- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
duydum ama bilmiyorum neymiş ki ???????*
lise bitirme sınavı gibi bişey olucakmış sanırım bende çok fazla bir bilgi sahibi değilim ygs yerine geçicekmiş benimde liseden pek kalan hafızamda bişey yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duydum ama bilmiyorum neymiş ki ???????*
ah kuzum ya ben acayip yeme düşkünüyüm kraker falan beni hayatta kesmez üzüldüm sanaaa cidden adam gbi yemek yapsalar ya
3 sayısalcı inşallah inşallah :) bide şu olgunluk sınavı diye bişey çıkmış geçen okudum seneye uygulanırsa sanırım seneyede girmem pek mümkün olmayacak :78:
lise bitirme sınavı gibi bişey olucakmış sanırım bende çok fazla bir bilgi sahibi değilim ygs yerine geçicekmiş benimde liseden pek kalan hafızamda bişey yok
yok hayır istediğim bölüm de zaten bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği okuduğum bölümden geçiş var bu bölüme ama dgs ile az kişi alıyo bende 4 yıllığını kazanayım dgs ile hiç uğraşmayayım diye seneye giricem sınava tekrar bu sene olmaz zaten.
önceki yazılarınızı okumadım ama niye ankara da bu kadar ısrarlısın ki?
bende yemeğe düşkünümdür kilom bunu belli etmese de aç kaldığımda sinirden çatlarım..o gün herşeyim berbat gider..
işte bu yüzen ev istiyorum bakalım.. mercimek çorbası bezelye pilav üçünü görmeye tahammül edemiom artk..
Allahın nimeti ama tiksinmişim yurt sayesinde..
3 sayısalcı aman inş. birde olgunluk sınavı çıkmaz ne yapacaklarını şaşrdılar..insan 15 inde de olgunlaşır 25 inde de bunun sınavla alakası ne anlamıom..
ailem istemiyo ondan bide bende istemiyorum başka bi yer falan puan gelsinde bakacagız gitmemgerkirse eger giderim
ygs ve lys tarihleri belli oldu ki bu sene yapmazlar inşallah gerçi yapsalarda oda aynı olur bence onda bütün derslerden edebiyatta dahil sorcaklar öle bişeyi kasdediyolar heralde puan bi belli olsun da ögreniriz onu
tabiki o daha mantklı canm inş. istediğin gibi olur onunda puanları fırlamış durumda.. ama inş kazanırsın..
sınav sistemi çökmüş durumda zaten diyecek bir şey bulamıyorum oyuncak gibi çevirip duruyorlar bizi bakalım sonumuz nereye varacak yurt dışında üniversiteye girerken para bile almıyorlarmış, profesörler de para almıyorlarmış bizim ülkemizde sadece paralarını almak için bir kaç bir şey anlatıp gidiyolar az çok araştırdım elde ettiğim sonuçlar bunlar daha geniş çaplı araştırsam neler çıkar kim bilir.
evet canım bi belli olsa keşke sabırla bekliyorum bi pazartesi deniyor bi perşembe doğru düzgün bir açıklamada yok.
evet puanlar fena inşallah canım kend'le birlikte kazanırız inşallah seneye
belli bir düzene oturtamadılar o kadar genç onlar yüzünden heba oluyor..
yapabileceğimi bilsem giderdim yurtdışına adamlar üstlerine para bile veriyor doğru bu...
bizim en baştan eğitim sistemimizi değiştirmemz lazım..
sbs de aynı durumda oyuncak ettiler çocukları küçücük yaşta sınavdan sınava koştruyorlar.. yazık
çok saçmalr öyle bi soru sorma tarzları var ki kolay gibi görünen içinden çıkılmaz sayısalı seçerken çokumutluydum hatta tıp bile düşünüyodum ama dersane tercihim kötü olmuş arkadaşlarla anlaşamadım bütün bi senemi rezil ettiler hep kendi emeklerim benim
çok saçmalr öyle bi soru sorma tarzları var ki kolay gibi görünen içinden çıkılmaz sayısalı seçerken çokumutluydum hatta tıp bile düşünüyodum ama dersane tercihim kötü olmuş arkadaşlarla anlaşamadım bütün bi senemi rezil ettiler hep kendi emeklerim benim
belli bir düzene oturtamadılar o kadar genç onlar yüzünden heba oluyor..
yapabileceğimi bilsem giderdim yurtdışına adamlar üstlerine para bile veriyor doğru bu...
bizim en baştan eğitim sistemimizi değiştirmemz lazım..
sbs de aynı durumda oyuncak ettiler çocukları küçücük yaşta sınavdan sınava koştruyorlar.. yazık
aynen canım inşallah bu sene olgunluk olmaz onu senye yaparlar ygs ve lys tarihleri belirlendi çünkü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kızlar
aman hepsi para manyagı oldu devlet bizi özeler gidemiyecekleri düşünmüyo bile baksana parayı veren düşük puanda bile mühendislik okuyo hayat onlara güzel ank nefret ediyorum
bu sene olmaz sanırım canm olgunluk sınavı henüz hiçbişey net değil.. zaten hiçbişey net olmuyor da neyse..
seneye daha iyi hazırlanırsn canm kimseyi takmazsn kafana hepsi gelip geçici..
inş. esra ile sende istediğiniz yerleri kazanırsınz..
parası olan en iyi yerde okuyor..
sinir bozucu adaletsizlk...
bu sene olmaz sanırım canm olgunluk sınavı henüz hiçbişey net değil.. zaten hiçbişey net olmuyor da neyse..
seneye daha iyi hazırlanırsn canm kimseyi takmazsn kafana hepsi gelip geçici..
inş. esra ile sende istediğiniz yerleri kazanırsınz..
Arkadaşlar kadınlar klübüne daha yenı uye oldum.Pek fazla bılmıyrm ..Eger simdiden hata falan yaparsam özür dılerımm..
Sizlerle Paylaşmak istedikelrim var...
Memlektıne gıtmeden once gayet ıyıydı aramız yada ben oyle zannedıyrdm saffm bıraz anlayammısım galba..
..