Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tam 17 gün oldu ayrılalı.umut işkenceyi uzatırmış.çok doğru.hala aramasını bekliyorum.ama bir daha asla elini tutamıcam ,sesini duyamıcam, gözlerinin içine bakamıcam ve ona hiç birzaman sarılamıcam.beni bitiren bu.:1no2:

sen üstüne düşmekle kayıp etmişin tatlım,sen ona değil,onun senı sevmesine aşıksın..bu hata canım,sabır et,az kaldı geçicek,tıpkı öncekiler gibi...

sen üstüne düşmekle kayıp etmişin tatlım,sen ona değil,onun senı sevmesine aşıksın..bu hata canım,sabır et,az kaldı geçicek,tıpkı öncekiler gibi...

Sezen'in de dediği gibi..

"geçer geçer daha öncekiler gibi buda geçer neler neler geçmedi ki...."

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benimde 2,5 yıl süren ilişkim bitti.ÇOK ŞAŞKINIM YIKILDIM RESMEN. dünyada herkesten geçerimde senden geçmem diyen adam beni terk etti. Ben daha önce bir evlilik yapmıştım 10 yaşında da bir oğlum var. Ben ilişkiye başlarken ona zor olacağını söyledim ama o ben başarırım dedi ailesi istemedi onun bekar olması nedeniyle beni 1 yıl mücadele etti babasıyla ve ben bir sinirlilik anımda sen bu işi yapamıyacaksın dememle döküldü evet ben yapamıyorum dedi. yapamayacağım çok zor dedi bunu anlaması için 2,5 yılmı geçmeliydi. ona güvenmiştim çok zor bir durum bu çok üzülüyorum.

Ne ilginç aynısı benim başıma da geldi. ama benim gücüme giden ailesinin beni istemediğini bana hiç anlatmaması. Beni 1,5 yıl boyunca oyalamasıydı. Sadece beni değil ailemi de kandırdı. Nişan için izne ayrıldığım hafta sıkıştırınca söylemek zorunda kaldı. Ailesinin haberi bile yokmuş, istemeye gelineceğinden :)) ailemi silerim seni asla diyodu bana. Ne komik düşününce ailesini silemedi beni silmeyi tercih etti. Al beni kölen olayımm all Benii, Terketme diyodu. Kendisi bitirmek istedi. Ben mutlu olamam dedi. Ben hala ümidimi kaybetmedim. İnanıyorum ki bir gün gerçekten mutluluğu yakalayacağım.

kızlar 7 yıllık bir ilişkim vardı ve 2 gün önce bitti...uzun 3 senedir ayrı şehirlerdeyiz ve yılda 2 en fazla 3 kez görüşerek yürütmeye çalıştık ama çok fazla kavga ediyoduk ve soğumlaar oldu...ikimizde birbirimizi yanlış anlayıp duruyoruz ...aslında aşk kalmadı...ama saçma sapan korkularım var benden sonra çıktığı insanla mutlu olur ve benle yaşadıkları saçma gelirse ben unutamazsam.aklına bile gelmezsem ...

tek çıktığım insandı hayatıma başka kimse girmedi ondan başka.ve sanki başkasını içim almıcak gibi ...evet ona karşı soğugum aşkım kalmadı ama onsuzluğuda düşünemiyorum ben yaa...unutulurmu dersiniz napmam gerekiyor bu süreçte... okuldan sonra memlekete döndüm ve tek arkadaşım yok çevrem yok ...şehrin dağ kısmında oturuyoruz ve gezecek yer yokki gezecek adam bile yok...resmen eve kapandım ..evde tek kalıyorum ailem yazlık evde kalıyorlar ama orası dahada sıkıcı dağın tepesi orayıda denedim ama olmadı...iş başvurusu yapıyorum olmuyor,elimi neye atsam ters tepiyor ..çemberin içinde kaldım resmen ....

kızlar 7 yıllık bir ilişkim vardı ve 2 gün önce bitti...uzun 3 senedir ayrı şehirlerdeyiz ve yılda 2 en fazla 3 kez görüşerek yürütmeye çalıştık ama çok fazla kavga ediyoduk ve soğumlaar oldu...ikimizde birbirimizi yanlış anlayıp duruyoruz ...aslında aşk kalmadı...ama saçma sapan korkularım var benden sonra çıktığı insanla mutlu olur ve benle yaşadıkları saçma gelirse ben unutamazsam.aklına bile gelmezsem ...

