Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ay ay ne güzelll, insan kıyamıyor affediyor dimi=) Evet darısı başımıza inşallah yoruldum beklemekten off..

Ay ay ne güzelll, insan kıyamıyor affediyor dimi=) Evet darısı başımıza inşallah yoruldum beklemekten off..

canım biliyor musun bende aslında beklemekten bir anlamda vazgeçmiştim..çünkü benim erkek arkadaşım tek çocuk ve ailesi aşırı baskıcı...belki de ilerde daha büyük sorunlar bekleyecek beni..belki de barışmamak benim için sağlıklı ve mantıklı olandı...ama ben bu defa aklımı değil kalbimi dinledim..iyi mi yaptım, onu zaman gösterecek...

demek istediğim eğer ilişkinin bitmesi kendin için iyiyse bu ayrılık belki de üzülünecek değil sevinilecek bir şeydir...herkes bana diyor ki sen daha o kaynanayla başına geleceklere hazır ol bakalım...bana dünyayı dar edeceğini biliyorum yani başıma gelecekleri bile bile çıkıyorum...

Bizim öyle bir derdimiz yoktuki, hatta hiçbir derdimiz sorunumuz yoktu.Yani hayatımın erkeği diyordum.O yüzden hala geri gelse diyorum.İyi ki gitti demek için sebep arıyorum ama bulamıyorum keşke bulsam.

ayrılan bendim ama sevgi bittiği için değil güven azaldığı için..üst üste gelen bazı olaylar güvenimi sarstı.anlattım inanmadın anlamadın inanma napim dedi.ama anlattıkları beni tatmin eden şeyler değildi.bekliyorum hala belki arar sen beni yanlış anlıyosun deyip anlatır diye ama yok geçen gün mesaj atmış sayende alkole başladım diye oda acı çekiyo belli. ayrılan ben olsamda bu aşkın bitip gitmesini istemiyorum

bende ayrıldığım ve bu gidişler barışma ümidimi yok tamamen bitti msne giriyor..ama bir şey yok bende giriyorum...bir şey yazmıyorum...yokmuşuz gibi yapıyoruz....

yardım edin :s barışmak istiyor şimdi de ?

cnm ne kadar ayrı kaldınız? bu arada biz de bi seneden sonra görüştük bu zaman içinde hiç bitmedi iletişimimiz..ikimiz de vazgeçemedik..bu görüştüğümüzde ilk heyecanla konuşamadık çok fazla.havadan sudan oldu.tekrar görüşelim dedi uzun uzun konuşalım dedi.tek korkusu ailemin istemeyeceği.okul problemi.şimdi haber bekliorum ondan.sence de o verene kadar ben msj atmiyim deil mi?bu kadar bekledim sonuçta....

Özlem Tekin – Sen Anla
Alıştım yalana
Pervasız olmaya
Kim tutmuş sözünü ama hala
Masmavi bak gökyüzü

Alıştım elvedaya
Umursamaz durmaya
Hiç sevgi görmedim ama hala
Sımsıcak bak ellerim

Ben üzülmem sen ağla
Dert dinlemem anlat orda burda
Çoktan ayrılmışız aslında
Ben söylemem sen anla

Alıştım korkuya
Yalnız kalmaya
Hiç kimseyi silmem ama hala
Bembeyaz bak bu sayfa

Ben üzülmem sen ağla
Dert dinlemem anlat orda burda
Çoktan ayrılmışız aslında
Ben söylemem sen anla[/FONT]

Son düzenleme:
“Kendine iyi bak” bir veda degil elveda cümlesidir çogu zaman. O üç kelimeden çok daha fazlasini gizler içinde...

"Kendine iyi bak." Çünkü bundan sonra ben yaninda olmayacagim. Olamayacagim. Istesem de istemesem de. Sevdim bir zamanlar seni, hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmani istiyorum. Olur da bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum.“

“Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra kendinden baskasi olmayacak yaninda sana bakacak. Ben olmayacagim. Kendine iyi bak ve beni düsünme. Çünkü ben de seni düsünmeyecegim artik. Arama sakin beni, yazma, çünkü ben yazmayacagim. Sil beni yüreginden, çünkü ben silecegim. Fakat, yasanilan, paylasilan güzel seyler hatirina sana yürekten mutluluklar diliyorum. Ve ben bir daha dönmemek üzere gidiyorum.”

