bana böyle anlat canım ben gerçekten göremiyorum ve mantığım yok bana birileri hep engel olsun tutsun istiyorum taa ki aklım başıma gelip gerçekleri görene dek daha doğrusu idrak edebilene kadar
bende hep dedim ki saygıyı yitirmek bak yıllar geçer karşılaşırız birbirimizin yüzüne bakabilecek bi temiz yan bırak yok yapamadı ben saygısızlık yapmıcam dedikçe hakaret ve tehdit etti bunlar aklıma geldikçe tiksiniyorum..
dedim ki kendinde temiz bi yan bırak ben seni hep beklerim kaderimsen buna engel olamam ama o naptı hayatını mahfeden insandan merhamet dilendi kucak açmasını bekledi ve beni onun önüne attı ne saygı koydu kendini muhafaza etti.. ben gözümle bile kimseye bakmazken.. öyle sahiplenmiştim onu..
ilk zamanlarımızı çok özlüyorum ama tüketti bizi..
biz bir araya gelsek ben bunları yaşamamış olsaydım saygı mutlaka olurdu ama şimdiden sonra bir araya gelsek ufacık bi sürtüşmede hepsi ortaya dökülür ben sussam bile o susmaz yıpranır ve uzun ömürlü olmaz.. o bana yeniden başlayalımmı dediğinde özür bile dilemedin senden emin olamıyorum dedim bunu yaşamadan bilemezsin dedi ama evet dediğim an hiç bişe olmamış gibi sanki zincirlerinden kopmuşcasına aşkım bebeğim moduna gircekti hiç bişe olmamış gibi bense bunu yapamıcaktım biliyorum kendimi ve 2 gun sürcekti 2 gun sonra ben 5 dakikaka geç cevap versem msjına yapmıcağını koymıcaktı... en basiti bu