• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kıslar bana destek olacak olan yokmu :( acaba benmi hatalıyım en başta onunla heryere gitmediğim için. ama
onun ve ailesinin yaptığıda bencillik dillmi. şuan ne olduğumuzda belli diil ne benden vazgeçio ne de gel
barışalım dio hala arayıp hesap soruo msnde yazdıgım söze koydugum fotoya kadar ama sonuç ne yok. artık
bi hayır gelmezmi bu ilişkiden hep benmi düşünüorum acaba yeniden denesekmi die. aslında bnmde net
cevabım yok bunca yaşananlardan sora...ama sevıorumda yoksa 5yılın alıskanlıgımı...bide sözlüyüs güya...
püüfff :( ne yapmalıyım? tavrım tarzım ne olmalı birden kessemmi artık iletişimi hiçbişiy demeden? en son ii
konuşmuştuk ama saçmamı olur öle yapmam. bana dıo ben senden ayrı olsam bıle arada sesını duymak ısterım fln. güya kitap yazmaya başlamıs bide bizi anlatan acı dolu aşk hikayesi die. bu belırsızlık delı edıo benı mecbur ondan gelmelı net bısıy ama offf offf yok işte hiç armıorum msjda atmıorum ama o atınca hmn cvplıorum salak gıbı hesap verırısem duzelırıs die ümit ederek...

aileler işin içine girdiyse en güzel ilşkiyi bile mahvedebilirler..hele erkeğin karakteri yeterince olgunlaşmamışsa ailesinden çok etkileniyosa bu daha da ileri boyutta olur..çok karmaşık bir durum açıkçası..şartlarınızı tam bilmediğim için mesela onun işi senin işin gibi..ya da ilişkinizin boyutunu..tam sağlıklı bir yorum yapamam ama genel olarak çok uzun süredir birlikteyseniz arada başka birisi yoksa birbirinizden kopmanız çok zor olur..ya da birbirinizden bıkacak dercede saygıszılık ya da aldatma olsaydı daha rahat kopardınız..ama sizinki anlaşmazlık sadece biraz anlayış gerekiyo karşılıklı emek fedakarlık.onun başka şehir yazma şansı varken yazmadıysa o hatalı ama eğer gerekliyseydi o şehri yazması siz hatalısınız..sizin ailesine beddua etmeniz daha sözlüyken hiç hoş olmamış..hele onun bunu ailesine söylemesi..şimdiden aranıza soğukluk girmiş.o aile evlenseniz de bunu unutmaz haberiniz olsun..biraz daha söylemlerinize dikkat edin..

ben sözlenme ya da nişanlılık döneminde ufak aşılabilir anlaşmazlıkların olabileceğini düşünürüm..ama iş bu boyuta geldiyse evlenmeden önce bir durup düşünmek lazım..evlenince işlerin rengi çok değişir..en iyisini siz bilirsiniz bu olayları aşıp o kişiyle mutlu bir evlilik yapabileceğinize inanıyormusunuz? önce buna karar verin sonra ona göre belirleyin tavırlarınızı...

Canım öncelikle bir karar vermelisin tamam yeter ma yoksa devam mı ?
Eğer yeter artık dayanamıyorum onunda değişeceği yok ve de sen mutsuzsan bitireceksin tek kalemde kesip atacaksın .
Ama eğer seviyosan başka birini sevemem böyle, o yanımdayken hayat çok güzel çok mutluyum diyebiliyosan çok takmayacaksın küçük şeylere ailesine gereken saygıyı göstereceksin(Ama kendinden de ödün vermeyeceksin)onun da bazı şeylerine katlanacaksın

ahh cnm ya keşke karar verebilsem ama vermiorum net olamıorum onu sevıorum ve beraberkende cok mutluyus kavga pek etmıorus. aynı unıdeyken aynı evı bıle paylastık yerı geldıgınde. cok gusel vakıt gecırıorus birlikte ama bu tartısmalar o kdr buyudukı bıde farklı sehırlerdeyıs daa da cıkılmas oluo bazı ufacık seyler bıle. sadece bazen sunu dusunuorum bu hep bolemı olcak ben hep onun kararlarına goremı yasıcam bundan korkuorum suan bana nasılsın dıe msj atsa ne cvp vercegımı bıle bılmıorum cunku ne vasıfla vercem bılmıorum net bı sekılde barısalım demıokı ama hep benden haberdar olmak ıstıo bunu kesmem lasım yoksa ben bole barısırıs zannederek ona hesep vermeye devam edersem bi gün beni pat die cıdden tek kalemde bırakabılır ve ben kaldıramassam dıe korkuorum