"Kendine iyi bak. Aramizda geçen herseye ragmen benden sonra iyi oldugunu bilmeyi tercih ederim. Aslinda bilmem çok önemli degil, iyi oldugunu varsayacagim ben. Seni bir daha asla görmemek üzere gidiyorum ben, seni kendinle basbasa, yapayalniz birakiyorum ben. Biliyorum kendini birakacaksin benden sonra, o yüzden iyi bak diyorum. Aslina bakarsan, çok da fazla umursamiyorum."

"Kendine iyi bak derler ve giderler. Tutkuyla sevenler, bazen birden fazla söylerler bunu. Çünkü onlari ayirmak, eti tirnaktan ayirmak gibidir. Kolay kolay kopamaz onlar, süreç çok aci vericidir, yürek parçaliyicidir. Her seferinde azalan umutlarla geri döner ve yine “Kendine Iyi Bak” gözleriyle ayrilirlar. Ta ki umut da, sevgi de tükeninceye kadar…Ta ki son elveda mezar sessizligine bürününceye kadar…"

Tutkunun ötesinde sevenler, bir kez “Kendine Iyi Bak “ derler ve giderler. Onlar eti tirnaktan ayirmak yerine ölümü yeglerler. Onlar bu aciyi bir kezden fazla kaldiramayacaklarini bilirler.

"Kendine iyi bak" derler ve giderler. Bu sözlerin içinde ihanet yok, hiç bir zaman olamaz derler ve giderler. En büyük ihanet degil midir aslinda seni seveni, ihtiyaci olani yüzüstü birakip gitmek. "Kendine iyi bak" derler ve giderler. Seni suskunluga mahkum edip giderler. Seni parçalara ayirip, en büyük parçayi yanlarina alip giderler. Seni senden alip giderler.

Daha kötüsü suçlayamazsin onlari tüm bunlar için. Kendine iyi bak deyip gidenin geçerli bir nedeni vardir elbet. Suçlatmaz kendini. Savasmadiklari için kizarsin ama suçlayamazsin. Savasmislarsa, yenildikleri için kizarsin ama suçlayamazsin. Yenildigin için kizarsin ama suçlayamazsin… Ayriligin kaçinilmazligina inandirir seni, kendine iyi bak derler ve giderler. Elinden umutlarini, düslerini, sevgilerini alip giderler. Bir tek anilari birakirlar geride, bir de hatirladikça gözyaslarina bogulasin diye unutulmayan nagmeler.

Arkalarina bakmadan çekip giderler eger yalniz kalmissan, çünkü insafsizliklarini görmek istemezler. Hersey o saniye orada bitsin, kapansin bu sayfa isterler. Bitti diyemedikleri için, kendine iyi bak derler. Kirildim ve affedemiyorum; diyemedikleri için kendine iyi bak; derler. Seni istemiyorum artik, hayatimdan çikaracagim ama bil ki hiç unutmayacagim; diyemedikleri için kendine iyi bak derler. Biliyorum çok kanayacaksin ama daha iyisini yapamiyorum; diyemedikleri için kendine iyi bak derler. Vicdanlarini rahatlatmak için kendine iyi bak derler, çünkü o kan uzun süre akacaktir ve o yara asla kapanmayacaktir, bilirler.

"Kendine iyi bak" bir noktadir çogu zaman. Kendine iyi bak deme bana, sadece kötülükler noktalansin isterim ben. Oysa sen iyisin… Sen gözümdeki isik, dudagimdaki tebessüm, sen içimdeki sevinçssin. Sen hayatima renk katan, sen yüregimdeki çarpinti, sen hayatimdaki nesesin. Sen yolumu aydinlatan, sen dert ortagim, sen gönül yoldasim, sen bir tanesin. Kendine iyi bak deme bana. Nokta koyma.

Keske böyle yasanmasaydi bazi seyler, keske affedebilsen beni, keske ben de affedebilsem… Keske döndürebilsek zamani geriye. Keske bugünkü aklimizla yasasak herseyi bastan. Nafile... Ama yine de, gitmesen olmaz mi? Bitmesek olmaz mi? Sen eksikken, ben nasil tam olurum? Senden kalan boslugu kimlerle doldururum? Savassak, aramiza giren seytanla olmaz mi? Hani büyük asklar her türlü engeli asardi, hani gerçek dostluklar her sinavi geçerdi, hani sevgi eninde sonunda kazanirdi? Hani hayatta hiç kirlenmeyecek degerler vardi? Hani en büyük zaferler, en kanli savaslarin ardindan kazanilirdi? Bunlarin hepsi yalan mi? Sahiden..., gitmesen olmaz mi? Bitmesek olmaz mi?……….

