• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

eet cnm hala daa eskı formda dıılıs tabıkı hmn ole bısıy olmasını beklemıodum ama uzuluorum tabı. mesela face'nı kapatmıstı gerı acmıs dedım nıe actın bende kapıcaktım fln dedım yoo bnm ıcın bısıy yapma ben sana guvenıorum artık karısmıorum ne face ne maıl ne telıne sende bana gore davranma artık bu konularda karısmayalım bırbırımıze fln dedı ok dedım bende. ama bole olması hıc hosuma gıtmıo. face karsıtı bırıydı sımdı anlayıslı olması dusunduruo benı kendı actı kullanıo bıde. annesı benı faceden eklemıs daa kbl etmedım cunku kbl edınce gorcek benı ılıskı durumunu yenıden nısanlı yapsammı bılmıorum? o yapmısmı onuda bılmıorum cunku daa arkadası dıılım face de :) benmı eklesem onumu beklesem bılmıorum. suan msjlasıoruz ama hep ben bole cok ıı konusuorum askım fln dıorum o hıc demıo kacamak cvp verıo en cok cnm dedı yanı :( osledım senı dıom daa yenı gordun dıo bende nıe demıosun demıorum tabıkı yenıden kavga etmeyelım dıe sabredıorum ıı mı yapıorum sence? bayramda ıns duselırıs. eet cnm benım ıı bı ıs bulmamı ıstıo once kendın ıcın yap bunu dıo yapı ressamlıgı ogretmenlıgı mezunuyum su aralar kurs arastırcam belkı gıderım hem memurıyet hem egıtım var bu sene basarmam lazım artık ama bende pek hırs yok 85 alırsam atanırım ancak. sen ne mezunusun cnm kpss dusunuomusun tekrar?

niye böyle soğuk davranıyo acaba..sen üstüne düştükçe iyice şımarmış..sen ekle faceten onu ne olcak..canım bilmiyorum sen kendini geri çekmeyi hiç başaramıyosun ki..ondan böyle oldu sanki..

inşallah düzelir:29:

biz de bugün aileler yüzünden, biz kesinlikle istemedik, nişana 1 hafta kala ayrıldık, daha doğrusu ayırıldık... bize söz hakkı tanınmadı... kendimiz anlaşamayıp ayrılsaydık bu kadar zor olmazdı sanırım, ölesim var...

biz de bugün aileler yüzünden, biz kesinlikle istemedik, nişana 1 hafta kala ayrıldık, daha doğrusu ayırıldık... bize söz hakkı tanınmadı... kendimiz anlaşamayıp ayrılsaydık bu kadar zor olmazdı sanırım, ölesim var...

bi öyle ne var ne yok die bakınayım dedimm...

İnanamadım seni burda görüncee çok üzüldümmm inş barışırsınızz canımm :70:

48 gün oldu gıkımı çıkarmadım ne haber aldım ne onu özlediğimi belli eden şeyler yaptım ve o şimdi benim için yabancı oldu bana bakan gözleri o kızı gördüğü gün bitti benim için ama köpek gibi seviyorum her gece ağlıyorum kendimden nefret eder oldum çok kişi girmeye kalktı olmuyo olmuyoo :S daha 10 günde sevdiğini anlamış kızı 11 ayda beni sevmemiş demekki..
birini alayım dedim hayatıma oda evlenme teklifi etti anında vazgeçtim ben mutlu olamıcam galiba unutamıyorum... çok acı çekiyorummmm :43::58:

48 gün oldu gıkımı çıkarmadım ne haber aldım ne onu özlediğimi belli eden şeyler yaptım ve o şimdi benim için yabancı oldu bana bakan gözleri o kızı gördüğü gün bitti benim için ama köpek gibi seviyorum her gece ağlıyorum kendimden nefret eder oldum çok kişi girmeye kalktı olmuyo olmuyoo :S daha 10 günde sevdiğini anlamış kızı 11 ayda beni sevmemiş demekki..
birini alayım dedim hayatıma oda evlenme teklifi etti anında vazgeçtim ben mutlu olamıcam galiba unutamıyorum... çok acı çekiyorummmm :43::58:

