• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hahhh aynen öleee aynennn ama valla şöle bi acı çektigini grmesem rahatlamam heralde gerç,i onu mutlu eden çok bana arkadaşım o....... diyecek onla arkadaşlık etmeyi bırak yanından geçmem ama bu kız onun kankası yaa msj yazmadan geçmezmiş resilll:47:

tek ayak üstünde 40 yalan taktiği tatlım..
alıcan eline evire çevire dövücen..:52: :52:

tek ayak üstünde 40 yalan taktiği tatlım..
alıcan eline evire çevire dövücen..:52: :52:

anasınn babasının baş edemedigini ben napayım ki benim verdgim emege yazık degil mi zaten beni pek begenmiyodu çok güzel degilmişim güzel gülüşüm varmış çekiciymişim:47::47: falan filan manken gbi olmam lazım sanki kendi muhteşem yakışıklıda tip delisi kompleksi avatar kılıklı uyuzzz dört oyun sopa atcan bölelerine yavv:52:

anasınn babasının baş edemedigini ben napayım ki benim verdgim emege yazık degil mi zaten beni pek begenmiyodu çok güzel degilmişim güzel gülüşüm varmış çekiciymişim:47::47: falan filan manken gbi olmam lazım sanki kendi muhteşem yakışıklıda tip delisi kompleksi avatar kılıklı uyuzzz dört oyun sopa atcan bölelerine yavv:52:

:1::1:
zaten onunla kendilerini teselli ediyolar..
o kız güzel değildi zaten diye kendileri de beş paralık kızlara layk oluyorlar bu kafayla giderek..:33:
aman canm boşver yaa onları konuşarak bile şereflendirmeyelm..
senin yeni hayatnda neler var neler yok anlat bakim..:21:

:1::1:
zaten onunla kendilerini teselli ediyolar..
o kız güzel değildi zaten diye kendileri de beş paralık kızlara layk oluyorlar bu kafayla giderek..:33:
aman canm boşver yaa onları konuşarak bile şereflendirmeyelm..
senin yeni hayatnda neler var neler yok anlat bakim..:21:

yeni hayatımda huzur rahat bi kafa nerde ne halt yiyo gibi düşünceler yok aşk istemiyorum çünkü kendimi hazır hisstmiyorum daha çok iyi bi arkadaşım var sürekli onla konuşuyorum dert ortagım benim müzikkk tabikide kendileyim kendimi dinliyorum hatalarımı anladım önüme bakıyorum dersler aldım :) tekrardan güvendim kendime bi ka kşiden teklif aldım ayy çok güzelmişin gözlerin muhteşem gibi sözler duydum sen tapılacak kızsın diyeni duydum şimdi mutluyuım yanlız süper sende neler var canım:):34::66::46:

yeni hayatımda huzur rahat bi kafa nerde ne halt yiyo gibi düşünceler yok aşk istemiyorum çünkü kendimi hazır hisstmiyorum daha çok iyi bi arkadaşım var sürekli onla konuşuyorum dert ortagım benim müzikkk tabikide kendileyim kendimi dinliyorum hatalarımı anladım önüme bakıyorum dersler aldım :) tekrardan güvendim kendime bi ka kşiden teklif aldım ayy çok güzelmişin gözlerin muhteşem gibi sözler duydum sen tapılacak kızsın diyeni duydum şimdi mutluyuım yanlız süper sende neler var canım:):34::66::46:

süper durumunu çok beğendim...1 numarasın :65:
hep böyle mutlu olursun umarm.. benmde en kötü günümde de mutlu günümde de müziklerim var onlarla teselli oluyorm..
az çok aynıyız bende aldıgm derslerle yeni hayatmda önemli adımlar atmaya başlıyorum..
bugün iş görüşmesine gittim o da olursa bana daha iyi gelecek boş vaktim gereksiz şeyleri düşüneceğim vaktm olmayacak..:21:
inş. olursa tabi..
aşk hayatmda yalnızım şimdilik birisi var arkadaşlık ettiğim ama belli sınırlar içinde..
hatalar yapmadan ilerlemeye çalışıyorm..:16:
öyle işte :37:

süper durumunu çok beğendim...1 numarasın :65:
hep böyle mutlu olursun umarm.. benmde en kötü günümde de mutlu günümde de müziklerim var onlarla teselli oluyorm..
az çok aynıyız bende aldıgm derslerle yeni hayatmda önemli adımlar atmaya başlıyorum..
bugün iş görüşmesine gittim o da olursa bana daha iyi gelecek boş vaktim gereksiz şeyleri düşüneceğim vaktm olmayacak..:21:
inş. olursa tabi..
aşk hayatmda yalnızım şimdilik birisi var arkadaşlık ettiğim ama belli sınırlar içinde..
hatalar yapmadan ilerlemeye çalışıyorm..:16:
öyle işte :37:

hatalarla varız insanız sonuçta belki yine hata yapıcaz ama bu sefer kulagımızda küpemiz var iiyi yapıyosun ben burdayım hep dinlerim seni canım benimvaktim çok ama sadece degen insanlara sen gibi mesala :) bende çok seviyorum müzik dinlemeyi mustafa ceceli hastasıyım sen ne işine başvurdun ki inşallah olur:):34:

hatalarla varız insanız sonuçta belki yine hata yapıcaz ama bu sefer kulagımızda küpemiz var iiyi yapıyosun ben burdayım hep dinlerim seni canım benimvaktim çok ama sadece degen insanlara sen gibi mesala :) bende çok seviyorum müzik dinlemeyi mustafa ceceli hastasıyım sen ne işine başvurdun ki inşallah olur:):34:

teşekkür ederm canm aynı şeyler senin içinde geçerli..
seni değerli görmesem bu kadar uzamazdı sohbetimiz..:13:
mstafa ceceliyi bende severm fakat daha çok emre aydın hastasıyımdır..
kasiyer olarak başvurdum canm eylüle kadar okul açılana kadar çalışmak istiyorm..

[QUOyTE=forevertogether;20119674]teşekkür ederm canm aynı şeyler senin içinde geçerli..
seni değerli görmesem bu kadar uzamazdı sohbetimiz..:13:
mstafa ceceliyi bende severm fakat daha çok emre aydın hastasıyımdır..
kasiyer olarak başvurdum canm eylüle kadar okul açılana kadar çalışmak istiyorm..
[/QUOTE]

sagol canım bende aynı başvurdumda cvp gelmedi daha senin yaş kaç can bende dinlerim emre aydın:)

tbiki geçenlerde biri bana 22 yaşında mısın dedi yok30 dedimayy ne kadar genç gösteriyon dedi sinirden çatlıyodum :):69::47::2::63::61::60:

:1::1::1:
ayy hiç sorma bugün kadının birisi de 9 yaşındaki kardeşime senin kızın mı dedi.. sinir oldum yaa kör mübarek..:47:

sonuç bekliyorumtercih yapacagım sen ne okuyosun:)
biyoloji okuyorum bende canm sen ne istiyosun..?

evet canm memleketmden uzağım..
önceleri çok zor geliyordu ama alıştım zamanla..
şehrinizdeki üni. yi yazarsın o zamn canm ama başka şehirde okuyunca herşey daha farklı oluyor erkenden hayata atılmış gibi..
tüm sorumlulukları üzerine alıyosun..

Back