Peki o zaman... Senin istedigin gibi olsun... Öyleyse...Sen de Kendine Iyi Bak.

arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var...çok sevinirim..geçen hafta erkek arkadaşımla bulutuk bir seneden sonra çok samimiydi.zaten hep msj falan atıyodu.nolucak böle dedim.o da okulu söyledi açıköğretim okuduğu için ailemin izin vermeyeceğinden,askerlik belli değil dedi çok takıyorum kafama dedi.sonra tekrar görüşelim dedi haber vericem dedi..şimdi bekliyorum sessizce.sizce amacı nedir ve benim yerimde olsanız ne yapardınız..beklemek çok zor...

senin yerinde olsam kendimi cok kaptirmam...
madem samimi, seni gercekten seviyorsa o zaman bir sekilde bunu sana göstermesi lazim...
tabi ne kadar böyle bekleyeceksin bu da cok önemli...
gecen hergün ömürdendir ve bu bekleyis ona degecek mi bunu bilmen gerekiyor aslinda...

teşekkür ederim öncelikle..haklısın tabi ne kadar beklemek??bu bi sene içinde yeteri kadar bekledim ve çekebieleceğim en büyük acıları çektim yokluğunda.tam bitti demiştim tekrar başa döndüm.eskisi gibi canım yanmıyor ama umut etmekten de kendimi alamıyorum.ben de aynı şekilde düşünyorum seven insan engelleri görmez ve mücadele eder bu korkuyo kendinden kaçıyo..

biz gene ayrıldık ama bu defa üzülüp ağlamıyorum çünkü canıma yetti..erkek arkadaşımın annesi, o kızla bir daha görüşmeyeceksin, sakın düşünme fln diyormuş, yeni haberim oldu..ayrıldık diye de ohh ohh kurtulduk diyormuş erkek arkadaşım da sağlam duramayınca...bitti....

hayırlısı olsun canım,üzüldm ben yaa senin adınaben böyle sevgisine,sevdiğine sahip çıkmayan erkeklere çok sinir oluyorumbence insan ne olursa olsun sevdiğinin yanında olmalı,yarı yolda bırakmamalı.ailesi heralde başkasıyla evlendirmeyi düşünüyorlar mış ki"ohh ohh kurtulduk"demişler.ben bile çok sinir oldum yaa.inşallah karşına daha iyi bir insan çıkar ve çok mutlu olursun canımm bnmmm

ayşe teşekkürler, desteğin için, biz daha önce de ayrılmıştık ama o gece çok kötüydüm ve ölmeyi bile düşündüm, hatta burda yazdım ayrıldık diye..ama bu defa o kadar kötü değilim..kadının beni istememesi için hiç bir sebep yok, üstelik akrabayız, tanıyor beni, nasıl biri olduğumu biliyor..kesin olan bir şey var ki annesi evlensek de bizi rahatsız etmeye devam edecekti, o da bunlara karşı koyamayacaktı, arkamda sağlam duramayacaktı...zaten ayrılıp barışmamızdan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmamıştı..bakışlarında o eski sıcaklığı hissetmiyordum..elini tutarken bile acaba samimi mi diye düşünüyordum..onun böyle bir erkeğe dönüşmesinde malesef benim de payım çok büyük..ama fedakarlıklarım da çok büyük..şimdi diyorum ki ; emeklerim emeklerim suya gitti küreklerim ben iş ararken bile kendi evime çok uzak ona yakın olanı seçtim..ne zaman böyle bir adam oldu, ne zaman beni secmekten vazgeçti bilmiyorum...şu an ona msj atmamak için kendimi çok zor tutuyorum..ama kesin olan bir şey var ki ona dönmeye devam edersem daha çok bu başlığı mekan tutarım...

bencede bütün sorunlar annesinden kaynaklanıyor.gerçi sen "onun böyle bir erkeğe dönüşmesinde maalesef benmde payım büyük"demişsin.ben aranızda ne oldu ne bittti bilemiyorum ama anlattığın kadarıyla ne olursa olsun bir korkak gibi davranmamalı.üstüne basa basa söylüyorum;seven adama annesi deil dünya bile karşı çıksa yinede sevdiğinin arkasında durur.eğer gerçekten severse zaten yanında olurrr.aynı şeyleri söylüyorum ama.cidden çok üzücü bir durum.Hakkında hayırlısı olsun canım.her şeyi zamana bırak ve sabret.diyecek başka bir şey bulamıyorum

