Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bende ayrıldım birini unutuym derken ölesine başlıyan bir ilişkiydi ama şimdi kör kütük aşığım okadar yalanlarına aldatmalarına rağmen kalbim halen o diyo yüzüme baka baka seni aldattım devam edersekte aldatıcam diyo ama halen kalbim o diyoo söz geçiremiyorum kalbime elim telefona gidio üstüne gittikçe tersliyo ama buluşuncada gözyaşlarına boğuluyo seni unutmak için yapıorum diyo ya niye böle deli gibi birbirimizi severken niye acı çekiyoruz :''(

ben de aranıza katılayım.canım çok acıdı 3yıllık ilişkim bana güvenmediği için bitti..herşey bitti dedi ve gitti .içim parçalanıyor 2gündür içim yanıyor

AYNEN canım 1 hafta önce benimde koskoca 5 yılım bitti halen şoktayım kabullenemedim çok ama çok zor

Nedeni ne olursa oslun seni aldatmış olan ve hiç utanmadan sana bunu söyleyen bir insanla hala beraber mi olmak istiyorsun ...?

gerçekten Allah tan başka sığınacak kimsemiz yok.. hayatta yalnız yaşamayı öğrenmek zorundayız..
ama sanırım yaşadıklarımızın sebebi başkalarına yaşattıklarımız veya yaşatacaklarımız.. eden bulur misali

Son düzenleme:
belkı bu acıyı hafıfletmek ıcın neler yapıyorsunuz kızlar...her gece ruyamda gormekten bıktım artık uyurken bıle onlayım ama artık o hayatımda yok sebepsız gıttı ve hıc acımadı bana

slmss kizlar araniza yeni katildimm.. yok yok henuz ayrilmadim ama heran arilabiliriz yada terkedilebilirim mi demeliydim ???
sorun mu 6 yildir birlikteiz biz alinda cokta mutlu bir birlikteliimiz wardi herkes hayrn kalirdi ... biz bir sure uzaktan iliskiyi yurutmek zorunda kaldik vee sorunlar basladi o bu surecte bana bir yanlis yaptii ama ben affettim... aylarrr gecmesine ragmen bazen cok ii oluyoruz ama bazen cok kotuu ve o zamanlr tam bir yabanci oluyor bana....
ne yapmk istior anlamiorm ben cok cabaliorum ama o son zamanlarda asiri umursamaz huzur istiorm dior ee bende huzur istiormm...
ne yapacaimi bilmiorum acaba artik tukendik mi ???
akil werin yaa cabalasam duzelir mi onsuz olmak dusuncesi beni mahvedior.... huzur olmasn ama o benim olsn diorumm bazn de yaa bitsinde kurtulsam mi diorm ????

Ben de sizdenim kızlar. O kadar kötüyüm ki, ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum, ağlayamıyorum bile ruh gibiyim. Nasıl geçecek bu dönemler bir bilsem... Hafızamı silebilsem keşke, herşeyi çıkarabilsem aklımdan...

Aynı şeyleri yaşadım canım, ben de onun pek çok hatasını affettim, çaba harcayacağını düzelteceğini hatalarını unutturacağını söyledi ama hiçbir şey yapmadı, çabalayan hep ben oldum. Artık o kadar kayıtsız olmuştu ki ben ağladığımda bile ilgilenmiyordu, beni sevdiği halde bu ilişki için hiçbir şey yapmayacağını çok yorulduğunu söyleyip duruyordu. Ve en benzer nokta da günde belki bin kere "Huzur istiyorum" cümlesini söyleyip duruyordu. Sonunda da sıkılmış beyefendi, ben düzeltmeye çalıştım çok uğraştım ama onun hiçbir şey yapası yoktu. Ve ayrıldık. Giden o olmasına rağmen gururumu hiçe sayıp aptal gibi aradım, tekrar düzeltiriz dedim, beni suçladı. Kendi hataları yüzünden üstüne gittiğim hep ondan çaba beklediğim için hem de! Yani hatam yokken suçlu konuma düştüm, gururum özgüvenim kırıldı. Anladım ki hiç saygısı kalmamış. Artık ben elimden geleni yaptım, düzelmesine dair umudum da kalmadı. Daha önce de ayrılık yaşamıştık, bu sefer son, barışmayı filan da beklemiyorum sadece içim acıyor ve bu acıyla başetmeye çalışıyorum... Benim veremediğim huzuru bulmaya çalışırken kaybolup gitsin o da...

