• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

benim ki de bitti gibi birşey....kaç aydır küsüz onun bencillikleri kalbimi kırması falan yetti artık:14: bana yapmadığım birşey yüzünden çok kızgın bir türlü inanmıyor bana hiç güvenmemiş bana hiç:14: bir de sinirlenince gözü hiçbirşeyi görmez benim hakkımda dün aramıza yapmaya çalışan bir arkadaşa ''benim onun gibilerle işim olmaz''demiş.3 senedir birlikteyiz bana söylediği en ağır söz bu... artık affedebilirmiyim bilmiyorum..

bende ayrıldım 2 gündür konuşmuyorum çok büyük kavga ettik bende saçma sapan bir şey yüzünden o kadar bagırdı ki yeter artık dedim ben istedim ayrılmayı ama şimdiden özledim :(

benim ki de bitti gibi birşey....kaç aydır küsüz onun bencillikleri kalbimi kırması falan yetti artık:14: bana yapmadığım birşey yüzünden çok kızgın bir türlü inanmıyor bana hiç güvenmemiş bana hiç:14: bir de sinirlenince gözü hiçbirşeyi görmez benim hakkımda dün aramıza yapmaya çalışan bir arkadaşa ''benim onun gibilerle işim olmaz''demiş.3 senedir birlikteyiz bana söylediği en ağır söz bu... artık affedebilirmiyim bilmiyorum..

hepsi aynı bencillikte işte canım ne beklersin boşver :47:

benim de 2 yıllık bi ilişkim vardı. vardı diyorum çünkü ayrılmak üzereyiz. sabahtan beri saçma sapan şeyler yznden tartışıyoruz. görüşemediğimz için mesajlaşarak tartışıyoruz üstelik. hani görünce insan dayanamıyor falan, bu şekilde daha bi kolay sanki. ayrışlmak istediğini söyledi az önce. ben de tamam dedm. ama hala kıskançlık triplerine girio yok onla görüşcek misin yok bunla görüşcek msn. ben de seni ilgilendirmez dedim. aradan 5 dk geçti ben ayrılmak falan istemiyorum sinirden söyledim diyo. ben de bu yaptığı şeyin çocukça olduğunu artık istemediğimi söyledim. huh. ayrıldık sanırım. bilmiyorum. çok üzücü ama :( uuuff

benim de 2 yıllık bi ilişkim vardı. vardı diyorum çünkü ayrılmak üzereyiz. sabahtan beri saçma sapan şeyler yznden tartışıyoruz. görüşemediğimz için mesajlaşarak tartışıyoruz üstelik. hani görünce insan dayanamıyor falan, bu şekilde daha bi kolay sanki. ayrışlmak istediğini söyledi az önce. ben de tamam dedm. ama hala kıskançlık triplerine girio yok onla görüşcek misin yok bunla görüşcek msn. ben de seni ilgilendirmez dedim. aradan 5 dk geçti ben ayrılmak falan istemiyorum sinirden söyledim diyo. ben de bu yaptığı şeyin çocukça olduğunu artık istemediğimi söyledim. huh. ayrıldık sanırım. bilmiyorum. çok üzücü ama :( uuuff

keşke görüşebilseydiniz daha çabuk halederdiniz sorununuzu..
ayrıca güveniyorsa size neden böyle kıskançlıklarına girior ki anlamadım..
:26:

keşke görüşebilseydiniz daha çabuk halederdiniz sorununuzu..
ayrıca güveniyorsa size neden böyle kıskançlıklarına girior ki anlamadım..
:26:

bir erkek klasiği yaparak hata yaptığını, bi daha saçma sapan yere ayrılıktan bahsetmeyeceğini beni çok sevdiğini falan söyledi. ben de bir kadın klasiği olarak yumuşadım =) ama hala çok kararsızım, bi yanım bırak gitsin dio bi yanım seviosunuz yazık olur diyor... bir de kıskançlıklarına bi çözüm bulamadım :50: ben de her kadın gibi küçük kıskançlıklarını seviyorum ama böyle abarttığı zaman çileden çıkıyorum en sevmediğim şeylerden biridir kısıtlanmak durduk yere. Bahanesi de şu: bana güveniyomuş ama diğer insnlara güvenemezmiş. Ben de güleryüzlü ve sıcakkanlı bi insanım hemen sohbet kurarım falan karşındaki insanlar yanlış anlicak diye kıskançlık yapıyo, kızlar buna bi çözüm bulanınız var mı aranızda ???:97:

