Neden boşa para versinlerki..Bizzat ağızlarından duydum.Takılalım bir süre,sıkılır başkasını buluruz.Hepsi olmasa da benim eski sevgilim bu mantıktaydı tamamen.Tabi bunu anlamam geç oldu.Baştan anlamış olsaydım böyle acı çekmezdim.
Belli yere kadar zaten normal.Sarılmak,öpüşmek vs.Ona lafımız yokta çok ilerisini istedi,ben istemedim.Görünen sebep bu olmasada sorunun ana kaynağı bu bence.O yüzden sevgisine falan da inanmıyorum.Bugüne kadar sadece kullanılmışım.İnanılmaz nefret ediyorum ondan...
evet canım sana katılıyorum bedava varken niye para versin hem hastalık kapsın zamanın cinsellik düşkünü erkekleri bunlara ancak abaza denir :) hayatta cinsellikten daha güzel şeylerde var yaşanılacak ama o kalın kafalı öküzler bunu anlayamazlar.sadece miğde bulandırıcılık yaptıkları zaten miğdesizler her kızla birlikte olmak istiyorlar ama karşındakinin ise sadece kendisinin olmasını istiyor. işte şu hayatta kabullenemedim tek şeyde bu.
bu işi deli gibi sevdiğin bir erkekle yapmak ayrıdır sevmediğin kişilede zaten sevmedin için yapamazzsın ama erkekler yapıyor sevmeselerde evet ihtiyaç meselesine gelince ihtiyaç olarak görüyorlar bu işi tabi her erkek aynı değildir ama geneli böyle bunu böyle kabullenin . bundan sonraki adımlarımızı daha iyi atarız ozaman.canlarım