Kızlar biz de ayrıldık. Her gecem uykusuz geçiyor kıvranarak. Unutmak zorundayım ama çok acı çekiyorum. O ise çok mutlu hayatına devam ediyor. Beni geçenlerde aramıştı, boş bulunup açtım. Yine o anın heyecanıyla 'beni hiç özlemiyor musun?' diye sordum. Bana dedi ki: '.....hayır, özlemiyorum. Hem ilk ayrılanlar biz değiliz ki'. Erkekler ne rahat ve duygusuz yaratıklar:47:

aileler işin içine girdiyse en güzel ilşkiyi bile mahvedebilirler..hele erkeğin karakteri yeterince olgunlaşmamışsa ailesinden çok etkileniyosa bu daha da ileri boyutta olur..çok karmaşık bir durum açıkçası..şartlarınızı tam bilmediğim için mesela onun işi senin işin gibi..ya da ilişkinizin boyutunu..tam sağlıklı bir yorum yapamam ama genel olarak çok uzun süredir birlikteyseniz arada başka birisi yoksa birbirinizden kopmanız çok zor olur..ya da birbirinizden bıkacak dercede saygıszılık ya da aldatma olsaydı daha rahat kopardınız..ama sizinki anlaşmazlık sadece biraz anlayış gerekiyo karşılıklı emek fedakarlık.onun başka şehir yazma şansı varken yazmadıysa o hatalı ama eğer gerekliyseydi o şehri yazması siz hatalısınız..sizin ailesine beddua etmeniz daha sözlüyken hiç hoş olmamış..hele onun bunu ailesine söylemesi..şimdiden aranıza soğukluk girmiş.o aile evlenseniz de bunu unutmaz haberiniz olsun..biraz daha söylemlerinize dikkat edin..

ben sözlenme ya da nişanlılık döneminde ufak aşılabilir anlaşmazlıkların olabileceğini düşünürüm..ama iş bu boyuta geldiyse evlenmeden önce bir durup düşünmek lazım..evlenince işlerin rengi çok değişir..en iyisini siz bilirsiniz bu olayları aşıp o kişiyle mutlu bir evlilik yapabileceğinize inanıyormusunuz? önce buna karar verin sonra ona göre belirleyin tavırlarınızı...

cnm cok gusel analıs etmıssın tek tek söliyim bıras uzun olcak ama oku lutfen. eet bence özellikle annesinden cok etkılenıo. ben annesıyle tel konusmasına sahıt oldum annesı telde dedıkı bu kıs senı engelleyerek tercıhlerınden vasgecırerek elınde tutmaya calısıo madem kal onla fılan gıbı laflar soledı. bnm duydugumu bılmıo tabı. bıde bısım aramıs bozukken ızmırde hmn ayrıldılar dıe solemısler akrabalara. ben bunları duyunca dedım o hakkımı helal etmıorum lafını. daa sora ben annesıyle bu muhabbetlerı acmadan konustum dedı ıste bıs karısmayıs sız ne dersenız bız arkanızdayıs fılan ama ben samımıyetıne guvenemedım. bıde bana eltısını ornek verdı kusler suan dıokı ıste onlar gıbı olmanızı ıstemem kızın ısteklerı bıtmıo adam ne yapcagını sasırıo fln gıbı seyler soledı hc anlam veremedım. dun sozlum aradıgında soledım dıo yok onlarda severek evlendı ama mutlu dııller ya ondan dıkkat edın demek ıstemıstır dedı ama bana ole gelmedı acıkcası. guya onlarda bı daa denememızı ıstıolarmıs dogrumu emın dıılım. ama bnmkı hıc demıo barısalım dıe ama hala hesap sormayı bılıo bende aptal gıbı ya barısırsak dıe hep cevap verıorum bi gün cidden pat die bırakırsa die beni kaldıramam dıe korkuorum. beni cebinde zannetmesın ıstıorum yanı o deneyelım derse hmn eet dıcemı bılsın ıstemıorum ama ters bı sekılde gıder yaparsamda cıdden gıderse dıe odum kopuo. cunku gururum cok kırıldı benı defalarca ıstemedıgını solemıstı sımdı hadı derse pat dıe atlayamam bu kendıme saygısızlıktır. tercıh meselesıne gelınce ben doguyu yazmasını ıstemedım ama o yazdı yazmasa eet acıkta kalcaktı atanamayacaktı ama dusunuorumda ben onun ıstemedıgı hıc bı ıse gırmedım evden dısarı bıle cıkmadım yerı geldıgınde cok mutevazı yasadım. ama o acıkta kalmamak ıcın yazdı bana bıras bencıllık gıbı geldı korkum su kı ben hep onun tercıhlerıne goremı yasıcam. o zmn da dıokı sen kazansan bende gelırdım ama ben bundan emın dıılım... bıs bıraradayken cok mutluyus aynı unıversıtede aynı evde bıle kaldık yerı geldıgınde ama böle uzaklık farklı sehırler olunca ufacık sey bıle nasıl buyuyo ınada bınıo iş bilmiorum ne yapmalıyım bana demiştiki kalp yanılır ama mantık yanılmaz cidden ölemi... ne yapmalıyım...

