- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Aynen kızlar bende son zamanlarda düşünüyorumda olmıycak yaa bencede bi laf vardır biraz ters gelebilr ama çok bence aynı suyla 2 kere abdest alınmaz... Yaşanan yaşanmıştır.. Sevse zaten seni bırakıp ona gitmez senide terketmezdi... :) Bu forumdaki yorumları okuyunca mutlu oluyorum rahatlıyorum.. :) bayanssulusmile kaydirigubbakcemile5
OOooo öle zırlarsanız tabiki mutsuz olursunuz sende arkadasım ne öle özledim yok sesi yok bakısı ben sevgiliyken bile bu kadar edebiyat parçalamadım =) Bende ayrıldım tamam üsülür her insan ama geçicek sonucta yani boşu boşuna bu kadar hırpalamayın kendinizi.. Bugünden itibaren bi söz verin kendinize beyninini ona kapatın olmuyor demeyin oluyo sadece biraz zorlucaksınız.. Aklınıza gelip tam duygusallastığınız an baska bişeye cekin dikkatinizi.. Ne yaptığınız önemli değil kalkın gezinin boş boş yürüyün bağıra bağıra sarkı söleyin veya dinleyin tabi onu hatırlatan değilGeçicek diyin ve umut bağlamayın artık gelmeyecen bidaha olmayacak unutucam ve daha iyisi cıkıcak karsıma diyin kendinize sürekli bunu tekrarlayın .. Umarım cabuk unuturuzz yeni aşklara geçmek uzun sürmez öpüldünüz...
bitti artik dayanamadim ve haykirdim ona kirginligimi ve bitti defalarca aldatildim arkami dönüdügümde o beklemedi ve hep baska tenlerde aradi mutlugu...düzelir dedim düzelmedi aksine daha cok canimi yakti...agladim dur dedim belki dedim degisirsin olmaz dedi benim hayatimdan cok kisi gelip gecti en cok seni sevdim ama yapamam seni hak etmiyorum git seni gercekten seven sana benden cok deger verene ver yüregini ben seni hak etmiyorum zaten olmuyor yapamiyoruz biz seninle asla mutlu olmayiz dedi ve gitti...3 yilimi verdim meslegimi is yerimi hatta ailemi ve dostlarimdan vazgectim ugruna ne kaldi geriye beni defalarca aldatmasi ve salak yerine konulmam ile kaldim yine yalnizligim ile basa basa...söz verdim bu defa askinda ölsemde gurursuzluk yapip aramayacagim onu onsuz yasamayi hatta nefes alip kendi ayaklarim üzerinde durmayi ögrenecegim....kim bilir gün gelir gercekten tekrar sever ve sevilirim o ise yaptiklarindan pisman olur ve bana yasatiklarinin bedelini öder ki umarim Rabbim cezasiz birakmaz beni yaktigi 3 yilimi calip beni mendil gibi bir köseye attigi icin o daha beter düser...ne teselli fayda ediyor nede baska birsey kendim ettim kendim buldum bile bile acilara lades dedim kimse vazgecilmez degilmis anladim....
bitti artik dayanamadim ve haykirdim ona kirginligimi ve bitti defalarca aldatildim arkami dönüdügümde o beklemedi ve hep baska tenlerde aradi mutlugu...düzelir dedim düzelmedi aksine daha cok canimi yakti...agladim dur dedim belki dedim degisirsin olmaz dedi benim hayatimdan cok kisi gelip gecti en cok seni sevdim ama yapamam seni hak etmiyorum git seni gercekten seven sana benden cok deger verene ver yüregini ben seni hak etmiyorum zaten olmuyor yapamiyoruz biz seninle asla mutlu olmayiz dedi ve gitti...3 yilimi verdim meslegimi is yerimi hatta ailemi ve dostlarimdan vazgectim ugruna ne kaldi geriye beni defalarca aldatmasi ve salak yerine konulmam ile kaldim yine yalnizligim ile basa basa...söz verdim bu defa askinda ölsemde gurursuzluk yapip aramayacagim onu onsuz yasamayi hatta nefes alip kendi ayaklarim üzerinde durmayi ögrenecegim....kim bilir gün gelir gercekten tekrar sever ve sevilirim o ise yaptiklarindan pisman olur ve bana yasatiklarinin bedelini öder ki umarim Rabbim cezasiz birakmaz beni yaktigi 3 yilimi calip beni mendil gibi bir köseye attigi icin o daha beter düser...ne teselli fayda ediyor nede baska birsey kendim ettim kendim buldum bile bile acilara lades dedim kimse vazgecilmez degilmis anladim....