Canım nedense yazmak ıstedım. Lutfen guçlu ol bu kadar kendını guçsuz gorme.. tamam acını anlıyorum. çok sevmişsin. ama o seni haketmemiş.... seni hakedekk çok iyi ınsanlar çıkıcak karsına. o zamana kadar sabret bekle... tamam geçmişi unutamıyosundur ama hayat bı sınav once bunu bıl. bız bu dunyada sınanıyoruz... kaybettıgımız ınsan yok onlar bızı kaybederler.. oyle dusun.. bır kızı ağlatan ahını alan erkegın vay halıne.. ama sen bence kapat o defterı bak baskasını hayatına sokabılme curretını gostermış.. kapat o defterı yenı bı sayfa aç. soyle dusun ; sonuçta bu senın ılk askın degıldı oyle degılmı ? bence daha oncede bırı çok sevıp unutmak zorunda kaldıgın olmustur. ve unutmustun. :)

selam kızlar. en son 4-5 gun önce onunla msnde görüştüğümde hattını iptal ettiğini söylemişti bende iyi yapmışsın bende iptal ettim zaten dedim ama 2 tane hattım var bi tanesinin iptal olmadığını biliyo sadece kapalı ama hiç açmıyorum zaten en son msn konuşmamızda kızıp pat diye çıkmıştı bende engelledim sildim facemi dondurdum şuan bana ulaşabileceği hiç bişe yok dün bi hattımı açtım kim aramış msjında bana iptal ettim dediği hattından sabah 10.5ta aramış geri dönmedim tabi hatta anında kapattım telefonumu gene aramasın diye bana benimle yeniden varmısın dediğinde hayır dedim diye eski kız arkadaşını hayatına alan senle olan ilişkimde ki hırsım yok mutluyum diyen bana hayır dediğin için pişman olucaksın ama iş işten geçmiş olucak dönmek istesende yolların kapalı olucak diyen insan neden arar nispet yapmak için olabilirmi?

Son düzenleme:
selam kızlar. en son 4-5 gun önce onunla msnde görüştüğümde hattını iptal ettiğini söylemişti bende iyi yapmışsın bende iptal ettim zaten dedim ama 2 tane hattım var bi tanesinin iptal olmadığını biliyo sadece kapalı ama hiç açmıyorum zaten en son msn konuşmamızda kızıp pat diye çıkmıştı bende engelledim sildim facemi dondurdum şuan bana ulaşabileceği hiç bişe yok dün bi hattımı açtım kim aramış msjında bana iptal ettim dediği hattından sabah 10.5ta aramış geri dönmedim tabi hatta anında kapattım telefonumu gene aramasın diye bana benimle yeniden varmısın dediğinde hayır dedim diye eski kız arkadaşını hayatına alan senle olan ilişkimde ki hırsım yok mutluyum diyen bana hayır dediğin için pişman olucaksın ama iş işten geçmiş olucak dönmek istesende yolların kapalı olucak diyen insan neden arar nispet yapmak için olabilirmi?

Çok çok çok iyi yapmışsın.
Kapat hattını.
Açma, cevap verme.
Konuşursan duyguların olduğu için inanacaksındır ona.
Hep söylediğim gibi nedenini arama.
Ama neden olmadığını düşün.
Sevdiğinden değil.

Çok çok çok iyi yapmışsın.
Kapat hattını.
Açma, cevap verme.
Konuşursan duyguların olduğu için inanacaksındır ona.
Hep söylediğim gibi nedenini arama.
Ama neden olmadığını düşün.
Sevdiğinden değil.
kapalı canım cevap vermiyorum. bazen çok özlüyorum ama bana bunları yapan bi adamı neden özlüyorum onuda bilmiyorum. ama ayrılık sürecindede daha öncesindede ço zor şeyler yaşadım keşke o zaman gelip dökseymişim burda içimi eminim daha çabuk toparlardım :91:

kapalı canım cevap vermiyorum. bazen çok özlüyorum ama bana bunları yapan bi adamı neden özlüyorum onuda bilmiyorum. ama ayrılık sürecindede daha öncesindede ço zor şeyler yaşadım keşke o zaman gelip dökseymişim burda içimi eminim daha çabuk toparlardım :91:

içindeki her şeyi boşalt hiç bir şey kalmasın.
Unutamazsın belki ama acın hafifler.

içindeki her şeyi boşalt hiç bir şey kalmasın.
Unutamazsın belki ama acın hafifler.
o kadar çok içime attığım şey var ki artık gerçekten hafiflemek istiyorum. bide 3 senede her anımda o vardı yaşadığım boşluğa adapte olmak ilk başlarda baya zor geldi en basiti cuma gunu çok kötü bi gundü benim için işyerinde çok sıkıntılı anlar yaşadım işle alakalı zırıl zırıl ağladım o anda mesela beni teselli etcek iyi gelcek tek insan o sanki o olsa şimdi beni güldürürdü diyorum ama ayrılık sonrası yaptıklarını unutıuyorum onlar aklıma gelince düşüncem değişiyo o benim için bir şey yapsaydı 3 senede yapardı diyorum ama yapmadı işte

