Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım tabiki paylaşabilirsin, elimizden geldiğince yanıt vermeye çalışırız,önceki sayfaları şöyle bir bakarsan herkesin süreci aynı gelişiyor umarım sende atlatabilirsin :teselli:

kısaca anlatayım benı cok seven benle cok ozel seyler yasayan ve hayatımda ılk oldugunu bılen aynı zaman yakın akrabam olan bu adam benı buyuk ıhtımalle baskasına tercıh ettı ve benı enınde sonunda acı cektıreerk turlu bahanelerle terkettı. kısa donem askerlık yaptı ama hep sıkayetcıydı ılk aylar cok ıyıdı hergun aradı ama son ıkı bucuk ay 180 derec degıstı aramaz oldu bahnesıde cok nobet tutuyo olasıydı ama geldıkyen sonrada aynıyıd eskısı gbı degıldı onca sey yasadgıım benı o kadar seven o kadar sahıplenen bana yuzuk taktıran adamdan eser yoktu cok zayıflamıstı gorunus olarakta cok degısmıstı ama ben hıç bunara bakmadım normaldede ben ondan daha ustundum gorunus olarak ama ben hıç guzelıge bakmadım cunku benm ıymetımı bılıyodu senden bakasına bakmam dıyodu hep benımle evlılık muhabbetı yapıyordu aılmeın onunhakkıkda ne dusundugunu bıle sorardı sureklı bunarı yapan adam gıtmıstı noldu dedgımde sorun benle ılgılı kafam karsık psoojım ıyı degıl bana zaman ver falan dedı ama yasadıklarımsadn sonra bunu sleme luksu yoktu ben ona onca sey vermsın bıde zaman ıstıoyr zaman ayrılık getırır bunuda bılıyodum ve ona o zamanı verdım çok olmasada ama onda hıç bı degısme yoktu benımle konusmadan neyı halledecektıkı halledılecek sorunda yoktu o yuzden zaman olayı bahenydı bunu sonradan analdım ve dahada ıyı anladıgım baska bı kızla konusuyodu bırsuru sacma sapan sey yaptı. ınkar ettı kımse yok dıye ama ınanmdım ersmlerınıde gordum herkes sana ıat yapmıştır dedsede ben ınanmadım. onu o an sıldım hayatımdan kalbımden sılemedım anılarımdanad ama o satten sonra hep arayan soran ben hıç aramdım bı de guzel bı mesaj dosedım dahada aramadım :( kız ı da gordum benden daha mı ustundu hayr be o salaga fazlaydım amma o benım kıymetımı bılemedı ozel anlamda son noktaya ızın vermesemde cok sey yasadım ve sırf bu yuzden cok acı cektım halada cekıyorum ona sevgım kalmadı galıba cunku nefret edıyorum o zamanlar o benı face te enggelmıstı sımdı kaldırmıs ama bu ke zbne onu engelledım arada da benı ozelden arayıp dınlıyorlar ben kapatmadan kapatmıyor o olabılecegını duusunuyorum herkes o cok pişşman olacak senın kıymetını anlayacak ama senı bulamayack dıyordu halada ole dıyorlar ve bende ona bunu demıstım ve bole olacagınada ınanıyorum o benım cok ahımı aldı gunahıma grdı haksızlık yaptı onua sla affetmıcem ama bılıyorum kı o asla mutlu oamyacak benı cok arayacak. gelen gıdenı aratır bosuna denmemıs. allahın hımetıne ve adaletıne cok ınanıyorum ve ona havale ettım bılıyorum kı cok pişman olcak beım yasadıklarımı o fazlasıyla yasayacak .. ben bole ınanıyorum sız ne dusunuyorsunuz deneyımlerınıze dayanarak paylasır mısınız teskurlr zahmet edıp okugunuz ıcın

