Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

değişiyor her bi an
bi özlüyorum deli gibi
bi nefret ediyorum
bi kızıyorum tekrar kırılıyorum düzeliyorum
kendimle cebelleşiyorum anlayacağınızzz mafoldumben

bu kadar kolaycı ve bencil olmalarını bende anlayamıyorum
bi kerede bişeyler için mücadale et be adam :kızgın:
ama beni hiç yanıltmadın sen mafoldumben

Bende başından beri biliyordum korkup kaçacağını ama belki ben yanılırım dedim ama olmadı yine içimde ki o ses haklı çıktı ve ben yine aynı sonu yaşadım.

ben aslında şuna seviniyorum
sürekli o kurkuyla yaşayıp üzülüyorduk hep diken üzerinde
bırak şimdi üzülelim en azından bitecek bu acı geçecek değilmi?
o takıntı haline getirdiğimiz şeylerle bi ömür geçmezdi
bunu düşünüp içim rahatlıyor biraz

değişiyor her bi an
bi özlüyorum deli gibi
bi nefret ediyorum
bi kızıyorum tekrar kırılıyorum düzeliyorum
kendimle cebelleşiyorum anlayacağınızzz mafoldumben

Canım yaa demek nihai sona geldiniz. :(
Bu aşamalardan ben de geçtim. Hepsi bitiyor göreceksin.
Allah sabır versin. :( İnşallah en kısa zamanda toprlanıp daha iyi olursun.

Dünyada başka erkek mi yok? Biraz ağla, zırla sonra geçecek.
Her şey çok daha güzel olacak.

Evet haklısın aslında hep ne olacak bu işin sonu diye düşünüp duruyordum şimdi en azından ondan kurtuldum sonu felan kalmadı herşey bitti. Verilen onca emek harcanan onca zaman hepsi boşa çıktı.

Canım yaa demek nihai sona geldiniz. :(
Bu aşamalardan ben de geçtim. Hepsi bitiyor göreceksin.
Allah sabır versin. :( İnşallah en kısa zamanda toprlanıp daha iyi olursun.

Dünyada başka erkek mi yok? Biraz ağla, zırla sonra geçecek.
Her şey çok daha güzel olacak.

evet cnm malesef konuşmayı bile beceremiyoruz biz, bitmesi gerekiyordu bunda hemfikirdik en azından, beklediğim sona geldim
çok şükür genede bu halime , burada okuyorum daha kötü durumda olan arkadaşlar var
işte üzülüyo insan emeklere, yazık etti ikimizede ..
inş. atlatıcam ...görüyorumki yalnız değilim :teselli: :içelim:

inş. atlatıcam ...görüyorumki yalnız değilim :teselli: :içelim:

"Dilsiz değildir suskunluk, çok şey anlatır anlayana... Kelimelerin anlatamadıklarını haykırır aslında... Bir kaçış değildir suskunluk, bir bakıştan çok daha fazlasıdır... Sessiz çığlıkların bir adım ötesidir... Hayata olan öfken, insanlara olan kırgınlığın, ve daha nicesi saklıdır içinde sukunetin. Rest çekmenin ''asil' halidir anlayana...!!"

..içimden geldi paylaşayım dedim :)

veee tabi ki değilsin güzelim benim olumunekankayizsmile

ben,ben bitirirm diyordum o bitirmez diyordum.kendimden emn değildim ondan emindim.
nolduysa 2 ayda oldu.değişti ve bitrdi
yazık bunca emege verilen sözlere vaadlere

Tuhaf!..
Hiç bir şey hissetmiyorum şu anda. Sanki beynim düşünme yetisini kaybetti. Sadece uyumak istiyorum.

(Gerçi hala tam olarak ayrılmış sayılmayız, hayırlısı...)

evet canım hayırlısı.
bilirim o arada kalmayı,ayrılmamşsnz ama sen bu topiğe yazıyosun.
biticeğni biliyorsun belkide.ALLAH sabır versin bize :(

ayrılmayalım demeye gücüm yok artık. 1 haftadır savaşıyorum resmen. çok üstüne düştüm. yalvardım resmen. kendimi küçük düşürüyorum sanırım. yeter! ne kadar ben suçlu olsam da bu kadar süründürmeye hakkı var mıydı? bu kadar umursamazlık nedir? nasıl bu kadar acımasız olabilir bi insan?
akrep burcu fena derlerdi de yook benimki değil derdim...........

yoruldum.. sadece bekliyorum

"Dilsiz değildir suskunluk, çok şey anlatır anlayana... Kelimelerin anlatamadıklarını haykırır aslında... Bir kaçış değildir suskunluk, bir bakıştan çok daha fazlasıdır... Sessiz çığlıkların bir adım ötesidir... Hayata olan öfken, insanlara olan kırgınlığın, ve daha nicesi saklıdır içinde sukunetin. Rest çekmenin ''asil' halidir anlayana...!!"

..içimden geldi paylaşayım dedim :)

veee tabi ki değilsin güzelim benim olumunekankayizsmile

cnm benim yaa gene döktürmüşsün opuyorumnanaktan
iyiki varsın :1hug:

slm kızlar bende klubünüze yeni üyeyim.2 yıllık bir ilişkiyi bitirdim 10 gğn önce. nedenine gelince uzun zamandır konuşamıyordk arkadaşlarıyla birlikteyken beni düşünmüyo önemsemiyordu küçük şeylerden kavga ediyorduk çok sinirlenince kendini kaybediyor.en son tartışmamızdada küfür etti bende bitirdim. ağır bi küfürdü. aslında çok iyi niyetli ve çook dürüst biri ama neden böyle olduk bilmiyorum kızlar. sizce ayrılmakla hata etmişmiyim?şimdi barışmak için arayıp duruyo ben telefonumu kapattım annemi aramış kötüyüm die anneside barışmamızı istiyomuş.ben çok arada kaldım ?!! daha öncede böle bi ayrılık yaşadık şans verdim barıştık ama tekrar böyle oldu acaba değişir mi ? sizce affetmelimiyim ? inanın çok kafam karışık 10 günde 5 kilo verdim. beynim durdu ?lütfen yardım edin sizin deneyimlerinizden fikirlerinizden yararlanmak istiyorum çünkü ben düşünemiyorum...

Ne olursa olsun küfür etmesine izin vermemeliydin. Hem bikez daha aynısı olmus böle giderse suyu cıkar bu isin bossverr güzelim ezdirme kendini benimki bana hayatımdan defol dedi ayrılırken o kim oluyo da bunu sölüo ne kadar sinirli olursa olsun en değerli bizleriz yol ver gitsin benim gibi.....

Biz ayrılalı 2 hafta oldu arada aklıma gelio olucak o kadar bekliorm onu unutucam o defolsuunn

ben aslında şuna seviniyorum
sürekli o kurkuyla yaşayıp üzülüyorduk hep diken üzerinde
bırak şimdi üzülelim en azından bitecek bu acı geçecek değilmi?
o takıntı haline getirdiğimiz şeylerle bi ömür geçmezdi
bunu düşünüp içim rahatlıyor biraz

Aynen bende öleydim son 2 aydır filan sürekli takıntı sürekli bi kaybetme korkusu adam geniş tabi umrunda değildi ben mide krampları filan neler cektim hasta oldm o gerizekalı yüzünden 2 hafta önce ayrıldık gitti mide krampları bilmem neler ÇOOKK arar artık benii iyi oldu zaten biticekti onun o gerikafalı ailesiyle birsey olmazdı ciddi ciddii...

Back