Kızlar biz de ayrıldık. Her gecem uykusuz geçiyor kıvranarak. Unutmak zorundayım ama çok acı çekiyorum. O ise çok mutlu hayatına devam ediyor. Beni geçenlerde aramıştı, boş bulunup açtım. Yine o anın heyecanıyla 'beni hiç özlemiyor musun?' diye sordum. Bana dedi ki: '.....hayır, özlemiyorum. Hem ilk ayrılanlar biz değiliz ki'. Erkekler ne rahat ve duygusuz yaratıklar:47:

tatlım nie ayrıldınıs bılmıorum ama şöle diim bende ilk ayrıldıgımısda seni istemiorum bunu anlamak bu kdr zormu ya dedıgınde cok kotu olmustum neye ugradıgımı sasırmıstım bıde sözlüydük biz olcem sanmıstım yemeden ıcmeden kesılmıstım taa kı 4 gun sora bana nasılsın dıe msj atana kdr buna actım agzımı yumdum gözümü aynen bana dediği gibi arama beni bunu anlamak zormu bu kdr bitti dedin bitti daa ne merak ediosun raat bırak benı fılan gıbı hep gider yaptım neye ugradıgını sasırdı aksam pat msj geldı son bir kez gir içeri kapat kitle tüm kapıları ki gitme ihtimalin bile olmasın :) ama yıne tavız vermedım yanı ona vazgecılmez oldugunu hıssettırme senı kaybettıgını anlasın cantada keklık sanmasın gayet mutluymus gıbı yap kendı ıcınde agla uzul ama ona asla bellı etme sıradan bırı gıbı davran ona. bis daa barısmadık ama olaylar cok farklı ondan ama bu dedıklerımı yaparsan ınan ıcın baya raatlıo arada aklına tabıkı gelıo ama tut kendını cnm gururunu düşün kimse vasgecılmes olmamalı...emın ol sen bole yapınca o dıcek bu kız nsl bu kadar raat atlattı takmıo fılan zaten dönerse döner o zmn yoksa yolver gıtsın zaten senı ıstemeyene...

canım 'ölcem sandım' demişsin ya o kadar iyi anlıyorum ki seni. Aynısını ben de yaşadım ve hala yaşıyorum bazen

