güüüüüüüünaaaaaaayyydınnnnn günaaaaaaydınnnn napıonuz kızçelerimayyy seda sayan gibi hissettim kendimi ağlayanlar, ağlamayanlar, bana bunu nasıl yaptı hayvan diyenler amaaaan onu mu takcam deyip fosur fosur uyuyanlar hepinize günaydın anacımmm :)
yawrum çıkarsa adresi biliyosun :) zaten seni kaybettiğine yansın taş gibi hatunsuno dediğim kişi aradan çıksın bak nasıl barışıyosunuz gör ay parçası meaaaaaşallahhhh
:84::84::84:ben de geldimmmm
kısım taş maş işe yaramıyo çirkin şansı die bişey duymadınmı seno falda çıkan sarı kafa yellozunu ben bulursam ne yaparım biliyomusun sen şırpıntıııııı
zaten kız bunun faceye baksa az aşağı inse bizim aşkım canım yazmalarımı görücek
aman görse ne olurki şimdiki kızlar sevgilisi varken bile kabul ediyo
kız ben kendimi çatlak bilirdim sen benden fenasın deli deliyi görünce deli değneyini saklarmış hesabıyavrum ben sana dedimya 7*24 netteyim aradığın yerde bulursun beni
ne ağlıonnnn kızzzz sus susss ayıpanacım hoş geldin sende :) burda ağlayanlara kızıyoruz hep gülücez çünkü insanlar gülünce güzel
sen o yellozu KK ya getir hepimiz yolalım anam :)şimdiki kızlar başkalarrının artıgıyla geçinmeyi seviyolar napsın garipler alışmışlar ikinci el kullanmaya :) daha indirimli oluyolar
galenia o platform topuklulara hastayım ama alamam kapı kadar olur boyumaz daha kısa olsam her renginden alırdım evde birsürü topuklu var giymiyorum
tatlıkıs gel canım hoşgeldin durumunu özetle ayrılıkla alakalı neden ayrıldınız nezamandır birlikteydiniz nekadar oldu ayrılalı falan seninkide face de kızları ekledimi
şok oldum canım ya anal nasıl oluyo bilmiyorum ama tövbe yarabbiçok iğrenç bişey iyiki kurtulmuşsun
boşver üzülme unutursun yani unuttunmu bilmiyorum ama :44:
çok günah bişey tatlım.
ama varya ben diyordum gerçekten ben bir üryamdayım bu bir kabus görüyorum diyorum yok gerçek diyor hayvan bana ya.
evet seviniyorum
unuttum demem ama unutuyrum işte yavaş yavaş aklıma çok nadir geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?