Arkadaşlar kadınlar klübüne daha yenı uye oldum.Pek fazla bılmıyrm ..Eger simdiden hata falan yaparsam özür dılerımm..
Sizlerle Paylaşmak istedikelrim var...
Sevgilimden ayrılmak zorunda kaldım cunku benı o mecbur bıraktı..İLK zamanlarda ki insan yok sankı karsımda artık.Tanıyamıyrm ARTIK.
Memlektıne gıtmeden once gayet ıyıydı aramız yada ben oyle zannedıyrdm saffm bıraz anlayammısım galba..
Memleketıne gıttgnde bi değişiklık oldu onda .Ben onu aradıgım zamman açmıyordu telefonlarımı..Bende anlamıyrm neden acmıyr.Bişey mı oldu canımı sıkkın o sebeple mı acmıyr dıye.Yoksa telını bı yakınına mı verdı dıye kendımı avutmaya calısıyrdum..Ama gittigi gunden berı konusamadk ..Ben kac kez aradım baya aramısımdr.Bi kaçgun gectı bende aramıyrm artık dedım.Arasamda acmıyr ...Ben bı gun bunu denemeye karar verdım.Bana ilk zamanlar söyle demıstı canı ,moralı sıkkın olunca bi sıkıntıda problemı olunca herseyden baglantımı kesıyrm demıstı.Ben de ama bn senn sevgılım dedım oda ama benım huyum boyle değiştıremem gıbısınden bırseyler dedı neyse...Bu benım tellerımı mı acmıyr yoksa gercektn bı sıkıntısı falan mı var demıstım..Bunu denedm en yakın bı arkadsımın telınden arattrdm.İlk arkadsım mesaj cekmıs telıne canım napıyorsun nasılsın die.Onun telınden cağrı atmıslar arkadsm telıne .sonra arkadasm telı aramıs cıkan ilk kısı benm sevgılımmıs.arkadsım uydurmus bırseyler..sonra telı kapamıs.hemen benı aradı arkadsım olayı anlatıı.bende tekrar arattırdım ve bende telefon kulagımda onları dınlıyrm arkadsım bu arada onun telı arıyor.Actılar telı ama konusan benm sevgılm değildi.Ama arkadsım dedıkı ılk benım konustugum kısı o değildi dedi.ve bu arada konusmaya devam edıyr arkadsım bende duyuyorum tabıkı..Resmen dalga gecıyorlardı o konusan kısı ..Kahkaha seslerı falan erkek seslerı gelıyr..Neyse ben bunları duyunca sok yasadım ..Çok kotu oldum ben aradıgım zaman acmıyr telı ama baska bı numara aradıgında acıyor..Ben onu halen sevıyrdm ama onun olduna ınanmak ıstemıyrmdm.Onaa konduramıyrdm...Ve ben bunları yaptırmadan önce sevgılımın telını aramıstım 3 kez aramıstım...Ben bunu bı kac gun hıcc aramadım..ondanda bı cıt yok.sonra aradım.aradım yıne acmadıı...sonra tekrar arkadasıma arattrdım aynı gunn..actı ve sesını bende duyuyorum acan kısı benm sevgılıydı..ben aradıgım zaman acmadı ama baska tel acınca aradıı.Neyse arkadsım sallıyr bırseyler sonra telı kapattılar.bende dedım oydu dedım.Arkadsmda evet o gun konustugum ılkk kısı de oyde dedı.Ben o zman herseyı anlamaya basladım..Guvenmı sarstı ve o benım ılk sevgılımdı .Oysakı yalanmıs ..Ama boyle bı ınsan olacagını hıçç dusunmemıstım suan herseyı yazmadım daha bır cok sey eksık bu satırlarda...bende çok kotu oldum ve o gun ayrılık kararı aldım benı oyalıyormus demek neden acmasın kı o zaman telefonlarımı gıtmeden once bulusmustukk..hıcte kotu değildi aramız.Ve memleketıne gıttıkten 2 gun sonrada telde konusmustuk ..Ve ben onu aramdm hıçç 4 gun falan o aramıstı bende bakamamıstım sonradan grmusutm.O gunden sonraa hıçç konusamadık aradım kaç kez açmadıı..Ve bende onu denemek zorunda kaldım ıyıkıde denemısım kı ogrendım herşeyı...Onunla ayrılacgım gun aradım aradım yuzyuze konusup soylemek yada olayı anlamk ıstedım aradımda açmadıı .Bende mesaj çekmek zorunda kaldımmm...Ve gayett guzel bı mesajla bıttı gıbı bı mesajj attım..Ve mesajı attıgım gunn benm onu işlettiğm arkadsmı aramıs telını .Arkadsm sonradn gormus .Arkadsmda mesaj attı ona benım arkadsım oldugunu soylettrdım ve sen benı aracanaaa gıt onu ara gıbısınden mesaj attı.Sonra arakdısm onu aradıı acmadı..Ve ayrıldıgım gunden berı hıç bışey atmadı...Neden ayrılıyrsn gıbısnden bırsey bıle sormadı.Çunku bana gore gercek yuzunu öğrendıgımı bılıyr aramaya konusmaya cesaretı yok ...Adam gıbı davranıpp eger ıstemıyrsa neden soylemıyr yada ayrılmak ıstemıyr da nasıl olsa bu kız bana baglanmıs benden ayrılamaz gıbısınden mı dusundu...Bide sunlarıda söylemek ısıtırm .Bu cocuk benm le aynı sınıftaydıı.son senemızdı bu sene okulda..Ben ona karsı hıc bıse hısstmyrdum o bana baglanmıstı pesımden kosmaya baslamıstı..o bana ılk geldı benım ılk basta ona karsı hıc bıseyım yoktuu.Ama bı zaman sonra bende baglnmaya sevmeye basladım.ilk zamanlar cok guzeldıı.gunaydınmesajları atardı.konusurdk ..Ciddi dusunuyrduk guyaa ...Davranısları kısılıgı guzell gıbıydı yada cevreye dıss dunyaya oyle yansıtıryrdu..Ama bıraz kendını begnmıs bırıydı.Gıyımıne ozen gösteren ,Konusmasyla etkıleyen..Yanı kısaca havalıydıı..AMa gercekten boyle bı ınsan olcagı aklımın ucundan gecmemıstı artık guvenım sarsıldıı...Ya bunları yaparken oyunculugunu sergılıyrdu yaadaa baska bıseyler var bu durumda anlayamadımda zaten..AMa ben pişman olmasını istiyorum ..benı m gıbısını zor bulurr..Sizce pişman olurmuu???Gerı donup ozur dılermı..Yada dılemese bıle bır helallık bıle ıstemdı daha..
..