tek çıktığım insandı hayatıma başka kimse girmedi ondan başka.ve sanki başkasını içim almıcak gibi ...evet ona karşı soğugum aşkım kalmadı ama onsuzluğuda düşünemiyorum ben yaa...unutulurmu dersiniz napmam gerekiyor bu süreçte... okuldan sonra memlekete döndüm ve tek arkadaşım yok çevrem yok ...şehrin dağ kısmında oturuyoruz ve gezecek yer yokki gezecek adam bile yok...resmen eve kapandım ..evde tek kalıyorum ailem yazlık evde kalıyorlar ama orası dahada sıkıcı dağın tepesi orayıda denedim ama olmadı...iş başvurusu yapıyorum olmuyor,elimi neye atsam ters tepiyor ..çemberin içinde kaldım resmen ....

bana yorum yapmıssın tesekkürler anladım ne demek istediğini uzaktan olmuoo olamıo biz daha 10. ayda soğumalar kavgalar yasadık . sürse demekki 3 yılımı filan versem daha kötü olcaktı hem ailesi de etkilio hep. aşkın bittiyse unuturuz canım ins alıskanlık onlar gömüoruz bile uzaktan .. msjlara alıskınız içimizde büyüttüğümüze alıskınız.. allah biran önce toparlanma gücü versin bize amin.

amin canım ama şuan resmen canım acıo yaaa ayrılsam üzülmem aşık değilim ki diyordum kendikendime ama çok koydu.artık beni istememeside koyuyor.kendimi zor tutuyorum aramamak için msj çekmemk için.yaaa ayrılırken çok ağır konuştum sonra pişman oldum özür diledim...yok olmaz diyor.ama kendi 7 sene boyunca ne laflar ediyodu bana ben affediyordum ....offff başka bi insan hayatıma girmemez içim almaz gibi gelio

amin canım ama şuan resmen canım acıo yaaa ayrılsam üzülmem aşık değilim ki diyordum kendikendime ama çok koydu.artık beni istememeside koyuyor.kendimi zor tutuyorum aramamak için msj çekmemk için.yaaa ayrılırken çok ağır konuştum sonra pişman oldum özür diledim...yok olmaz diyor.ama kendi 7 sene boyunca ne laflar ediyodu bana ben affediyordum ....offff başka bi insan hayatıma girmemez içim almaz gibi gelio

tabiki canımız acıo ki bnm 10 aylık bişe senin 7 yıl.. ama su varki canım bu ikimizde de aynı. ortada gercek bi sevgi olsaydı bitmesdi bitemesdi YETERSİZMİŞ işte bitmesi gerekiyormus. insan ömrü ortalama alta cekip 50 yıl desek..7 yıl neki bunun içinde.. hele 10 ay k..la gülüorum ona. pişman olup döner inş. bana ama yeniden baslayalım die değil yüreğim soğusun die. nefret de etmiorm sevmiorm da gebersin diorm sadece. onu düşnmek de istemiorm. ama elimde dğil henüz 2. akşamım cok uykum var şimdi uyucam yatağa yatınca kacmazsa uykum . gece de uyanıcam yine saat bası belki ama gecicek... allah yardımcımız olsun. birdaha böyle sahte yenilgi maduru insanlarla karsılastırmasın amin.

Aman bosverin kizlar zaten o kisi dogru kisi olsa kismet sizi baglar ben ilk evlilik yaptigimda evliligim sonsuzluk gibi gelmisti ne oldu bitti zaman herseyi sildi simdi ikinci esim ve cocugum var hayatim baska yone akti unutulmuyor ama kabuk bagliyor yedigin kazik iyi anilardan baskin cikiyor.Kaderi zorlamamak en dogrusu simdi satirlara doktugun adam icin yazdiklarini gercek aski buldugunda fikra okurmuscasina gulersin.Bu tipki iki sene onceki kiyafetlerlerinizle cektirdiginiz resme bakip iggggggg sacima bak kiyafet tam muzelik demek gibi bir sey ne demisler HER KARANLIK GECE SABAHA BAGLANIR......................Guzel olanda sabahi gorebilmektir.