burada o kadar ayrılan terkedilen arkadaşı teselli ettim,teselli etmekle yaşamak çok farklıymış bunu anladım.o kadar teselli cümleleri hiçte işe yaramıyormuş.daha birkaç gün önce bende ayrıldım ya da terkedildim demeliyim.adam seni sevmiyorum anlaşamıyoruz bitirelim dedi.eskiden olsa gurur falan dinlemez yeniden barışmak için uğraşırdım ama bu defa öyle olmadı bende elveda dedim ve bitti.üzgünüm, gözlerim doluyor boğazım düğümleniyor.ama katlanmak zorundayım hayatın sonu olmadığını biliyorum.biz bir çok kere ayrılıp barışmıştık.bu defa çok farklı oldu benm için çünkü içim çok acımadı,hatta sebebini bilmediğim bir şekilde bir de mutluluk var içimde.hüzün burukluk ve sevinç hepsi bir arada.ne kadar ilginç bir şey bu:)gülüyorum...ayrıldım ve ben sadece gülüyorum:)kendimi de anlamıyorum artık.ağlamayacağım inadına güçlü olacağım dimdik ayakta durmaya çalışacağım.her şeyi başı gerçekten de sağlık.sağlık olsun,Allah hayırlılarını nasip etsin inşallah.Hayırlı olsun deyip geleceğime bakacağım ve kaderimde kısmetimde ne varsa onu bekleyeceğim:)

cnm seni cok ii anliorum bir sure sonra insan gercekten cok duyarsizlzasiyor kirginliklari o kadar fazla oliorki bazen ii ki bitmis diebiliorrr..... bu sekilde daha az aci cekersin we suna inaniyorum civi civiyi soker... hayat dewam edior eminim biz hayatimizi kurmadan onlar yollarina bakir we aninda duzen kurup yeni sewgili bile yapiorlar
cok farkli warliklar yaaa fazlasini beklemek onlardan sacmalik oluorr

Bence aşk acısı yaşadığımızda yapmamız gereken o sırada biz ağlayıp üzülürken günlerce bu acıyı yaşarken o adamın hiç umursamadığını yoluna devam ettiğini, eğlencesine baktığını düşünmek. Bunu düşünürsek o zaman sinirleniriz ve acımız biraz hafifler. Böylece belki biz de hayatımıza devam etmeyi başarırız. Düşünsenize siz gecenin bir yarısı yatağınızda ağlarken beyefendi o sırada horul horul uyuyor ya da geziyor tozuyor. Böyle düşünün ve değmez üzülmeye deyin kızlar.

Bir de erkeklerin jetonları çok geç düşüyor bunu bilin. Biz acımızı daha sağlıklı yaşıyoruz. Böyle acı bir ayrılık ya da terkedilme sonrasında dağılıyoruz, üzülüyoruz, kendimizi kahrediyoruz belki ama zamanla hafifliyor ve geçiyor. Sonrasında sağlıklı bir şekilde önümüze bakıyoruz. Bu saf erkekler ise önce oh kurtuldum modunda geziyor tozuyor, hatta daldan dala konuyor. Ama günler aylar sonra, biz o sırada bu acıyı çoktan aştığımızda sıra ona geliyor ve bir gece ansızın beyefendiler uyanıyor ve yokluğumuzu anlayarak bizim zamanında çektiğimizden çok daha büyük acılar içinde kıvranıyorlar. Sonra başlıyorlar peşimizden koşmaya yalvarmaya. O aşamada da geri kabul eder miyiz o saatten sonra bilinmez ama en azından içimiz soğuyor. Bunları düşünün, "şu an ben çok acı çekiyorum ama sıra ona da mutlaka gelecek benim de intikam zamanım gelip çatacak elbet" diyin ve silin gözünüzün yaşını arkadaşlarım...

Son düzenleme:

hayatta her şeyin bir nedeni oladuğuna inanıyorum.demekki bunları yaşamam gerekiyormuş ve yaşadım.kendimide aslında şanslı sayıyorum.daha fazla acı çekme imkanım olmadı vede hiç olmazsa gözümün önünde değil,bir daha görmeyeceğim.vede bazı şeyler olmadan bitti.her işte bir hayır vardır demeyede her zaman devam edeceğim.ben güçlü birisiyim.nelere dayandım buna mı dayanamayacağım,asla pes etmicem:)ne demişler su akar yolunu bulur.elbet beni de seni de bütün burdaki acı çeken arkadaşlarımı da sevecek birileri olacak.göz görmeyince gönül katlanırmış.onunla yaşadığım olumlu şeyleri hatırlamak yerine bana yaşattığı olumsuzlukları acıları üzüntüleri hatırlıyorum.en iyiside böylesi zaten unutmak daha kolay çünkü:)hiç kimse için değmiyor,o yüzden salla hayatı uykusu gelsin:)

bugün tvde kızı ölen bir anne,kızı için "dayanamam,sensizliğe dayanamam"diyordu.içim parçalandı.millet orda kızı için şehit olan evladı için ya da ne bileyim sağlık problemi için mücadele ederken benm ise elin oğlu için ağlayıp sızlayıp kendimi üzmek biraz mantıksız olacak.herkes için diyorum.kimse için değmez arkadaşlar.elimizdekilerin kıymetini bilelim ve önümüze bakalım.hayatımdan çıkan insanda aklıma gelmiyor değil,geliyor ama sürekli beddua ediyorum:)inşallah mutsuz olurr,inşallah sever sevilmez,hiçbir şey yolunda gitmez diyorum,dicemde çünkü ben onun yüzünden maddi manevi sıkıntı yaşadım.o da çeksin.onun mutsuzluğu mutluluğum artık:)

