• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Çok geç anladı değerini o da anladıysa tabi hala o kızla da konuşmuyorsa.:47:
Daha da iyi oalcaksın sen merak etme.
konuşuyodur diye tahmin ediyorum :26: bugun kendi banka hesabımdan telefon faturasına baktım ikiye katlanmış kız almanyada ya ondan heralde dedim :17: baktım diyede kızcanız bana şimdi ama :77: ama değerimi anlasın bana pişman olucaksın dedi ya kendi pişman olsun :41:
ben gerçekten iyi olmak istiyorum gündüz bazen kendimi çok savunmasız ve güçsüz hissediyorum iş yerinde odamda yalnızım konuşabilceğim kimsem yok sürekli o oluyo aklımda ama akşam eve gelince rahatlıyorum :97:

sımdı bana soyleyın sunu yazdı ne yazayım ben

bız bır cumleydık canım
bu cumleye hıc nokta koymadık
her dara dustugumuzde bı nefesledık vırgulle gecıstırdık yıne bır vırgulluk yerdeyız
nefes nefeseyız
ya vırgul koycaz yıne
ya nefesımız kesılıp noktayı koycaz
sen ne dıyorsun benım ne ıstedıgımı bılıyorsun
noktayımı vırgulumu koyardın

konuşuyodur diye tahmin ediyorum :26: bugun kendi banka hesabımdan telefon faturasına baktım ikiye katlanmış kız almanyada ya ondan heralde dedim :17: baktım diyede kızcanız bana şimdi ama :77: ama değerimi anlasın bana pişman olucaksın dedi ya kendi pişman olsun :41:
ben gerçekten iyi olmak istiyorum gündüz bazen kendimi çok savunmasız ve güçsüz hissediyorum iş yerinde odamda yalnızım konuşabilceğim kimsem yok sürekli o oluyo aklımda ama akşam eve gelince rahatlıyorum :97:

Senin banka hesabından mı :26:
Sen mi ödüyorsun?

sureklı bana rest ceken bırı kapı orda dıyebılen bırıydı ama sevıyorum
sen bugun aramıyo diyodun canım bu msjı senin bi mesajın üstünemi yazdı yoksa durduk yeremi ??? sürekli rest çeken biri seni peşinde koşturuyo sanırım seviyosun anlıyorum hep sevdik seviyoruz özlüyoruz ama burda iradeyi öğrendim ben güç alıyorum resmen :13:

bız bır cumleydık canım
her dara dustugumuzde bı nefesledık vırgulle gecıstırdık yıne bır vırgulluk yerdeyız
nefes nefeseyız
ya vırgul koycaz yıne

Ben olsam .
Senin ne istediğini bilmiyorum.
Bana kapı orada diyerek beni kaybetmeyi göze alan birisinin ne istediğini bilmek kolay değil.
Ya da virgülden sonra o noktayı tekrar koymayacağını .. derdim.

sen bugun aramıyo diyodun canım bu msjı senin bi mesajın üstünemi yazdı yoksa durduk yeremi ??? sürekli rest çeken biri seni peşinde koşturuyo sanırım seviyosun anlıyorum hep sevdik seviyoruz özlüyoruz ama burda iradeyi öğrendim ben güç alıyorum resmen :13:

Ben olsam .
Bana kapı orada diyerek beni kaybetmeyi göze alan birisinin ne istediğini bilmek kolay değil.

kızlar ıktıdar onda olaca anca oyle yürür bunu demek ıstedı bana normaldede dıyorkı sakın bana soyle deme ılerde ben calısıyorum benım maasım var ıstedıgımı yaparım ıstedıgımı ederım dme dıyor daha evlenmeden

kızlar ıktıdar onda olaca anca oyle yürür bunu demek ıstedı bana normaldede dıyorkı sakın bana soyle deme ılerde ben calısıyorum benım maasım var ıstedıgımı yaparım ıstedıgımı ederım dme dıyor daha evlenmeden

