• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya kızlar varya hepsi böle biz kendimizi düşürüp taviz verdiğimiz sürece böle. ne zaman gider yaparsak o zaman dank edio bişiyler... bende çok düşürüp yalvarmıştım daa pis itti beni. sora bi bıraktım aramayı sormayı arkasındaki enkaz ne durumda die meraktan arıolar en olmadı...yine yumuşuorus düzeliris belki die ama yine aynısını yapıolar merak ettim sadece durumları. kendimizi kandırmayalım olmuosa olmuodur bunu kabullenmemiz lazım bundan 5gun once arandım rüyamda gördüm fln die ama sonuç yine yoktu. şimdi msne yazmıs kımse kımsenın mecburı ıstıkameti diil gibi bişiy. içim öle kötü oldukı sandımkı düseliris o aramadan sora, ama pat böle bi nick yıkıldım.hala sevıorum ama artık olmas eskısı gıbı hcbsy. bi ararsa varya güle güle dicem doğru istikamete doğru pişman etcem o lafa onu bi daa da ne arayıp ne sorcam inş...

ayy kızlar çok katılıyorum benimkide sadece 1 mesajla ayrıldı hemde daha 3 gün önce:( yüzyüze konuşmayı bile beklemedi

evet zaten erkekler ayrılmak istediklerinde kızların yüzüne bakamayacak kadar yüzsüzdürler.iğreniyorum ve nefretb ediyorum bütün erkeklerden. şahsiyetsiz kişiliksiz. tek bir amaç var onlar için ihtiyaç giderme. aşk meş aramazlar erkekler lanet olasılar mübarek ramazan ayında yüce rabbime havale ediyorum benim daha önce başka sevgililerim olmuş diye terkeden sevgilimi. eli erkek eline değmemiş kız arıyorlar b...k bulurlar:14::14::14:

Kızlar biz de ayrıldık. Her gecem uykusuz geçiyor kıvranarak. Unutmak zorundayım ama çok acı çekiyorum. O ise çok mutlu hayatına devam ediyor. Beni geçenlerde aramıştı, boş bulunup açtım. Yine o anın heyecanıyla 'beni hiç özlemiyor musun?' diye sordum. Bana dedi ki: '.....hayır, özlemiyorum. Hem ilk ayrılanlar biz değiliz ki'. Erkekler ne rahat ve duygusuz yaratıklar:47:

aymaz herif niye arıyor madem seni ayrıldıysa ilginç. birde ilk ayrılan biz değiliz demişya mal nolcak.ayrılma meraklısı demekki. ben defalarca ayrılıp barıştım alışkanlık oldu acı çekmek. bunada alışırız heralde :47:

evet zaten erkekler ayrılmak istediklerinde kızların yüzüne bakamayacak kadar yüzsüzdürler.iğreniyorum ve nefretb ediyorum bütün erkeklerden. şahsiyetsiz kişiliksiz. tek bir amaç var onlar için ihtiyaç giderme. aşk meş aramazlar erkekler lanet olasılar mübarek ramazan ayında yüce rabbime havale ediyorum benim daha önce başka sevgililerim olmuş diye terkeden sevgilimi. eli erkek eline değmemiş kız arıyorlar b...k bulurlar:14::14::14:
Ah tam içimden geçenleri yazmışsın canım.Tam 1 hafta oldu ayrılalı,inanılmaz soğumaya başladım.Ciddi ciddi nefret ediyorum şu an ondan ve tüm erkeklerden.Gerçekten kişiliksizler.Aynen,tek amaçları ihtiyaç giderme.Bazı isteklerini karşılamadığım için ayrıldı zaten beyefendi,gitsin kendi karakterine uygun kızlar bulsun ş......z.Kızları sadece ''takılmalık'' olarak gören zihniyetten nefret ediyorum.

ya şu ihtiyaç gidermek olayına takılıyorum ben..amaçları sadece ihtiyaç gidermek olsa bu işi parayla yapan kadınalr var neden bizle uğraşsınlar hem daha çok zaman kaybı hem de kafaları karışıyo..yok mesajlaçek yemeğe çık.iltifat et..vs..

bence iki kişi arasında yaşanan özel paylaşımlar karşılıklı istek ve uyum varsa daha çok bağlar birbirine tarafları..bunu kullanılmak olarak görmek yanlış..sınırlarınızı tabi bileceksiniz..o da bazı şeylere saygı göstermeli.ben gerçekten sevip sevildiğime inanırsam güvenirsem ve büyük bir çekim ve aşk varsa karşılıklı zaten bişeyler olmadan duramazsınız ki...:1:

ya şu ihtiyaç gidermek olayına takılıyorum ben..amaçları sadece ihtiyaç gidermek olsa bu işi parayla yapan kadınalr var neden bizle uğraşsınlar hem daha çok zaman kaybı hem de kafaları karışıyo..yok mesajlaçek yemeğe çık.iltifat et..vs..