bir erkek klasiği yaparak hata yaptığını, bi daha saçma sapan yere ayrılıktan bahsetmeyeceğini beni çok sevdiğini falan söyledi. ben de bir kadın klasiği olarak yumuşadım =) ama hala çok kararsızım, bi yanım bırak gitsin dio bi yanım seviosunuz yazık olur diyor... bir de kıskançlıklarına bi çözüm bulamadım :50: ben de her kadın gibi küçük kıskançlıklarını seviyorum ama böyle abarttığı zaman çileden çıkıyorum en sevmediğim şeylerden biridir kısıtlanmak durduk yere. Bahanesi de şu: bana güveniyomuş ama diğer insnlara güvenemezmiş. Ben de güleryüzlü ve sıcakkanlı bi insanım hemen sohbet kurarım falan karşındaki insanlar yanlış anlicak diye kıskançlık yapıyo, kızlar buna bi çözüm bulanınız var mı aranızda ???:97:

canm aslında hiç başıma gelmedi böyle bişey..
benim kıskanclıklarım oldu fakat hepsi yerli yerindeydi yani onun yanlışını gördüğüm için tavrımı koyar kırıcı olurdum belki de..
ama güvendiği halde hala neden böyle yapıyor anlamış değilim.. bence senin bişey yapmana gerek yok..
onun düşünmesi gerekiyor..anlamsız kıskanclıklarını..üzülmeye degmez sen ona sadıksan o da aşırıya kaçmamalı..kaybeden o olur sen değil..

canm aslında hiç başıma gelmedi böyle bişey..
benim kıskanclıklarım oldu fakat hepsi yerli yerindeydi yani onun yanlışını gördüğüm için tavrımı koyar kırıcı olurdum belki de..
ama güvendiği halde hala neden böyle yapıyor anlamış değilim.. bence senin bişey yapmana gerek yok..
onun düşünmesi gerekiyor..anlamsız kıskanclıklarını..üzülmeye degmez sen ona sadıksan o da aşırıya kaçmamalı..kaybeden o olur sen değil..

saol canım cevabın için=)
ben şöyle bi çözüm bulmaya çalıştım.
erkek arkadaşım ailesiyle beraber izmire gitti tatile. ben de aynen onun bana yapacağı gibi bunalttım onu , işte komşu yazlıktakilern kızı var mı, neden geç yazdın, denize mi gittiniz gitme, arıo triplerle açmıyorum falan :D
en sonunda dayanamadı neden bööle yapıosun bi rahat bırakmadın dedi, ben de benim bu tavırlarımdan rahatsız oluyorsan bugne kadarki tavıurlarını bi gözden geçir dedim=) ben böyle mi yapıodum sana dedi. Ben de farkında bile değilsin demekki, dediğim gibi düşün taşın tavırlarını değiştirmezsen benden bu kadar dedim.
bu arada yakın bi zamanda bi burs kapsamında ingiltereye gittim 2 haftalığına ve resmen dakka başı arıodu msj atıodu aradığında açamadığımda noldu nerdesn kimler var falan hesap soruodu bi nevi. huzursuzdu yani. beni çileden çıkarmıştı. o yüzden aynısını ona yapmak istedim. aklı başına gelmezse ben daha fazla çekemicem gerçekten ofof:59:

burası tam benlikmiş..ben de sevgilimden ayrıldım çok severken hem de..yaşım pek küçük değil başka ilişkiler de yaşadım bundan daha uzun çok ciddi bir ilişkim oldu ama o hiçbişeymiş bunun yanında yaşadığım 3 aya çok şey sığdırdım..aşık oldum bağlandım..kimseye bağlanmadığım kadar.o da beni seviyordu..hatta ben seni daha .ok seviyorum derdi hep..ben çok hata yaptım ama dürüst olmadım bi kere..şüphe uyandıracak hareketler yaptım..soğuttum sanki kendimden kıskandırmaya çalıştım sürekli yapma dediği şeyleri yaptım..çok kıskançtı zaten..dışarı çıkmama makyaj yapmama tahammül edemiyordu...sevmese kıskanır mıydı..ya da sevse gider miydi..sonra ayrıldı benden 1 ay oldu..çok kötüyüm gerçekten ilk günler daha kötüydüm kendimden geçtim.sigaraya başladım uykularım bölündü..ağladım..çok özledim onu..çook..sesini bakışını ..yüzünü..herşeyini..ama geri adım atmıyo.zamana ihtiyacım var dedi bana en son mesajlarıma karşılık vermedi..ben de artık seni sevmiyorum dedim sinirle..içim öyle demiyordu ama dilim öyle söyledi..gururu yaptım artık aramıycam..ama aklım hep onda unutamıyorum kızlar..her adım atışımda içimde..her saniye aklımda nasıl çıkarıcam onu kalbimden..nasıl unutucam..sürekli geri dönmesini bekliyorum..hiçbişeye adapte olamıyorum..kimse alamaz onun yerini..kimse o değil ki..

