tam 17 gün oldu ayrılalı.umut işkenceyi uzatırmış.çok doğru.hala aramasını bekliyorum.ama bir daha asla elini tutamıcam ,sesini duyamıcam, gözlerinin içine bakamıcam ve ona hiç birzaman sarılamıcam.beni bitiren bu.:1no2:
sen üstüne düşmekle kayıp etmişin tatlım,sen ona değil,onun senı sevmesine aşıksın..bu hata canım,sabır et,az kaldı geçicek,tıpkı öncekiler gibi...
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benimde 2,5 yıl süren ilişkim bitti.ÇOK ŞAŞKINIM YIKILDIM RESMEN. dünyada herkesten geçerimde senden geçmem diyen adam beni terk etti. Ben daha önce bir evlilik yapmıştım 10 yaşında da bir oğlum var. Ben ilişkiye başlarken ona zor olacağını söyledim ama o ben başarırım dedi ailesi istemedi onun bekar olması nedeniyle beni 1 yıl mücadele etti babasıyla ve ben bir sinirlilik anımda sen bu işi yapamıyacaksın dememle döküldü evet ben yapamıyorum dedi. yapamayacağım çok zor dedi bunu anlaması için 2,5 yılmı geçmeliydi. ona güvenmiştim çok zor bir durum bu çok üzülüyorum.
kızlar 7 yıllık bir ilişkim vardı ve 2 gün önce bitti...uzun 3 senedir ayrı şehirlerdeyiz ve yılda 2 en fazla 3 kez görüşerek yürütmeye çalıştık ama çok fazla kavga ediyoduk ve soğumlaar oldu...ikimizde birbirimizi yanlış anlayıp duruyoruz ...aslında aşk kalmadı...ama saçma sapan korkularım var benden sonra çıktığı insanla mutlu olur ve benle yaşadıkları saçma gelirse ben unutamazsam.aklına bile gelmezsem ...
tek çıktığım insandı hayatıma başka kimse girmedi ondan başka.ve sanki başkasını içim almıcak gibi ...evet ona karşı soğugum aşkım kalmadı ama onsuzluğuda düşünemiyorum ben yaa...unutulurmu dersiniz napmam gerekiyor bu süreçte... okuldan sonra memlekete döndüm ve tek arkadaşım yok çevrem yok ...şehrin dağ kısmında oturuyoruz ve gezecek yer yokki gezecek adam bile yok...resmen eve kapandım ..evde tek kalıyorum ailem yazlık evde kalıyorlar ama orası dahada sıkıcı dağın tepesi orayıda denedim ama olmadı...iş başvurusu yapıyorum olmuyor,elimi neye atsam ters tepiyor ..çemberin içinde kaldım resmen ....
amin canım ama şuan resmen canım acıo yaaa ayrılsam üzülmem aşık değilim ki diyordum kendikendime ama çok koydu.artık beni istememeside koyuyor.kendimi zor tutuyorum aramamak için msj çekmemk için.yaaa ayrılırken çok ağır konuştum sonra pişman oldum özür diledim...yok olmaz diyor.ama kendi 7 sene boyunca ne laflar ediyodu bana ben affediyordum ....offff başka bi insan hayatıma girmemez içim almaz gibi gelio
Aman bosverin kizlar zaten o kisi dogru kisi olsa kismet sizi baglar ben ilk evlilik yaptigimda evliligim sonsuzluk gibi gelmisti ne oldu bitti zaman herseyi sildi simdi ikinci esim ve cocugum var hayatim baska yone akti unutulmuyor ama kabuk bagliyor yedigin kazik iyi anilardan baskin cikiyor.Kaderi zorlamamak en dogrusu simdi satirlara doktugun adam icin yazdiklarini gercek aski buldugunda fikra okurmuscasina gulersin.Bu tipki iki sene onceki kiyafetlerlerinizle cektirdiginiz resme bakip iggggggg sacima bak kiyafet tam muzelik demek gibi bir sey ne demisler HER KARANLIK GECE SABAHA BAGLANIR......................Guzel olanda sabahi gorebilmektir.
trayaomur kız senin bu topikte ne işin var bakim kaydirigubbakcemile
Ne ilginç aynısı benim başıma da geldi. ama benim gücüme giden ailesinin beni istemediğini bana hiç anlatmaması. Beni 1,5 yıl boyunca oyalamasıydı. Sadece beni değil ailemi de kandırdı. Nişan için izne ayrıldığım hafta sıkıştırınca söylemek zorunda kaldı. Ailesinin haberi bile yokmuş, istemeye gelineceğinden :)) ailemi silerim seni asla diyodu bana. Ne komik düşününce ailesini silemedi beni silmeyi tercih etti. Al beni kölen olayımm all Benii, Terketme diyodu. Kendisi bitirmek istedi. Ben mutlu olamam dedi. Ben hala ümidimi kaybetmedim. İnanıyorum ki bir gün gerçekten mutluluğu yakalayacağım.
slm herkese eski üyelerdenim neler geldi neler geçti hepsini unuttuk yaaa.....vay be neler yazmıştık...
suan son sayfayı okudumda benimde basıma geldi...suan sahıs ortada yok..
kimseye guven inanç yok...yalancı olmuşlar artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?