eet cnm hala daa eskı formda dıılıs tabıkı hmn ole bısıy olmasını beklemıodum ama uzuluorum tabı. mesela face'nı kapatmıstı gerı acmıs dedım nıe actın bende kapıcaktım fln dedım yoo bnm ıcın bısıy yapma ben sana guvenıorum artık karısmıorum ne face ne maıl ne telıne sende bana gore davranma artık bu konularda karısmayalım bırbırımıze fln dedı ok dedım bende. ama bole olması hıc hosuma gıtmıo. face karsıtı bırıydı sımdı anlayıslı olması dusunduruo benı kendı actı kullanıo bıde. annesı benı faceden eklemıs daa kbl etmedım cunku kbl edınce gorcek benı ılıskı durumunu yenıden nısanlı yapsammı bılmıorum? o yapmısmı onuda bılmıorum cunku daa arkadası dıılım face de :) benmı eklesem onumu beklesem bılmıorum. suan msjlasıoruz ama hep ben bole cok ıı konusuorum askım fln dıorum o hıc demıo kacamak cvp verıo en cok cnm dedı yanı osledım senı dıom daa yenı gordun dıo bende nıe demıosun demıorum tabıkı yenıden kavga etmeyelım dıe sabredıorum ıı mı yapıorum sence? bayramda ıns duselırıs. eet cnm benım ıı bı ıs bulmamı ıstıo once kendın ıcın yap bunu dıo yapı ressamlıgı ogretmenlıgı mezunuyum su aralar kurs arastırcam belkı gıderım hem memurıyet hem egıtım var bu sene basarmam lazım artık ama bende pek hırs yok 85 alırsam atanırım ancak. sen ne mezunusun cnm kpss dusunuomusun tekrar?
niye böyle soğuk davranıyo acaba..sen üstüne düştükçe iyice şımarmış..sen ekle faceten onu ne olcak..canım bilmiyorum sen kendini geri çekmeyi hiç başaramıyosun ki..ondan böyle oldu sanki..
inşallah düzelir