o kadar çok içime attığım şey var ki artık gerçekten hafiflemek istiyorum. bide 3 senede her anımda o vardı yaşadığım boşluğa adapte olmak ilk başlarda baya zor geldi en basiti cuma gunu çok kötü bi gundü benim için işyerinde çok sıkıntılı anlar yaşadım işle alakalı zırıl zırıl ağladım o anda mesela beni teselli etcek iyi gelcek tek insan o sanki o olsa şimdi beni güldürürdü diyorum ama ayrılık sonrası yaptıklarını unutıuyorum onlar aklıma gelince düşüncem değişiyo o benim için bir şey yapsaydı 3 senede yapardı diyorum ama yapmadı işte

İlk önce aylar geçse de bu düşüncen tamamen değişmeyecek bunu kabul et.
Kolay kolay geçmez bu acı.
Ama ne olursa olsun 3. kişiyi de kabullendirmez.
Evet o sıkkınlığını en iyi o geçirebilir anlıyorum.
Fakat sen bunu kabullenmek zorundasın.
O düzeltemiyor mu moralini kendin yapmak zorundasın.
İçindeki gücü hisset.
Her şeyin üstünden gelebilirsin, gelmek zorundasın!

merhaba kızlar ben sitede yeni sayılırım ilişkilerinizi, ayrılıklarınızı çok fazla bilmiorum pek okuyamadım ama yine de yazmak istedim..
ne acıdır ki ayrılık kızları çok daha fazla etkiliyo.. ayrılığın sebebi her ne olursa olsun içimizden çıkarmak, kalbimizden atmak zaman alıyo.. yaralarımızı sardığımıza emin olduğumuz zamanlarda bile bi kez karşılaşmak bizi alt üst edebilio daha doğrusu genelde edio. en güçlü görünenimiz bile kendi kendine kaldığında düşünmeden, özlemeden edemio. bn de iki ay kadar önce ayrılık yaşadım. ikinci kez ayrıldı benden. ilkinde yalwar yakar döndüğü halde 20 gün sonra tekrar ayrıldı ve tahmin ediceeniz gibi sebebi hakkında pek de bi fikrim yok. ikinci kez üzülmicem die söz wermiştim kendime önüme bakıcam demiştim ki zaten öyle de yaptım. yeni bi ilişkiye başladım herşey yolundaydı. ama bir-iki hafta kadar önce face şifremi kırmış erkek arkadaşım olduğunu öğrenmiş we bana "demek senin sewgin bu kadarmış, keşke bana seni sewiorum demeseydin, yazıklar olsun sana" tarzında bi mesaj atmış. halbuki ayrılmak isteyen oydu. beni feysten sildi. ikinci kez denedik olmadı içimde hiç keşke kalmadı eminim artık olmuyo demişti. şimdi kandırılan, üzgün erkek triplerinde, olmadık şeyler paylaşıp duruyo. anlamak öyle zor ki. sanırım ne istediklerini kendileri de bilmiolar arada olan bize oluyo işte. Allah nası biliosa öle yapsın hepiciini

merhaba kızlar ben sitede yeni sayılırım ilişkilerinizi, ayrılıklarınızı çok fazla bilmiorum pek okuyamadım ama yine de yazmak istedim..
ne acıdır ki ayrılık kızları çok daha fazla etkiliyo.. ayrılığın sebebi her ne olursa olsun içimizden çıkarmak, kalbimizden atmak zaman alıyo.. yaralarımızı sardığımıza emin olduğumuz zamanlarda bile bi kez karşılaşmak bizi alt üst edebilio daha doğrusu genelde edio. en güçlü görünenimiz bile kendi kendine kaldığında düşünmeden, özlemeden edemio. bn de iki ay kadar önce ayrılık yaşadım. ikinci kez ayrıldı benden. ilkinde yalwar yakar döndüğü halde 20 gün sonra tekrar ayrıldı ve tahmin ediceeniz gibi sebebi hakkında pek de bi fikrim yok. ikinci kez üzülmicem die söz wermiştim kendime önüme bakıcam demiştim ki zaten öyle de yaptım. yeni bi ilişkiye başladım herşey yolundaydı. ama bir-iki hafta kadar önce face şifremi kırmış erkek arkadaşım olduğunu öğrenmiş we bana "demek senin sewgin bu kadarmış, keşke bana seni sewiorum demeseydin, yazıklar olsun sana" tarzında bi mesaj atmış. halbuki ayrılmak isteyen oydu. beni feysten sildi. ikinci kez denedik olmadı içimde hiç keşke kalmadı eminim artık olmuyo demişti. şimdi kandırılan, üzgün erkek triplerinde, olmadık şeyler paylaşıp duruyo. anlamak öyle zor ki. sanırım ne istediklerini kendileri de bilmiolar arada olan bize oluyo işte. Allah nası biliosa öle yapsın hepiciini

