bumudur..budur!!!!!! alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkışlarım bende bu şiiri :)
Küçük İskender şiiri...
Kaç zamandır bakıp bakıp bu şiire bir şiir benim hayatımı böylesine özetler mi diyorum.
Özetliyormuş.
-tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bumudur..budur!!!!!! alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkışlarım bende bu şiiri :)
Küçük İskender şiiri...
Kaç zamandır bakıp bakıp bu şiire bir şiir benim hayatımı böylesine özetler mi diyorum.
Özetliyormuş.
-tatlicadiarzu-
Küçük İskender'e bayılırım zaten..bir de bu var eminim beğeneceksiniz
öyle aydınlık bir sonbahar ki
senin yaklaştığın anda yüreğimdeki kör yangın
bu yangından herkes kahkahalarla çıkacak
bir sen kurtulamayacaksın..
buda benden bir küçük iskender şiiri olsun
artık kalbim yok ağladığımda sana
düşündüğümde seni artık kalbim yok
seni anlatırken birilerine, atmıyor kalbim
atmıyor kalbim seni gördüğümde rüyalarımda
istediğin gibi yaptım; artık kalbim yok !
küçük bir velede verdim onu, oyuncak niyetine
fırlattım attım doyursun karnını diye bir sokak
köpeğine
suda sektirdim bir kiremit parçası gibi
ve bekledim batmasını
bekledim batmasını yanan bir gemi
nasıl ağlayarak denize dökülürse
istediğin gibi yaptım; artık kalbim yok!
artık kalbim yok baktığımda eski resimlere
özlediğimde seni
arta kalmış bir kalbim yok!
YOK!
Benim de 10 ay bitecek ama hala ara ara çok kötü oluyorum. Böyle şeylerin yaşanması normal. Ben anca 8 ay sonunda daha iyi olabildim. Zamanla azalacak acın, şu anda inanılası bir durum gibi gözükmese de..
Adaylar olmuyor mu diceksiniz oluyor.Ve ben çok çaba gösteriyorum sevmek için.İşte benim için işin en kötü tarafı bu, sevememek...Yeniden sevemiyorum.Umarım bu duygumu değiştirecek biriyle karşılaşırım...
evet canım güven falan kalmadı ayrılsak da yalnız takılırdı Erkek milleti işte yalnız duramadı :mymeka:ayrılık...
insanın ruhundan çok şey götürüyor.
bir yandan da çok şey kazandırıyor insana:
daha güçlü oluyorsun her şeyden önce.
ve hayatı, ve erkekleri, ve kendini daha iyi tanıyorsun.
sorunsa şu...
kendini hayatı ve onları daha iyi tanıdıkça daha mutlu olabiliyor musun?
ben olamadım.
kafam daha da karıştı.
daha da yalnızlaştım.
ve mutluluğu hissedemez oldum.
ne yapmalı Allah'ım, ne yapmalı?
nasıl çıkmalı bu işin içinden?
Bende umut bitti. Umudu bitirmek de önemli bir adımmış cidden. 10 aydır aramadıysa, bana ulaşmaya çalışmadıysa bundan sonra da bir şey yapmaz asla. mafoldumben
Asla olmucak bir daha aslaaaaa biliyorum artık.mafoldumbenmafoldumben
Kaderim böyleymiş yapılcak bir şey yok. Bunu kabullenip önüme bakmaya devam edicem.Boş yere onu bekleyip ömrümü heba edemem olmucak işte. Niye üzeyim ki kendimi artık. Giden gitmiş. Herkes düşünmeli bunu. Yazık etmeyelim kendimize. Beklemekten vazgeçelim. Olmuyor böylee.mafoldumben
canım benim benimki de vurdumduymazdı arayıp sormadı Genelde herkes 1 yıl sonra unutuluo diyo Daha zamanım çok desene ınşallah ayrılmazsınız canımkızlar geçiyo inanın bana geçiyo. ama sadece zaman. bu sürede üzülme, kendini yıpratma demek falan boş. üzüleceksin dibine kadar, ağlayacaksın, için parçalanacak. zaten böyle geçecek. ben tam 1 yıl yasını tuttum. hergün her gece ağladım. mesajlar attım 6-7 ay çok bunaldığımda. mektuplar yazdım ama ne bir cvp geldi ne başka bişey. o yazdıklarımı taş okusa parçalanırdı ama o kadar kalpsizdiki bi cvp bile vermedi. ama bu arada çok dua ettim hep dönsün dedim. benim en büyük dayanağım Rabbimdi. çok yalvardım. sonra anladımki bişşeyi illa olsun diye istemek ii olmuyo. ondan sonra " Allahım herşeyin hayırlısını veri kalbimi gönlümü hakkımda hayırlı olanai kaderimde olana razı eyle" diye dua etmeye baaşladım. veeee ayrıldıktan tam 1 yıl sonra dünyanın en mükemmel insanıyla tanıştım. beni el üstünde tutuyo maaşallah, gözümün içine bakıyo. ve o kadar mutluyum ki anlatamam. iyikide o insanla olmamış. şimdi çok mutluyum, henüz çok yeni belki 6 ay oldu ama inşallah hep böle devam eder ve mutlu bi evliliğimiz olur. ilk ayrıldığım dönemlerde asla ondan başkasıyla asla olmaz, ölene kadar yalnız yaşarım diyodum. düşünün yani acımı ama çok şükür geçti. Rabbim ayrılık acısını kimseye yaşatmasın. bence dua edin bol bol ve umutlu olun
canım benim benimki de vurdumduymazdı arayıp sormadı Genelde herkes 1 yıl sonra unutuluo diyo Daha zamanım çok desene İnşallah ayrılmazsınız canım![]()
merhaba kızlar bende erkek arkadaşaımdan ayrıldım aylar oldu çok şey yaptı bana ve neler oldu neler o olanlarda hep bana olduyaklasık 3 aydır cok acı cekıyorum
suan daha ıyıyım ama sankı ne yapsam bu acı gecmıcek gıbı bı de akrabadan ote aılelerımız onun adını bıle duymak ıstemıyorum gormekte beni dinlemek isterseniz paylaşmak isterim