Maaşının olup olmamasıyla mı istediğini yaparmış bir kadın ?
Saçma ..
Eğer evlilik varsa ben de iki tarafında kafasına göre hareket etmemesi gerektiğini düşünüyorum zaten.
Eve giren para da ortaktır, sen ben olmaz.
Ama bunu ne niyetle söylediği önemli.
Sen istediğini yapamazsın, ben yaparımsa çok farklı.

bız bır cumleydık canım
nefes nefeseyız
ya vırgul koycaz yıne
canım rest çeken bi insan böyle bi msj nasıl çeker şaşıyorum sanki bu msjda o bırakmak istemiyo seni gibi ama dediğim gibi bunu durduk yeremi yazdı yoksa senin bi msjın üzerinemi yazdı onu bilmek lazım... ama bi çelişki var bu msjda virgül ve nokta arasında gidip gelmiş.. onun istediği ne sen biliyomuşsun o nokta dediyse sen viegül deme :45:

cok haklısın canım 4 yıllık bı ılskı ustelık cok zoruma gıdıyor
canım benimde 3 seneydi geçen bi arkadaş 6 senelik ilişkisini napsam diye düşünüyodu ama bitebilityo insana koysada...

Senin banka hesabından mı :26:
Sen mi ödüyorsun?
canım ben ödemiyorum hiç ödemedim sadece dönem borcuna bakıyorum banka hesabımdan numarasını girince faturasını görebiliyorum öyle baktım işte..

Saçma ..
Eğer evlilik varsa ben de iki tarafında kafasına göre hareket etmemesi gerektiğini düşünüyorum zaten.

evet aynen oyle bana ıtımat edecesın dıyor tamam mı bende dıorumkı sende bana ıtımat edeceksın o zaman
oda cok beklersın dıyor

canım rest çeken bi insan böyle bi msj nasıl çeker şaşıyorum sanki bu msjda o bırakmak istemiyo seni gibi ama dediğim gibi bunu durduk yeremi yazdı yoksa senin bi msjın üzerinemi yazdı onu bilmek lazım... ama bi çelişki var bu msjda virgül ve nokta arasında gidip gelmiş.. onun istediği ne sen biliyomuşsun o nokta dediyse sen viegül deme :45:

canım benimde 3 seneydi geçen bi arkadaş 6 senelik ilişkisini napsam diye düşünüyodu ama bitebilityo insana koysada...

canım ben ödemiyorum hiç ödemedim sadece dönem borcuna bakıyorum banka hesabımdan numarasını girince faturasını görebiliyorum öyle baktım işte..

hıcbırsey yazmadım sıze soruyum dedeım temell kaybetmekten korkuyorum cunku

evet aynen oyle bana ıtımat edecesın dıyor tamam mı bende dıorumkı sende bana ıtımat edeceksın o zaman
oda cok beklersın dıyor

Bazı şeyler tek taraflı olarak yürümez bu ilişki.
Bence tekrar başlamayı düşünme bile.
Biz diye bir kavram vardır ve onun üstünden yürür.
Karşılıklıdır uğraşlar, fedakarlıklar..
Erkek arkadaşımla şimdiden her konuyu konuşur, beraber karar alırız.
En ufak şeyleri bile.
Evet benden çok şey bekler ama kendisi de benim yaptıklarımı yapar ve mutlu etmek için uğraşır.
Esirlik ilişkisi olmamalı.

