Canım, senin çabalarınla barıştığınız için bu sorunlar oluyor. Sen taviz vermişsin ya da en azından o öyle düşünüyor. O çaba harcamalı artık. Hiç üstüne düşme, zamana bırak, onu şımartma. Onu hayatının merkezi yapmazsan, o da bunu görürse düzelir.
evet aklındayım..merak etmiş beni..ama sadece merakını giderdi o kadar daha da adım yok..acaba benden mi bekliyo çok inatçı ya kendisi..şimdi ne olacak bilmiyorum..umudum yine tükenmeye başladı..neden gelmiyo..madem aklındayım ..
bu arada sana özel mesaj yolladım ona bi baksana canım
Amacım erkekleri savunmak değil sakın yanlış anlama.
Ama böyle sinir anlarında hepsi aynı değil mi erkek işte gibi genellemelerimiz ( hepsi demiyorum. ) ileriki zamanlarda da güvensizliğe iter seni.
Belki kızlar bir anda çok acı bir şekilde yaşar acılarını ve zamanla bitmez ama azalır senin örneğinde de olduğu gibi hayatına başkasını almışsın.
Oysa erkeklerde o acı kolay kolay dinmez.
Ve ben kadın da erkek de hayatına başka birisini aldıysa sevdiğine inanmıyorum o ''eski'' sevgiliyi, en azından hala sevdiğine inanmıyorum ..
Olsa olsa içinde yarım kalmışlıklar vardır.
ewet haklısın aslında öfke doluyum ona we diğer erkeklere.. erkeklerin acısı daha uzun sürer haklısın ama gerçekten sewen erkeğinki. ortada bi sebep yokkn çekip giden için aynı şey söz konusu olmuyo malesef
hayatımda yeni biri war we mutluyum aslında.. ama mesajlar geldiği günden beri içim bi garip. sewgiden mi yoksa senin de dediğin gibi yarım kalmışlıklardan mı böyleyim ayırt edemiyorum doğrusu. pek bi karışığım anlicaan
Hayatına birisini almışsan onu sevdiğini asla düşünme.
Sevsen yapamazdın bunu emin ol.
O yüzden hiç bakma dönüp arkana.
Umarım mutluluğu şimdide bulursun.
nasıl sinir oldum varya akşam akşam ama doğru diyosun sinirim içimdede patlasa yazmıcam sallamıcam o beni aradığı anları unutuyo daha dün mesela. benim üniversitedeyken platonik sevdiğim biri vardı okulun son haftalarına yakın ona hiç bi beklentim olmadan bi cesaretimi toplayıp duygularımı ifade eden msj atmıştım ona "mum ışığının ucundaki dileğimdin bu herkese nasip olmaz" filan diye neyse üstünden 10 sene geçti bu hayatıma girince söylemedim ben buna bu adamda okuldandı o zaman duygularını açamamış yıllar sonra hayatıma girdi işte gel zaman git zaman okuldaki platonik sevdiğimi öğrendi işte başka insan yokmuyduda onu sevdiğini bilseydim asla sana yanaşmazdımda çünkü o insanı basit gördü kıskançlığından kabullenemedi benim onu sevdiğimi kabullenemedi bende ben onu uzaktan sevdim mum ışığının ucundaki dileğimdi sadece deyince kudurdu resmen bunun kavgası varya hiç bitmedi ve o lafa çok içerledi benim hayatıma onca insan girdide kimse bana böyle bi cümle kullanmadıda sen bile demedinde acaba ben kimin dileğiydimde böyle bi insan varmıydıda hem kendini hem beni yedi bende bu son mailimde sen benim mum ışığımın ucundaki dileğimin gölgesi bile olamazsın filan yazmıştım şimdi ne demek istediğimi anladığı için saldırcak yer arıyo bana lafa bakarmısın iyice tacizci olmuşumSakın sakın sakın cevap verme.
Bir insana yapılabilecek en kötü şey onu umursamamaktır.
Ne kadar kötü şey söylersen söyle, cevap vermemek kadar acıtmaz.
oyyy niye öle olmuş yaaaKızlar son sayfada yazdıklarınızı okuyamıyorum, bir önceki sayfayı gösteriyor.
Dolayısıyla yorum da yapamıyorum.
Bilginiz olsun.
cnm özel msj atamıom 74 olmusum daa ama bak senin için dinledim şarkıyı cem adrian cok güsel cok duygusal cok anlamlı ya belliki kırgınlık dolu ne bılım ya acaba arasanmı kı :) ama ya ters yaparsa bılemıomkı senınkını sora demesın senle alakası yok flnbana ne yaptın ne yaptın ne yaptın nıe yaptın nıe yaptın cocuk... cok hos valla tamam cnm eklıcem msn den yasemın benım adım ekleyınce anlarsın cnm
evet şarkı çok anlamlı ..benim içindi..dün konuştuk çok uzun telde önce güzel başladı beni, sevdiğini özlediğini söyledi ama engellemek zorundaymış kendini..sevmediği için değilmiş..ben istemiyo muyum sanıyosun seni sevmiyo muyum sanıyosun dediçok üzüldüm ama kötü bitti..ben ona hattımı değiştirecem artık senle ilgili herşeyi sileceğim seni unutacağım dedim ve bitirdim..
