Ay ay ne güzelll, insan kıyamıyor affediyor dimi=) Evet darısı başımıza inşallah yoruldum beklemekten off..bugün görüştük ama 10 dakikacık..ailesi dün alkol aldığı ve arkadaşında kaldığı için çok öfkelendi ve derhal eve çağırdılar...10 dakika içerisinde ilk başta yanaşmadım uzak durdum...ama gözlerinde sevgilimi gördüm yeniden...sanırım biz barışıyoruz kızlar..erkek arkadaşım çok pişman olanlardan..içimde bir savaş yaptım ama artık bitti dedi...ben sana prangalıyım asla gitmeyeceğim dedi..şu an azıcık nazlanıyorum ama sanırım barışıyoruz..darısı tüm severek ayrılanların başına :)
Ay ay ne güzelll, insan kıyamıyor affediyor dimi=) Evet darısı başımıza inşallah yoruldum beklemekten off..
Bizim öyle bir derdimiz yoktuki, hatta hiçbir derdimiz sorunumuz yoktu.Yani hayatımın erkeği diyordum.O yüzden hala geri gelse diyorum.İyi ki gitti demek için sebep arıyorum ama bulamıyorum keşke bulsam.canım biliyor musun bende aslında beklemekten bir anlamda vazgeçmiştim..çünkü benim erkek arkadaşım tek çocuk ve ailesi aşırı baskıcı...belki de ilerde daha büyük sorunlar bekleyecek beni..belki de barışmamak benim için sağlıklı ve mantıklı olandı...ama ben bu defa aklımı değil kalbimi dinledim..iyi mi yaptım, onu zaman gösterecek...
demek istediğim eğer ilişkinin bitmesi kendin için iyiyse bu ayrılık belki de üzülünecek değil sevinilecek bir şeydir...herkes bana diyor ki sen daha o kaynanayla başına geleceklere hazır ol bakalım...bana dünyayı dar edeceğini biliyorumyani başıma gelecekleri bile bile çıkıyorum...
yardım edin :s barışmak istiyor şimdi de ?
senin yerinde olsam kendimi cok kaptirmam...
madem samimi, seni gercekten seviyorsa o zaman bir sekilde bunu sana göstermesi lazim...
tabi ne kadar böyle bekleyeceksin bu da cok önemli...
gecen hergün ömürdendir ve bu bekleyis ona degecek mi bunu bilmen gerekiyor aslinda...
biz gene ayrıldıkama bu defa üzülüp ağlamıyorum çünkü canıma yetti..erkek arkadaşımın annesi, o kızla bir daha görüşmeyeceksin, sakın düşünme fln diyormuş, yeni haberim oldu..ayrıldık diye de ohh ohh kurtulduk diyormuş erkek arkadaşım da sağlam duramayınca...bitti....
hayırlısı olsun canım,üzüldm ben yaa senin adınaben böyle sevgisine,sevdiğine sahip çıkmayan erkeklere çok sinir oluyorum bence insan ne olursa olsun sevdiğinin yanında olmalı,yarı yolda bırakmamalı.ailesi heralde başkasıyla evlendirmeyi düşünüyorlar mış ki"ohh ohh kurtulduk"demişler.ben bile çok sinir oldum yaa.inşallah karşına daha iyi bir insan çıkar ve çok mutlu olursun canımm bnmmm
ayşe teşekkürler, desteğin için, biz daha önce de ayrılmıştık ama o gece çok kötüydüm ve ölmeyi bile düşündüm, hatta burda yazdım ayrıldık diye..ama bu defa o kadar kötü değilim..kadının beni istememesi için hiç bir sebep yok, üstelik akrabayız, tanıyor beni, nasıl biri olduğumu biliyor..kesin olan bir şey var ki annesi evlensek de bizi rahatsız etmeye devam edecekti, o da bunlara karşı koyamayacaktı, arkamda sağlam duramayacaktı...zaten ayrılıp barışmamızdan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmamıştı..bakışlarında o eski sıcaklığı hissetmiyordum..elini tutarken bile acaba samimi mi diye düşünüyordum..onun böyle bir erkeğe dönüşmesinde malesef benim de payım çok büyük..ama fedakarlıklarım da çok büyük..şimdi diyorum ki ; emeklerim emeklerim suya gitti küreklerimben iş ararken bile kendi evime çok uzak ona yakın olanı seçtim..ne zaman böyle bir adam oldu, ne zaman beni secmekten vazgeçti bilmiyorum...şu an ona msj atmamak için kendimi çok zor tutuyorum..ama kesin olan bir şey var ki ona dönmeye devam edersem daha çok bu başlığı mekan tutarım...
Merhaba kızlar,
ben de benden uzakta yaşayan erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım sayılır ve böyle dertleşebilecek bir ortam aradım :)
Uzun mesafe illişki yürütmek çok zordu aramızda 6 saat vardı tatilde tanışmıştık ve bu mesafeyi bilerek başlamıştık. sonunda 2.5 aylık bir süre sonunda bitti. Hayatıma uzun süre kimseyi almamıştım ve o kişinin gerçekten benim için çok doğru bi insan olduğunu bana sadık olduğunu düşünmüştüm uzakta olmasına rağmen ama kendimi kandırmışım.
Biz neden böyleyiz kızlar :)
İlk önce dışarıda olduğunu söylediğinde mesajlarıma ya da aramalarıma cevap alamadım sonra bu cevap alamama süreleri uzamaya başladı sonra hepimizin bildiği sosyal paylaşım sitesindeki profilini kapattığını söyledi ama yapmadı sadece beni engelledi. ama bu süre zarfında çıkan tartışmaların birinde ''Ne olursa olsun iyi günümüz kötü günümüz de olabilir seni çok sevdiğimi unutma'' dedi.
sonra tamamen koptum onunla tartıştım, tavır yaptım hatta kendisi ile güzelce konuştum benim sebeplerimden kendisinin hareketlerini nasıl algıladığımdan bahsettim ama olmadı.
Biliyorum benden daha kötü ayrılıklar yaşayanınız vardır eminimki paylaşımları benden fazla olan ve severek ayrılanlar daha çoktur. Diğer yandan da kim ne yaşarsa onu bilir ya ben de dağılmış durumdayım.
Bugün 3 hafta oldu yanımda olmamasına rağmen hala atlatamıyorum. Hala onu rüyalarımda görüyorum. O kadar çabama rağmen ben ayrılık lafını söylediğim anda o kadar rahat karşıladı ki size anlatamam. dondum kaldım. Ne diyeceğimi şaşırdım tabi haliyle çok kızdım ve aklıma gelen ilk cümleleri sıraladım.
O kadar sevgi sözcüklerinden sonra bunları söylemek ve karşılığında iyi dileklerde bulunan bi insanı görmek beni çok üzdü.Sonraki mesajlaşmalarımızda da herşeyin şuçlusu ben oldum.
Etrafımda beni çok seven bir ailem ve çok sevgili arkadaşlarım var sürekli moralimi yüksek tutmaya çalışıyorlar. Ben ilk defa birini bu kadar sevdim. Belki tüm olanlara rağmen hala seviyorum ama onun başından beri sevmediğini sadece bir heyecan olarak gördüğünü anlıyorum.
Bana öneriniz ne olabilir uyuyamıyorum... Uyuduğumda da onu görüyorum.
Bu dönemi nasıl geçiricem onu nasıl silicem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?