ben sevgilimle ayrılmıştım sensiz olmuyor barışalım dedi evet barıştık keşke onu dinlemeseydim barışmasaydım ben böle yumuşağım hemen güzel söz duyunca eteklerim suya iniyor.
ama geçen çok fena tartıştık onun çevresindeki salak arkadaşları yüzünden en yakın arkadaşının kızkardeşi yüzünden kavga ettik dışarıya çıktık grup halinde. resmen benim sevgilim onla ilgilensin diye elinden geleni yapıyor. lanet olsun oda ilgileniyor onun her sölediği konuşmaya. çiğeri beş para etmez kişilerin yanında küçük düştüm birde lanet olsun böyle
böyleleri kıymetli olur zaten. lanet olsun böyle hayata bıktım artık ölsemde kurtulsam.ölemiyorum acı çekiyorum kahretsin
zaman veriyorum kendime şu ramazan ayı geçsin eğer bu adam böyle devam ederse ayrılacağım yeter artık ramazan ayı huzurlu geçer derler bende huzur falan kalmadı oruçlu oruçlu :5::5::58::58::14:

Son düzenleme:
burası tam benlikmiş..ben de sevgilimden ayrıldım çok severken hem de..yaşım pek küçük değil başka ilişkiler de yaşadım bundan daha uzun çok ciddi bir ilişkim oldu ama o hiçbişeymiş bunun yanında yaşadığım 3 aya çok şey sığdırdım..aşık oldum bağlandım..kimseye bağlanmadığım kadar.o da beni seviyordu..hatta ben seni daha .ok seviyorum derdi hep..ben çok hata yaptım ama dürüst olmadım bi kere..şüphe uyandıracak hareketler yaptım..soğuttum sanki kendimden kıskandırmaya çalıştım sürekli yapma dediği şeyleri yaptım..çok kıskançtı zaten..dışarı çıkmama makyaj yapmama tahammül edemiyordu...sevmese kıskanır mıydı..ya da sevse gider miydi..sonra ayrıldı benden 1 ay oldu..çok kötüyüm gerçekten ilk günler daha kötüydüm kendimden geçtim.sigaraya başladım uykularım bölündü..ağladım..çok özledim onu..çook..sesini bakışını ..yüzünü..herşeyini..ama geri adım atmıyo.zamana ihtiyacım var dedi bana en son mesajlarıma karşılık vermedi..ben de artık seni sevmiyorum dedim sinirle..içim öyle demiyordu ama dilim öyle söyledi..gururu yaptım artık aramıycam..ama aklım hep onda unutamıyorum kızlar..her adım atışımda içimde..her saniye aklımda nasıl çıkarıcam onu kalbimden..nasıl unutucam..sürekli geri dönmesini bekliyorum..hiçbişeye adapte olamıyorum..kimse alamaz onun yerini..kimse o değil ki..

