Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

nevakaplan

üzüldüm durumuna ama hiç yadırgamadım erkeklerin genel hali inan bana..
bi kızı bıraktıklarında öyle ayrılalım falan yok onlarda ilgiyi alakayı kesiyorlar sonra biz düşünüyorz ne yaptım da böyle oldu diye..
hiç üzülme bence seni istemeyene sende yol ver..
bi insan sevgilisini günlerce aramaz mı..? başkası arayınca da hemen açıyormuş..
üzgünüm ama bu senle ayrılmak için bahane arıyormuş..
ne kadar zamandır birlktesiniz..?

tamam cnm benmde fena bozuldu uyku düzenm vallahi..
iyi geceler kzum tatlı rüyalar..

boş ver böyle birine neden özür dilettiriyorsun ki kendisi bilir o kaybetmiş seni geri dönmesini isteme bence Allah yardımcın olsun biliyorum söylediklerim şuan sana saçma gelebilir ama zaman geçtikçe sende böyle düşüneceksin.

sende kendine iyi bak canım görüşmek üzere iyi geceler Allah'a emanet ol

biz onları fazla adam yerine koyuyoruz hep ondan oluyo inanın bana benim eski minder ölüyodu ben olmasam nefessiz kalıyodu ama ilk gnden itibaren başka kızlarda hayır demedi gözleri aç çünkü eger bidaha deenyecek olursan çok daha beter üzer seni benden demesi

2 Ay yenı olmustu cnm..Zaten ayrıldım ama pişman olmasını ısterım ...

arkadaşa yorum yaptım ve gidiyorum kuzucuklarım bbyyy şekerlerim sizede iii uykular tatlı rüyalar:)

kesinlkle katılıyorum..

Ona su mesajla ayrıldıgımızı yolladım : Arıyorum arıyrm acmıyrsun oysa ben senden sıkıldıgımı soylemek ıcın arıyrdum.Sen benı hıç hak etmedın etmıyrsunda.Hadı sana yol verdm gule guleee... bunları yazdm aynen..

2 Ay yenı olmustu cnm..Zaten ayrıldım ama pişman olmasını ısterım ...

canm daha 2 ay olmuş değer mi üzülmye..
daha tanıyamamışsınz bile birbirinizi bence..
yol yakınken bitmesi çok iyi olmuş ne oldugunu ilerlemeden belli etmiş..
hiç kafana takma hayrlı insanlar çıksın karşına..
biraz zamn geçnce daha iyi anlayacaksn..

saol canım :) .Yavas yavas unuturum elbett ama o bem 4 yıllk arkdsımdı az cok tanıyrdum ama bu kadarda pislık bırı oldunu hıc bılmyrdum.Sadece bin pişman olmasını dılıyorum Allahtan.Adam değilmiş meger ..Bana yasttıklarının fazlasını yasasın ...

emin ol yaptıklarının karşılığını görmeden bu dünyadan gidemez kanun bu... ben haklı yere ayrldğm halde bile bende ah aldğm için çok şey yaşadm yeri geldi pişman oldum ayrldğma ama beni aldatmştı. . . çok ağladı arkmdan affetmedm ama o gözyaşının bedelini ödedim işte haklı olsamda....

demekki sevgili olunca daha iyi tanımışınız onu ve adam olmadıgını anlayp vazgeçmişsiniz..
sen haklısın kaybeden biri varsa o da eski sevgilin.. mutlaka yaşar yaptıklarını canm merak etme..

demekki sevgili olunca daha iyi tanımışınız onu ve adam olmadıgını anlayp vazgeçmişsiniz..
sen haklısın kaybeden biri varsa o da eski sevgilin.. mutlaka yaşar yaptıklarını canm merak etme..

Evet canımm...Eden bulur...Allah bunu onun yanına bırakmaz yaralı bırakıp gıdıyr cogu erkek...Elbet vardır bunun da bı hesabıı..Ondan soguyrm yavasca sevgım azalıyr gun gectıkce.Zaman yaralarıma merhem oluyor..Bu kısa zamanda ben cok baglanıp sevmıstım..Ben cok duygusal bırıyım balık burcym bu nednlede baglndm bıraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…