• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canm o yüzden bende pek herkese herşeyimi anlatmam..buraya yazıyorum tanımadığın insanlarla dertleşmek daha güzel gerçi burdada ayrıntıya giremiyorum yani kk de bile tam olarak anlatamıyorum derdimi offf :5:

armine tatlım istersen özelden msn ver gerçekten konuşmaya ihtiyacım var sonuçta derdimiz aynı tabi istersen...

GALENİA seninkidemi kızları ekledi bunların hepsi aynı bk sanırsam benimkide ekledi ama kız değil kaşar hepsi hepsinin arkadaş listesi 400-500 aranıyolar...
bizim zaten daha çok kopmamıza o neden kızları eklemesi oldu eklediğin an bittin benim için dedim
keyfi bilir istediğini yapsın öyle mutluysa öyle olsun ben hiç yaranamamışım hiç önemim yokmuş demek
benden sonra başka bi kız olursa asla bana kabul etmem dedim kabul edersem eğer
evlenirsemde aldatır o rahatlığı ona vermem..
pişman olucak ama ozaman ben olmuycam
bak arkadaşımın nişanına gittim kız bana dediki seni çok beğenen oldu :31:
ben daha iyilerini bulabilirim...neymiş evi varmış adam olsunnn bizdede 13 tane ev görmemiş değiliz:12:

benimki kim ne derse onun ipiyle kuyuya iniyo kendi kararını kendisi vermiyo çok dolduruşa geliyo
erkek adam dediğin sözünü geçirir babam böyle dedi böyle olsun.. annem böyle dedi onlarada gidip armine böyle dedi :6:

canım sana şu kadar diyeyim ikimizinde sevgilisi aynı karaktere sahipmiş biz daha yeni çıkmaya başladığımız zamanlarda bi taneabisi benim fotolarımabakmış faceten buna bi kızın hiçmi kapalı fotosu olmaz ya falan demiş bana demediğini bırakmamıştı çok çabuk dolduruşa geliyo şunu yapalım dediğimde anneme sormam lazım dicekti nerdeyse tamamailesine düşkünolması güzelde milletin lafıylada hareket edilmez :14: ama o bunu hep yaptı ki ben yabancı bi insanım böle rahat olmam normal ama ben onun için değiştm hayatım giyinme böyle dedi tamamen öyle giyinmeyi bıraktım ama ayrılınca eski yaşantıma geri döndüm diye bana 2 kuruşluk değerin kalmadı gözümde dedi o kdar zoruma gittiki anlatamam herkes çıktıgın kızların içinde en düzgün olanı bilmem ne diyodu oda destekliyodu bilmiyorum artık hayatta dönmem çok büyük yara oldu içimde :S zaten öle birine geri dönersem saygısıda kalmaz dha fazla küçülemem bugün bi hafta oldu :( :58:

GALENİA: aynen dediğin gibi canım tabiki ailesini dinliycek sonuçta ailesi onun kötülüğünü düşünmez asla ama benim bahsettiğim farklı bişey bizimkisi biraz karışık ablasıyla alakalıydı o konudada ayrıntıya giremiyorum kendiside bu sitede çünkü

enson biz ablasıyla tartıştık burda benim kardeşim kız lafıyla hareket ediyo aileyi karıştırdı yazmış;
bende benimkini aradım bi ton laf saydım ben kaç kere seni doldurdum ablana karşı dedim
annenle babanla okadar biraraya geldik kaç kere ablandan bahsettim dedim ablanla alakalı ağzımı bile açmadım iyi veya kötü biliyosun dedim

bikeresinde kız kardeşiyle ablası doktora gidicekmiş kardeşimi göndermiycektim dedi ablamla saçmalama dedim sakın öyle bişey yapma tekmi gidicek gönder kızı ablanla

aslında daha ayrıntı çok ama ben ensonki nedeni anlatıyorum :1:
biz kızla burda tartışınca kızla benimkine dedim git ablanla konuş o babasına anlatmayı tercih etti

