sanirim git gide kotulesiyorum yeni yeni ayrilii algilamaya basliormcok mutsuzum onsuzluk aklima geldikce cildircak gibi oluyorum etrafimdaki kimseye katlanamiyorum.... sacma sapanim yaaaaaaaaaaaaa
Kızlar üzmeyin kendinizi.. Tabiki elimde değil diceksiniz çok iyi anlıyorum. Ben ayrılırsam ölürüm hastanelerde mahfolurum sanmıstım ama hiç merak etmeyin herşey geçiyor , acı hafifliyor.. Bir kere önce şunu düşünün bitmeyecek bir ilişki olsa o ip hiç kopmazdı kopan ipi bağlasanda iz kalır unutmayın. Ben ayrılığımın ilk haftası kendime inanamadım ağlamaktan ölürüm zannederken üstümden yük kalkmıs gibi hisettim. Tabii arada krizlerim kendi içimde tuttu yanlızlık,boşluk,yaşanmışlıklar... Bazen tek kalınca ağladım. İlk 15 gün en zor geçen günlerdir bu günleri anlatmaya bakın .. Hiç aramadım sormadım tüm kapılarımı kapattım. 1 ay sonunda o yalvara yakara döndü bana msj attı özlemişti üstelik o hastanelik olmustu. Çok kararsızlıklar yaşadım ama dönmedim. İyi yapmısım. 4 ay oldu. Şuan bazen özlesem bile en azından dönmedim çünkü öyle olmalıydı yeniden barışsam belki daha kötü şeyler yaşıcaktım diyebiliyorum. Ve K.K. ilaç gibi geliyor. Burdaki aşk acısı çekenlerin yazılarını okuyun ve aynı kişilerin 1 sene sonraki yazılarını inanın en kötü atlatanlar dahi unutuyor ,acıları hafifliyor.. Sıkmayın canınızı geçicek bunu bilin sadece vee bol bol dua edin. Öptüm hepinizi....
tek çare zaman vede sabretmek.erkekler ne kadar çabuk unutuyor umursamaz oluyorlar ben şaşırıp kalıyorum.biz niye bu kadar duygusalız,niye ayrıldığımızda sağlam duramıyoruz anlamış değilim.galiba genlerimizde olan bişey.canım benm seni gerçekten çok iyi anlıyorum vede tek kalmamaya çalış ne güzel arkadaşlarında varmış onlarla bol bol vakir geçir.dünyanın sonu değil,sağlam durmaktan başka çaren yok Allahtan uzaksınız hiç değilse karşılaşma olasılığınız yok.şu malum siteyede girme artık.çünkü psikolojini altüst eder.ne yapmış ne etmiş falan diye gerçi seni engellemiş ama yinede girme derim.düşünmemeye çalış başka şeylerle uğraş.o nasıl sensiz yapabiliyorsa,sende onsuz yapabilirsin.Allah unutma gücü versin sabır versin canımm.
peki başka biri girerse hayatına ozaman ne olacak yani ayrıldıktan 1 hafta sonra başka bir kızla çıkmaya başlamışsa ne olacak yinede ararmı? aramasını ve kendine gelmesini çok istiyorum benim için bitti ama gerçekten onunda acı çekmesini istiyorum çünkü o hiç haketmedim halde ailesiyle birlikte beni çok üzdüler ve annesi bana" ayrılmanızda benim parmağım var ve ben istersem evli olsanız bile sizi ayırırdım" dedi o yüzden gerçekten çok ahımı aldılarerkekler unutmuyor ki kızlar bunu nerden çıkardınız sadece onların jetonu köşeli oldukları için yerini geç buluyor..bu süre içindede siz kendinizini toplayınca onlar bu sefer yokluğunuzu hissediyor başlıyor adım atmaya...hep bu böyledir
peki başka biri girerse hayatına ozaman ne olacak yani ayrıldıktan 1 hafta sonra başka bir kızla çıkmaya başlamışsa ne olacak yinede ararmı? aramasını ve kendine gelmesini çok istiyorum benim için bitti ama gerçekten onunda acı çekmesini istiyorum çünkü o hiç haketmedim halde ailesiyle birlikte beni çok üzdüler ve annesi bana" ayrılmanızda benim parmağım var ve ben istersem evli olsanız bile sizi ayırırdım" dedi o yüzden gerçekten çok ahımı aldılar:2:
iyi aksamlar kizlar,
bende sorunumu paylasmak istiyorum sizinle, yardimci olun ltfn..
Benim 3 hafta iliskim oldu, hersey iyi gidiyordu birden ilgisiz olmaya basladi, bende bu sefer surekli ustune gittim (daha kotu oldu) bu sefer dedim ki sen tanidigim gibi degilmissin o da alindi o kadar sabirliydi ki birden patladi dedi ki en iyisi seninle biraz konusmamak çunku sikildim ve gidis o gidis simdi bi haftadir konusmuyoruz 3 sefer msj yolladim ona, cvp vermedi en sonunda yine guzel dile sordum bittiyse açik açik soyle diye madem ki o kadar durust birisin..Yine cvp yok, ve buna ragmen beni hala faceten silmiyor, bende inadina silmiyorum sonuçta kendisi yapiyor yapicagini..
2 gun sonra dogum gunu ve ne yapicagimi bilmiyorum yollasam bi turlu yollamasam bi turlu
Ama hep derler yaa kaçan kovalanir diye, yilbasinda da kendisi kutlamadi bende ayni sekilde..
Artik birsey yapmiyacagim, çunku eminim ki bitti ama niye o zaman hala beni facete tutuyor, eskiden uzuntulu seyler paylasirdim simdi onu da yapmiyorum..
Siz ne dusunuyorsunuz?
Selam Arkadaşlar
ne yazıkkı aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım bende tam nişanlanmak üzereyken ayrıldım
inanılmaz ağır bir depresyon yaşıyorum ne yapacağımı nasıl üstesinden geleceğimi bilemiyorum(
bana yardım etmek isteyen var mı ???
Anlatmak ister misin?Selam Arkadaşlar
ne yazıkkı aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım bende tam nişanlanmak üzereyken ayrıldım
inanılmaz ağır bir depresyon yaşıyorum ne yapacağımı nasıl üstesinden geleceğimi bilemiyorum(
bana yardım etmek isteyen var mı ???
Biz de dün ayrıldık, üstelik de çözülmesi mümkün değildi. Ama daha 1 gün olmadan seni çok seviyorum diye mesaj attı.Affdecek miyim? Hayır tabii ki, sürünsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?