msn eklememişsin sanırım daha istek gelemdi..
demek sevıyomuş haa:) bak en azından karsılıksız degılmış duyguların.. bence enınde sonuna barısırsınız. benımkı benı unuttu sanırım. ne haber var ne bısey
cnm özel msj atamıom 74 olmusum daa ama bak senin için dinledim şarkıyı cem adrian cok güsel cok duygusal cok anlamlı ya belliki kırgınlık dolu ne bılım ya acaba arasanmı kı :) ama ya ters yaparsa bılemıomkı senınkını sora demesın senle alakası yok flnbana ne yaptın ne yaptın ne yaptın nıe yaptın nıe yaptın cocuk... cok hos valla tamam cnm eklıcem msn den yasemın benım adım ekleyınce anlarsın cnm
eğitimi zor şartlarda olabilir..adapte sorunu yaşıyordur..seni düşünmeye zor vakti oluyordur ama biraz toparlayınca seviyorsa döner..hemen seni nasıl unutsun.başka biri yoksa dönme ihtimali var bence..Selam kızlar. İnternet çok yavaş olduğu için önceki sayfaları okuyamadım kusura bakmayın.. Benim durumum şöyle; erkek arkadaşımla 2,5 ay önce ayrıldık. Ortak karar gibiydi ama o istedi ayrılığı.. Ağustosun başlarında askere gitti. Bildiğim kadarıyla Foça'da jandarma komando eğitimi alıyor. Kısa dönem beklerken uzun dönem çıkmış ve en ağır eğitimin verildiği yerdeymiş, Foça'nın bu konuda kötü namı var belki bilirsiniz. Kendi kuzenleri ahımın tuttuğunu söylediler.. Neredeyse 3 yıllık bir ilişkimiz vardı. Ayrıldıktan sonra bir daha görüşmedik. (Ben sadece birkaç sonra manidar bir emaille hoşçakal dedim, cevap atmadı atamazdı da biliyorum.) Ona deliler gibi aşık değilim hiç olmadım da, ama ilkti ve son olmasını istiyorum. Adım atma konusunda kararsızım. Her ne kadar objektif bakamasam da suçlu olmadığımı düşünüyorum o yüzden ondan bir şeyler bekliyorum. Belki o seni bırakmış daha niye uğraşıyorsun diye sorabilirsiniz. Biz yüzyüze görüşmeden önce telefonu seni seviyorum diyerek kapatmıştık. Biri var mı diye çok sordum, ayrılırken. Ama her defasında yok dedi. Beni sevmiyor musun dedim çok kez. Seviyorum ama ilk heyecan yok dedi. Böyle havada kaldı gibi, belirsizlik var sanki. O yüzden hala aklımdan çıkmıyor belki de. Ayrıca çalışma hayatına atılmıştı ve başından beri uzaktaydık birbirimizden. Birçok şeyin kafasını karıştırdığını düşünüyorum ve dönüşü olabileceğini sanıyorum. Sizce beni aklından geçiriyor mudur oralarda? Arkadaşlarımın çoğu arar diyor ama henüz bir gelişme yok. Bilemiyorum, ben de ilk zamanlara göre daha iyiyim ama yine de aklımda soru işaretleri var işte.. Beni anladığınızı umuyorum. Bu konuda her yoruma açığım cidden çok önemli benim için. Şimdiden teşekkür ederim..
evet şarkı çok anlamlı ..benim içindi..dün konuştuk çok uzun telde önce güzel başladı beni, sevdiğini özlediğini söyledi ama engellemek zorundaymış kendini..sevmediği için değilmiş..ben istemiyo muyum sanıyosun seni sevmiyo muyum sanıyosun dediçok üzüldüm ama kötü bitti..ben ona hattımı değiştirecem artık senle ilgili herşeyi sileceğim seni unutacağım dedim ve bitirdim..
msn eklememişsin sanırım daha istek gelemdi..
üüfff varya tipik erkek işte hepsi aynı benımkıde dıodu delı gıbı sevıom ama olmaz yapamayıs fln dıe ne bunların derdı anlamıorum ilerdede aynı seylerı yasarıs dıe hepsi önlem almaya calısıo bız kıslar ole dıılıs bı kavgadan sora daa cok kenetlencegımıse ınanıorus hep bılmıorum kım haklı onlarmı bısmı... tatlım ben bugun ızmıre gıdıorum bı hafta yokum geldıgımde umarım ılerleme olur sende. benımde ıns bu sogukluk bıter. gelınce artıksu kpss ısını cıddıye alcam gerekırse kursa fln gıtcem bende bakcam artık karıyerıme iice saldım kendımı senınkınınde ınadı ıns kırılır da yenıden mutlu olabılcegınıze ınanır yuzyuze gorusme ımkanınınz varsa onu deneyın cnm ben öle yaptım barıstık ama daa tam eskısı gıbı olmadık bakalım herseyın hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?