Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kızlar benim ki beni bugün aradı ama telefonu elime aldığımda şok geçirdiğimden açamadan kapandı..bekledim biraz sonra mesaj attım "aramışsın beni duymadım.şimdi müsaitim" diye..şu saat oldu hala aramadı..hata mı ettim açmamakla ki(ya ben napayım sizce..o kadar gün aramadı şimdi aradı bende açmadım şansa bak ya((arar mı ki bi daha??(

Kızlar bi yorumlayıverin diğer başlıkta yazmıştım kopyalıyorum buraya da :)

Bizde yine gelişme var kızlar.Dün aradı,nasılsın iyi misin iyi bayramlar falan.Gayet soğuk konuştum.Ortak bir arkadaşımız var,onun numarasını istedi.Kapatırken de görüşürüz dedi.Ama bu numara kesinlikle var onda eminim ve istediği her yerden bulabilir.Kesinlikle bahaneydi yani.

Birkaç saat öncede yolda karşılaştık.Yanımda annem vardı,onun yanında da arkadaşı.Annemden çekindi herhalde hiç bakmadı bizim tarafa ama arkadaşını dürttü arkadaşı da dikkatlice bana baktı.Birkaç gün öncede facede iletişim kurmaya çalışmıştı.Ne yapmaya çalışıyo yaptıklarından sonra bilmiyorum.

Terk edilen hemen herkes, bir gün, kendisini terk eden o 'vicdansız'dan intikam almayı hayal eder. Akla gelen ilk intikam yöntemi de onu yeniden kendisine aşık etmek, sonra onun yaptığı gibi ansızın terk etmektir. Sanılır ki, o da aynı acıları çekecek ve ne kadar kötü bir şey yaptığının farkına varacak... Hayır, sevgili okur. Bu hayal hiç gerçekleşmemiştir. Giden geri dönmemiştir. Dönenlerse yine sevgiyle karşılanmış, ilişkiler kaldığı yerden devam etmiştir. Çünkü geride kalan aşıktır ve zaten sevgilisinin geri dönmesini istediği için intikamı falan bir anda boşverir. Ben size bu yazıda intikamı değil ama sizi terk edene "Ne yaptım ben?" sorusunu sordurmanın yollarını anlatacağım. Sizi terk edeni 'değersizleştirirseniz' kendi açınızdan ufak çaplı bir intikam da almış olursunuz. Nasıl mı değersizleştireceksiniz? Okuyun lütfen...

1- İRTİBAT KURMAYACAKSIN

Kesinlikle aramayacaksın. Mesaj yollamayacaksın. İnternetten irtibat kurmayacaksın. Aramak için 'Ama doğumgünü', 'Ama çok hastaymış' gibi bahanelerin arkasına da sığınmayacaksın. Bir iş nedeniyle ya da çok çok zorunlu hallerde aramak durumunda kalırsan mümkün olduğunca kısa görüşüp sadece o konuyla ilgili konuşacaksın. Hatırını, nasıl olduğunu falan sormayacaksın. Telefonu kapatırken 'Kendine iyi bak', 'Hoşçakal', 'Görüşürüz' gibi cümleleri de kullanmayacaksın. Sadece zamana göre 'İyi günler' ya da 'İyi akşamlar' deyip telefonu kapatacaksın.

2- ARARSA UZATMAYACAKSIN

O ararsa telefonu açacak ve aramasından rahatsız olmuş gibi, bir an önce kapatmak istermiş gibi konuşacaksın. İmalı cümleler sarf etmeyeceksin. Örneğin "Nasılsın?" diye sorduğunda asla "İyi olmaya çalışıyorum" gibi cevaplar vermeyeceksin. "Bu ara çok yoğunum, kapatmam gerekiyor" deyip telefonu sen kapatacaksın. Bu hareketinin eski sevgilinin telefona bir süre aptal aptal bakmasına neden olacağından hiç şüphen olmasın. Böyle yaptığında seni tekrar arayabilir, "Bu kadar mı çabuk vazgeçtin benden?" gibi sorular sorabilir. Sakın kanma, yumuşama. Ona "Hayat devam ediyor, kimse aşk acısından ölmüyor" diye cevap ver.