cnm cok gusel analıs etmıssın tek tek söliyim bıras uzun olcak ama oku lutfen. eet bence özellikle annesinden cok etkılenıo. ben annesıyle tel konusmasına sahıt oldum annesı telde dedıkı bu kıs senı engelleyerek tercıhlerınden vasgecırerek elınde tutmaya calısıo madem kal onla fılan gıbı laflar soledı. bnm duydugumu bılmıo tabı. bıde bısım aramıs bozukken ızmırde hmn ayrıldılar dıe solemısler akrabalara. ben bunları duyunca dedım o hakkımı helal etmıorum lafını. daa sora ben annesıyle bu muhabbetlerı acmadan konustum dedı ıste bıs karısmayıs sız ne dersenız bız arkanızdayıs fılan ama ben samımıyetıne guvenemedım. bıde bana eltısını ornek verdı kusler suan dıokı ıste onlar gıbı olmanızı ıstemem kızın ısteklerı bıtmıo adam ne yapcagını sasırıo fln gıbı seyler soledı hc anlam veremedım. dun sozlum aradıgında soledım dıo yok onlarda severek evlendı ama mutlu dııller ya ondan dıkkat edın demek ıstemıstır dedı ama bana ole gelmedı acıkcası. guya onlarda bı daa denememızı ıstıolarmıs dogrumu emın dıılım. ama bnmkı hıc demıo barısalım dıe ama hala hesap sormayı bılıo bende aptal gıbı ya barısırsak dıe hep cevap verıorum bi gün cidden pat die bırakırsa die beni kaldıramam dıe korkuorum. beni cebinde zannetmesın ıstıorum yanı o deneyelım derse hmn eet dıcemı bılsın ıstemıorum ama ters bı sekılde gıder yaparsamda cıdden gıderse dıe odum kopuo. cunku gururum cok kırıldı benı defalarca ıstemedıgını solemıstı sımdı hadı derse pat dıe atlayamam bu kendıme saygısızlıktır. tercıh meselesıne gelınce ben doguyu yazmasını ıstemedım ama o yazdı yazmasa eet acıkta kalcaktı atanamayacaktı ama dusunuorumda ben onun ıstemedıgı hıc bı ıse gırmedım evden dısarı bıle cıkmadım yerı geldıgınde cok mutevazı yasadım. ama o acıkta kalmamak ıcın yazdı bana bıras bencıllık gıbı geldı korkum su kı ben hep onun tercıhlerıne goremı yasıcam. o zmn da dıokı sen kazansan bende gelırdım ama ben bundan emın dıılım... bıs bıraradayken cok mutluyus aynı unıversıtede aynı evde bıle kaldık yerı geldıgınde ama böle uzaklık farklı sehırler olunca ufacık sey bıle nasıl buyuyo ınada bınıo iş bilmiorum ne yapmalıyım bana demiştiki kalp yanılır ama mantık yanılmaz cidden ölemi... ne yapmalıyım...

benim anladığım kadarıyla erkek arkadaşın baskıcı bir karakter..yani seni kısıtlamaya yönlendirmeye şimdiden başlamış..bu hiç hoş değil..sen o istemediği için işe girmemişsin bu çok büyük bir taviz..erkekler maalesef karşısındaki kızdan cesaret bulursa onu istedikleri kalıba sokmayı çok seviyorlar ve bunu sen izin verdiğin sürece başarıyorlar..sonra sen kendine saygısını kaybetmiş, onun şekillendirdiği sınırlar dışına çıkamayan bir kişiliğe bürünüyorsun ve bu uzun vadede seni depresyona b,ile götürebilir..bu tabi uç bir örnek ama.benc evlenilecek erkekte en dikkat edilmesi gerekn özelliklerden biri:senin seçimlerine senin kişiliğine saygı duyuyor mu seni değiştirmeye çalışıyor mu..eğer bunu hissettiyssen izin vermeyeceksin taviz taizi doğurur ben böyleyim diyeceksin..dışarı çıkmamak ne demek..bak şimdi seninle ayrılmış gibi davranıyor iki gün sonra bırakmayacağı ne malum ve sen onun için sosyalliğinden vazgeçiyorsun..

istediği için işe girmedim diyosun bu da çok büyük bir fedakarlık..belki o işe maddi olarak senin ve ailenin ihtiyacı var ama sen bundan vazgeçiyorsun peki o karşılıyor mu senin ihtiyaçlarını maddi olarak..

nişanlın ne iş yapıyo bilmiyorum ama atanması ve bir an önce hayata adım atması gerekir..artık herkes doğu ya da batı farketmez bir yerden atanıp başlamak istiyorlar..bu konuda sen onun kararına saygı duymalıydın..ailesi de bu yğzden tepki vermiş sana..daha resmi bişey olmadan oğullarını yönlendirmek istiyormuşsun izlenimine kapılmışlar ve bu ailelerin hiç hoşuna gitmez özellikle erkek ailesinin..ama erkek arkadaşınla sağlam bir bağ kuramamışsın ki sen o onlara o sözleri söyleme cesareti vermiş dengeyi kuramamaış..açıkçası ailesinden çok etkileniyo bu kişi ve ilerde büyük sorun olur..

