Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

merhaba arkadaşlar burda biraz yorumları okudum ve benim yaşadıklrım aklıma geldi benim 1 yıllık bir ilişkim oldu yani geçen nisanda1 yıl olmuştu ve tam 1 yıl doldu ve hiç ummadığım bir anda ayrıldık inanın çok kötü bi durum tabiki hayatı bir erkege baglamamk gerek ama sanki dünya durdu gibi geldi herşey üstüme geldi sürekli agladım çünkü iananamadım ben bunu bi süre aradım hatta gururmu bile ayaklar altına aldım yalvardım bitmesin diye sonra baktım olmuyo artık umudum kalmadı ve aramayı kestim ama tabiki hala seviyodum hala dua ediyodum en başta herzaman hayırlısını isteyerek hayırlı ise bana tekrar dönsün yalvarsın istemiyodum çünkü barışmaya hazır bi vaziyetteydim tabi ben aramayı kesinve bir gün aradı beni konuştuk ettik sonra yine aramayı kestı ve ben eski halime dönüyodum ve ozman beni istemedigini sölüyodu neyse artık ebn bıkmıştım kedi fare oyunu gibi geliyodu artık numaramı degiştirdim çünkü onu aramamk yada o beni aramsın diye ama tabiki ev numaramı biliyodu ve inanın hiç ummadıgım anda ocagın 3ünde evimi aradı burda memelkette oldugunu söledi doğudaydı bu kişi askeri personel ve memlekete geldiğini söledi ve benim evimn önüne geldiğini söledi ve inanın hiç ummadıgımanda tekarr aradı ve ve diyorum kızlar inanın kısmetinizse sizi bulur şuan beni istediler aileler tanıştı ve isteme oldu sözlendik umudunuz kaybetmeyin şuan çok mutluyuz iyki ayrılmısız diyebilirim çünkü birbirimizin sevgisini anladık şuan çok iyi anlaşıyoruz ve beni artık hep altan alıyo diyebilrim hepinize allahım kısmetinizse barışmanızı nasip etsin

benımde bır ılıskım vardı cok guzel bı 8aydı ama sonra hatalarım yuzunden bıttı ve yınede konusuodudk bana yaptıklarını hala hesap verıodu ve son bı kavga ettık ve 5gundur ne o msj atıo ne ben ama ben ayrılık ıcersınde cok yalvardım hersyn fazlasını yaptm ama dönmedı sevdgını söledı benı unutma dıye ağladı vs vs hayatına bırının gırmesınden korkuorm falanda dıo ama o son kavgadan sonra mesaj atmayı kestı ne olucak sızce 1aydır ayrıyız

Son düzenleme:

şimdi gördüm bunu canım şukadar diyeyim bende çok laf yedim ama tabiki hakaret degil ama bide benden önce asla teli kapatmayan biriydi ama 9 ay ayrı kaldık o esnada hep suratıma kapatıyodu yada bakmıyodu bende artık sabrım kalmadıydı kendi haline bıraktıydım aramayı kesmiştim bence bilmiyorum senin düşüncene saygım var ama canım kendi haline bırak akışına bırak herşeyi tabiki çok zor zamana bırakmak ama en hayırlıs inan öle tabiki hayırlısı ıse olsun duanı hiç bir zaman bırakma canım eger birgün pişman olursa döner inan bana

taba banada bı yorum yaparmısın

DD canım ne diyeyim inanın kalbim herkesin sevdigiyle olmasından yana inş herkes kalbindeki insanla olur ama inan senin için hayırlı insan degilse uzatmaya anlamda yok ama hayırlısı ve bahtındaki kişi ise seni döner dolşır bulur canım sadece canım herşeyi akışına zaman bırakın eger birgün anlarsa sizi döner pişman bi vaziyette hemde ama dönmezsede üzülmeyin daha iyileri bi yerde bekliyo beni ve önünüze bakın herşeyin hayırlısı olsun sunuda diyeyim suan sanki hayat bitmiş gibi, oluo ama bence hayatın tadınada varın çünkü ben ayrıldıgım zaman öle görmüştüm hee şuan arkadaşımada sölüyorum beni çok yıprattın diye oyüzden kendinizi yıpratmayın saglıcaklı kalın