bende adaptassyonumu kaybettim .ruh gibi yaşıyorum.sigaraya,neskafeye başladım çok içiyorum çok hemde birde çok müzik dinliyorum . .ancak biraz iyi geliyor ama sonra yine aynı şeyler oluyor yine aklıma geliyor. benimde ondan önce hayatımda bisürü kişi oldu ama hiçbirine aşık değildim sonuncusumuş meğer gerçek aşk asla vazgeçemiyorum biz yaşlanıp ölene kadar böylemi yaşayacağız. onları unutturacak adamda yok kalmamış malesef insanların amacı farklı . offf içim yanıyorrrrr

erkek milleti işte 3yılını çalmış senden adama bak kimseye güvenmemek gerek zaten bu saatten sonrada güvenmede affetmede canım .acısıda öldürmüyor süründürüyor böyle işte sağlığımı kaybettim ben 2 yıl öncesine kadar çok mutlu bir hayatım vardı ama artık yok :14:

bu erkeklerde yüzyüze ayrılalım insanca deme kabiliyeti bile yok kavga ederek mesajla yada msnde ayılmak istedini söylüyorlar. işte beyinleri ve kapasiteli bukadar bunların . benimkide ilk ayrıılğını messengerdan yaptı yüzüne karşı bile söylemiyor adiler bir ay öncesine kadarda msnden barıştık. bunlar türünün son örnekleri. tavsiyem barışma çünkü ben sevgilimin güzel sözlerine aldanıp barıştım ama değişen bişey yok yine acı çekiyorum yine sürünüyorum. ayrılacağım başka çarem yok.4 defa ayrıldık barıştık . hiç yoktan ayrıldım tamamen olur. böle gidip gelmeler öldürüyor beni .şu aydan sonra. oruçlu oruçlu yüreğine inmesin :14::14::14::14::14::14:

9.gün mü demekki seni hiç sevmemiş insan bu kadar mı ş...z olur ya, ana kuzusu desene bizimkisi sonradan ana kuzusu oldu çıktı ,sizin nişanlılık varmıydı peki?

nişanlı değildik ama evlilik yolunda ilerliyorduk . şimdi barışığız ama ben dayanmaıyorum çünkü değişen bişey yok çok acı çektiriyor ramazandan sonra ayrılmaya karar vericem şimdi söylemeyim ona

Tam bana göre burası..Daha acım taze,2 gün oldu henüz.Çok acı çekiyorum çok.Onca hatasına rağmen onu affettim,ama o durup dururken bir çırpıda sildi.

Slm kızlar bende geldim özetlemeye çalışarak hikayemden bahsediyim 5yıllık bi ilişkim var 1yıldırda sözlüyüz
sözlüm Erzurum otluya atandı ben orayı yazma dediğim halde yazdı ve kazandı bende gelmem dedim sevsen
gelirdin dedi sende sevsen yazmazdın dedim fılan derken olay cok buyudu tam 2 aydır bozuguz beni hç
dusunmuosun dedım ne ıs yapcam ben orda dıorum ben sana ıs kurarım dio sacma dedım baya zıtlastık
resmen bencıllıktır bu ya. bırbırımıze olan saygımızı kaybettık aileside sanırım benım oğullarının karıyerını
engellemeye calıstıgımı dusunuomuş bende bunları öğrenınce hakkımı helal etmıorum aılene dedım buda
solemıs salak dogal olarak suan bana olan guvenlerı gıttı ama onlarda bana bı dunya laf solemıs benım
bıldıgımı bılmıolar tabı. böle büyüdü olaylar benı terkettı sora cok yalvardm agladm ama daa cok tersledı
asla kendınızı dusurmeyın kızlar. yüzüğü istedi göndermedim gücüm yoktu çünkü o izmirde ben istda
yasıorum bılmıorum aılesının etkısınde kalıomudur eger bnm ıcın olumsuz konusuolarsa? Ilerdede
yapamassınız fln gıbı dusunuolarsa. cunku arada msj atıo yalnızken nasılsın fılan dıo sora yıne kavga edıos
olaylar acılınca. Uzaklık olunca hıcbısey cozulcegı varsada cozulmuo. Bayadır hıc aramıorum msj atmıorum hep o atıo ama barısalım da demıo bgn aradı benı ruyasında gormus fln ii konustu ızmıre gel goruselım fln dedı hyr
dedım ne vasıfla. artık hep ondan beklıorum msj yada arama ama barısalım da demıo bılmıom nolcak pes etcekmı?