3- ESKİ ARKADAŞLARA DÖNÜŞ

Sevgiliyken görüşmeni istemediği arkadaşlarınla hemen görüşmeye başlayacaksın. Birlikte dışarı çıkacaksın, eğleneceksin. Üstelik bu gezmelerde bir zamanlar onun gitmeni istemediği yerlere gideceksin. "İyi de nereden haberi olacak?" deme, mutlaka olur. Bu işler böyledir, hayatlarını birileri arasında laf taşıyarak geçiren insanlar vardır. Onlar hemen devreye girer ve eski sevgiline, "Seninkini bilmem nerede bilmem kimlerle gördüm" diyecektir. Bu da onu kudurtmaya yetecektir.

4- GİYİMİNİ, SAÇINI DEĞİŞTİR

Siz sevgiliyken, giyim tarzına, saç şekline karışıyordu değil mi? İstediğin saçı yaptıramıyor, istediğin gibi giyinemiyordun. Hayatını hep onun istediği gibi planlıyordun. Şimdi özgürsün. İstediğini giyebilir, istediğin saçı yaptırabilirsin. Seni değiştiremediğini, sadece dönüştürmeye çalıştığını ama bunda da başarılı olmadığını göstermelisin. Yeni giyim ve saç tarzınla çektirdiğin fotoğrafları zamanz geçirmeden sosyal paylaşım sitelerine koymalısın. Mutlaka haberi olacak ve afallayacaktır.

5- SENİ GÖRMESİNİ SAĞLA

Onun bulunabileceği yerlere gitmekten çekinmeyeceksin. Ama asla yalnız gitmeyeceksin. Karşı cinsten biriyle gidip sevgili gibi de görünmeyeceksin. Bu seni onun gözünde 'ezik' konumuna sokar. Ama grup halinde gidip onun gözünün içine baka baka eğlenirsen hedefi 12'den vurmuşsun demektir. Gittiğin yerde aşırı dikkat çekici davranmayacaksın ama oturduğun yerde de kalmayacaksın. Hiçbir şey olmamış gibi, bu ilişki hiç yaşanmamış gibi davranacaksın. Onu gördüğünde sadece hafif bir gülümseme ile selam verecek ve konuşmayacaksın. Gelip hatırını sorarsa birkaç kısa cümleyle geçiştirip eğlenmeye devam edeceksin.

6- ARKADAŞLARINA ONU SORMAYACAKSIN

Bir arkadaşıyla karşılaştığında asla onunla ilgili "Ne yapıyor?", "Nasıl?" gibi sorular sormayacaksın. Hiçbir şekilde ondan söz etmeyeceksin. Çünkü emin ol arkadaşı ona "Eski sevgilinle rastlaştık bugün" dediğinde "Beni sordu mu?" diye soracaktır. Arkadaşı ise "Hayır hiç sormadı" dediğinde moraracaktır. Arkadaşı sana "Ayrıldığınızı duydum, nasılsın iyi misin?" diye sorarsa "Tabii ki iyiyim, ben ondan önce de vardım, şimdi de varım" diyeceksin.

7- PİŞMANLIK DUYMAYACAKSIN

Bu ilişkide hatalı olan sen değildin. Öyleyse ilişkiden pişmanlık duymak yerine "Güzeldi, yaşandı ve bitti" mantığını beynine yerleştireceksin. Ayrılık hüznünü paylaşmak isteyen arkadaşlarına "Ne yani evlenecek miydik? Her ilişki gibi süresi doldu ve bitti. Bunda büyütecek bir şey yok" diyeceksin. Bu onun kulağına gidecek mi? Evet gidecek. İlişkiler bittiğinde ortak arkadaşlar bu konuyu aylarca gündemde tutar. Böyle dedikodular çok sevilir çünkü.

8- SPOR YAP, İŞİNE, OKULUNA SARIL

Sevgili yoksa insana çok zaman kalır. Eskiden, işten ya da okuldan arta kalan zamanını mümkün olduğunca sevgiliyle geçirmeye çalışıyordun değil mi? Şimdi böyle bir zorunluluğun kalmadı. Spor yapmak insanı eski sevgiliyle ilgili düşüncelerden uzaklaştırır. Ayrıca daha zinde ve fit olacağından eski sevgilin seni gördüğünde "Ben kimi terk etmişim?" diyecektir. Okuluna ve işine de ağırlık ver. Onun yüzünden belki sınıfta kaldın, belki işinde terfi edemedin. Şimdi acısını çıkarma zamanı. Başarılı bir öğrenci ve başarılı bir personel olabilirsin. İlişkiniz sırasında sana "Beceriksiz" demişse, bunun böyle olmadığını da kanıtlayabilirsin.

