haklısın ya tamamen çıkartmalı hayatından yada böyle üzmemeli seni.. neden böyle yaptığını bende anlamdım ama bekle bakalım aklı başına gelene kadar madem çıkartamıyor hayatından o da seviyor demekki biraz zamana bırak... yalnız kalsın sakin kafayla daha iyi düşünür herşeyi ama seni daha fazla üzmesine izin verme..
benim kızdıgım uyumsuzluk var demesi hiç kimseyi hayatıma almak istemiyorum demesi :S canımı yakamıcak artık ama bunu kesinlikle biliyorum.
benim kızdıgım uyumsuzluk var demesi hiç kimseyi hayatıma almak istemiyorum demesi :S canımı yakamıcak artık ama bunu kesinlikle biliyorum.
kimsey almak istemiyorsun madem bu saatten sonra benimlede konuşma,artık bende seni hayatımda istemiyorum de
ne kadar dengesiz bir insan bu ya salla güzelim gerçekten üzüldüğüne değmez böyle bir insan için.
işte seni hayatımda istemiyorum denmiyo öyle ne yazık ki dense acılar olmıycak zaten. :44:
ahh be canım birgün geçer o acılar neler geçmiyorki hayatımızdan bizim..
Denildiği halde kimi zaman akla gelip insanın içi yanıyor..
işte seni hayatımda istemiyorum denmiyo öyle ne yazık ki dense acılar olmıycak zaten. :44:
yanmaz mıGeçiyo geçiyo ama delipte geçiyo kocaman bir iz kalıyo kapatmak ne mümkün.
çokta güzel deniliyor.
Erkekler bundan anlar ancak.
Rest çekmediğiniz sürecede sizi dikkate almazlar
çokta güzel deniliyor.
erkekler bundan anlar ancak.
rest çekmediğiniz sürecede sizi dikkate almazlar
ne kadar oldu szin ayrılığınız?
1 sene ......
ne kadar oldu szin ayrılığınız?
1 sene ......
O ZAMAN ZARFINDA HİÇ BİRİYLE KONUŞMADIN MI?
VEYA O HAYATINA BİRİNİ SOKMADI MI?
O ZAMAN ZARFINDA HİÇ BİRİYLE KONUŞMADIN MI?
VEYA O HAYATINA BİRİNİ SOKMADI MI?
hayır ne benim ne de onun hayatına biri girdi.
işte aynı bizimki gibi bana diyo kimseyi hayatıma almıcam ama sen alırsan ben nasıl dayanırım blmiyorum diyo ne benim almama izin veriyo nede kendi alıyo biliyorumki kız olsa bende biticek o :S
1 senedir hiç dönmedi mi o yada sen?
kimsey almak istemiyorsun madem bu saatten sonra benimlede konuşma,artık bende seni hayatımda istemiyorum de
ne kadar dengesiz bir insan bu ya salla güzelim gerçekten üzüldüğüne değmez böyle bir insan için.
bilmiyomuyum be canım öyle içimi acıtıyo ki dua ediyorum unutmak için.... Evi terkediyorum ben kendime ev tuttum gidiyorum bu sefer.
acıtmasaına izin verme sevgiliyiz dese anlıcam ama ne öle ne böle yanii..olucak iş değil.neyin peşind ebu adam
1 senedir hiç dönmedi mi o yada sen?
tabikii döndü arada da konuşuyoruz bizim durumlar çok farklı aslında uzun hikaye yaa anlatsam 5 roman çıkar heralde
siz neden ayrıldınız? geriye dönüp bakmadım ama belki yazmışsındır geçen sayfalarda.
tabikii döndü arada da konuşuyoruz bizim durumlar çok farklı aslında uzun hikaye yaa anlatsam 5 roman çıkar heralde
siz neden ayrıldınız? geriye dönüp bakmadım ama belki yazmışsındır geçen sayfalarda.
oyle bir sebep yok bizimde aslında sebepsiz bir nevi..
54 gün oldu işte ikimizde geri dönmedik:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?