ehem ehmm :) öhh maşallah nede güzel dertlerinizi dökmüşsünüz anacım ya :S benimkiler derya oldu taşıyo
şimdi geçen akşam arkadaşım bize geldi kalmaya oğuzhanın arkadaşıyla konuşmuşlar arada yaşanmışlıklar var barıştıralım demişler kızda çıkıp bana geldi kalmaya ama safım ben hiç bişi bilmiyorum hadi parka oturalım yusuf gelicek dedi ben zaten hattımı değiştirmiştim tamam dedim giyindim gittik ne yalan söliyim güzel olmuştum hep erkek vardı bide bana bakıp duruyolar falan yusuf çağırdı oğuzhanı ben hayır dedim o gelirse kalkarım gelmiyo zaten dedi nese arabayla eve bıraktı karşıdan da onu aldı gittiler beraber sabahında arkadaşımın telefona msj geldi dünki yptıgınızı bi daha yapmayın sakın ben saf erkeklerden değilim hem onda o masaya çağırck yüz varmıymış diye sustum ardından he arkadaşına söle ufak yer bence öle açık giyinmesin tavsiyem BİTTİĞİNİde idrak etsin çocukça şeyler yapmasın falan demiş patladım bende sen ne sanıyosun kendini 10 günde başıma playboy mu kesildin kimse senin için ölüp bitmiyo bak işine! bi dahada adımı bile ağzıma alıp saçmalama. dedim tamam :) yazmış uyuz oldum bişi demedim dünde şort askılıyla çöp atmaya çıktım balkondan baktı gözlerini dikip akşamda arabayla 4 5 defa geçti evin ordan umrumda değil onu geçiyim :) ben dün bi arkadaşla buluştum konuşuyorduk zaten çocuk ben gibi göçmen ve acaip tatlı ama bişi hissedemiyorum dün gözlerini alamadı benden parti vardı ordan gelmiştim cafeye oturdum pek utangaç pek konuşmadık falıma baksana dedi kırmadım baktım sonrasında metroda biri askıntı oldu onu anlattım ya ben senle evine kadar gelip bırakıcaktım yanımdayken bile bi dünya bakan vardı of falan dedi çok hoşuma gitti sonra ince ince iltifatlar etti sevgilimden güzel oldugumu hiç duymadıgım için çocugun dediklerine inanmadım ben mi ben mi diyip durdum
güzeldi ya artık pek takmıorum sadece mesaj geldiğinde sabahları o zannediyorum öle fırlıyorum yataktan bide gizliden balkona çkıp bakıyorum ehh inş bunlarda geçer