taba ne güzel düzelmişsinz hep mtlu olursunz inşş ben umudumu kaybedm mi 4 yıldan snra ne dersn
4 senelik ilişkim 4 gün öncesinde bitti son görüşmemizde bana saymadığı laf kalmadı hiçbirini umursamadan böle bitmemesi içn yalvardım çnkü o kötü laflarına rağmen beni sevdiğini dşünüyodum gderken burdan gderim ozmn her yerde senin izin var diyip gtmştim pazar günü olmuştu bunlar pzrtesi akşamda bna gttin mi diye msj attı ne önemi varki flan demştm o da dgru boşver dyip sogukça bkç mesjdan snra knuşma bitmşti ve hala sesi yok 4 gün bna 4 yıl gbi geldi gurursuzlukta sınır tanımamştm ona karşı ama artk durmam grek diyip kendmi tutmaya çalşıyorum fkat öyle zorkiii her bi hücrem onunla yaşıyo onu istiyo ondan haber alamamak öldürüyo gözyaşımın haddi hesabı yok ondan sadece bi msj bekliyorum beni hala sevip sevmediğni anlamak içn onun adımını bekliyorum ama ama amaaa......
taba banada bı yorum yaparmısın
bu kararı verdm çnkü okulumu onun yaşadğı yere yakınlığı dolayısyla seçmştm çoğu zman vaktmzi beraber geçirirdk ayrıldktan snra okulumn ne anlamı var hayatmın geri kalanının ne anlamı var mutsuz geçrceğim günler içn mi çaba sarfedicem her an aklım ondayken onun kokusu burnumdayken aklım onla doluyken bşka bsye nası odaklanablrm
rivera,acısı geçio mu grçekten?1 hfta oldu braz dha düzeliceğme her günüm bi öncekinden kötü oluo gözüm her an ondan gelecek bi msjda bi aramada.ayrı geçen zmanda benden soğumuş olmasını dşünmek bile istemiorum.4 duvar içnde saatlerce fotolarımıza bakarak zman geçiriorum .çok klasik geleblir ama yaşayan bi ölü lafını tam anlamyla yaşıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?