Aman bosverin kizlar zaten o kisi dogru kisi olsa kismet sizi baglar ben ilk evlilik yaptigimda evliligim sonsuzluk gibi gelmisti ne oldu bitti zaman herseyi sildi simdi ikinci esim ve cocugum var hayatim baska yone akti unutulmuyor ama kabuk bagliyor yedigin kazik iyi anilardan baskin cikiyor.Kaderi zorlamamak en dogrusu simdi satirlara doktugun adam icin yazdiklarini gercek aski buldugunda fikra okurmuscasina gulersin.Bu tipki iki sene onceki kiyafetlerlerinizle cektirdiginiz resme bakip iggggggg sacima bak kiyafet tam muzelik demek gibi bir sey ne demisler HER KARANLIK GECE SABAHA BAGLANIR......................Guzel olanda sabahi gorebilmektir.

vereliniortak

trayaomur kız senin bu topikte ne işin var bakim kaydirigubbakcemile

Ben bu sayfayı keşfettikten sonra üye olmaya karar vermiştim KKya.. boshayallersmile
O zamanlar misafir olarak çok dolanmışlığım vardır bu sayfalarda.
Kendime teselli bulmaya çalışıyordum. :delphin:

Ama şimdi baygınlık geliyor okuyunca. sempatiksalakcinni
Çok sıktı hep aynı mevzular dönüp duruyor.sempatiksalakcinni

Benim ilk göz ağrım bu forum. boshayallersmile

gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver?..
şöyle atıp koyu grileri-siyahları sabahtan,
sarı bir kaşkol atabiliyor musun boynuna, ondan haber ver?
koyma bir kenara yüreğini, aç kapılarını,
gelene geçene yol verme girsin diye içeri ama
gömme başını toprağa bir çift güzel göz uğruna.
Bilirim yine yeşerecek bir çiçek bulursun bir dalda,
ama aklını kaybedecek bir aşk varsa avuçlarında,
bırak aksın yollarına.
yağ geç, yık geç, kimse inanmazsa inanmasın.
sen inan yüreğine,
hem ona geçmezse kime geçer sözün?..
büyü büyü ... bak ellerin ayakların kocaman.
aklın da maşallah yerinde,
e ne diye tutarsın yüreğini uçmasın diye.
akıllı ol, yüreğin gelir peşinden,
boşver yaşı başı,
aşk var mı aşk, sen ondan haber ver?
takılmışsın yüzündeki gözündeki çizgilere.
o çizgilerin yüreğine neler kazıdığını düşün,
atmak mı istiyorsun kendini bir dereye soğuk bir
kış günü, öl gitsin...
parayı pulu savurup,
bir balıkçı köyünde balık tutmak mıdır isteğin,
savrul gitsin...
Boş ver be yaşı başı, kim tutar seni kim,
kendi yüreğinden başka kim?.
Aklını al da öyle git,
ister bir duvara, ister bir odaya, ister kıra
bayıra vur da git.
Dert etme ellerini, onlar da gelir seninle
bırakmadıkça birine.
O biri de gelir gerçekten istediğin oysa,
seveceksen ve öleceksen uğruna...
yaşa be, yaşa da öyle git, gireceksen toprağa...
yaş 70'e gelse bile, hayat daha bitmemiş.
sen mi biteceksin?
çekeceksen bile bayrağı,
yaşadım ulan dibine kadar diyemiycek misin?

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne
“O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
senin o’nu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini…
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları…
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
“O benim.” diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin…
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden,
Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın.
Ucundan tutarak…

Seni seviyordum ve senin haberin yoktu.

Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına
düşüşü ve burnun herkesten başkaydı işte.
Güldüğün zaman yukarıya bakardın. Yukarı kalkan
başın ve gülen gözlerin vardı, ne güzeldiler...

Sen bilmiyordun, ben seni seviyordum.

Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler. Duvarlara,
vitrin camlarına kaldırımlara çarpıyordu. Geri dönüyordu
çoğalarak. Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum
herşeyi, her şeyi erteleyişim oluyordun. Kalp ağrısı
oluyordun, birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun.
Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk. Dönemeçler geçiyor,
köprüler göze alıyor ve bazen tekin olmayan suların
üzerinden atlıyorduk. Cesurduk... Ufuk çizgisi maviydi,
gün batımı hep turuncu ve kırmızıydı bütün karanfiller.

Ben seni seviyordum, bilmiyordun.

