Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kız ben kendimi çatlak bilirdim sen benden fenasın deli deliyi görünce deli değneyini saklarmış hesabı yavrum ben sana dedimya 7*24 netteyim aradığın yerde bulursun beni

yawrum çıkarsa adresi biliyosun :) zaten seni kaybettiğine yansın taş gibi hatunsun o dediğim kişi aradan çıksın bak nasıl barışıyosunuz gör ay parçası meaaaaaşallahhhh

kısım taş maş işe yaramıyo çirkin şansı die bişey duymadınmı sen o falda çıkan sarı kafa yellozunu ben bulursam ne yaparım biliyomusun sen şırpıntıııııı

zaten kız bunun faceye baksa az aşağı inse bizim aşkım canım yazmalarımı görücek
aman görse ne olurki şimdiki kızlar sevgilisi varken bile kabul ediyo

sen o yellozu KK ya getir hepimiz yolalım anam :) şimdiki kızlar başkalarrının artıgıyla geçinmeyi seviyolar napsın garipler alışmışlar ikinci el kullanmaya :) daha indirimli oluyolar

kız ben kendimi çatlak bilirdim sen benden fenasın deli deliyi görünce deli değneyini saklarmış hesabı yavrum ben sana dedimya 7*24 netteyim aradığın yerde bulursun beni

kız daha bu ne ki asıl siz benimkinin toto tutuşsun o zaman görün neşemi eğlencemi :)

sevgilisinden ayrılanları duyunca ağlıyarakmı giriş yaptın biz ağlamayı aştık canım
yani ben aştıysam hepiniz aşarsınız :44:

sen o yellozu KK ya getir hepimiz yolalım anam :) şimdiki kızlar başkalarrının artıgıyla geçinmeyi seviyolar napsın garipler alışmışlar ikinci el kullanmaya :) daha indirimli oluyolar

he bi o eksik zaten kk de benimki hayatta buna izin vermez benim girmeme bile kızıyodu hatta ayrıldık giriyomusun hala diyo dedim tabisiiii çıktığı yeri beğenmiyo

zeynep senin konunu okudumda seninkidemi facede kızları ekledi bunların hepsi anlaşmalımı ya

siz sevgililerinizi ayrıldıktan sonra hemen sildinizmi faceden yoksa duruyomu :44: ben ona sinirlenince sildim hemen

silmesem ekleyemezdi ama dervişin fikri neyse zikride odur demişler ya içinde olan hertürlü yapar

anacım ağlamaydı krizdi intikamdı hırstı öfkeydi günbe gün atlatıyorum allahıma bi şükür o kendi derdine yansınben formülü buldum dün itibarıyla denenmiştir :) onunla kesinlikle konuşmamak,
geri dönmek, bir adım atmak istese bile tüm atılımlarını sessizce reddetmek, mesajlarına cevap vermemek
asla kıskandırmaya tenezzül etmemek
karşılaştığınızda gözünün içine bakmamak, selam vermemek, o orada değilmiş gibi davranmak (yüz yüze geldiğiniz bir mekanda oturuyorsanız sandalyenizi çevirip ona arkanızı dönün, veya yerinizi değiştirin. )

bu adam/kadın size birazcık bile değer vermişse, bunlar ona her şeyden fazla koyacaktır zaten ama ciddi işe yarıyo :)

ayyy kadın nerden çıktıysa :) nese bak ne anlatcam ben bugün manyaklığım tuttu onların ordaki ayakabıcıdan ayakkabı almaya gittim sabahtan :) hemde platform kırmızı böleafet bişe neyse etek giydim ayakkabıları denedim benim bacak boyum baya uzundur adam dediki bacakları güzel olanları çektiricem slayt şeklinde onların ayakabılı resimleri geçicek tvden dedi benimkide arkamdaydı normalde o tür ayakkabıyı hayatta aldırmazdı benden uzun oluyosun falan derdi tam gidiyodu he yani sizin prova mankeniniz mi olayım dedim gülerek adam valla öyle deniliyosa ol yani bi daha bulamayız falan etti ayakkabıları tabi indirmle aldım çıkarken dedi emin ol o dediğini yaparsan dahada düşücen gözümden galenia dedi güldüm yüzüne bakarak ya seninde gözünde ne çok kat varmış asansör gibi mübarek düş düş bitmiyo walla dedim resmen kudurdu ya :) çekti gitti ayy keşke yakın olmasakta görmesem