bu erkeklerde yüzyüze ayrılalım insanca deme kabiliyeti bile yok kavga ederek mesajla yada msnde ayılmak istedini söylüyorlar. işte beyinleri ve kapasiteli bukadar bunların . benimkide ilk ayrıılğını messengerdan yaptı yüzüne karşı bile söylemiyor adiler bir ay öncesine kadarda msnden barıştık. bunlar türünün son örnekleri. tavsiyem barışma çünkü ben sevgilimin güzel sözlerine aldanıp barıştım ama değişen bişey yok yine acı çekiyorum yine sürünüyorum. ayrılacağım başka çarem yok.4 defa ayrıldık barıştık . hiç yoktan ayrıldım tamamen olur. böle gidip gelmeler öldürüyor beni .şu aydan sonra. oruçlu oruçlu yüreğine inmesin :14::14::14::14::14::14:

canım üzülmee... :5:
galiba en iyisi ilişkiyi ayrılalım'larla yıpratmamak. eğer ciddi değilsek tabi...
ayrılırsan da tam olacak bitecek... geriye döndüğünde eski ilişkin kalmıyor zaten bıraktığın noktaya gelmen bile zaman alıyor..
sevgilim de benim bir kez ciddi olarak ayrıldık mı geriye dönmeyeceğimi bilir. Bir daha saçma sapan yere ayrılıktan bahsetmeyceğine dair de söz verdi.
şimdilik her şey çook güzel çok şükür. ama ola ki bi aptallık yaparsa arkama bile bakmam:15:

kıslar bana destek olacak olan yokmu :( acaba benmi hatalıyım en başta onunla heryere gitmediğim için. ama
onun ve ailesinin yaptığıda bencillik dillmi. şuan ne olduğumuzda belli diil ne benden vazgeçio ne de gel
barışalım dio hala arayıp hesap soruo msnde yazdıgım söze koydugum fotoya kadar ama sonuç ne yok. artık
bi hayır gelmezmi bu ilişkiden hep benmi düşünüorum acaba yeniden denesekmi die. aslında bnmde net
cevabım yok bunca yaşananlardan sora...ama sevıorumda yoksa 5yılın alıskanlıgımı...bide sözlüyüs güya...
püüfff :( ne yapmalıyım? tavrım tarzım ne olmalı birden kessemmi artık iletişimi hiçbişiy demeden? en son ii
konuşmuştuk ama saçmamı olur öle yapmam. bana dıo ben senden ayrı olsam bıle arada sesını duymak ısterım fln. güya kitap yazmaya başlamıs bide bizi anlatan acı dolu aşk hikayesi die. bu belırsızlık delı edıo benı mecbur ondan gelmelı net bısıy ama offf offf yok işte hiç armıorum msjda atmıorum ama o atınca hmn cvplıorum salak gıbı hesap verırısem duzelırıs die ümit ederek...

kıslar bana destek olacak olan yokmu :( acaba benmi hatalıyım en başta onunla heryere gitmediğim için. ama
onun ve ailesinin yaptığıda bencillik dillmi. şuan ne olduğumuzda belli diil ne benden vazgeçio ne de gel
barışalım dio hala arayıp hesap soruo msnde yazdıgım söze koydugum fotoya kadar ama sonuç ne yok. artık
bi hayır gelmezmi bu ilişkiden hep benmi düşünüorum acaba yeniden denesekmi die. aslında bnmde net
cevabım yok bunca yaşananlardan sora...ama sevıorumda yoksa 5yılın alıskanlıgımı...bide sözlüyüs güya...
püüfff :( ne yapmalıyım? tavrım tarzım ne olmalı birden kessemmi artık iletişimi hiçbişiy demeden? en son ii
konuşmuştuk ama saçmamı olur öle yapmam. bana dıo ben senden ayrı olsam bıle arada sesını duymak ısterım fln. güya kitap yazmaya başlamıs bide bizi anlatan acı dolu aşk hikayesi die. bu belırsızlık delı edıo benı mecbur ondan gelmelı net bısıy ama offf offf yok işte hiç armıorum msjda atmıorum ama o atınca hmn cvplıorum salak gıbı hesap verırısem duzelırıs die ümit ederek...
Canım öncelikle bir karar vermelisin tamam yeter ma yoksa devam mı ?
Eğer yeter artık dayanamıyorum onunda değişeceği yok ve de sen mutsuzsan bitireceksin tek kalemde kesip atacaksın .
Ama eğer seviyosan başka birini sevemem böyle, o yanımdayken hayat çok güzel çok mutluyum diyebiliyosan çok takmayacaksın küçük şeylere ailesine gereken saygıyı göstereceksin(Ama kendinden de ödün vermeyeceksin)onun da bazı şeylerine katlanacaksın

Back