Sevinçlerim oluyordun arasıra, sen hiç bilmiyordun.
Sonra herhangi biri oldun. Bütün sevinçlerim bittikten
sonra yağmurlar yağdı serin haziran akşamları...
Sonra bir gün uzaktan gördüm seni. Saçların
bana inat, başın her şeye meydan okuyarak.
İşte yine aynı... Kalbimi acıttın. Her zamanki gibi.
Değiştik sanıyordum.

Ve sen yine bilmiyordun..................

Bende çok şaşırdım o kadar sözler verdi ki ben onu önceleri sevmiyordum onun beni sevmesine aşık oldum ama iş ciddiye binince adam beni terk etti. DAHA TEMKİNLİ OLMAMIZ GEREKİYOR SANIRIM HER SENİ SEVİYORUM DİYENE İNANMAMAK GEREKİYOR ama ne yaparsın sevilmek sevmek çok güzel duygular ne yazık ki biz hak etmeyen insanları sevmişiz. Ben hani sen çok seviyordun benden asla vazgeçemezdin ne oldu da vazgeçtin dedim. Hala seviyorum ama yapamıyorum dedi. Yoruldum dedi.Bence gerçekten sevmedi eğer sevseydi hiçbir şey sorun olmazdı.Allah korkak erkeklerden sakınsın bizi.

20 ay biriyle çıktım adamı doktor biliyordum meğer sağlık memuruymuş askerliğimi yapmadım dedi meğer yapmış.beni kendine iyice aşık edip söylemeye hazırlanıyormuş.ben asla kimseyi deli gibi sevemem.duyunca o an bitti.sonrası barışma çabalarına asla karşılık vermedim.hiçbir şey de hissetmiyorum sanki öyle birini hiç ama hiç tanımamışım.

Ne ilginç aynısı benim başıma da geldi. ama benim gücüme giden ailesinin beni istemediğini bana hiç anlatmaması. Beni 1,5 yıl boyunca oyalamasıydı. Sadece beni değil ailemi de kandırdı. Nişan için izne ayrıldığım hafta sıkıştırınca söylemek zorunda kaldı. Ailesinin haberi bile yokmuş, istemeye gelineceğinden :)) ailemi silerim seni asla diyodu bana. Ne komik düşününce ailesini silemedi beni silmeyi tercih etti. Al beni kölen olayımm all Benii, Terketme diyodu. Kendisi bitirmek istedi. Ben mutlu olamam dedi. Ben hala ümidimi kaybetmedim. İnanıyorum ki bir gün gerçekten mutluluğu yakalayacağım.

Bende çok şaşırdım o kadar sözler verdi ki ben onu önceleri sevmiyordum onun beni sevmesine aşık oldum ama iş ciddiye binince adam beni terk etti. DAHA TEMKİNLİ OLMAMIZ GEREKİYOR SANIRIM HER SENİ SEVİYORUM DİYENE İNANMAMAK GEREKİYOR ama ne yaparsın sevilmek sevmek çok güzel duygular ne yazık ki biz hak etmeyen insanları sevmişiz. Ben hani sen çok seviyordun benden asla vazgeçemezdin ne oldu da vazgeçtin dedim. Hala seviyorum ama yapamıyorum dedi. Yoruldum dedi.Bence gerçekten sevmedi eğer sevseydi hiçbir şey sorun olmazdı.Allah korkak erkeklerden sakınsın bizi.

slm herkese eski üyelerdenim neler geldi neler geçti hepsini unuttuk yaaa.....vay be neler yazmıştık...
suan son sayfayı okudumda benimde basıma geldi...suan sahıs ortada yok..
kimseye guven inanç yok...yalancı olmuşlar artık...

slm herkese eski üyelerdenim neler geldi neler geçti hepsini unuttuk yaaa.....vay be neler yazmıştık...
suan son sayfayı okudumda benimde basıma geldi...suan sahıs ortada yok..
kimseye guven inanç yok...yalancı olmuşlar artık...

Kesinlikle çok rahat yalan söylüyor erkekler. Biz kadınlar hissetmediğimiz birşeyi söyleyemeyiz ama onlar elde etmek için her yalanı söylüyor. Sonra siz onları seviyorsunuz sonra iş ciddiye binince korkup kaçıyorlar. Sizde bir sürü yaralar bırakarak, zamanla geçer belki ama unutulmaz. Yeni bir ilişkiyede başlayamıyorsun çok zor ya Allah dürüst insanlarla karşılaştırsın bizi.

Back