valla aradı bile:))
bitanesi sürekli kapalı diğeri bazen lazım oluyo arada açmak zorunda kalıyorum :26:
mektubumda neler yazıyodu ilk mektup o kızın burda olduğu bi dönemde kabus gibi bi gün geçirmiştim sağlığımıda etkileyecek ve o zaman o kız bana çok hakaret edip üstüme gelmişti bende aradım anlatmak için artık şikayet duymak istemiyorum dedi kapattı telefonu bende ozaman içimi döktüm bi mektup yazdım sonra bi kaç gün kapattım herşeyi ulaşamadı bana sonra bi gün işe giderken ayağım burkuldu düştüm ağlaya ağlaya durağa gittim işe gidince böyle bizi anlatan geçmişimizi sonra onun yaptığı pislikleri yüzüne vuran bi mektup yazdım bi gun vaktim olursa burdaki mektup köşesine yazarım o daha kişisel değilde böyle genel bi mektuptu ruh halimi yansıtan... sonrasında bi mektup daha yazdım gene onun yaptığı haksızlıkları ve pislikleri anlatan bide o dönemde ki gücümü sonra onu göndermekten vazgeçtim.. bazen düşünüyorum yollayım diye sonra vazgeçiyorum..
tamam yollamıcam :26: layığını bulmuş işte bana 5 sene önce onu bıraktım hata yaptım şimdi bırakmıcam çekil aradan diyen o kızla olsun bakalım oda kabul etsin kız bi kere terketmiş ya şimdi pof poflasın. kıskanıyorum ama ona hayır dediğim için pişman olmucam inadına mutlu olucam ama o olamıcak
Sakın sakın yollama son mektubu.
Diğerleri olmuş bitmiş artık ama hissettiklerini onunla paylaşma gereği duyduğunu bile düşünmesin.
Gitsin o sana istediğini söyleyebilen, kendisi gibi saygısız kızla olsun.
Birbirlerine uygunlar.
kuzenime faceden arkadaşlık yollamışkuzenim aradı şimdi reddettim dedi :97: neden yaptı böle bişe bilmiyorum ya bana ulaşamadığı için artık napcağını sapıttı yada faceye resim neyin koydu kuzenim görsün ki bana haber versin istedi yada kuzenime neden arkadaşlık yolladın diye benim konuşmamı istedi konuşturmak için yaptı çünkü derdi kuzenimle dertleşmek olsa arkadaşlık yollamadan direkt msj gönderebilirdi öyle değilmi
Ne yapacağını şaşırdı artık.
Kendi kendini yiyor senden ses çıkmadıkça.
Ohh olsun.
Terk edilen hemen herkes, bir gün, kendisini terk eden o 'vicdansız'dan intikam almayı hayal eder. Akla gelen ilk intikam yöntemi de onu yeniden kendisine aşık etmek, sonra onun yaptığı gibi ansızın terk etmektir. Sanılır ki, o da aynı acıları çekecek ve ne kadar kötü bir şey yaptığının farkına varacak... Hayır, sevgili okur. Bu hayal hiç gerçekleşmemiştir. Giden geri dönmemiştir. Dönenlerse yine sevgiyle karşılanmış, ilişkiler kaldığı yerden devam etmiştir. Çünkü geride kalan aşıktır ve zaten sevgilisinin geri dönmesini istediği için intikamı falan bir anda boşverir. Ben size bu yazıda intikamı değil ama sizi terk edene "Ne yaptım ben?" sorusunu sordurmanın yollarını anlatacağım. Sizi terk edeni 'değersizleştirirseniz' kendi açınızdan ufak çaplı bir intikam da almış olursunuz. Nasıl mı değersizleştireceksiniz? Okuyun lütfen...
1- İRTİBAT KURMAYACAKSIN
Kesinlikle aramayacaksın. Mesaj yollamayacaksın. İnternetten irtibat kurmayacaksın. Aramak için 'Ama doğumgünü', 'Ama çok hastaymış' gibi bahanelerin arkasına da sığınmayacaksın. Bir iş nedeniyle ya da çok çok zorunlu hallerde aramak durumunda kalırsan mümkün olduğunca kısa görüşüp sadece o konuyla ilgili konuşacaksın. Hatırını, nasıl olduğunu falan sormayacaksın. Telefonu kapatırken 'Kendine iyi bak', 'Hoşçakal', 'Görüşürüz' gibi cümleleri de kullanmayacaksın. Sadece zamana göre 'İyi günler' ya da 'İyi akşamlar' deyip telefonu kapatacaksın.
2- ARARSA UZATMAYACAKSIN
O ararsa telefonu açacak ve aramasından rahatsız olmuş gibi, bir an önce kapatmak istermiş gibi konuşacaksın. İmalı cümleler sarf etmeyeceksin. Örneğin "Nasılsın?" diye sorduğunda asla "İyi olmaya çalışıyorum" gibi cevaplar vermeyeceksin. "Bu ara çok yoğunum, kapatmam gerekiyor" deyip telefonu sen kapatacaksın. Bu hareketinin eski sevgilinin telefona bir süre aptal aptal bakmasına neden olacağından hiç şüphen olmasın. Böyle yaptığında seni tekrar arayabilir, "Bu kadar mı çabuk vazgeçtin benden?" gibi sorular sorabilir. Sakın kanma, yumuşama. Ona "Hayat devam ediyor, kimse aşk acısından ölmüyor" diye cevap ver.