şu an eğer sevgili değilseniz sana karışmaya hakkı yok..sen onun sana karışmasına izin verme sınırlarını belli et..ya hayatımda tamamen ol ya da çık de..biliyorum zor ama böyle iki arada bir derede kalmaktan daha iyidir diye düşünüyorum..tavrını duruşunu net olarak belli et..ve ailesiyle de şimdiden o kadar samimi olma:71:

bu arada kızlar ben de sevgilimden ayrılalı 1 aydan fazla oldu 20 gündfür aramıyordum hiç onu bugün msn de online oldu 2 hafta önce de ben online olunca hemen kapamıştı geçen haftada hiç görmemiştim ama bugün bi baktım oturum açtı ve bekledi durdu yazmadı ben de yazmadım yarım saat sonra ben çıktım..beni silmemiş msnden.ben de silmiştim ama geri eklemiştim..onu orda görünce öyle heyecanlandım ki.szce bu bir umut ışığı olabilir mi?yani hala silmemiş msnden

benim anladığım kadarıyla erkek arkadaşın baskıcı bir karakter..yani seni kısıtlamaya yönlendirmeye şimdiden başlamış..bu hiç hoş değil..sen o istemediği için işe girmemişsin bu çok büyük bir taviz..erkekler maalesef karşısındaki kızdan cesaret bulursa onu istedikleri kalıba sokmayı çok seviyorlar ve bunu sen izin verdiğin sürece başarıyorlar..sonra sen kendine saygısını kaybetmiş, onun şekillendirdiği sınırlar dışına çıkamayan bir kişiliğe bürünüyorsun ve bu uzun vadede seni depresyona b,ile götürebilir..bu tabi uç bir örnek ama.benc evlenilecek erkekte en dikkat edilmesi gerekn özelliklerden biri:senin seçimlerine senin kişiliğine saygı duyuyor mu seni değiştirmeye çalışıyor mu..eğer bunu hissettiyssen izin vermeyeceksin taviz taizi doğurur ben böyleyim diyeceksin..dışarı çıkmamak ne demek..bak şimdi seninle ayrılmış gibi davranıyor iki gün sonra bırakmayacağı ne malum ve sen onun için sosyalliğinden vazgeçiyorsun..

istediği için işe girmedim diyosun bu da çok büyük bir fedakarlık..belki o işe maddi olarak senin ve ailenin ihtiyacı var ama sen bundan vazgeçiyorsun peki o karşılıyor mu senin ihtiyaçlarını maddi olarak..

nişanlın ne iş yapıyo bilmiyorum ama atanması ve bir an önce hayata adım atması gerekir..artık herkes doğu ya da batı farketmez bir yerden atanıp başlamak istiyorlar..bu konuda sen onun kararına saygı duymalıydın..ailesi de bu yğzden tepki vermiş sana..daha resmi bişey olmadan oğullarını yönlendirmek istiyormuşsun izlenimine kapılmışlar ve bu ailelerin hiç hoşuna gitmez özellikle erkek ailesinin..ama erkek arkadaşınla sağlam bir bağ kuramamışsın ki sen o onlara o sözleri söyleme cesareti vermiş dengeyi kuramamaış..açıkçası ailesinden çok etkileniyo bu kişi ve ilerde büyük sorun olur..

şu an eğer sevgili değilseniz sana karışmaya hakkı yok..sen onun sana karışmasına izin verme sınırlarını belli et..ya hayatımda tamamen ol ya da çık de..biliyorum zor ama böyle iki arada bir derede kalmaktan daha iyidir diye düşünüyorum..tavrını duruşunu net olarak belli et..ve ailesiyle de şimdiden o kadar samimi olma:71:

ayyy cnm ya bi görsen varya bi efendi bi kibar bi beyfendidir ki sanarsın bu kız sallıo aileme fln herkese kendini o kdr sevdırdıkı bana ve kararlarıma hep saygı duyuyo sanırsın. içten içe öle bi konuşurki yani hak verirsin eet dogru yol onun yoludur dersin. ağzını acamadıgın gıbı bıde suclu hıssedersın kendını. bana diodu ki sanki sen cok gusel işler bulmustunda ben göndermedım. begenmes fln sende aa eet dersın haklı sorada der ben soledım sanada mantıklı geldı kendınde ıstemedın ben engellemedım yapar. hep bn kendımı suclu hıssederım bana diıki ikimiz için kazandım ben eee hani ben varmıyım şimdi yanında palavra hepsi kendimi garantiye aldım demio da. ben aptalım işte asıl ben senin için girmedim işe güce. şuan ben hiç arayıp sormuom o aradıgında cvp verıom bazen gider de yapıorum ama ya devam ya tamam diemiorum bu sefer kendını naza cekcek bilemiorum fln yapcak eskısı gıbı olamam dıcek cunku daa önce böle demişti ne zmn gerı donerse bnm burda oldugumu bilio bunu yapmamalıyım bi daa...bnm ondan tek bekledıgım tmm kötü şeyler yasadık ama yaralarımızı saralım artık konusmayalım bunları demesı... ama yok o hep bi daa olmaz modlarında...madem olmaz arayıpda hesap sorma ama dimi... aptal şey ya bak yazarken bile gıcık oldum... ruh halimi bozdu denge fln kalmadı bende agresifim :)))

bu arada kızlar ben de sevgilimden ayrılalı 1 aydan fazla oldu 20 gündfür aramıyordum hiç onu bugün msn de online oldu 2 hafta önce de ben online olunca hemen kapamıştı geçen haftada hiç görmemiştim ama bugün bi baktım oturum açtı ve bekledi durdu yazmadı ben de yazmadım yarım saat sonra ben çıktım..beni silmemiş msnden.ben de silmiştim ama geri eklemiştim..onu orda görünce öyle heyecanlandım ki.szce bu bir umut ışığı olabilir mi?yani hala silmemiş msnden

bu kdr agresiflikten sora gelelim sana cnm :))) sen ndn ayrılmıstın cnm varmı hıkayen okuyım bende daa saglıklı yorumlar yaparım...bu aralar sorma bizdede msn nick yazarak atısma var ben yazmıstım onun lafını kalp yanılır ama mantık yanılmaz die pat aradı fln ama sonuc yok sora o yazmıs bişeyi ii veya kötü yapan kendi düşüncemizdir die :)) şuan konusmuos tabi hala ama silmediyse umut da olabılır yada benımkının yaptıgı gıbı senı ıstemıorum ama ne yaptıgındanda haberdar olıyım durumu :))

Slm kızlar bende geldim özetlemeye çalışarak hikayemden bahsediyim 5yıllık bi ilişkim var 1yıldırda sözlüyüz
sözlüm Erzurum otluya atandı ben orayı yazma dediğim halde yazdı ve kazandı bende gelmem dedim sevsen
gelirdin dedi sende sevsen yazmazdın dedim fılan derken olay cok buyudu tam 2 aydır bozuguz beni hç
dusunmuosun dedım ne ıs yapcam ben orda dıorum ben sana ıs kurarım dio sacma dedım baya zıtlastık
resmen bencıllıktır bu ya. bırbırımıze olan saygımızı kaybettık aileside sanırım benım oğullarının karıyerını
engellemeye calıstıgımı dusunuomuş bende bunları öğrenınce hakkımı helal etmıorum aılene dedım buda
solemıs salak dogal olarak suan bana olan guvenlerı gıttı ama onlarda bana bı dunya laf solemıs benım
bıldıgımı bılmıolar tabı. böle büyüdü olaylar benı terkettı sora cok yalvardm agladm ama daa cok tersledı
asla kendınızı dusurmeyın kızlar. yüzüğü istedi göndermedim gücüm yoktu çünkü o izmirde ben istda
yasıorum bılmıorum aılesının etkısınde kalıomudur eger bnm ıcın olumsuz konusuolarsa? Ilerdede
yapamassınız fln gıbı dusunuolarsa. cunku arada msj atıo yalnızken nasılsın fılan dıo sora yıne kavga edıos
olaylar acılınca. Uzaklık olunca hıcbısey cozulcegı varsada cozulmuo. Bayadır hıc aramıorum msj atmıorum hep o atıo ama barısalım da demıo bgn aradı benı ruyasında gormus fln ii konustu ızmıre gel goruselım fln dedı hyr
dedım ne vasıfla. artık hep ondan beklıorum msj yada arama ama barısalım da demıo bılmıom nolcak pes etcekmı?

