5 yıllık ilişkim bütün çaba ve gayretlerime rağmen bitti..
hiç bitmeyecekmiş gibi gelsede...
hayatımın en güzel en özel anılarını geride bırakarak...
zorluğu gün geçtikçe anlıyorum dile kolay koskoca 5 sene bir hiç uğruna gitti...
yüreğim çok acıyor sahtede olsa etrafıma gülücükler atsamda....
zaman ne kadar süre sonra derdime derman olacak?
yüreğimdeki bu acı ne zaman soğuyacak canım çok acıyor ....
Rabbim derdini verdin dermanınıda ver bir an önce çünkü senden başka sığınacak kimsem yok....:2:
bende ayrıldım birini unutuym derken ölesine başlıyan bir ilişkiydi ama şimdi kör kütük aşığım okadar yalanlarına aldatmalarına rağmen kalbim halen o diyo yüzüme baka baka seni aldattım devam edersekte aldatıcam diyo ama halen kalbim o diyoo söz geçiremiyorum kalbime elim telefona gidio üstüne gittikçe tersliyo ama buluşuncada gözyaşlarına boğuluyo seni unutmak için yapıorum diyo ya niye böle deli gibi birbirimizi severken niye acı çekiyoruz :''(
slmss kizlar araniza yeni katildimm.. yok yok henuz ayrilmadim ama heran arilabiliriz yada terkedilebilirim mi demeliydim ???
sorun mu 6 yildir birlikteiz biz alinda cokta mutlu bir birlikteliimiz wardi herkes hayrn kalirdi ... biz bir sure uzaktan iliskiyi yurutmek zorunda kaldik vee sorunlar basladi o bu surecte bana bir yanlis yaptii ama ben affettim... aylarrr gecmesine ragmen bazen cok ii oluyoruz ama bazen cok kotuu ve o zamanlr tam bir yabanci oluyor bana....
ne yapmk istior anlamiorm ben cok cabaliorum ama o son zamanlarda asiri umursamaz huzur istiorm dior ee bende huzur istiormm...
ne yapacaimi bilmiorum acaba artik tukendik mi ???
akil werin yaa cabalasam duzelir mi onsuz olmak dusuncesi beni mahvedior.... huzur olmasn ama o benim olsn diorumm bazn de yaa bitsinde kurtulsam mi diorm ????
burada o kadar ayrılan terkedilen arkadaşı teselli ettim,teselli etmekle yaşamak çok farklıymış bunu anladım.o kadar teselli cümleleri hiçte işe yaramıyormuş.daha birkaç gün önce bende ayrıldım ya da terkedildim demeliyim.adam seni sevmiyorum anlaşamıyoruz bitirelim dedi.eskiden olsa gurur falan dinlemez yeniden barışmak için uğraşırdım ama bu defa öyle olmadı bende elveda dedim ve bitti.üzgünüm, gözlerim doluyor boğazım düğümleniyor.ama katlanmak zorundayım hayatın sonu olmadığını biliyorum.biz bir çok kere ayrılıp barışmıştık.bu defa çok farklı oldu benm için çünkü içim çok acımadı,hatta sebebini bilmediğim bir şekilde bir de mutluluk var içimde.hüzün burukluk ve sevinç hepsi bir arada.ne kadar ilginç bir şey bu:)gülüyorum...ayrıldım ve ben sadece gülüyorum:)kendimi de anlamıyorum artık.ağlamayacağım inadına güçlü olacağım dimdik ayakta durmaya çalışacağım.her şeyi başı gerçekten de sağlık.sağlık olsun,Allah hayırlılarını nasip etsin inşallah.Hayırlı olsun deyip geleceğime bakacağım ve kaderimde kısmetimde ne varsa onu bekleyeceğim:)
cnm seni cok ii anliorum bir sure sonra insan gercekten cok duyarsizlzasiyor kirginliklari o kadar fazla oliorki bazen ii ki bitmis diebiliorrr..... bu sekilde daha az aci cekersin we suna inaniyorum civi civiyi soker... hayat dewam edior eminim biz hayatimizi kurmadan onlar yollarina bakir we aninda duzen kurup yeni sewgili bile yapiorlar
cok farkli warliklar yaaa fazlasini beklemek onlardan sacmalik oluorr
Bence aşk acısı yaşadığımızda yapmamız gereken o sırada biz ağlayıp üzülürken günlerce bu acıyı yaşarken o adamın hiç umursamadığını yoluna devam ettiğini, eğlencesine baktığını düşünmek. Bunu düşünürsek o zaman sinirleniriz ve acımız biraz hafifler. Böylece belki biz de hayatımıza devam etmeyi başarırız. Düşünsenize siz gecenin bir yarısı yatağınızda ağlarken beyefendi o sırada horul horul uyuyor ya da geziyor tozuyor. Böyle düşünün ve değmez üzülmeye deyin kızlar.
Bir de erkeklerin jetonları çok geç düşüyor bunu bilin. Biz acımızı daha sağlıklı yaşıyoruz. Böyle acı bir ayrılık ya da terkedilme sonrasında dağılıyoruz, üzülüyoruz, kendimizi kahrediyoruz belki ama zamanla hafifliyor ve geçiyor. Sonrasında sağlıklı bir şekilde önümüze bakıyoruz. Bu saf erkekler ise önce oh kurtuldum modunda geziyor tozuyor, hatta daldan dala konuyor. Ama günler aylar sonra, biz o sırada bu acıyı çoktan aştığımızda sıra ona geliyor ve bir gece ansızın beyefendiler uyanıyor ve yokluğumuzu anlayarak bizim zamanında çektiğimizden çok daha büyük acılar içinde kıvranıyorlar. Sonra başlıyorlar peşimizden koşmaya yalvarmaya. O aşamada da geri kabul eder miyiz o saatten sonra bilinmez ama en azından içimiz soğuyor. Bunları düşünün, "şu an ben çok acı çekiyorum ama sıra ona da mutlaka gelecek benim de intikam zamanım gelip çatacak elbet" diyin ve silin gözünüzün yaşını arkadaşlarım...
gerçekten kime elimi attıysam hepsi ayrılmış çıkıyor bu ara..
bende yeni ayrıldım az çok biliyorsunuz..