bence iki kişi arasında yaşanan özel paylaşımlar karşılıklı istek ve uyum varsa daha çok bağlar birbirine tarafları..bunu kullanılmak olarak görmek yanlış..sınırlarınızı tabi bileceksiniz..o da bazı şeylere saygı göstermeli.ben gerçekten sevip sevildiğime inanırsam güvenirsem ve büyük bir çekim ve aşk varsa karşılıklı zaten bişeyler olmadan duramazsınız ki...:1:
Neden boşa para versinlerki..Bizzat ağızlarından duydum.Takılalım bir süre,sıkılır başkasını buluruz.Hepsi olmasa da benim eski sevgilim bu mantıktaydı tamamen.Tabi bunu anlamam geç oldu.Baştan anlamış olsaydım böyle acı çekmezdim.
Belli yere kadar zaten normal.Sarılmak,öpüşmek vs.Ona lafımız yokta çok ilerisini istedi,ben istemedim.Görünen sebep bu olmasada sorunun ana kaynağı bu bence.O yüzden sevgisine falan da inanmıyorum.Bugüne kadar sadece kullanılmışım.İnanılmaz nefret ediyorum ondan...

Neden boşa para versinlerki..Bizzat ağızlarından duydum.Takılalım bir süre,sıkılır başkasını buluruz.Hepsi olmasa da benim eski sevgilim bu mantıktaydı tamamen.Tabi bunu anlamam geç oldu.Baştan anlamış olsaydım böyle acı çekmezdim.
Belli yere kadar zaten normal.Sarılmak,öpüşmek vs.Ona lafımız yokta çok ilerisini istedi,ben istemedim.Görünen sebep bu olmasada sorunun ana kaynağı bu bence.O yüzden sevgisine falan da inanmıyorum.Bugüne kadar sadece kullanılmışım.İnanılmaz nefret ediyorum ondan...

tabi ona bağlayıp ayrıldıysa amacı buymuş dedirtebilir insana..ama demişsin ya neden boşa para versinler diye senin için de para harcamıyor mu mesela yemeğe çıkmıyo musunuz cafede oturmuyo musunuz..eğer pasa hesabı yapan bir tipse bunları da yapar bence..

bu arada kızlar ben de sevgilimden ayrılalı 1 aydan fazla oldu 20 gündfür aramıyordum hiç onu bugün msn de online oldu 2 hafta önce de ben online olunca hemen kapamıştı geçen haftada hiç görmemiştim ama bugün bi baktım oturum açtı ve bekledi durdu yazmadı ben de yazmadım yarım saat sonra ben çıktım..beni silmemiş msnden.ben de silmiştim ama geri eklemiştim..onu orda görünce öyle heyecanlandım ki.szce bu bir umut ışığı olabilir mi?yani hala silmemiş msnden

canım zamanında ben de bu tarz bi ikilem yaşadım. tabi ilişkinz ne boyuttaydı neden bitti gibi detayları bilmiyorum ama msn'den silmemiş gibi durumlar sadece boş atraksiyon yarattı benim hayatımda. hep bi umut dedim. hem de bi kaç yıl boyuncaa! benim kafam onu hayatımdan tamamen çıkarınca rahatladı. arıyordu, numaramı değiştirdim, msn adresimi değiştirdim. ve şu an bunu yapabildiğim için kendimle gurur duyuyorum yoksa hiç unutamicakmışım gibi hissediyordum.

slm kızlar benımkı bgn aradı acmadım megersem bi iş yeri bana ulaşamayınca onu aramış o da hbr vermek için aramış saol yazdım sadece. sora dedi nie kasıtlı açmıon. bende dedim ben senin için mecburi istikamet diilim madem arama sende bnm için diilmişsin öğrendiğim ii oldu yol verdin saol sanada istikametindeki kişiyle uğurlar ola dedim. o da ne alaka ya fln ben hala üzülürken belki son sansımız die düşünürken sen nsl böle dersin fln die beni suçlamaya kalktı. sölediği söz ck gzl bi aşk sözüymüş benmi aptalım o mu çok akıllı anlamadım ama yemedim sizce ne anlamalıydım bu sözden? siz olsanız ne anlardınız?