bu kdr agresiflikten sora gelelim sana cnm :))) sen ndn ayrılmıstın cnm varmı hıkayen okuyım bende daa saglıklı yorumlar yaparım...bu aralar sorma bizdede msn nick yazarak atısma var ben yazmıstım onun lafını kalp yanılır ama mantık yanılmaz die pat aradı fln ama sonuc yok sora o yazmıs bişeyi ii veya kötü yapan kendi düşüncemizdir die :)) şuan konusmuos tabi hala ama silmediyse umut da olabılır yada benımkının yaptıgı gıbı senı ıstemıorum ama ne yaptıgındanda haberdar olıyım durumu :))

ben konu açmıştım..biraz benim hatalarım vardı üç ay sürdü zaten ayrı şehirlerde.ama seviyorduk birbirimizi ya da ben tek taraflı sevmişim..bugün msn de görünce burda yazılanları okumasam kesin yazardım ona ya da şimdiye kadar ulaşırdım ama kendimi engellemem gerekiyordu o yüzdden sustum..o da konuşmadı hala umudum var benim yaa..halbuki bu sabah mantıklı davranmaya karar vermiştim..

ilginç olan da bir kaç gündür ilk defa ondan biraz soğuduğumu ve olmayacağını düşünmeye başlamıştım ki yavaş yavaş vazgeçecektim ki o bugün online oldu..hissetti galiba:) :6:

burası tam benlikmiş..ben de sevgilimden ayrıldım çok severken hem de..yaşım pek küçük değil başka ilişkiler de yaşadım bundan daha uzun çok ciddi bir ilişkim oldu ama o hiçbişeymiş bunun yanında yaşadığım 3 aya çok şey sığdırdım..aşık oldum bağlandım..kimseye bağlanmadığım kadar.o da beni seviyordu..hatta ben seni daha .ok seviyorum derdi hep..ben çok hata yaptım ama dürüst olmadım bi kere..şüphe uyandıracak hareketler yaptım..soğuttum sanki kendimden kıskandırmaya çalıştım sürekli yapma dediği şeyleri yaptım..çok kıskançtı zaten..dışarı çıkmama makyaj yapmama tahammül edemiyordu...sevmese kıskanır mıydı..ya da sevse gider miydi..sonra ayrıldı benden 1 ay oldu..çok kötüyüm gerçekten ilk günler daha kötüydüm kendimden geçtim.sigaraya başladım uykularım bölündü..ağladım..çok özledim onu..çook..sesini bakışını ..yüzünü..herşeyini..ama geri adım atmıyo.zamana ihtiyacım var dedi bana en son mesajlarıma karşılık vermedi..ben de artık seni sevmiyorum dedim sinirle..içim öyle demiyordu ama dilim öyle söyledi..gururu yaptım artık aramıycam..ama aklım hep onda unutamıyorum kızlar..her adım atışımda içimde..her saniye aklımda nasıl çıkarıcam onu kalbimden..nasıl unutucam..sürekli geri dönmesini bekliyorum..hiçbişeye adapte olamıyorum..kimse alamaz onun yerini..kimse o değil ki..

cnm bnm okudum hıkayenı bunu aslında cogu kız yapıo :) yanı bende yaptım benden hoslanan bı kac kısı vardı resmen aralarından secım yaptım yapmaz olaydım :( o da cok kızıodu ıcten ıce kıskanıodu ama daa ben ona eet dememıstım karısamıodu tam ama sooraaa agzıma ettı sen bunu yaptın onla gezdın fln dıe bende dedım kosmasaydın pesımden madem ama 5yıl oldu arada hala konusur vır vır yapar bosver cnm belkıde kurtuldun sende ılerde basına kakcak cok daa kötü bunlar ama ben sanmıorumkı bu sebepten bıraksın gıtsın sınır olmustur bu sebeptense mutlaka aracaktır