9- HEDİYELERİNİ GERİ GÖNDER

Özel günler için aldığı tüm hediyeleri paketle ve geri gönder. Altın, pırlanta gibi değerli hediyeler varsa onları gönderme ve sat. Diğer hediyeleri gönderirken içine "Aldığın yüzüğü, kolyeyi geri gönderemiyorum çünkü sattım. O parayla da tatile çıkıyorum" gibi bir not yaz. Bu onu delirtecektir. Sende kalan eşyaları varsa onları da mümkünse çöp poşetlerine doldur ve bir kargo şirketiyle adresine gönder. Bu hareketin "İşte gözümdeki değerin bu" anlamına gelecektir ve eski sevgilini morartacaktır.

10- ÖLDÜRÜCÜ DARBE YENİ FLÖRT

Öldürücü darbe yeni flörtün olacaktır. Mümkünse yine ortak çevrenizden seçeceğin bir sosyal arkadaş (sevgili değil dikkat!) yeni partnerin olarak yanınızda boy göstermeye başladığında çok şaşıracaktır. Hele hele cıvıl cıvıl haliniz, neşeli tavırlarınız, bakımlı görüntünüz bu yeni flörtle birleştiğinde o soruyu sordurmayı garantilemişsiniz demektir. Hangi soru mu? Tabii ki "Ben ne yaptım tanrım?" sorusu...

dün onu hatırlatacak bir sürü şey oldu 2 gundur hiç iyi değilim onca yaptığı kötülüğe rağmen onu çok özlediğimi hissediyorum.. gözüm telefonda ama benim onu aramamam lazım kendime yenilicem diye korkuyorum

canım sanırım ben 1.maddeye uydum ama 2.madde de tökezledim..bayramın 1.günü aradı ve ben şok geçirdiğimden aradığını görünce açmadım daha doğrusu açamadım..ve mesaj attım aramışsın duymadım şimdi müsaitim diye..ama hala tık yok( ben napayım şimdi(

kızlar en son 10 gun önce son söz olarak yazdığım maile 2.kez cevap yazıyo hazımsız bi şekilde laf sokup aşağılıyo sizce suskunluğumu koruyayayımmı yoksa kendime yeni bi sayfa açtım umrumda değilsin vs.gibilerinden çatlatma politikası uygulayayımmı akıl verinnnn:44:

Sessizliğe devam.
Sinirden çatlıyor baksana.

Sessizliğe devam.
Sinirden çatlıyor baksana.
ayy iyi ki burdasın masalcım sessiz kalmı diyorsun ilk cevabına bişe yazmadım ya 5 gun sonra 2.ci cevap geldi hemde hazımsız bir şekilde hani sen benim mum ışığımın ucundaki dileğimin gölgesi bile olamazsın demiştm ya almış sazı eline işte dicek bişe bulamadında araya onu sokuyosunda senin layığın oda vurmuş durmuş

Bak sen cevap vermediğin halde yazıyor çünkü sen yazmadıkça umursanmadığını hissediyor.
Umursanmamak kadar da bir insanı üzen bir şey olamaz emin ol.
Bağır çağır, çok ağır şeyler söyle.
Yine de bu etki olmaz içinde.

iki günden beri içim içimi yiyodu böle gözüm sürekli telefonda elim gidiyo geliyo onu hatırlatcak ve özlicek şeyler yaşadım bayramda özleyince diyorum ki acaba pişman olcammı onun dediği gibi ama bi mail atıyo diyorum ki yok bu adam olmaz iyiki hayır demişim iradem çok sağlam olsa keşke özlemesem ihtiyaç bile duymasam ama bendede kin denen şey yok yazmak istemiyorum o koşsun böle yazsın dursu

canim sadece bu sayfayi okudugum kadariyla yazicam,
bence fazla naz asik usandirir,
dikkat et,
okudugum kadariyla hala seviyosun onu dusunmeden yapamiyosun,
su an sana mesaj atiyo diye kendini biraz olsun guclu hissediyosun,
fakat unutmaki seni tamamen birakirsa daha cok aci cekicen,
ve simdi yazmadiginada pisman olucaksin:-(
sevenler ayrilmasiiiiiiiiiin:-(
bence bulusun ve ortak bir karar alin sevginizi guclendirin

Yalnız şöyle bir durum var.
Araya 3. kişi girmiş ve saygı tamamen yitirilmiş.
Ben inanmam hiç bir zaman 3. bir kişi varken karşılıklı sevgi olduğuna ..