"kimseyi değiştiremezsin ve kimse içinde değişmemelisin ne sen başkası için mecburi istikametsin, ne de başkası senin için"

canım zamanında ben de bu tarz bi ikilem yaşadım. tabi ilişkinz ne boyuttaydı neden bitti gibi detayları bilmiyorum ama msn'den silmemiş gibi durumlar sadece boş atraksiyon yarattı benim hayatımda. hep bi umut dedim. hem de bi kaç yıl boyuncaa! benim kafam onu hayatımdan tamamen çıkarınca rahatladı. arıyordu, numaramı değiştirdim, msn adresimi değiştirdim. ve şu an bunu yapabildiğim için kendimle gurur duyuyorum yoksa hiç unutamicakmışım gibi hissediyordum.

ben unutmak istemiyorum ki..çünkü herşey çok yarım kaldı..hakaret yok sevgi bitmedi..kötü bi olay yoktu..ben tekrar dönmesini istiyorum hem de çoook..msn de online olunca çok heyecanlandım mesela o da boş değildir sanıırm yani ben onun msnsindeki sıradan biri değilim ki o da mutlaka heyecanlanmıştır ...acaba benim yazmamı mı bekledi..

slm kızlar benımkı bgn aradı acmadım megersem bi iş yeri bana ulaşamayınca onu aramış o da hbr vermek için aramış saol yazdım sadece. sora dedi nie kasıtlı açmıon. bende dedim ben senin için mecburi istikamet diilim madem arama sende bnm için diilmişsin öğrendiğim ii oldu yol verdin saol sanada istikametindeki kişiyle uğurlar ola dedim. o da ne alaka ya fln ben hala üzülürken belki son sansımız die düşünürken sen nsl böle dersin fln die beni suçlamaya kalktı. sölediği söz ck gzl bi aşk sözüymüş benmi aptalım o mu çok akıllı anlamadım ama yemedim sizce ne anlamalıydım bu sözden? siz olsanız ne anlardınız?

"kimseyi değiştiremezsin ve kimse içinde değişmemelisin ne sen başkası için mecburi istikametsin, ne de başkası senin için"

canım sizinki de biraz çocuk oyununa döndü..o kadar yıllık ilişkiniz varmış sözlüymüşsünüz..aklı başında olgun insanlarsınız..az çok o da seni tanır sen de onu tanırsın bunca zaman içinde..böyle sözlere takılacağınıza açık açık konuşsanıza..ne yapmak istediğnizi..sanki birbirinize sürekli naz kapris yapıyosunuz..

Benımde 1 ay doldu ayrılalı.. donsede sepetlesem dıye dusunuyorum ama surundurmeyı ısterdım :) ama ozlemde var.. acaba donermıkı :(

valla cnm dönüolar sen aramayınca ama benımkı direk pişmanım dıe gelmio nasılsın die merak ettim fln ayakları yani hep gider yapcan umut etmıcen tatlım yoksa en cok uzulen yıne sen olursun benım durum öle yani bak benım en son yaşadığım durumu yazdım oku istersen ne düşüncen hem suçlu hem güçlü olabiliolar çoğu zaman

canım sizinki de biraz çocuk oyununa döndü..o kadar yıllık ilişkiniz varmış sözlüymüşsünüz..aklı başında olgun insanlarsınız..az çok o da seni tanır sen de onu tanırsın bunca zaman içinde..böyle sözlere takılacağınıza açık açık konuşsanıza..ne yapmak istediğnizi..sanki birbirinize sürekli naz kapris yapıyosunuz..

valla aynen dediğin gibi oldu ya cok sıkıldım bende artık sey durumuna geldık kım kıme en son laf sokcak. en son gönder eşyalarımı ben seninkileri gödercem yaptı ok dedim sadece eşyadan kastı takıları istio sanırım bilmiorum napsam acaba benmi götürsem o vesileyle belki görüşürsek yumusarız ona gel desem kesın naz yapcak işim var ayakları yada sende gelme gönder dicek