3- ESKİ ARKADAŞLARA DÖNÜŞ
Sevgiliyken görüşmeni istemediği arkadaşlarınla hemen görüşmeye başlayacaksın. Birlikte dışarı çıkacaksın, eğleneceksin. Üstelik bu gezmelerde bir zamanlar onun gitmeni istemediği yerlere gideceksin. "İyi de nereden haberi olacak?" deme, mutlaka olur. Bu işler böyledir, hayatlarını birileri arasında laf taşıyarak geçiren insanlar vardır. Onlar hemen devreye girer ve eski sevgiline, "Seninkini bilmem nerede bilmem kimlerle gördüm" diyecektir. Bu da onu kudurtmaya yetecektir.
4- GİYİMİNİ, SAÇINI DEĞİŞTİR
Siz sevgiliyken, giyim tarzına, saç şekline karışıyordu değil mi? İstediğin saçı yaptıramıyor, istediğin gibi giyinemiyordun. Hayatını hep onun istediği gibi planlıyordun. Şimdi özgürsün. İstediğini giyebilir, istediğin saçı yaptırabilirsin. Seni değiştiremediğini, sadece dönüştürmeye çalıştığını ama bunda da başarılı olmadığını göstermelisin. Yeni giyim ve saç tarzınla çektirdiğin fotoğrafları zamanz geçirmeden sosyal paylaşım sitelerine koymalısın. Mutlaka haberi olacak ve afallayacaktır.
5- SENİ GÖRMESİNİ SAĞLA
Onun bulunabileceği yerlere gitmekten çekinmeyeceksin. Ama asla yalnız gitmeyeceksin. Karşı cinsten biriyle gidip sevgili gibi de görünmeyeceksin. Bu seni onun gözünde 'ezik' konumuna sokar. Ama grup halinde gidip onun gözünün içine baka baka eğlenirsen hedefi 12'den vurmuşsun demektir. Gittiğin yerde aşırı dikkat çekici davranmayacaksın ama oturduğun yerde de kalmayacaksın. Hiçbir şey olmamış gibi, bu ilişki hiç yaşanmamış gibi davranacaksın. Onu gördüğünde sadece hafif bir gülümseme ile selam verecek ve konuşmayacaksın. Gelip hatırını sorarsa birkaç kısa cümleyle geçiştirip eğlenmeye devam edeceksin.
6- ARKADAŞLARINA ONU SORMAYACAKSIN
Bir arkadaşıyla karşılaştığında asla onunla ilgili "Ne yapıyor?", "Nasıl?" gibi sorular sormayacaksın. Hiçbir şekilde ondan söz etmeyeceksin. Çünkü emin ol arkadaşı ona "Eski sevgilinle rastlaştık bugün" dediğinde "Beni sordu mu?" diye soracaktır. Arkadaşı ise "Hayır hiç sormadı" dediğinde moraracaktır. Arkadaşı sana "Ayrıldığınızı duydum, nasılsın iyi misin?" diye sorarsa "Tabii ki iyiyim, ben ondan önce de vardım, şimdi de varım" diyeceksin.
7- PİŞMANLIK DUYMAYACAKSIN
Bu ilişkide hatalı olan sen değildin. Öyleyse ilişkiden pişmanlık duymak yerine "Güzeldi, yaşandı ve bitti" mantığını beynine yerleştireceksin. Ayrılık hüznünü paylaşmak isteyen arkadaşlarına "Ne yani evlenecek miydik? Her ilişki gibi süresi doldu ve bitti. Bunda büyütecek bir şey yok" diyeceksin. Bu onun kulağına gidecek mi? Evet gidecek. İlişkiler bittiğinde ortak arkadaşlar bu konuyu aylarca gündemde tutar. Böyle dedikodular çok sevilir çünkü.
8- SPOR YAP, İŞİNE, OKULUNA SARIL
Sevgili yoksa insana çok zaman kalır. Eskiden, işten ya da okuldan arta kalan zamanını mümkün olduğunca sevgiliyle geçirmeye çalışıyordun değil mi? Şimdi böyle bir zorunluluğun kalmadı. Spor yapmak insanı eski sevgiliyle ilgili düşüncelerden uzaklaştırır. Ayrıca daha zinde ve fit olacağından eski sevgilin seni gördüğünde "Ben kimi terk etmişim?" diyecektir. Okuluna ve işine de ağırlık ver. Onun yüzünden belki sınıfta kaldın, belki işinde terfi edemedin. Şimdi acısını çıkarma zamanı. Başarılı bir öğrenci ve başarılı bir personel olabilirsin. İlişkiniz sırasında sana "Beceriksiz" demişse, bunun böyle olmadığını da kanıtlayabilirsin.