taba şmdilik akışına bıraktm bunuda sadece 4 yılın sonunda beni bi kalemde sildi mi yksa hala bnm onu dşündüğüm gbi dşünüo mu die anlamak içn zmana bıraktım ama bu beni yavaş yavaş öldürür gbi ayrıldğmızdan beri beni mtlu eden şeylerden bile nfret ediorumm yanımda olsada onla sürünsem diyebilcek bi haldeym bukdar sevioyorum acısıda bi okdar fzla oluyo

oda senin gibi bi inda silemezki canım oda düşünür onun içi yanar ama sen akışına bırak herşeyi şuan senin için nekadar zorsa onun içinde okadar zordur çünkü biz sadece bizim içimiz yanıyo sanarız ama erkelerinde içleri yanıyo ama bizim gibi degil dışa aktaramazlar ve bazı şeyllerinin önüne sinir ve kızgınlıkları gecer cünkü biz bayanlar hemen herşeyi unuturuz ama erkeler öle değildir en iyisini yapıyosun zamana akışına bırak hani bir laf vardır dönerse senindir dönmezse zaten senin olmamıştır kalbini ferah rahat tut herşey olacagına varır

sessiz kalmamın bi sebebide dediğin gbi sinirinin geçmesini bekliorum ama bna dönmemesini dşünemiorum onu bşkasına bırakma dşüncesi bile beni çıldırtıo ona çok çok alışmışım bnu yokluğunda fzlasyla anladım ona muhtacım anlıo msun bnu acizlik zavallılık olarak görme olur mu onunda içi acıosa nden bna bze bnu çektirio bi kıpırtı gösterse ben koşucam beennn ama geçen günler hala onsuz

hayatımı ona bağlamştım okulumu btirdkten snra brlkte dha rhat bi yaşantmz olcaktı ama ayrıldktan snra hiçbsyn anlamı kalmadı okulumu bıraktım hayatımı çok etkiledi bu ayrılık

canım bence okulunu bırakmamalıydın bence yine hayatına devam etmeliydin çünkü herşey olacagına varır ama okuluna devam etme sansın varsa devam et sakın hayatını etkıleyen kararlar verme cunku en azından o olsada olmada ayaklarının ustünde durman şart

bu kararı verdm çnkü okulumu onun yaşadğı yere yakınlığı dolayısyla seçmştm çoğu zman vaktmzi beraber geçirirdk ayrıldktan snra okulumn ne anlamı var hayatmın geri kalanının ne anlamı var mutsuz geçrceğim günler içn mi çaba sarfedicem her an aklım ondayken onun kokusu burnumdayken aklım onla doluyken bşka bsye nası odaklanablrm

bende ayrıldığım kişiyle aynı ortamda olmak zorundayım çok mutsuzum gerçektende çok kısa bir süre çıktık ama ben aşık oldum öle çok kolay seven biri de diilim yapı gereği ama bunda böle oldu işte dengesizlikleriyle bıktırdı beni bi öle diyodu bi böle hangisine inanacapımı şaşırdım sonunda ben ayrıldım ama sırf onun hereketleri yüzünden zor gerçektende kızlar acısı hafifleyince başka bir şeye odaklanılabiliniyo sanırım bunun yaşla yada bulunduğun konumlada ilgisi yok umarım geçer diyorum ...

rivera,acısı geçio mu grçekten?1 hfta oldu braz dha düzeliceğme her günüm bi öncekinden kötü oluo gözüm her an ondan gelecek bi msjda bi aramada.ayrı geçen zmanda benden soğumuş olmasını dşünmek bile istemiorum.4 duvar içnde saatlerce fotolarımıza bakarak zman geçiriorum .çok klasik geleblir ama yaşayan bi ölü lafını tam anlamyla yaşıorum

Canım, geçiyor gerçekten geçiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…