Ben de birazcık fikir almak istiyorum bayanlar.Sevgilimden yeni ayrıldım 5 gün falan oluyor. Kararım kesin ve geri dönme ihtimalim yok. Bana zararı olan bir insan değildi, yani çok iyi bir insandı hatta,çok seviyordu. Ama çok boğuyordu, ben daha 20 yaşındayım ve gelecekle boğdu beni. Ayrıca ailemin isteyeceği bir damat adayı olmadığını da biliyordum. Sevgim de azalmış olmalı ki pek çok şey kafamda soru işareti oldu. 5 ay kadar bunları aşmak için uğraştım ama sırf onun için uğraştığımı farkettim. Yanındayken mutluydum ama kafamdakileri aşamadım ve bitti! Siz olsanız ne yapardınız?:44:

valla cnm dönüolar sen aramayınca ama benımkı direk pişmanım dıe gelmio nasılsın die merak ettim fln ayakları yani hep gider yapcan umut etmıcen tatlım yoksa en cok uzulen yıne sen olursun benım durum öle yani bak benım en son yaşadığım durumu yazdım oku istersen ne düşüncen hem suçlu hem güçlü olabiliolar çoğu zaman

Canım dogruu soyluyorsunnn .. Yanı ne bılıyım ılk defa bı kızla bulusurken bu kadar mutlu oldugunu soylemış .. oda bana soyledı yanı .. benım bu. benden oncede 1 sene bırıyle çıkmış dusun yanı... bana herseyım oldun dıyodu.. ne çabuk unuttu.. 1 ay oldu. ılk gunler çok kotuydum.. ama sımdı ıyıyım.. aramıcam.. ne olursa olsun.. dogum gunu falan kutlamıyım dımı ?

Canım dogruu soyluyorsunnn .. Yanı ne bılıyım ılk defa bı kızla bulusurken bu kadar mutlu oldugunu soylemış .. oda bana soyledı yanı .. benım bu. benden oncede 1 sene bırıyle çıkmış dusun yanı... bana herseyım oldun dıyodu.. ne çabuk unuttu.. 1 ay oldu. ılk gunler çok kotuydum.. ama sımdı ıyıyım.. aramıcam.. ne olursa olsun.. dogum gunu falan kutlamıyım dımı ?

tatlım bence hayatta arama kutlama yani bırak unutulduğunu anlasın. erkeklerde kuyruk acısı çok olur sen aramayı kesince 1gün durcak 2gün durcak ama sora aha dicek noldu bu kız hiç aramıo sormuo...eger cıdden deger verıosa bı sekılde döncektır ama döndüğünde bıraktıgını gerı bulabılcekmı mechul. zaman herseyın ılacı dıolar ama fasla naz da asık usandırır.erkeklerin hepsi aynı ölüyorum bitiorum derler ama pat die de koyarlar ortada taa ki yalnız kalana kadar

Ben de birazcık fikir almak istiyorum bayanlar.Sevgilimden yeni ayrıldım 5 gün falan oluyor. Kararım kesin ve geri dönme ihtimalim yok. Bana zararı olan bir insan değildi, yani çok iyi bir insandı hatta,çok seviyordu. Ama çok boğuyordu, ben daha 20 yaşındayım ve gelecekle boğdu beni. Ayrıca ailemin isteyeceği bir damat adayı olmadığını da biliyordum. Sevgim de azalmış olmalı ki pek çok şey kafamda soru işareti oldu. 5 ay kadar bunları aşmak için uğraştım ama sırf onun için uğraştığımı farkettim. Yanındayken mutluydum ama kafamdakileri aşamadım ve bitti! Siz olsanız ne yapardınız?:44:

tatlım seni sevio zararı yok ve yanında mutluysan halletmeye çalısın problemlerinizi sen onu bogmuosan o da senı bogmasın ama yok çok anlattım anlamıo dıosan da koyver gitsin :) daa cok gencsın kendını uzme derım unutmakı kımse bızden daa degerlı dııl

yani ben direk anladığımı yazıyorum: Kimse birbirine mecbur değil ve sonsuz bir sevgi söz konusu değil. Ben seni şu anda olduğun gibi seviyorum ve şu an için senle olmak istiyorsam başka bir sebep arama sadece "istediğim için senin yanındayım." Ama bu yarın değişmeyecek diye bir şey yok. Gel anı yaşayalım! :)

Ve ayrıca bana yazdığın için teşekkürler kokoşkedi..sanırım 2. şıkkı seçeceğim koyverip gideceğim. Çünkü ben onu eskisi gibi sevmiyorum ve ayrılık döneminde de iyi hissediyorum. Öyle yalnız kaldığımda tabi ki düşünüyorum 1 seneden uzun geçmiş var ancak tek başıma daha iyi olacağım. Yanyanayken mutlu olsak da ben daha baskın bir birey olduğum için çok rahatsız olduğum durumlar olduğunu da hatırlıyorum ;) Ben genel olarak mutlu olabilen bir insan olduğum için mutlu olmuş olabilirim yani:))

Back