sonuç olarak biz tartıştık bitti dedik :2: sonra benimki bikaç kere dedi işte barışalım gibisinden babası demişki ilerde en iyi onlar olur gör bak falan
bende dedimki bu duruma getirmeden önce düşünücektin bitti dedim baba kız tartıştı ne anlamı kaldı
neden bu duruma gelsinki sana babana bişey deme demiştim dedim ben ona ablasıyla tartışınca babana söyleme adamın sinirlerini bozma :47: kendin konuş ablanla kendin hallet dedim

aslında bunları konuşmanın bi anlamı yok ama insan yazıp rahatlamak istiyo :3:

21 şubat 2011 den beri ayrıyız , ayrılma msjı çktim tenezzül edip cevap bile atmadı. Şİmdi facede görse çıkıo , msnde görse kaçıo. sinirlerimi iyice bozmaya çalışıo :5:

Kusura bakmayın kıslar balıklama daldım konuya ama, bugün yine yaptı ve çok sinirliyim şuanda...

Benide alır mısınız topiğinizee :26:

arminecim çok tatlısın ya :) :69: evet gerçekten rahatlıyo aa sizinkide bi hiç yüzünden bitmiş yani bizim hiç bi sorun yoktu ben kaç defa ablasıyla güne gittim beni çok severdi anneside öyle babasıylda tanışmıştım tek babannesi torununu benle paylaşmamak adına sürekli görüşme o kızla tarzında konuşmlar yapardı ama o pek sallamazdı yinede saygısından sözlü oldugmuzu kimse bilmesin demişti tek ablası bide babası biliyordu. yani ooofff canım ama siz barışıcaksınız galenia dedi dersin hissettiğimi söylüyorum hemde adımı o atıcak ama bizim tamamen bitti :/

21 şubat 2011 den beri ayrıyız , ayrılma msjı çktim tenezzül edip cevap bile atmadı. Şİmdi facede görse çıkıo , msnde görse kaçıo. sinirlerimi iyice bozmaya çalışıo :5:

Kusura bakmayın kıslar balıklama daldım konuya ama, bugün yine yaptı ve çok sinirliyim şuanda...

ahhh tatlım tabiki gel almaz olurmuyuz? :7: emin ol hepimizin kendine göre yaşanmış kırgınlıkları acısı var sende tek ben değilmişim dersin çok iyi geliyo insana gerçekten aramıza hoşgeldin :) :3: ama buraya gelince siniri üzüntüyü bi kenara bırakıyoruz :) ayhhh ben kendine müslüman mı oldum ne :D ben önce kendime bakayım :p :78:

ahhh tatlım tabiki gel almaz olurmuyuz? :7: emin ol hepimizin kendine göre yaşanmış kırgınlıkları acısı var sende tek ben değilmişim dersin çok iyi geliyo insana gerçekten aramıza hoşgeldin :) :3: ama buraya gelince siniri üzüntüyü bi kenara bırakıyoruz :) ayhhh ben kendine müslüman mı oldum ne :D ben önce kendime bakayım :p :78:

Hoşbuldum tatlımm :70:

alırız tabi canm kal burda bizde o sıra ayrıldık..1temmuz 2010da sevgili olduk şubat sonu ayrıldık
15 gündür kesinlikle konuşmuyoruz ilk zamanlar çok üzülüyorum falan diyodu bizim evin buralara geliyomuş falan şuan tık yok başkası var sanırım :2:

alırız tabi canm kal burda bizde o sıra ayrıldık..1temmuz 2010da sevgili olduk şubat sonu ayrıldık
15 gündür kesinlikle konuşmuyoruz ilk zamanlar çok üzülüyorum falan diyodu bizim evin buralara geliyomuş falan şuan tık yok başkası var sanırım :2:

Hoş buldum tatlımm ,

Bİzde 2010 ocak ayından beri sevgiliydik... 8 ay asker yolunu bekledim. Derdini tasasını çektim, geldi parası olmadı yol parasını verdim. yanında aç gezdim sesim çıkmadı. Şimdi işe girdi herşey düzeldi tam havalar ısınınca söz yapalım dedik. ailesi konuşması gereken gece kafa etti sonra faturayı bana çıkardı. Şimdi ayrıyız, ayrılma msjı attım cevap yok 1 ay sonra aradım yine tık yok, yok oğlu yok anlıycağın tatlım

arminecim çok tatlısın ya :) :69: evet gerçekten rahatlıyo aa sizinkide bi hiç yüzünden bitmiş yani bizim hiç bi sorun yoktu ben kaç defa ablasıyla güne gittim beni çok severdi anneside öyle babasıylda tanışmıştım tek babannesi torununu benle paylaşmamak adına sürekli görüşme o kızla tarzında konuşmlar yapardı ama o pek sallamazdı yinede saygısından sözlü oldugmuzu kimse bilmesin demişti tek ablası bide babası biliyordu. yani ooofff canım ama siz barışıcaksınız galenia dedi dersin hissettiğimi söylüyorum hemde adımı o atıcak ama bizim tamamen bitti :/

canım ağzından bal damlıyo inş. :60: bak eğer barışırsak sana kargoyla hediye yolluycam :60:
ama kabul edemem :59:
bizde öyleydik canım ailesiyle çok samimi değildim sıkı fıkı ama severdim annesi çok iyiydi çok seviyodum
babaannede beni çok beğenmiş beyaz tenli renkli gözlü kızları seviyomuş bide kızının adıyım bana dediki en güzel isim :1:
ablasıyla başta bizde çok iyiydik hatta benimki derdi sana hayret ediyorum nasıl bukadar iyisiniz falan
sonradan koptuk
şimdi görümce kelimesi duymaya tahammülüm bile yok
dün babamın kuzeninin kınası vardı babaannem bizim gelini bide görümceyi çekiştirip duruyo oynayın diye :1:
görümce oturuyo babaannem çekiştiriyo kalk oyna gelininizle diye babaanne dedim sakın aynı hatayı banada yapma :27::60:

kızlar aramayınn ya ne arıyosunuz.. ben en son o facede eklediği kızlara kudurdum bittin sen benim için dedim zannetmeki seviyorum üzülüyorum diye seninle bigün barışıcam asla öyle bişey olmuycak dedim
o kızlar biz sevgiliyken niye yoktu piyasada ?
bakın biz tanıştığımızdan 3 gün sonra face şifremi istedi verdim arkadaş eklemeye aramaya bile kapalıyım hiç aklımdan başka birisini geçirmedim hep onu düşünüyorum
4*4 lükmüydü hayırr zaten onun kahrını benden başkası çekmez :41:
az önce onların evinin ordan geçtik çarşı dönüşü evlerimiz çok yakın yolüstü çünkü :2:

ben çok seviyorum ama asla aramam ölsemde aramam yani o benim kıymetimi anlıycak ama çok geç olucak
yada belkide kısmet değilmiş bilemiyorum oysaki tanışmamız kısmetti :5
9:

canım ağzından bal damlıyo inş. :60: bak eğer barışırsak sana kargoyla hediye yolluycam :60:
ama kabul edemem :59:
bizde öyleydik canım ailesiyle çok samimi değildim sıkı fıkı ama severdim annesi çok iyiydi çok seviyodum
babaannede beni çok beğenmiş beyaz tenli renkli gözlü kızları seviyomuş bide kızının adıyım bana dediki en güzel isim :1:
ablasıyla başta bizde çok iyiydik hatta benimki derdi sana hayret ediyorum nasıl bukadar iyisiniz falan
sonradan koptuk
şimdi görümce kelimesi duymaya tahammülüm bile yok
dün babamın kuzeninin kınası vardı babaannem bizim gelini bide görümceyi çekiştirip duruyo oynayın diye :1:
görümce oturuyo babaannem çekiştiriyo kalk oyna gelininizle diye babaanne dedim sakın aynı hatayı banada yapma :27::60:

bebeğim hediye istemem sen mutlu ol yeter :16: ve tabiki burda gereksiz insanlar için üzülen tüm kızlar çünkü biz mutluluğu hakediyoruz güzeliz fedakarız herşeye tamam diyip boyun eğiyoruz onların zaafını zayıflıklarını yüzüne vurmak yerine kapatıyoruz.. işte biz çok iyi davrandıgımızdan kaybediyo gibi görünüyoruz ama aksine kazanıyoruz kendimizin farkına varıyoruz onların bizi haketmediğine sevinip yolumuza daha iyilerinin çıkacağını umut ederek kazanıyoruz. şimdi çogusunun yanında kankası var gel otur içelim veya gel bi maç atalım bişeyciğin kalmaz diyorlar ama emin olun yastığa başını koyduklarında bi an önce uyumak içn savaş veriodurlar... vicdan öyle kolay muhasebesi yapılan birşey değildir velevki bizim gibi kızların ahını alıpta rahat uyuyabildiklerini sanmıyorum şimdi gözlerinizi kapayın ve ben çok değerliyim deyin :kkk:unutmayın siz istemezseniz sizi kimse üzemez :36:

kızlar aramayınn ya ne arıyosunuz.. ben en son o facede eklediği kızlara kudurdum bittin sen benim için dedim zannetmeki seviyorum üzülüyorum diye seninle bigün barışıcam asla öyle bişey olmuycak dedim
bakın biz tanıştığımızdan 3 gün sonra face şifremi istedi verdim arkadaş eklemeye aramaya bile kapalıyım hiç aklımdan başka birisini geçirmedim hep onu düşünüyorum
4*4 lükmüydü hayırr zaten onun kahrını benden başkası çekmez :41:
az önce onların evinin ordan geçtik çarşı dönüşü evlerimiz çok yakın yolüstü çünkü :2:

ben çok seviyorum ama asla aramam ölsemde aramam yani o benim kıymetimi anlıycak ama çok geç olucak
yada belkide kısmet değilmiş bilemiyorum oysaki tanışmamız kısmetti :5
9:

Ayrılma konunuz ney bilmiyorum canım ama bence bu düşünceyle sen en iyisini yaparsınn...
Arama takmamaya çalış elbetteki o arıyacak. Zaten kızlar neden hep kaybeden taraf oluyor çabuk pes ettiği için , yumuşşak olduğu için.
Şahsen ben bundan sonra asla ama asla aramayı düşünmüyorum. Severse arar, sevmezsede aramaz kendisi bilir. Hİç umrumdada değil

ya varya bizde ayrılmıştık o bana topik derdi :) o zamanda ya vallaha ya tüm kaynaklarımı kuruttun topik nerden hangi kızı bulcamda da eklicem ama yinede ordaki isimlerden belki babam diye kayıtlıdır sen bilemezsin bunlarıda ayrıldık diye söylüyorum demişti ilk ayrıldıgımızda... yani hayatım belki o kızların bazıları vardı bi nevi kaynakbelkide inadına yapıo inadınaysa zaten daha devamı gelir sabrını sınamak için sen slla ben arkadaşına sordum yenge:1: yok öle bişey pardon kardeşim ya seni üzmek için diyo boşver o seni haketmedi kofti garanti aşk yaşadı şimdi anlamaz biraz zaman geçsin totosu tutuşur öküz işte boşver dedi :27::1:

ya varya bizde ayrılmıştık o bana topik derdi :) o zamanda ya vallaha ya tüm kaynaklarımı kuruttun topik nerden hangi kızı bulcamda da eklicem ama yinede ordaki isimlerden belki babam diye kayıtlıdır sen bilemezsin bunlarıda ayrıldık diye söylüyorum demişti ilk ayrıldıgımızda... yani hayatım belki o kızların bazıları vardı bi nevi kaynakbelkide inadına yapıo inadınaysa zaten daha devamı gelir sabrını sınamak için sen slla ben arkadaşına sordum yenge:1: yok öle bişey pardon kardeşim ya seni üzmek için diyo boşver o seni haketmedi kofti garanti aşk yaşadı şimdi anlamaz biraz zaman geçsin totosu tutuşur öküz işte boşver dedi :27::1:

:1::1:

Çok yaşa canım sen güldürdün benii...
İnat evet olabilir :27: Ama neden seviyosa gelsin seviyorum desin.. Böyle küçük ayrıntılara ne gerek var ?????? Anlamıyorum ben erkekleri anlamıyorummmmmmmmmm :84::84::84:

Son düzenleme:
[B]GALENİE evet canım ya onlar akşam yok içelim yok gezelim benimki bikere içmiş bana msj attı seni seviyorum diye :31: ayık olmadığını anladım zaten :27:

ESMER ayrılma konumuz bi önceki sayfayı oku az çok anlarsın valla ararsa arar aramasa keyfi bilir o benim gibi kızı kaybettiğine yansın ben değil daha neyine üzülüyim neyine ağlıyım sanki çok rahattı istediğim gibi giyiyodum sanki bana para veriyodu sanki beni hediyelere boğuyodu sanki çok kibardı
benimki ancak höt höt höt :47:

gerçi tek taraflı bakmamak lazım bizim açımızdanda bakarsak bende çok hata yaptım
ama benim sinirlerim çok bozuktu piskolojim bozulmuştu artık[/B]

GALENİE cnm zaten benden öncekiler 2 ay 3 ay sürmüş en uzun süre bendim :31: benden sonrakininde çok sürceni sanmıyorum çünkü benimkinin yapısı sessizdir ama zordur da..
ben çok severdim hastalancak die korkardım uykusuz kalıcak diye oda aynı şekilde benim pamuğum diye severdi :43: bizim ayrılmadan önce aramız çok iyiydi hiçbi sorun yoktu şartlar beni ayrılığa zorladı
bundada vardır bi hayır inanıyorum
galanie bencede siz barışıcaksınız canım :31:

[B]GALENİE evet canım ya onlar akşam yok içelim yok gezelim benimki bikere içmiş bana msj attı seni seviyorum diye :31: ayık olmadığını anladım zaten :27:

ESMER ayrılma konumuz bi önceki sayfayı oku az çok anlarsın valla ararsa arar aramasa keyfi bilir o benim gibi kızı kaybettiğine yansın ben değil daha neyine üzülüyim neyine ağlıyım sanki çok rahattı istediğim gibi giyiyodum sanki bana para veriyodu sanki beni hediyelere boğuyodu sanki çok kibardı
benimki ancak höt höt höt :47:

gerçi tek taraflı bakmamak lazım bizim açımızdanda bakarsak bende çok hata yaptım
ama benim sinirlerim çok bozuktu piskolojim bozulmuştu artık[/B]

Al işte benim sevgilimde öyleydi...
Kıyafetime karışmazdı , beni sıkmazdı, çok ilgi göstermzdi... Ama bir kere bile bana bağırmamıştır. Canının saklamazdı benden parası oldumu yağdırırdı... Onun dediği gibi herşeyi aşıp tozlu topraklı yollardan çıkıp otoyola girmişken bıraktık herşeyii :5:
En güzel günlerimi en kötü günlerim yaptı, şuanda neden böyle oldu onu bile bilemiyorum anlam veremiyorum... O kadar çok şey yaşadıkki o kadar acı o kadar çok savaştık ki ilişkimiz için , şimdi hiç uğruna yıktık bitirdik ilişkimizi..Yanarım yanarım buna yanarımm :43:
Ne ben ne ilşkimiz bu durumu haketmedikk :47::47::47:

Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun inşş...

Back