aminn canımmmbu arada 7 sene sonra ne diyipte döndü sana görüşüyo muydunuz yani bu 7 sene içinde karşılaştınız mı hiç nasıl oldu konunu tam bilmiyorum kusura bakma o yüzden soruyorummm
:):) söle oldu cnm..babasının öldügünü ögrendım vs msj attım..kısa ve özdü..oda bana t.etti.en son bıkez 4 sene önce görmüstm onu..sasırmıs.beklemıomus..bız msnde konusmaya basladık arkadas gıbı.ben pas vermıodm.acıkcası umrumda da degıldı.neyse bız 2-3 hafta konustk öle askerdeymıs oda.babasını anlattı hastalıgını vs..degıstıggını söledi bu olaydn snra.büyüdügünü söledi..bız yıne dvm ettık ben yurt dısında okuyrm pek sık gıdemıyodm oda baska sehre tasınmıstı yıllar önce.neyse gelıckmısın vs dedı yuz yuze oturalım konuslm senı gormk ısterım.benımde o ara tatılım oldu onunda varmıs 20 gün kdr gıttım eve..kararlastırdık o ertesı gun yanıma gelecegını söledii bu bile benım ıcın büyük olaydı cünkü o benım ıcın bısehırdn baska bı sehre hayatta gelmezdı aynı sehırdyken köse bucak kacıodu :) ben ogun gıyındım süslendım gzlde oldum :) ıstıodumkı canı acısın benı gorunce.16 yasındaydm onu tanıdıgmda degısmıstım hersekılde..ve karsıdan geldı..benı gördü baktı öleeee..optk yanaktn bırbırımız ark gıbı..brz ayak üstü konustk...dolastık brz..snra oturduk bıyerde..gözlerinden anlıodum parlıodu resmen..ben ise okdr güçlüydmkı.belkı o bndan etkılendı bılmıyrm..bana kocamn hatun olmussun gzlmı gzl zeki sakacı..cok degısmıssın dedı..ben bozmuorum havamı tabı..bız oturdk baya..garson geldı.elınde bı cıcek..beyfendıden size dedi aldım..saskındım..üstüne baktım benımle evlenırmısn yazıodu..ne yapacagımı sasırdım tabıı.hyr da dıyemedım evtte..sadece baktım öle bi cicege bi ona...sasırdım dedım..onca yıl snra.rüyamda görsem sacmala der kendımı uyandırırdm dedım..bak sımdı karsımdasn..pismanım dedı..degıstım..vs..ben kbl etmedım..hyrda demedım...zmna bırakalm ben sana gvnmıyrm dedım.ıkı gundemı asık oldn bana dedım..anlıcksın anlatıcm dedı..ınanıcksın.zamana bıraktım..ertesı gun aldı benı annesıne goturdu komsularıyla evlenecm kız dıe tanıstırdı anneannesı dayıları herkez geldı..hatta basta gırdıgınde annesıne kactk demıs..evt deseydım gondermıcektı zor ıkna ettım:) gzl sımsıcak bı gundu..sımdı askerde..konusuyrz telefnla asırı ilgili..sevıyrm dıyor asık oldm sana.ben senı ılk defa tanıyo gıbıyım dıyo..dgrumu bılmıyrm..hala zmna bırakmıs durumdayım..onada söledım bılıyo..ben ona gvnmıyrm henuz.askerden donmeden onun psıkolojsındede emın olamam...ayrıca bı ılıskıdnde yenı cıkmıstm üstune ynlısmı karar verdm blmyrm..zmna bırktm ıste..sadece sunu bılıyrm..o 16 yasındakı delı dıvane kız yok karsında..benı kaybetmkten o yuzden korkuyo..vazgecılmz olmadıgını anladı sonunda :)