şuan bana en doğru insan o gibi geliyor ama belki aradan uzun zaman geçince "yok be yanlış insanmış"derim. o biraz şans işi gibi..
sevgilimi tanıyarak ilişkiye başladım-çok da güvenerek başladım.
hayatım kanım canım derken terk edildim.
sebebini bi gün öğrenirsem ilk sizle paylaşırım tabiiki..
bu arada elmacım sen nasıl ayrıldın? ben senin ilişkin var sanıyordum hatta birkaç gün once bi yazını görmüştüm..ve iyiki düşünmüşsün böyle bi konu açmayı. en azından dertleşiriz..
okadar güzel şeyler yazmışsın ki gerçekten moralim düzeldi umarım dediğin gibi olur. biz aşk acısı çeken iki arkadaş yazdıklarınla moral bulduk aslında daha önce bende aynı şeyi yaşamıstım ve dedğin gibi olmustu ama şimdi de oyle olur mu diye düşünüp duryommBence aşk acısı yaşadığımızda yapmamız gereken o sırada biz ağlayıp üzülürken günlerce bu acıyı yaşarken o adamın hiç umursamadığını yoluna devam ettiğini, eğlencesine baktığını düşünmek. Bunu düşünürsek o zaman sinirleniriz ve acımız biraz hafifler. Böylece belki biz de hayatımıza devam etmeyi başarırız. Düşünsenize siz gecenin bir yarısı yatağınızda ağlarken beyefendi o sırada horul horul uyuyor ya da geziyor tozuyor. Böyle düşünün ve değmez üzülmeye deyin kızlar.
Bir de erkeklerin jetonları çok geç düşüyor bunu bilin. Biz acımızı daha sağlıklı yaşıyoruz. Böyle acı bir ayrılık ya da terkedilme sonrasında dağılıyoruz, üzülüyoruz, kendimizi kahrediyoruz belki ama zamanla hafifliyor ve geçiyor. Sonrasında sağlıklı bir şekilde önümüze bakıyoruz. Bu saf erkekler ise önce oh kurtuldum modunda geziyor tozuyor, hatta daldan dala konuyor. Ama günler aylar sonra, biz o sırada bu acıyı çoktan aştığımızda sıra ona geliyor ve bir gece ansızın beyefendiler uyanıyor ve yokluğumuzu anlayarak bizim zamanında çektiğimizden çok daha büyük acılar içinde kıvranıyorlar. Sonra başlıyorlar peşimizden koşmaya yalvarmaya. O aşamada da geri kabul eder miyiz o saatten sonra bilinmez ama en azından içimiz soğuyor. Bunları düşünün, "şu an ben çok acı çekiyorum ama sıra ona da mutlaka gelecek benim de intikam zamanım gelip çatacak elbet" diyin ve silin gözünüzün yaşını arkadaşlarım...
okadar güzel şeyler yazmışsın ki gerçekten moralim düzeldi umarım dediğin gibi olur. biz aşk acısı çeken iki arkadaş yazdıklarınla moral bulduk aslında daha önce bende aynı şeyi yaşamıstım ve dedğin gibi olmustu ama şimdi de oyle olur mu diye düşünüp duryomm
çok güzel söylediklerin çünkü direk benim yaşadıklarımı anlatmışşın sanki gerçektende tüm gücümü emdi bitirdi beni ben onla çıkmaya başladıktan sanra antidepresan içmeye başladım çünkü bütün gücümü onu mutlu etmek için harcıyordum sonrada gelmiş bana diyorki bıktım sorunlarından senin diyorEğer kendini biraz olsun daha iyi hissedebildiysen inan çok mutlu oldum. Gerçekten çok zor bir dönem, yaşamayan bilmez. Ben bütün erkeklerin bir şekilde geri döneceklerine inanıyorum. Sen erkek arkadaşına tonla katkıda bulunmuşsun, bunu mutlaka arayacaktır, çünkü bu sadece sende bulabildiği şeyler. Ben de benzer şeyler yaşadım. Kendine güvensiz bir adamla birlikteydim, tıpkı bir vampir gibi (duygusal vampirler de var) benim yaşama sevincimi, özgüvenimi çekti aldı ve şu an ayrıyız. Ama dönüp dolaşıp yine sana gelecek erkek arkadaşın, çünkü senden ayrı kaldığında aslında şu anki güveninin sadece bir ilüzyon olduğunu, aslında sadece seninleyken var olabildiğini anlayacak. Bunu hatırlat kendine, ayrıca şunu düşün, sen o yokken de vardın, ondan sonra da var olacaksın. Bundan sonrasını o düşünsün, mutlaka yaptığı hatayı anlayacak, bunu bil ve yoluna devam et canım benim. Kendi hayatına odaklan, kendin için bir şeyler yap, onu düşünerek yaşama. Zor ama başarabiliriz bunu çünkü biz kadınlar çok güçlüyüzErkekler inan çocuk gibi, sadece kendilerini güçlü zannediyorlar. Şu an çektiğin acının bin katını gün gelecek o çekecek zaten. Yani her iki taraf da mutlaka acı çekiyor ama sadece zamanlamaları farklı. İnşallah senin erkek arkadaşın da benimki de bunu farkedip düzeltmek istediğinde çok geç kalmış olmazlar. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?