• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım olağan durum gereği üzülüyorum ama öldüm yaşıyorum diyemem zaten ayrılmamıza neden %50 o % 50 ben..ben çok üstüne gittim onun bitti yoksun artık benim için dedim kaçkere

Zaten suçlu tek bi taraf değidir canım..
Bizimde ben yaptığım hataları kabul etmediğim aynı hataları hep yaptığım onu yorduğum için bitti.
Suçlu olan belki benim ama oda çabuk vazgeçtiği için suçlu.. :14:

ayten doğru söylüyosun suç 2 taraftada vardır illaki bana hep seni seviyorum diyen oydu neolursa olsun beni bekle senden vazgeçmiycem diyen oydu şimdi tamamen koptuk sanırım hayatında başkası var öyle hissediyorum :2:

dünyanın sonu değil ama üzülmemekte elde değil o başkasıylada olsun umrumda değil o beni kaybettiğine üzülsün ona okadar çok değer verdim sevdimki anlatamam zaten bizde yeni ayrıldık 1,5 ay oldu

ayten doğru söylüyosun suç 2 taraftada vardır illaki bana hep seni seviyorum diyen oydu neolursa olsun beni bekle senden vazgeçmiycem diyen oydu şimdi tamamen koptuk sanırım hayatında başkası var öyle hissediyorum :2:

yaşadıklarımız ne kadar da çok benziyor :14:

ben ona demiştimki birdaha hayatımda hiçkimse olmaz ama sen birini bulursun hemen dedim hiç öyle bişey düşünmedim bile dedi..şimdi öyle hissediyorum ki hayatında başkası var
olsun bakalımm kendi bilir o beni kaybettiğine üzülsün başkasını buluyorsa gerçekten sevmemiş demektir :2:

bende öyle düşünüyorum canım ama başkası ile olmasını da kabul edemiyorum.
Benimle yaşadıklarını başka biriylede yaşayacak olması beni çıldırtıyor :14:
Ama bi yandan da onu iyi tanıdığımı bu kadar kısa zamanda başkasıyla olamayacağını düşünüyorum :14:

bana diyoki o istediğini yaparmış ona kimse bişey demezmiş erkekmiş çünkü olduuu :47: hayatına başkasını soktuğu an bitmiştir benim için..beni kaybetmeyi seçeni ben kazanmak için uğraşmam

bana diyoki o istediğini yaparmış ona kimse bişey demezmiş erkekmiş çünkü olduuu :47: hayatına başkasını soktuğu an bitmiştir benim için..beni kaybetmeyi seçeni ben kazanmak için uğraşmam

yürüüüüü be canım kim tutar bizi :1:
Onlar kaybetti sonra mumla ararlar bizi :63:

heraldee canım ondan önce ne yaptığımı zerresine kadar biliyo hiç yalan söylemedim şimdi kızlar kızlar fena 10 kişiyle çıkmış para yedirsin istiyo vs.vs.ben ondan hiçbişey beklemedim çıksında arasın inş. beni mumla

sevgililer günü geldi ona çok güzel saat aldım kız olduğum halde okadar para verdim kutusuna kadar özenle aldım demek kiseye değer vermiycekmişsin hayatta

heraldee canım ondan önce ne yaptığımı zerresine kadar biliyo hiç yalan söylemedim şimdi kızlar kızlar fena 10 kişiyle çıkmış para yedirsin istiyo vs.vs.ben ondan hiçbişey beklemedim çıksında arasın inş. beni mumla

:14: oofffff offfff pişman olurlar umarım:14:

koskoca sitede online ayrılanlar biziz sanırım :1: canım siz nekadar zamandır birlikteydiniz

bizim çok uzun değil canım ya 9 ay felan oldu ama çok dolu dolu yaşadık hergün beraberdik :14:
bi süre sonra alışkanlık oluyor. o yüzden kendimi kolum kanadım kırılmış hissediyorum :14:

canım ya bukadar tesadüf bizde 8 ay bizde haftanın 3 günü görüşürdük sanki damarımı kestiler :( azönce anneme yutkunamıyorum diyorum bademcik diyo :D dedim benim yüreğim yanıyo ne bademciği :1:

canım ya bukadar tesadüf bizde 8 ay bizde haftanın 3 günü görüşürdük sanki damarımı kestiler :( azönce anneme yutkunamıyorum diyorum bademcik diyo :D dedim benim yüreğim yanıyo ne bademciği :1:

:1:
Ben sanki biraz toparlandım gibi ama çok fazla özledim hiç bu kadar ayrı kalmamıştım ondan biz sadece pazar günleri ayrıydık o günde ailemizle ilgileniyorduk diğer türlü gece gündüz hep beraberdik o yüzden çok sıkıldı sanırım bi heyecan kalmadı :14:

anladım canım biz normal sevgiliydik :) ama ben msj atmadan uyusam bile dayanamazdı wc ye bile telle girerdi konuşurduk :D oderece :)) şuan nasıl dayanıyo bilemiyorum belkide dediğim gibi başkasını bulmuştur :2: eğer öyleyse nasıl yapar :59:

Back