• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hangi bölümdesiniz kızlar bende bu sene girdim sınava ama pek umutlu değilim hem üniversite hem sınav aynı anda olmuyor seneye tekrar giricem 2 yıllık bitirdim şimdi kısmetse 4 yıllık okuycam :78:

evet öyle ev güzeldir yurda yiyecek sokmak yasakmı ki:) benim eski sabah akşam yiyorum diyodu habire:)

yasak deil canm ama kantin genelde kapalı olurdu yurdun kaç kere şikayet ettik..
ve çarşıya da uzağız yakınlarda market faan yoktu o yüzden kötü oluyordu..
sabahtan depolamak gerekiyor yiyecekleri:60::60:

yasak deil canm ama kantin genelde kapalı olurdu yurdun kaç kere şikayet ettik..
ve çarşıya da uzağız yakınlarda market faan yoktu o yüzden kötü oluyordu..
sabahtan depolamak gerekiyor yiyecekleri:60::60:

valla benim eski minder yiye yiye çatladıydı artık 11 de bile yemek yiyodu düşün bende geliyim mi derdim şakasına erkek arkadaşlarım var gelme diyodu öyle biri nasıl böyle oldu anlamadım gitti zaten :):47:

bende pek umutlu degilim canım seneye girmeyi düşümnüyorum aynı durumdayız :)
.
:) matematikte çok zorlandım ben gerçi çalışsaydım daha iyi bir puan alabilirdim ygs' den ama kısmet değilmiş lys'nin açıklanmasını bekliyorum.

hangi bölümü bitirdin canm..??
benm biyoloji seviyorum bölümümü önü açık olmasa da..:1:

bilgisayar programcılığı okudum.
sende sayısalcısın benim gibi :34:

.
:) matematikte çok zorlandım ben gerçi çalışsaydım daha iyi bir puan alabilirdim ygs' den ama kısmet değilmiş lys'nin açıklanmasını bekliyorum.

bilgisayar programcılığı okudum.
sende sayısalcısın benim gibi :34:

bende sayısaldayım ygs ii degillys mat iyide fen batık durumda seneye inşallah demeye başladım kuzum yaa:(

valla benim eski minder yiye yiye çatladıydı artık 11 de bile yemek yiyodu düşün bende geliyim mi derdim şakasına erkek arkadaşlarım var gelme diyodu öyle biri nasıl böyle oldu anlamadım gitti zaten :):47:

hişşşşşt aklına getirme onu.. :20:
öyle bi ortam oluyor ki bazen gece 1 de yurtta yemek aramaya çıkıyorduk yaa :60::60:
inanır mısın bizim en güzel yemeğimiz çubuk krakerleri çikolataya batırıp yemekti..
çubuk kraker ana yemeğimizdi.. :60::60:

hişşşşşt aklına getirme onu.. :20:
öyle bi ortam oluyor ki bazen gece 1 de yurtta yemek aramaya çıkıyorduk yaa :60::60:
inanır mısın bizim en güzel yemeğimiz çubuk krakerleri çikolataya batırıp yemekti..
çubuk kraker ana yemeğimizdi.. :60::60:
ah kuzum ya ben acayip yeme düşkünüyüm kraker falan beni hayatta kesmez üzüldüm sanaaa cidden adam gbi yemek yapsalar ya :47::47::47:

bende sayısaldayım ygs ii degillys mat iyide fen batık durumda seneye inşallah demeye başladım kuzum yaa:(

3 sayısalcı :1: inşallah inşallah :) bide şu olgunluk sınavı diye bişey çıkmış geçen okudum seneye uygulanırsa sanırım seneyede girmem pek mümkün olmayacak :78:

evet sayısalcıyım.. ama fizik kimya ile aram iyi deildi..
aslında iyi iş bulabilirsin canm ya sevmiyo muydun bölümünü..?

yok hayır istediğim bölüm de zaten bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği okuduğum bölümden geçiş var bu bölüme ama dgs ile az kişi alıyo bende 4 yıllığını kazanayım dgs ile hiç uğraşmayayım diye seneye giricem sınava tekrar bu sene olmaz zaten.

Back