Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Sakın sakın yollama son mektubu.
Diğerleri olmuş bitmiş artık ama hissettiklerini onunla paylaşma gereği duyduğunu bile düşünmesin.
Gitsin o sana istediğini söyleyebilen, kendisi gibi saygısız kızla olsun.
Birbirlerine uygunlar.

tamam yollamıcam :26: layığını bulmuş işte bana 5 sene önce onu bıraktım hata yaptım şimdi bırakmıcam çekil aradan diyen o kızla olsun bakalım oda kabul etsin kız bi kere terketmiş ya şimdi pof poflasın. kıskanıyorum ama ona hayır dediğim için pişman olmucam inadına mutlu olucam ama o olamıcak

kuzenime faceden arkadaşlık yollamış kuzenim aradı şimdi reddettim dedi :97: neden yaptı böle bişe bilmiyorum ya bana ulaşamadığı için artık napcağını sapıttı yada faceye resim neyin koydu kuzenim görsün ki bana haber versin istedi yada kuzenime neden arkadaşlık yolladın diye benim konuşmamı istedi konuşturmak için yaptı çünkü derdi kuzenimle dertleşmek olsa arkadaşlık yollamadan direkt msj gönderebilirdi öyle değilmi

Ne yapacağını şaşırdı artık.
Kendi kendini yiyor senden ses çıkmadıkça.
Ohh olsun.

kızlar benımkı aramıyor benı en son bana kapı orda tazrzında bısey demıstı ben daha nasıl dursaydım yanı benı aramıyor aramıyor yaaaaaaaaaaaaaaaa offfffffffff

çok beğendim. Uygulamak lazım. Ama uzakta yaşayan biri için ne yapılabilir ki

akşam işten geldim kullanmadığım hattımı bi açayım dedim baktım msj var aynen şöyle " ne yapıyorsun hacı" :44: 2 gün öncesine kadar aşkım bebeğim bitanem diyen adam bugun böyle hitap ediyo asker arkadaşıyım ya ben onun

artık iyice şaşırdı seninkisi.
Yüz vermek yok, cevap vermiyoruzz ..
Aynen bu cevabı bekliyor senden.

ciddi misin ben size diyorum bu erkekler odun diye

artık iyice şaşırdı seninkisi.
Yüz vermek yok, cevap vermiyoruzz ..
Aynen bu cevabı bekliyor senden.
hah ben diyorum ya sırada ne var acaba diye şaşırtmıyo inan ki napiyoruzzzz cevap vermiyoruz
bide bi numara dadandı o hattıma sanki çok samimiyiz gibi naber nasılsın başım çok ağrıyo annene sorsana migrene ne iyi gelir susuyorum acaba o olabilirmi diyorum ama :44: ne bilim

ciddi misin ben size diyorum bu erkekler odun diye
evt canım ciddiyim odunun önde gideni ama böle hitaplara sinir olduğumu bilir benim kereste

Artık yaptığı her şey komik oluyor acaba farkında değil mi ?
Boşver oysa şimdi ses almış olacak ama sen de başka bir numaradan arayıp kim olduğunu öğrenebilirsin.
Hatta bir erkek arasa kız arkadaşımı aramışsınız kimsiniz diye

her an karsımda gorsemde senı
kendıme pranga vurmasınıda bılırım
beceremıyoruz sen beceremıyorsun anlıyomusun
anın anını tutmuyo
benım ıktıdar olmadıgım bı ılıskı benı yıpratıyor sende yıpranıyorsun halıyle

bıraz once bunu yazmıs ne yapcam ben

o hiç bir şeyin farkında olamaz :26:
1 ay sonra filan seni çok özledim diye ararsada şaşırmam ben :96: herşey beklerim çünkü onda denge diye bişey yok
pislik hayatımızı mahfetmeseydi her türlü kucak açardım ona ama bunu her daim bildiği için bende hissettirdiğim için değer kaybettim ama toparlanıcam ben topiğe gelmeden önce gerçekten çok kötüydüm şimdilerde daha iyi hissediyorum

ooyyyy nasıl ayrılmıştınız kii

İlişkiniz neden bitmişti ve senin bir sözün üstüne mi söyledi bunu_?

Çok geç anladı değerini o da anladıysa tabi hala o kızla da konuşmuyorsa.
Daha da iyi oalcaksın sen merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…