Aslında ben bu konuda sana katılmıyorum.
Kadın veya erkek yoktur ayrılıklarda da aşkta da ..
Belki çok seven daha az seven taraf olabilir bu konuda net bir şey diyemem ama ..
Ne erkekler gördüm kendi erkek arkadaşım da dahil.
Ayrılıktan sonra o kadar zor günler yaşıyorlar, o kadar acı çekiyorlar ki.
Biz genelde hem cinslerimizin tarafından baktığımızdan bu acının bize özgü olduğunu düşünüyoruz.

Belki başka bir konuda da sinirle veya bir anlık başka bir nedenle ayrılalım deyip hala seven ve eski erkek arkadaşının sevgilisi olduğunu görüp hiç mi sevmemiş diye kızan bir kız da görebilirsin.
Kısaca genelleme yapmamak lazım.

haklı olabilirsin canım ama ben herkes böyledir demedim zaten çoğunlukla böyle olduğundan söz ettim. belki de senin de dediğin gibi hep kızların tarafını gördüğümüz için. ama yine de bizim gibi olan erkekler veya daha az umursayan kızlar sayıca bizim yanımızda dewede kulak kalır kanımca:90:

haklı olabilirsin canım ama ben herkes böyledir demedim zaten çoğunlukla böyle olduğundan söz ettim. belki de senin de dediğin gibi hep kızların tarafını gördüğümüz için. ama yine de bizim gibi olan erkekler veya daha az umursayan kızlar sayıca bizim yanımızda dewede kulak kalır kanımca:90:

Amacım erkekleri savunmak değil sakın yanlış anlama.
Ama böyle sinir anlarında hepsi aynı değil mi erkek işte gibi genellemelerimiz ( hepsi demiyorum. ) ileriki zamanlarda da güvensizliğe iter seni.
Belki kızlar bir anda çok acı bir şekilde yaşar acılarını ve zamanla bitmez ama azalır senin örneğinde de olduğu gibi hayatına başkasını almışsın.
Oysa erkeklerde o acı kolay kolay dinmez.
Ve ben kadın da erkek de hayatına başka birisini aldıysa sevdiğine inanmıyorum o ''eski'' sevgiliyi, en azından hala sevdiğine inanmıyorum ..
Olsa olsa içinde yarım kalmışlıklar vardır.

İlk önce aylar geçse de bu düşüncen tamamen değişmeyecek bunu kabul et.
Kolay kolay geçmez bu acı.
Ama ne olursa olsun 3. kişiyi de kabullendirmez.
Evet o sıkkınlığını en iyi o geçirebilir anlıyorum.
Fakat sen bunu kabullenmek zorundasın.
O düzeltemiyor mu moralini kendin yapmak zorundasın.
İçindeki gücü hisset.
Her şeyin üstünden gelebilirsin, gelmek zorundasın!
ay şimdi çok sinirlenceğim bişe oldu hani 1 hafta önce msnde son görüşmemizi yapıp ben herşeyi iptal etmiştim ya o gun son kez o msnden çıkınca mail yazmıştım senden iğreniyorum filan diye heralde şimdi okumuş cevap yazmış küfür etmiş iyice tacizci oldun demiş şimdi ben buna bişe demeyim demi insanlık bende kalsın demi aptal insan yaa dün aradığını benim görmedim sanıyo hem merakından ölüyo hem yapcağından geri kalmıyo pislik:47:

ay şimdi çok sinirlenceğim bişe oldu hani 1 hafta önce msnde son görüşmemizi yapıp ben herşeyi iptal etmiştim ya o gun son kez o msnden çıkınca mail yazmıştım senden iğreniyorum filan diye heralde şimdi okumuş cevap yazmış küfür etmiş iyice tacizci oldun demiş şimdi ben buna bişe demeyim demi insanlık bende kalsın demi aptal insan yaa dün aradığını benim görmedim sanıyo hem merakından ölüyo hem yapcağından geri kalmıyo pislik:47:

Sakın sakın sakın cevap verme.
Bir insana yapılabilecek en kötü şey onu umursamamaktır.
Ne kadar kötü şey söylersen söyle, cevap vermemek kadar acıtmaz.

Back