şey istemiyor canım...tadı yok yemeklerin...gülemiyorum,uyuyamıyorum...ileride mutlu olacağımı düşünmüyorum...yarını istemiyorum...
eski bir masal sağol canım desteğine...
canım bende aynı durumdayım ya biliyorum belki çok ezikçe ama elimden gelse evlerinin kapısında uyumaya razıyım o denli seviyorum onsuz hiçbişeyin tadı tuzu yok
Ayrılalı 1,5 ay oldu. ve bugün yıldönümümüz..
29 Ekim. :)
Hayat çok acımasız.
Bende katılmak istiyorum.
çok acıyor canım...hiç değişmedi acım...vakit geçtikçe onu mükmmelleştiriyor kendime tüm suçları yüklüyorum...
tam ağlayıp zırlamayı kesmişken yazdıklarını okuyunca yine başladım
çok zor biliyorum,yaşıyorum.. ölüyorum sanki elimde kolumda derman kalmadı günlerdir mal gibi geziyorum ortalarda, gel gör ki onun umrunda bile değil mantık ayrılığı yaptı kendine göre bu kadar kolay mı?
ben neden mantıklı olamıyorum peki? niye günlerdir ağlıyorum sabahlara kadar? Çok kızgınım çok ben bunları haketmedim
Evet yaa nasıl yapabiliyorlar bunu mantık ayrılığıymış...Biz sürüm sürüm sürünürken ağlayıp zırlayıp salma sümük dolaşırken onlar kolayca ayrılıp unutursun bir şey olmaz diyorlar bu kadar kolaymı yaa offf bende çıldıracak noktaya geldim artık bugün tam bir ay oldu o bir başka kızla nefret ediyorum emeklerime acıyorum kendime acıyorumm ama salak gibi de hala onu çok seviyorummm hep güzel anlarımız aklıma geliyor onun hakkında kötü düşünemiyorum işte olmuyorrr olmuyorrr....
aynen canım ya çok doğru söylüyorsun benim eski sevgilim de benden ayrıldıktan 1 gün sonra başka bir kızla çıkmaya başladı tam bir gün sonra yani bugün ben çok üzülüyorumm arada girer okurdum bu konudaki mesajları ama artık bnde burdayım senin mesajını görünce direk yazmak istedim çok üzgünüm çook
bende aynı durumları yaşadım halada yaşıyorum gelgitler içinde kendisi mükemmellik arar bu erkekler acaba kendilerine hiç bakmıyorlarmı. ben hiç naz yapamadım hiç küsemedim kötü laflarına katlandım. ben hep alttan aldım hep özür diledim hep ağlayan hep seni seviyorum sensiz yapamam diyen ben oldum ne oldu boynuz yedim. en güvendiğim deli gibi sevdim insan yaptı bana bunları birdaha güvenmem kimseye kimsede kalmamış güvenecek.şuan hala ağlıyorum kendimi toplayamıyorum ne yapacağım ben.her saniye her an aklımda düşünmekten kurtulamıyorum keşke kafama birşey düşse hafızamı kaybetsem
siz çok mutlusunuz sanırım aşk hayatınızdaBazı kızlar şaka gibi gerçekten ya.
Yok alttan aldım, hep sustum, yalvardım, ağladım, onun istediği gibi davrandım, onu yaptım, bunu yaptım...
E siz her şeyi yaparsanız, gel diyince gel, git diyince git... Olur mu öyle şey?
Sadece erkekler için de değil bu dediğim, kızlar için de aynı.
Kim böyle parmağında oynattığı birine saygı duyar ki?
Kullanır boşta kalınca, sonra tekmeyi basar başkasını bulup.
Ne diye aciz, ezik rolleri yüceltip de büyük bir iş yapmış gibi konuşuyor bazıları?
Biraz güçlü olmak lazım ki erkek korksun bu kızı ya kaybedersem diye.
Bu korku olmazsa , zaten bi de pek sevgisi yoksa baştan kaybettiniz demektir.
Bu kadar ezilmeyin erkekler karşısında yaaa... Ne kadar üzücü.
Aşkın "a"sı yok hayatımda. Birini sevdim ayrıldık ve bitti.
Hiç yalvarmadım, kendimden ödün vermedim ne kadar çok seviyor olsam da.
Yazdıklarımı söyleyebilmem için aşkta mutlu mu olmam lazım? Anlamadım ne alaka.
Ben de çok acı çekip üzüldüm ama kendi içimde yaşadım zamanında.
Geldi geçti.