Merhaba kızlar,
ben de benden uzakta yaşayan erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım sayılır ve böyle dertleşebilecek bir ortam aradım :)
Uzun mesafe illişki yürütmek çok zordu aramızda 6 saat vardı tatilde tanışmıştık ve bu mesafeyi bilerek başlamıştık. sonunda 2.5 aylık bir süre sonunda bitti. Hayatıma uzun süre kimseyi almamıştım ve o kişinin gerçekten benim için çok doğru bi insan olduğunu bana sadık olduğunu düşünmüştüm uzakta olmasına rağmen ama kendimi kandırmışım.
Biz neden böyleyiz kızlar :)
İlk önce dışarıda olduğunu söylediğinde mesajlarıma ya da aramalarıma cevap alamadım sonra bu cevap alamama süreleri uzamaya başladı sonra hepimizin bildiği sosyal paylaşım sitesindeki profilini kapattığını söyledi ama yapmadı sadece beni engelledi. ama bu süre zarfında çıkan tartışmaların birinde ''Ne olursa olsun iyi günümüz kötü günümüz de olabilir seni çok sevdiğimi unutma'' dedi.
sonra tamamen koptum onunla tartıştım, tavır yaptım hatta kendisi ile güzelce konuştum benim sebeplerimden kendisinin hareketlerini nasıl algıladığımdan bahsettim ama olmadı.
Biliyorum benden daha kötü ayrılıklar yaşayanınız vardır eminimki paylaşımları benden fazla olan ve severek ayrılanlar daha çoktur. Diğer yandan da kim ne yaşarsa onu bilir ya ben de dağılmış durumdayım.
Bugün 3 hafta oldu yanımda olmamasına rağmen hala atlatamıyorum. Hala onu rüyalarımda görüyorum. O kadar çabama rağmen ben ayrılık lafını söylediğim anda o kadar rahat karşıladı ki size anlatamam. dondum kaldım. Ne diyeceğimi şaşırdım tabi haliyle çok kızdım ve aklıma gelen ilk cümleleri sıraladım.
O kadar sevgi sözcüklerinden sonra bunları söylemek ve karşılığında iyi dileklerde bulunan bi insanı görmek beni çok üzdü.Sonraki mesajlaşmalarımızda da herşeyin şuçlusu ben oldum.
Etrafımda beni çok seven bir ailem ve çok sevgili arkadaşlarım var sürekli moralimi yüksek tutmaya çalışıyorlar. Ben ilk defa birini bu kadar sevdim. Belki tüm olanlara rağmen hala seviyorum ama onun başından beri sevmediğini sadece bir heyecan olarak gördüğünü anlıyorum.
Bana öneriniz ne olabilir uyuyamıyorum... Uyuduğumda da onu görüyorum.
Bu dönemi nasıl geçiricem onu nasıl silicem?

tek çare zaman vede sabretmek.erkekler ne kadar çabuk unutuyor umursamaz oluyorlar ben şaşırıp kalıyorum.biz niye bu kadar duygusalız,niye ayrıldığımızda sağlam duramıyoruz anlamış değilim.galiba genlerimizde olan bişey.canım benm seni gerçekten çok iyi anlıyorum vede tek kalmamaya çalış ne güzel arkadaşlarında varmış onlarla bol bol vakir geçir.dünyanın sonu değil,sağlam durmaktan başka çaren yok Allahtan uzaksınız hiç değilse karşılaşma olasılığınız yok.şu malum siteyede girme artık.çünkü psikolojini altüst eder.ne yapmış ne etmiş falan diye gerçi seni engellemiş ama yinede girme derim.düşünmemeye çalış başka şeylerle uğraş.o nasıl sensiz yapabiliyorsa,sende onsuz yapabilirsin.Allah unutma gücü versin sabır versin canımm.

5 yıllık ilişkim bütün çaba ve gayretlerime rağmen bitti..
hiç bitmeyecekmiş gibi gelsede...
hayatımın en güzel en özel anılarını geride bırakarak...
zorluğu gün geçtikçe anlıyorum dile kolay koskoca 5 sene bir hiç uğruna gitti...
yüreğim çok acıyor sahtede olsa etrafıma gülücükler atsamda....
zaman ne kadar süre sonra derdime derman olacak?
yüreğimdeki bu acı ne zaman soğuyacak canım çok acıyor ....
Rabbim derdini verdin dermanınıda ver bir an önce çünkü senden başka sığınacak kimsem yok....:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…