kıslar bana destek olacak olan yokmu acaba benmi hatalıyım en başta onunla heryere gitmediğim için. ama
onun ve ailesinin yaptığıda bencillik dillmi. şuan ne olduğumuzda belli diil ne benden vazgeçio ne de gel
barışalım dio hala arayıp hesap soruo msnde yazdıgım söze koydugum fotoya kadar ama sonuç ne yok. artık
bi hayır gelmezmi bu ilişkiden hep benmi düşünüorum acaba yeniden denesekmi die. aslında bnmde net
cevabım yok bunca yaşananlardan sora...ama sevıorumda yoksa 5yılın alıskanlıgımı...bide sözlüyüs güya...
püüfff ne yapmalıyım? tavrım tarzım ne olmalı birden kessemmi artık iletişimi hiçbişiy demeden? en son ii
konuşmuştuk ama saçmamı olur öle yapmam. bana dıo ben senden ayrı olsam bıle arada sesını duymak ısterım fln. güya kitap yazmaya başlamıs bide bizi anlatan acı dolu aşk hikayesi die. bu belırsızlık delı edıo benı mecbur ondan gelmelı net bısıy ama offf offf yok işte hiç armıorum msjda atmıorum ama o atınca hmn cvplıorum salak gıbı hesap verırısem duzelırıs die ümit ederek...
aileler işin içine girdiyse en güzel ilşkiyi bile mahvedebilirler..hele erkeğin karakteri yeterince olgunlaşmamışsa ailesinden çok etkileniyosa bu daha da ileri boyutta olur..çok karmaşık bir durum açıkçası..şartlarınızı tam bilmediğim için mesela onun işi senin işin gibi..ya da ilişkinizin boyutunu..tam sağlıklı bir yorum yapamam ama genel olarak çok uzun süredir birlikteyseniz arada başka birisi yoksa birbirinizden kopmanız çok zor olur..ya da birbirinizden bıkacak dercede saygıszılık ya da aldatma olsaydı daha rahat kopardınız..ama sizinki anlaşmazlık sadece biraz anlayış gerekiyo karşılıklı emek fedakarlık.onun başka şehir yazma şansı varken yazmadıysa o hatalı ama eğer gerekliyseydi o şehri yazması siz hatalısınız..sizin ailesine beddua etmeniz daha sözlüyken hiç hoş olmamış..hele onun bunu ailesine söylemesi..şimdiden aranıza soğukluk girmiş.o aile evlenseniz de bunu unutmaz haberiniz olsun..biraz daha söylemlerinize dikkat edin..
ben sözlenme ya da nişanlılık döneminde ufak aşılabilir anlaşmazlıkların olabileceğini düşünürüm..ama iş bu boyuta geldiyse evlenmeden önce bir durup düşünmek lazım..evlenince işlerin rengi çok değişir..en iyisini siz bilirsiniz bu olayları aşıp o kişiyle mutlu bir evlilik yapabileceğinize inanıyormusunuz? önce buna karar verin sonra ona göre belirleyin tavırlarınızı...