Allah herşeyi görür ve bilir...Emin ol bu dünyada bulmasa bile öteki tarafta sen hakkını helal etmediğin için cezasını bulacaktır.Bu kadar zaman, emek ve sevginin harcanması tabiki hazmedilemez.Tekrar sevebilirsin ben deniyorum sevmeyi...Biraz güven duymak problemli.Sonra yeni birine alışmak sanki oda çekip gidecek duygusundan sıyrılmak önemli.Ben şimdilik kendi adıma sevemiyorum ama bişeler hissedebiliyorum.Mantığın ultra devrede olduğu için üzümün sapı armudun çöpü modunda evde kalacağımı düşünüyorum :bbo: Bir gün mutlu olucaz belki aşık değil ama mutlu olucağımıza inanıyorum.boshayallersmile
sevdigimden ayrildim evet sonunda noktayi koydum ne kadar acisada icim yansada bitirdim... kabullenmesi cok zor belkide zamanla unutacagim ama simdilik unutmak cok zor dün bütün gece agladim ve hala agliyorum 3hafta bitti ama hala acisi gecmedi nezaman gecer bilmiyorum ama sunu biliyorumki zaman her seyin ilaci zamanla iyilesecek bu yaram... terkeden insan sevmiyordur derler hep ne cok yanlis derler seven insanda terkedebilir bu sonun her iki tarafa hayirli olmayacagini biliyorsa hissediyorsa terketmek zorunda... ama su olmayasdi keske bu kadar uzamasaydi ve basinda olmaz dedigimde geri dönmeseydim belkide bukadar acimazdi...mafoldumben
exclusive öncelikle seranyy ihanetten bahsetmiyor arkadaşım o ihanete uğrammış sevdigi biriyle ulaşamadıklarını ifade ediyor yani senin gibi yanlış aşk yanlış karekter secmemis sen basitce sedigini atabiliyon başka aşklara kucak aca biliyorsundur ama bu insanların askı gercekse ya bir birlerini seviyorsa delicesine e her gün her ikside durmadan aglıyorsa niye giriyon miletin aklına SERENEYY bu sözumde sana sen sedinine sahip cıkamamış birisin olmadık halislasyonlatr turetip sedini terk etmisin e dün gece sabaha kadr ağlamışsın peki ya o terk edip gittiğin o insan nasıl bir halde oldugunu biliyormusun semek zaten zorlukları imkasızı gercekleştirmek ve bu kutsanmış duyguları gercege döküp hayat kurmak değilmidir yoksa dışarı cık okdar e seiyorum deyipde bomboş işlerle uğraşan insan ar ki anlatamam gunu birlik aşklar yazık hem kendine etmişsin hemde o kişiye bence aklını başına al seni seiyor ise gersi boş zorlukkları aşın aşılırda ne olursa olsun bu hayatda kimse seninle sonsuza kadar kalmayacak sadece sectiğin seni seen o insan yahayda kalcak ve btreber yaşayıp beraber öleceksiniz iyi günüzü kötü günnüz olacak ama bu bir paylaşımdır yanlızlık diye bir şiir yazmışsın bence ordaki insan çok sediğini yani yazar sediğni kaybetmiş bu acıya dayanamayıp içindeki kasfeti yazılara dökmüş o yyazara sediği şeyi kaybetmeseydi sence bunları yazarmıydı sende böyle düşünüp bunları burda paylaşırmıydın herşey boş bence segi meketir haktır sende buna katılıyor ,sen bence onunla bağlantı ya gec e sevdiğini ona tekrar hissettir eminim ki oda seni seiyor ve senden bir haber bekliyordur canım en iyisini sende bilirsin ama herşeyin hayırlısı diyorum kendine iy bak
bugün beni bıraktı gitti..beni sevmekten vazgeçmemiş ama benden vazgeçmiş :S çok ağladım..sarıldım ona, gitme de bana dedim...git dedi..1 buçuk yılım yandı..hayallerim yandı..içim yandı..
canım sevseydi vazgeçmezdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?