Sabır ve zamandan başka hiç bir çaresi yok bunun üzgünüm ..
Etkisi bazen azalacak bazen çoğalacak ama mutlaka karar vermelisin önce ..
Karar vermeden bu acı asla ama asla azalmaz ..
ne olur bana bir şey söyleyin...aşk bitmiş artık dedi terketti beni....ölüyorum artık
bende bu klübe üye olmak istiyorum bende ayrıldım
Benimki de benzer şekilde oldu ama ölmüyorsun canım kıyamam ya.Burada 1 ay önce açtığım başlıkları görseydin ölüyorum sandım deli gibi ağlıyordum ama inan onlarsız da yapabiliyoruz.Sana kendini üzme onu unut demeyeceğim çünkü biliyorum söylemesi kolay.Ben de onu hala deli gibi seviyorum ama bir şekilde hayatıma devam etmeye çalışıyorum ve eskisi gibi ağlamıyorum.Elbet bir gün hatasını anlayacak benim emeklerimi anlayacak..
ben çok sevdim...o da çok sevdi...benden vazgeçmesi imkansız sandım değilmiş..şimdi yaşamak bile anlamsız geliyor..onsuz bir hayat nasıl yaşanır bilmiyorum..onu unutmayı da istemiyorum zaten yapamam ki...o benim nefesimdi....nolur bırakma beni dedim üzgünüm dedi bana ....
ben neler yaptım sırf iyi bir hayatımız olsun diye..zor zamanında ilk ben yanındaydım...o da harika bir sevgiliydi...şimdi artık beni sevmediğini söylüyor...inanın nefes almak bile ağırıma gidiyor..beni nasıl sevmez, ellerimi, yüzümü, çok sevdiği pembe ojelerimi nasıl unutur ? Allahım acım hafiflemiyor bile...her dakika içimde aynı ateş...o hiç böyle yapmamıştı..ben aşkımı bilirim vazgeçti o benden..ağırıma gidiyor...canım yanıyor...içim yanıyor...ölüyorum..
Bizde öyle çok şey yaşadık ki brbirimiz için neler neler yaptık, bunları yapan biri bir anda böyle yapamaz diyorum.Ben her şeyde ''O bunu severdi, o böyleydi şöyleydi, onunla bunu yapmıştık'' diyorum.O da diyor mudur acaba merak ediyorum.Eğer diyor ise dönmesi gerek niye bize acı çektiriyor ki..Demiyor ise nasıl başarıyor bu kadar şeyi ben tek başıma mı yaşadım..ben neler yaptım sırf iyi bir hayatımız olsun diye..zor zamanında ilk ben yanındaydım...o da harika bir sevgiliydi...şimdi artık beni sevmediğini söylüyor...inanın nefes almak bile ağırıma gidiyor..beni nasıl sevmez, ellerimi, yüzümü, çok sevdiği pembe ojelerimi nasıl unutur ? Allahım acım hafiflemiyor bile...her dakika içimde aynı ateş...o hiç böyle yapmamıştı..ben aşkımı bilirim vazgeçti o benden..ağırıma gidiyor...canım yanıyor...içim yanıyor...ölüyorum..
Bizde öyle çok şey yaşadık ki brbirimiz için neler neler yaptık, bunları yapan biri bir anda böyle yapamaz diyorum.Ben her şeyde ''O bunu severdi, o böyleydi şöyleydi, onunla bunu yapmıştık'' diyorum.O da diyor mudur acaba merak ediyorum.Eğer diyor ise dönmesi gerek niye bize acı çektiriyor ki..Demiyor ise nasıl başarıyor bu kadar şeyi ben tek başıma mı yaşadım..
Bir kez gitti gelişi ancak bir kez daha gitmek içindir diye düşünüyorum ben ..
Tabi çok daha farklı da olabilir.
Sen daha iyi bilirsin
bende böyle düşündüm ve bir de msjlarındaki kararsızlığı hissettim..ben onu çok seviyorum ama ona dönmeyeceğim..daima yanında olmaya çalışacağım ama sevgilisi olmayacağım..
aslında benim erkek arkadaşım şu an bir buhran geçiriyor...bu akşam bana msj attı : bebeğim bana yardım et kurtar beni şizofren gibi bir şey oldum ben yardım et yazmış..yarın gidip konuşacağım onu sakinleştireceğim ve canımın bir parçasını onda bırakıp geri geleceğim...
bugün görüştük ama 10 dakikacık..ailesi dün alkol aldığı ve arkadaşında kaldığı için çok öfkelendi ve derhal eve çağırdılar...10 dakika içerisinde ilk başta yanaşmadım uzak durdum...ama gözlerinde sevgilimi gördüm yeniden...sanırım biz barışıyoruz kızlar..erkek arkadaşım çok pişman olanlardan..içimde bir savaş yaptım ama artık bitti dedi...ben sana prangalıyım asla gitmeyeceğim dedi..şu an azıcık nazlanıyorum ama sanırım barışıyoruz..darısı tüm severek ayrılanların başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?