Son düzenleme:

bende aynı şeyi yaşadım niye ayrıldık anlayamıyordum 2 yıllık bir ilişkiydi ve her dk beraberdik sonradan ne olduğunu çok ağır bir şekilde öğrendim başka bir kızla birlikteymiş. fotoğraflarınıda gördüm bir hafta önce benim yanımdayken şimdi başka bir kızla birlikte bu nasıl kabullenilebilir bilmiyorum hiç hayatımdan çıkarmak çok zor oluyor çünkü evim odam eşyalarım kitapları giysilerim herşeyim onla ilgili nasıl temizleyeceğim bilmiyorum keşke sil baştan filmindeki gibi olabilse ozaman ne olursa olsun mutlaka yapar sildirirdim beynimden. o kadar yalancıymış ki nasıl tanıyamadım bilmiyorum onnla tanıştığımda arkadaşı bile yoktu kafede tek başına oturup kitap okuyan sonrada yurda gidip uyuyan bir tipti çok yalnızdı intihar etmeye kalkışmıstı kaç kez ama ben onu çocuğm gibi sevdim ileştirdim pskiyatrı ilaçlarını kesti mutluydu ve benden sonra arkadaşları bile oldu benden aldı gücümü emdi onla çıkmaya başladıktan sonra ben psikytra gitmeye başladım çünkü etrafınızda sürekli mutlu etmek istediğiniz biri olunca hayat çok zor oluyor. ben hep elimden geleni yaptım ama o bana başka birinin olduğunu söyleyemeyecek kadar zavallıydı bunun açıklamasını annesi yaptı bana o değil:2:

okadar güzel şeyler yazmışsın ki gerçekten moralim düzeldi umarım dediğin gibi olur. biz aşk acısı çeken iki arkadaş yazdıklarınla moral bulduk aslında daha önce bende aynı şeyi yaşamıstım ve dedğin gibi olmustu ama şimdi de oyle olur mu diye düşünüp duryomm

Eğer kendini biraz olsun daha iyi hissedebildiysen inan çok mutlu oldum. Gerçekten çok zor bir dönem, yaşamayan bilmez. Ben bütün erkeklerin bir şekilde geri döneceklerine inanıyorum. Sen erkek arkadaşına tonla katkıda bulunmuşsun, bunu mutlaka arayacaktır, çünkü bu sadece sende bulabildiği şeyler. Ben de benzer şeyler yaşadım. Kendine güvensiz bir adamla birlikteydim, tıpkı bir vampir gibi (duygusal vampirler de var) benim yaşama sevincimi, özgüvenimi çekti aldı ve şu an ayrıyız. Ama dönüp dolaşıp yine sana gelecek erkek arkadaşın, çünkü senden ayrı kaldığında aslında şu anki güveninin sadece bir ilüzyon olduğunu, aslında sadece seninleyken var olabildiğini anlayacak. Bunu hatırlat kendine, ayrıca şunu düşün, sen o yokken de vardın, ondan sonra da var olacaksın. Bundan sonrasını o düşünsün, mutlaka yaptığı hatayı anlayacak, bunu bil ve yoluna devam et canım benim. Kendi hayatına odaklan, kendin için bir şeyler yap, onu düşünerek yaşama. Zor ama başarabiliriz bunu çünkü biz kadınlar çok güçlüyüz Erkekler inan çocuk gibi, sadece kendilerini güçlü zannediyorlar. Şu an çektiğin acının bin katını gün gelecek o çekecek zaten. Yani her iki taraf da mutlaka acı çekiyor ama sadece zamanlamaları farklı. İnşallah senin erkek arkadaşın da benimki de bunu farkedip düzeltmek istediğinde çok geç kalmış olmazlar. Sevgiler...

çok güzel söylediklerin çünkü direk benim yaşadıklarımı anlatmışşın sanki gerçektende tüm gücümü emdi bitirdi beni ben onla çıkmaya başladıktan sanra antidepresan içmeye başladım çünkü bütün gücümü onu mutlu etmek için harcıyordum sonrada gelmiş bana diyorki bıktım sorunlarından senin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…