Yengeç seni anlıyorum, çok normal özlemen.
O kadar zamanın alışkanlığı var.
Ama eğer güçlü olup bu konuşmaları bitirmezsen ileride daha çok acı çekecek olan sensin.
Hem de bu ilerisi hiç uzak bir zaman dilimi olmayacak.

ama biz bittik ve kötü bi şekilde bittik ve yurt dışından eski kız arkadaşını getirtip bana nispet yaptı onla yattı kalktı beni aldattı sonra benimle varmısın dedi hayır dedim pişman olucaksın dedi yani ben çok kötü şeyler yaşadım şuan herşey çok yeni olduğu için ben alışkanlığımdan vazgeçemiyorum sadece ama genede uzak duruyorum burdan arkadaşlarımın desteği ile

evet canım haklısın uzak durma yolunda devam üstünden zaman geçmeden yerime başka birini koymaya çalışan kendini muhafaza edemeyen bi adam için değmez demi

ben çok sabırlıyım bu sefer o aramadıkca ben de aramıyorum ee böylelikle ne oluyor soğuyorum ondan soğudumda zaten yaptığı hareketlerin hep kötü tarafları geliyo aklıma artık napalım nasip değilmiş diyorum yani bu kadar fedakarlık yeter dedim kendi kendime içiimi kemiren zamanlar olmuyo mu evet tabiki oluyor deli gibi özlediğim zamanlarda hatta rüyamda başka kızları sevdiğini görüp kahroluyorum bile ama kendi kendime diyorum ki;
o senden vazgeçti sende vazgeçiceksin arkana bakma önüne bak diyorum istenmediğin kalpte kalmak sna yakışmaz diye kendime telkinler veriyorum başarılıda oluyorum ama bi tarafımda günleri hatta dkları saniyeleri bile saymakla meşgul sonra bu zamanlarda da onun hiç aklına gelmiyosun boşver sayma günleri diyorum bi süre unutuyorum gibi oluyor sonra yine karşıma onu hatırlatıcak bişi çıkıyor ve yüzümde anlamsız bi gülümsemeyle kalıyorum öylece ama biliyorum ki eksilen çok taraf var jhiç bişi eskisi gib olamaz bu yüzden sabrediyorum yani bakalım

Son düzenleme:
aynı duygular

tamam.devam edececez.diğer maddeleri uygulayacağız.illaki yine arıyacak.:)

masal, sabah 11de msj atmış aynen şöyle "sen ne diye sorunlusun" cevap vermedim 1 saat sonra aradı açmadım sonra 5-10 dk.sonra bi msj daha ben ona temmuz ayının son haftası 3-4 gun arayla mektup yazmıştım onların eline bayramda geçiceğine söylemişti msjı şu " neyse mektuplarını aldım onu söyleyim açıklama yapmama gerek yok bir daha yazma emi" burda mektubu kasdettiğini biliyorum çünkü ankarada yaşamaya başladı bende ise ailesinin bulunduğu şehirdeki dükkan adresi var orda komşu dükkandaki arkadaşı alıyomuş mektupları neyse ne işte bende cevap yazmadım oda sustu...

Mektubunda neler yazıyordu?
Sen hala kapatmıyorsun değil mi bildiği numaranı_?

Mektubunda neler yazıyordu?
Sen hala kapatmıyorsun değil mi bildiği numaranı_?
bitanesi sürekli kapalı diğeri bazen lazım oluyo arada açmak zorunda kalıyorum :26:
mektubumda neler yazıyodu ilk mektup o kızın burda olduğu bi dönemde kabus gibi bi gün geçirmiştim sağlığımıda etkileyecek ve o zaman o kız bana çok hakaret edip üstüme gelmişti bende aradım anlatmak için artık şikayet duymak istemiyorum dedi kapattı telefonu bende ozaman içimi döktüm bi mektup yazdım sonra bi kaç gün kapattım herşeyi ulaşamadı bana sonra bi gün işe giderken ayağım burkuldu düştüm ağlaya ağlaya durağa gittim işe gidince böyle bizi anlatan geçmişimizi sonra onun yaptığı pislikleri yüzüne vuran bi mektup yazdım bi gun vaktim olursa burdaki mektup köşesine yazarım o daha kişisel değilde böyle genel bi mektuptu ruh halimi yansıtan... sonrasında bi mektup daha yazdım gene onun yaptığı haksızlıkları ve pislikleri anlatan bide o dönemde ki gücümü sonra onu göndermekten vazgeçtim.. bazen düşünüyorum yollayım diye sonra vazgeçiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…