kıslar benımkıyle msn atışmamız devam edio ben bi şarkı dinlemiştim ordan bişiy yazmıştım "her işin bi ağırlığı vardır tartıya fikirsiz çıkıosun" heralde alındı sucladıgımı sandı o da yazmıs "yükseldikçe uçma bilmeyenlere daa küçük görünmemiz kaçınılmazdır" salakmı bu ya kendini ne sanıo kaf dağında fln mı alt tarafı erzurum oltuya atandı bi işi var fasla havalandı poposu kalktı sanırsam ama bende hiç sallamıo gibi film isliooruumm yazdım durumumu da dışarda gösterdim 2 defa online olup olup çıktı :)) onu görüp konuşcam sandı heralde tepki hiç vermedim onu sallamadığımı anlasın yani

kimsecikler yokmu gece ii gibiydim ama suan berbat hissediorum benimki msn yazmış "hayatta kimseyi değiştiremezsin ve kimse için değişmemelisin...ne sen başkası için mecburi istikametsin;ne de başkası senin için"...offf offf bide yeni foto koymuş...bende msnden fotomu kaldırdım nick de yazmadım inatlaşır gibi iimi ettim bilmiorum bide bu face'e cok karsı bırıydı ben ıkımız adına acmıstım kavga edınce kendı adıma cevırmıstım sımdı buda acmıs tabı arkadas olarak eklı dıılıs ortak bı arktan gordum yenı foto fln koymus altına da arkı yorum yapmıs ufak tefek işler :) die buda cvp yazmıs günahıma giriosun :) die offf ya adamı bıle bıle face'e ıttım napcam ben cok kotuyum

biz ayrılalı 3 ay olmuştu tekrar msj attım kötü ayrıldık helaleşlim dye tamm buraya kadr sorun yoktu sonra bi başladı beni özledinmi aşık mısın hala sevyo musun dye sonra canımsın seni unutamadım tatlım falan demeye başladı konuştuk öyle bende ne salaksam gerçkten seviyo dye dşndüm sayfası var gelme kıskanıyorum seni lafımı dinle dedi sonra 2 gün msj atmadı grdim bi baktım sayfaya kızlarla muhabbet ediyo bana ulaş yazdım sonra arkdaşalrımdan başkasına msj atamıyorum güneş hanım yazdı ama yalan çünkü geçen günde kızlara gelin özlden konuşalım yazmış kşi listesindede kızlar yok hey yarabbim hey bende ne salakmışım dealarca yaalnına inandım ya ne deyim kendime...:47:

biz ayrılalı 3 ay olmuştu tekrar msj attım kötü ayrıldık helaleşlim dye tamm buraya kadr sorun yoktu sonra bi başladı beni özledinmi aşık mısın hala sevyo musun dye sonra canımsın seni unutamadım tatlım falan demeye başladı konuştuk öyle bende ne salaksam gerçkten seviyo dye dşndüm sayfası var gelme kıskanıyorum seni lafımı dinle dedi sonra 2 gün msj atmadı grdim bi baktım sayfaya kızlarla muhabbet ediyo bana ulaş yazdım sonra arkdaşalrımdan başkasına msj atamıyorum güneş hanım yazdı ama yalan çünkü geçen günde kızlara gelin özlden konuşalım yazmış kşi listesindede kızlar yok hey yarabbim hey bende ne salakmışım dealarca yaalnına inandım ya ne deyim kendime...:47:

seninki ego tatmini yapmış.nefret ediyorum böyle erkeklerden.unutludklarını sevilmedilerini hazmedemiyorlar..bunu senden duyunca yine aynen devam..sen bak hatayı hemen yelkenleri suya indirmekle yapmışsın.severken dayanmak zor ama belli etmeyecektin biraz:50:

Oysa ki çok aşıktı beyefendi!!!!!!!!!!!!!!!! Çok seviyordu beni daha önce böylesini yaşamamıştı.Okadar masumdu ki gözleri inandım inandım!!!!!!!!!! Allah benim belamı verseydi de aşkımızı kurtarmak için kendimi yakmasaydım, ayaklarım kırılsaydı da yoluna gitmeseydim!!!!!!!!!!!!! Ama o görecek, beni kaybettiğine pişman olacak!!!!!!!!!!!!!!!

bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum köpek gibi peşinden koşturdu beni hayvan herif birde bana bensiz yapamıycanı deli gibi sevdiğini söylüyordu ne değiştirde ayrıldık bana karşı sevgisi bitti erkek milletinin allah belasını versin:14:

Back