Bazı şeyler tek taraflı olarak yürümez bu ilişki.
Bence tekrar başlamayı düşünme bile.
Biz diye bir kavram vardır ve onun üstünden yürür.
Karşılıklıdır uğraşlar, fedakarlıklar..
Erkek arkadaşımla şimdiden her konuyu konuşur, beraber karar alırız.
En ufak şeyleri bile.
Evet benden çok şey bekler ama kendisi de benim yaptıklarımı yapar ve mutlu etmek için uğraşır.
Esirlik ilişkisi olmamalı.

ya varya aglamamak ıcın dısımı sıkıyorum ama gozlerımden suzuluyor suan
kızlar sunu yazdım bende sımdı

ne noktası ne vırgulu sen kaybetmeyı goze almıssın bıtırmeyı kafaya koymussunartık
ne sen ne ben ne dersek dıyelım bı anlam ıfade etmez

Ben olsam .
:46::46:

tipik erkek düşüncesi ama ben benimkinden bile duymadım böle bişe bana ne yapıyorsun hacı diyecek bi odun olmasına rağmen..ama iş yerinde bi çok erkekten duydum kadının parası geçmeyen erkekler var ama kompleks bu kesinlikle..seni kendisinden üstün görüyo sanırım ve bunu kendini güçlü göstererek kapatmaya çalışıyo..

Saçma ..
evt canım kesinlikle katılıyorum çok doğru diyorsun.. evlilikte herşey müşterektir kadında ben kazandım sanane demicek erkekte senin paran bana geçmez muhabbeti yapmıcak böbürlenip

ne yazmıs yaaaaaaaaaaaaaa

bu sozler senınde umıdını kestıgını gosterıyor
benden bu kadar dıecegımı dedım fazlasıyla
ne sen ınadından vazgecıyorsun
ne ben vazgecerım buraya kadar

hıcbırsey yazmadım sıze soruyum dedeım temell kaybetmekten korkuyorum cunku

Şimdi otur ve düşün.
Şimdi onsuz olmayı seçip, üzülmeyi ve belli bir süre sonra azalmasını mı seçersin?
Arkasında bıraktığı güzel hatıralarla ..

Yoksa; şimdi devam edip.
Onunla olup, zamanla bu üstünlük kurma çabası hatta bencilliği ile yaptıklarıyla güzel hatıraları da silip.
Aranızda ki saygıyı bitirip mi ayrılmak istersin ?

Tabi 3. bir seçenek de var.
Her gün tartışılan, senin yaptığın her şeye dikkat ettiğin ama onun sorumsuzca istediği gibi hareket ettiği bir evlilik mi?

Otur düşün ve karar ver.

ya varya aglamamak ıcın dısımı sıkıyorum ama gozlerımden suzuluyor suan
kızlar sunu yazdım bende sımdı

ne noktası ne vırgulu sen kaybetmeyı goze almıssın bıtırmeyı kafaya koymussunartık
ne sen ne ben ne dersek dıyelım bı anlam ıfade etmez
canım üzülme ne yazıcak bakalım merak ettim..

:46::46:

tipik erkek düşüncesi ama ben benimkinden bile duymadım böle bişe bana ne yapıyorsun hacı diyecek bi odun olmasına rağmen..ama iş yerinde bi çok erkekten duydum kadının parası geçmeyen erkekler var ama kompleks bu kesinlikle..seni kendisinden üstün görüyo sanırım ve bunu kendini güçlü göstererek kapatmaya çalışıyo..

evt canım kesinlikle katılıyorum çok doğru diyorsun.. evlilikte herşey müşterektir kadında ben kazandım sanane demicek erkekte senin paran bana geçmez muhabbeti yapmıcak böbürlenip

ustelık meslekdasızda yanı

ne yazmıs yaaaaaaaaaaaaaa

bu sozler senınde umıdını kestıgını gosterıyor
benden bu kadar dıecegımı dedım fazlasıyla
ne sen ınadından vazgecıyorsun
ne ben vazgecerım buraya kadar

İnan seni gerçekten çok iyi anlıyorum.
İnsan birisini severken onsuz olmak çok zordur.
Ama bu kadar sevdiğin bir insandan zamanla nefret etmek bence daha kötüdür.
Ve o nefretin içinde sevgi de olacak ..

Back