• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bugün 7.günüm susuyorum.Sürekli ona kimliğimi gizleyip soru soruyorum bi anket sitesinden.Eminim bana gelen kim oldugunu söylemeyen mesajlar gibi oda o soruları bana yoruyordur.Oyüzden çok ciddi birşey olmadıkca soru sormayacağım asla birdaha.Nekadar üslup olarak baammmmbaşka olsada sorularım sormayacağım!!!!

Ya şuan ağlamamak için zor tutuyorum yakından tanıdığım iki arkadaşım vardı.Sevgililerdi.Sürekli takılırdık beraber bişeyler yapardık.Biz arkadaşları olarak hiç umutlu degildik ilişkilerin kesin biter gözüyle bakıyorduk.Aramız açılmıştı bir süredir mesafeler yüzünden az önce bir baktım facelerine erkek askere gidiyor diye upuzun saçlarını kestirince kızda kazıtmış kafasını.......................

Ya şuan ağlamamak için zor tutuyorum yakından tanıdığım iki arkadaşım vardı.Sevgililerdi.Sürekli takılırdık beraber bişeyler yapardık.Biz arkadaşları olarak hiç umutlu degildik ilişkilerin kesin biter gözüyle bakıyorduk.Aramız açılmıştı bir süredir mesafeler yüzünden az önce bir baktım facelerine erkek askere gidiyor diye upuzun saçlarını kestirince kızda kazıtmış kafasını.......................

vavvvvvvv süpermıs kızın yaptıgı.iyi cesaret valla helal olsun ne diyim..

oooooooooooooooooffffffffffffffffff
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar geçen hafta sözlenmiş,eski sözlüm...
içim yanıyor,nası bi acı bu...
aşk sevgi değil benimki,belki hala kırıntılar var ama,
öyle kötü biri benden önce mutlu oldu,bir kızı daha yaktı,
ilahi adalet...
rabbim! mutluluğu ben hak etmedim mi:14::14::14::14::14::14:

senınde bigün biz diyebilecegın bi askın olucak cnm merk etme

Amin ya inşallah :109:

oooooooooooooooooffffffffffffffffff
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar geçen hafta sözlenmiş,eski sözlüm...
içim yanıyor,nası bi acı bu...
aşk sevgi değil benimki,belki hala kırıntılar var ama,
öyle kötü biri benden önce mutlu oldu,bir kızı daha yaktı,
ilahi adalet...
rabbim! mutluluğu ben hak etmedim mi:14::14::14::14::14::14:

Canım eğer gerçekten içinde aşk, sevgi yoksa seninki kıskançlıktan ibaret.Okadarda üzülme

Ya ben boğa burcu kadınıyım.Takıntılıyım, birşeyi istiyorsam alana kadar peşini asla bırakmıyorum.Ve resmen sadece benim olsun istiyorum ya.Ne pahasına olursa olsun.Of çıldırıcam!:26::26::26::26::26:

Ya ben boğa burcu kadınıyım.Takıntılıyım, birşeyi istiyorsam alana kadar peşini asla bırakmıyorum.Ve resmen sadece benim olsun istiyorum ya.Ne pahasına olursa olsun.Of çıldırıcam!:26::26::26::26::26:

bende boğa burcuyum tatlım.

inatçılık ve gurur var bende:29:

İnternetten ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanıştıgım birinden zaman geçtikçe, onu iyice takip etmeye başlayınca hoşlanmaya başladım.Ancak olmaz diye düşünüyordum.Bir süre sonra konuşmalarımız iyice ilerledi.Günün 24 saati konuşur olduk.Görüştük.Çıkmaya başladık, herşey çok güzeldi.Hatta bana aşık olduğunu söylemişti daha ben seviyorum bile demeden.Ardından biriyle konuştuğunu yakaladım.Yüzüne vurdum.Ancak aldatmıyordu beni.Ben onu böyle utandırınca benden kaçmaya başladı.Soğudu.Kavgalar, kıskançlıklar, onun kaçması, odunlukları derken gerçekten ayrılmıştık.Ancak beni özlüyordu.İletişim kurabileceğimiz yerlerden silmiştim onu ancak takip ediyordum yinede başkalarından.Sadece benim ve dostlarımın anlayacağı şekillerde özlediğini falan dile getiriyordu.Bazen de kıskandıracak, kızdıracak şeyler yazıyordu.Bende dönüp patlıyordum ona.Bu öfke krizlerimde iyice suyunu çıkardı ilişkinin ancak tek suçlusu da ben değildim.Neyse bir cesaret yüzyüze görüşürsek düzelir düşüncesiyle yanına gittim.Gitmeden mesaj attım facebookdan.Ancak çıkarken cevap verdiğini görmeyip oturdugu semtte onu saatlerce bekledim.Mesajında onunda beni özlediğini ve görmeye ihtiyaç duydugunu ancak bazı işleri (açıklamış) oldugunu yazmış.Dönünce mesajı okudum kızmadım haliyle ancak twitter sayfasına yazdıklarını görünce delirdim.Ben onu beklerken o kendini başka bir mekanda etiketlemişti.Benim onu beklememle dalga geçercesine bişeyler yazmıştı.Bende bastım kalayı.Beyfendi direk kıvırdı tabi. Ardından yemin ettim özürdilemediği taktirde dönmicem diye.Yüzüme gelip özürdileyeceksin dedim.Üç gün oldu oruçluyum işte kızlar.

İşte benim hikayem tatlım:97:

arkadaşlar, yaz geldi hayat o kadar güzel ki :) ben de daha iki gün evvel ayrıldım 1 senedir ilişkim olan kişiden. Ama her şey o kadar hızlı rayına oturuyor ki. Hiç olmadığım kadar pozitifim. Hepimiz çok daha mutlu olup çok daha sevip, sevilicez :)

Aynen ya başa bela bu duygular yemin ederim.Birde seviniyordum yıllar sonra birine tutuldum diye.Ay ne salakmışım:63::63:

bende boğa burcuyum tatlım.

inatçılık ve gurur var bende

ben de boğayım tesadüfe bak, 4 haziran'da jupiter giriyor boğa'ya. şans getirir bu, çok çok şans :) iyi hissedin hadi, yarın dördü..

arkadaşlar, yaz geldi hayat o kadar güzel ki :) ben de daha iki gün evvel ayrıldım 1 senedir ilişkim olan kişiden. Ama her şey o kadar hızlı rayına oturuyor ki. Hiç olmadığım kadar pozitifim. Hepimiz çok daha mutlu olup çok daha sevip, sevilicez :)

bebek aslında bu dediğin doğru, hani hep daha mutlu edeni, iyi ki ayrılmışım eskisinden dedirteni çıkar.

ama artık hepimiz 10lu yaşları geçtik, hani çocukluk aşkı değil bunlar.
ben kocam gibi gördüğüm adamdan ayrıldım mesela,

bir anlık hevesle seçilmiş bir adam değil, aşkla tutkuyla bağlanılan biriydi, hayalimdeki adamdı.

o yüzden zor şimdi öyle düşünebilmek, hayat güzel, zamanla daha mutlu olurum demek..

ki ben ayrılalı dört aya yakın oldu, hala diyemiyorum.

Back