Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[B]GALENİE evet canım ya onlar akşam yok içelim yok gezelim benimki bikere içmiş bana msj attı seni seviyorum diyeayık olmadığını anladım zaten
ESMER ayrılma konumuz bi önceki sayfayı oku az çok anlarsın valla ararsa arar aramasa keyfi bilir o benim gibi kızı kaybettiğine yansın ben değil daha neyine üzülüyim neyine ağlıyım sanki çok rahattı istediğim gibi giyiyodum sanki bana para veriyodu sanki beni hediyelere boğuyodu sanki çok kibardı
benimki ancak höt höt höt
gerçi tek taraflı bakmamak lazım bizim açımızdanda bakarsak bende çok hata yaptım
ama benim sinirlerim çok bozuktu piskolojim bozulmuştu artık[/B]
anladım canım esmer zaten burda hemen hemen hepimizin oduncukları aynı karakter bizde tam çok iyiyken ayrıldık
sizinkilerin burçları neydi la![]()
galenia aynı şekilde benimkinide ben yontmaya çalıştım istedimki adam olsun işine gücüne baksın hayatını düzene soksun annesi bile demişki bu kız seni adam edicek
benimki sanmıyorum aramaz çünkü ben en son şansımı zorladım açtım ağzımı yumdum gözümü
gerçi onu çok ama çokk sevdiğimi biliyo ama
belkide ben burda onu söz konusu ederken o başka kızla muhabbet ediyodurbeni çok seviyo sanıyodum ama yanılmışım
![]()
ayyy şu ağlama huyumuda bi bıraksam![]()
kız galenia sen beni çok güldürdün alem kızsınboşver öyle deme çocuğa ben kıyamıyorum bişey demeye ne safım
ben yengeç o terazi ydi
bikaç ayn öncesinde aşkım canım bitanem diye konuşurduk şimdi ne konuşuyorum
allah bu topikte bikaç ay daha durmayı nasip etmesin![]()
günaydın fıstıkçeler yeni bi haftada yeni maceralarla buluşmak üzerebizi izlemeye devam edin anacım![]()
![]()
galenia canım sen çok süper fal bakıyosun ya her söylediğin harfi harfine uyuyo.. bakalım dediklerinde çıkıcakmı![]()