Aynen ben çok mücadele ettiğime inanıyorum bende aynısını düşünüyorum ben ki kız halimle aileme kabul ettirdim o nasıl yapamaz işin içinde başka şeylerde var sanırım ama bilmiyorum şok üstüne şok yaşadım hiç birşey yokken ayrılmak istediğini ögrendim hayatımda senden başkası olmıycak derken tesadüf icabı nişanlandıgı kızın face sni bulup onların nişan foto larını gördüm çok zor günler yaşaadım hergün dua ediyorum Allahım onu al aklımdan ve kalbimden diye ama cıkmıyo allahın cezası
:113:armineeeee bak seni dövücem ama aklına getirme demedim mi ben sna niye uslu durmuyosun bizde kokoreç yemeye giderdik ben bişe diyomyum allah allah kızlar böyle yaparsak hiç unutamayız söliyim
galenia atağa geçti :))) bak ne iyi kayınvalide adayın varmış..ona anlatma oğlun facede kızları ekledi diye
esmer ada parka bizde gitmiştik ailesiyleayy benimde heryerde bi anım var he
siz neden ayrılmıştınız unuttum :44:
esmer ben senin mevzuyu şimdi hatırladım seninki sözden önce kaçmıştı cesaretsizben senin yerinde olcam silerim faceden sonuçta sen aramışsın açmamış eee barışmak içinde çabası yok
sil faceden durmasının ne anlamı var
gerçi silersen kaşarları ekler :44:
ayyy bende günlerdir kaşar diye diye bi hal oldum bişeyi 40 kere söylersen olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?