9- HEDİYELERİNİ GERİ GÖNDER
Özel günler için aldığı tüm hediyeleri paketle ve geri gönder. Altın, pırlanta gibi değerli hediyeler varsa onları gönderme ve sat. Diğer hediyeleri gönderirken içine "Aldığın yüzüğü, kolyeyi geri gönderemiyorum çünkü sattım. O parayla da tatile çıkıyorum" gibi bir not yaz. Bu onu delirtecektir. Sende kalan eşyaları varsa onları da mümkünse çöp poşetlerine doldur ve bir kargo şirketiyle adresine gönder. Bu hareketin "İşte gözümdeki değerin bu" anlamına gelecektir ve eski sevgilini morartacaktır.
10- ÖLDÜRÜCÜ DARBE YENİ FLÖRT
Öldürücü darbe yeni flörtün olacaktır. Mümkünse yine ortak çevrenizden seçeceğin bir sosyal arkadaş (sevgili değil dikkat!) yeni partnerin olarak yanınızda boy göstermeye başladığında çok şaşıracaktır. Hele hele cıvıl cıvıl haliniz, neşeli tavırlarınız, bakımlı görüntünüz bu yeni flörtle birleştiğinde o soruyu sordurmayı garantilemişsiniz demektir. Hangi soru mu? Tabii ki "Ben ne yaptım tanrım?" sorusu...
akşam işten geldim kullanmadığım hattımı bi açayım dedim baktım msj var aynen şöyle " ne yapıyorsun hacı" :44: 2 gün öncesine kadar aşkım bebeğim bitanem diyen adam bugun böyle hitap ediyo asker arkadaşıyım ya ben onun
akşam işten geldim kullanmadığım hattımı bi açayım dedim baktım msj var aynen şöyle " ne yapıyorsun hacı" :44: 2 gün öncesine kadar aşkım bebeğim bitanem diyen adam bugun böyle hitap ediyo asker arkadaşıyım ya ben onun
artık iyice şaşırdı seninkisi.
Yüz vermek yok, cevap vermiyoruzz ..
Aynen bu cevabı bekliyor senden.
evt canım ciddiyim odunun önde gideni ama böle hitaplara sinir olduğumu bilir benim keresteciddi misinben size diyorum bu erkekler odun diye
hah ben diyorum ya sırada ne var acaba diye şaşırtmıyo inan ki napiyoruzzzz cevap vermiyoruz
bide bi numara dadandı o hattıma sanki çok samimiyiz gibi naber nasılsın başım çok ağrıyo annene sorsana migrene ne iyi gelir susuyorum acaba o olabilirmi diyorum ama :44: ne bilim
evt canım ciddiyim odunun önde gideni ama böle hitaplara sinir olduğumu bilir benim kereste
o hiç bir şeyin farkında olamaz :26:
Artık yaptığı her şey komik oluyor acaba farkında değil mi ?
Boşver oysa şimdi ses almış olacak ama sen de başka bir numaradan arayıp kim olduğunu öğrenebilirsin.
Hatta bir erkek arasa kız arkadaşımı aramışsınız kimsiniz diye
ooyyyy nasıl ayrılmıştınız kiiher an karsımda gorsemde senı
kendıme pranga vurmasınıda bılırım
beceremıyoruz sen beceremıyorsun anlıyomusun
anın anını tutmuyo
benım ıktıdar olmadıgım bı ılıskı benı yıpratıyor sende yıpranıyorsun halıyle
bıraz once bunu yazmıs ne yapcam ben
her an karsımda gorsemde senı
kendıme pranga vurmasınıda bılırım
beceremıyoruz sen beceremıyorsun anlıyomusun
anın anını tutmuyo
benım ıktıdar olmadıgım bı ılıskı benı yıpratıyor sende yıpranıyorsun halıyle
bıraz once bunu yazmıs ne yapcam ben
o hiç bir şeyin farkında olamaz :26:
1 ay sonra filan seni çok özledim diye ararsada şaşırmam ben :96: herşey beklerim çünkü onda denge diye bişey yok
pislik hayatımızı mahfetmeseydi her türlü kucak açardım ona ama bunu her daim bildiği için bende hissettirdiğim için değer kaybettim ama toparlanıcam ben topiğe gelmeden önce gerçekten çok kötüydüm şimdilerde daha iyi hissediyorum
ooyyyy nasıl ayrılmıştınız kii
İlişkiniz neden bitmişti ve senin bir sözün üstüne mi söyledi bunu_?
sureklı bana rest ceken bırı kapı orda dıyebılen bırıydı ama sevıyorum
İlişkiniz neden bitmişti ve senin bir sözün üstüne mi söyledi bunu_?
sureklı bana rest ceken bırı kapı orda dıyebılen bırıydı ama sevıyorum
Ne yazık ki sevmek bir yere kadar.
İlişkiyi sürdürmek için tek başına çabaların yetmiyor.
Eğer seni tekrar o kapının içerisinde istiyorsa; kapı orada dediği gibi geri getirmeyi de bilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?