galenia bizim yeniden olma gibi bişey söz konusu değil yani buna kendimi alıştırmaya çalışıyorum
hayatta herşey olabilir insan kaynanasıyla anlaşamaz kayınpederiyle eltisiyle görümcesiyle vs.
ama önemli olan bu durum içinde sevgine sahip çıkmak pes etmemek

Bak benim annem başta onu istememişti bana çok dil döktü ama ben anneme karşı çıktım dinlemedim annemi çünkü seviyodum ne olursa olsun pes etmedim

eğer ki o ilk fırsatta arayışa geçiyosa bitmiştir benim için tamam çok seviyorum ama asla kabul etmem
güvenim yok oldu bikere

bide ben benimkine adam değilmişsin dedim zoruna gitmiş beyfendinin
adam olsaydı kızları eklemeseydi de bende demeseydim

bende geldim ben eayrıyımmm benide aranıza alır mısınız?
muhabbet,sohbert edelim yavruceylanlarr

galenia o platform topuklulara hastayım ama alamam kapı kadar olur boyum az daha kısa olsam her renginden alırdım evde birsürü topuklu var giymiyorum

tatlıkıs gel canım hoşgeldin durumunu özetle ayrılıkla alakalı neden ayrıldınız nezamandır birlikteydiniz nekadar oldu ayrılalı falan seninkide face de kızları ekledimi

hoşbuldum şekerim
4 ay oldu ayrılalı,1,5 sene beraberdik 1,5 ay konuştuk ve askere gitti ekimde geldi 1 ocakta bitirdik.
sebeb ise ;bana birlikte olmak için teklif etti (anal) hayvan,köpekk bende bitirdim
şimdi yeni sevgilisi var ama bana mesajlar atıyor arada en son işte cumartesi yazmış gerizekalı bir insan neye dayanarak böyle birşey teklif eder hala anlamış değilim ya
ama sana bişe sölim mi keşke facede kızları eklemiş olsaydıda öle ayrılsaydık bu durum bana ettiği tekliften daha ii olurdu adam resmen bana hakaret ediyor ya

şok oldum canım ya anal nasıl oluyo bilmiyorum ama tövbe yarabbi çok iğrenç bişey iyiki kurtulmuşsun
boşver üzülme unutursun yani unuttunmu bilmiyorum ama :44:

şok oldum canım ya anal nasıl oluyo bilmiyorum ama tövbe yarabbi çok iğrenç bişey iyiki kurtulmuşsun
boşver üzülme unutursun yani unuttunmu bilmiyorum ama :44:

çok günah bişey tatlım.
ama varya ben diyordum gerçekten ben bir üryamdayım bu bir kabus görüyorum diyorum yok gerçek diyor hayvan bana ya.
evet seviniyorum
unuttum demem ama unutuyrum işte yavaş yavaş aklıma çok nadir geliyor

tatlıkıs çok iyi yapmışsın o pis sapık ruhluya gerekirse hattını değiştir tatlım uzak dur öylesinden her pislik beklenir senin durumun bizimkilerden biraz farklıymış :44:

k.bakma canım ben biraz dobrayım seninkinin beklentileri çok farklıymış :26: öyle şeymi olur ya seven insan sevdiğine dokunmaya bile kıyamaz boşver hiç takma bile gerçekten değmezmiş bide askerden gelince dahada olgunlaşır diyorlaR bunların her yeri olgun olsa ne olucak önce içindeki hayvana sahip çıkmayı öğrensinler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…