kısaca anlatayım benı cok seven benle cok ozel seyler yasayan ve hayatımda ılk oldugunu bılen aynı zaman yakın akrabam olan bu adam benı buyuk ıhtımalle baskasına tercıh ettı ve benı enınde sonunda acı cektıreerk turlu bahanelerle terkettı. kısa donem askerlık yaptı ama hep sıkayetcıydı ılk aylar cok ıyıdı hergun aradı ama son ıkı bucuk ay 180 derec degıstı aramaz oldu bahnesıde cok nobet tutuyo olasıydı ama geldıkyen sonrada aynıyıd eskısı gbı degıldı onca sey yasadgıım benı o kadar seven o kadar sahıplenen bana yuzuk taktıran adamdan eser yoktu cok zayıflamıstı gorunus olarakta cok degısmıstı ama ben hıç bunara bakmadım normaldede ben ondan daha ustundum gorunus olarak ama ben hıç guzelıge bakmadım cunku benm ıymetımı bılıyodu senden bakasına bakmam dıyodu hep benımle evlılık muhabbetı yapıyordu aılmeın onunhakkıkda ne dusundugunu bıle sorardı sureklı bunarı yapan adam gıtmıstı noldu dedgımde sorun benle ılgılı kafam karsık psoojım ıyı degıl bana zaman ver falan dedı ama yasadıklarımsadn sonra bunu sleme luksu yoktu ben ona onca sey vermsın bıde zaman ıstıoyr zaman ayrılık getırır bunuda bılıyodum ve ona o zamanı verdım çok olmasada ama onda hıç bı degısme yoktu benımle konusmadan neyı halledecektıkı halledılecek sorunda yoktu o yuzden zaman olayı bahenydı bunu sonradan analdım ve dahada ıyı anladıgım baska bı kızla konusuyodu bırsuru sacma sapan sey yaptı. ınkar ettı kımse yok dıye ama ınanmdım ersmlerınıde gordum herkes sana ıat yapmıştır dedsede ben ınanmadım. onu o an sıldım hayatımdan kalbımden sılemedım anılarımdanad ama o satten sonra hep arayan soran ben hıç aramdım bı de guzel bı mesaj dosedım dahada aramadım :( kız ı da gordum benden daha mı ustundu hayr be o salaga fazlaydım amma o benım kıymetımı bılemedı ozel anlamda son noktaya ızın vermesemde cok sey yasadım ve sırf bu yuzden cok acı cektım halada cekıyorum ona sevgım kalmadı galıba cunku nefret edıyorum o zamanlar o benı face te enggelmıstı sımdı kaldırmıs ama bu ke zbne onu engelledım arada da benı ozelden arayıp dınlıyorlar ben kapatmadan kapatmıyor o olabılecegını duusunuyorum herkes o cok pişşman olacak senın kıymetını anlayacak ama senı bulamayack dıyordu halada ole dıyorlar ve bende ona bunu demıstım ve bole olacagınada ınanıyorum o benım cok ahımı aldı gunahıma grdı haksızlık yaptı onua sla affetmıcem ama bılıyorum kı o asla mutlu oamyacak benı cok arayacak. gelen gıdenı aratır bosuna denmemıs. allahın hımetıne ve adaletıne cok ınanıyorum ve ona havale ettım bılıyorum kı cok pişman olcak beım yasadıklarımı o fazlasıyla yasayacak .. ben bole ınanıyorum sız ne dusunuyorsunuz deneyımlerınıze dayanarak paylasır mısınız teskurlr zahmet edıp okugunuz ıcın

hikayeni okudum , sana üzülme falan demicem çünkü biliyorumki içini susturamazsın...
allah havale et , allah herşeyi görüyor inan ki yaptıklarının bedelini oda ödeyecektir, kimsenin yaptığı yanına kar kalmazz...
sen artık kendi hayatına bak, mutlu olmaya bak...çok zordur biliyorum :teselli:
allah yardımcın olsun arkadaşım... kimseye hakkettiğinden fazlasını verme ..

okuduğum kadarıyla aranızda özel şeylerde geçmiş bunun günahı vicdan azabını umarım ömür boyu taşır gerçi o kadar iyi biri olsa bu şere....sizliği yapmazdı.canım bu bir süreç üzülmemek ağlamamak diye bişe yok.Benim hikayem bitti mesela bu forumda.Ben dönüşsüz oldum.Sevdiğim adam terk etti aldatıldım ve şuan beni aldattığı kızla evlenme sürecince evli sayılırlar imam nikahlı eylülde evlenceklermiş.Çok garip hisler taşıdım bi nefret ettim bi özledim bi nedeeen die geceler boyu ağladım.Yani yapcak bişe yok zamanla geçicek.umarım hayatına iyi biri girer ve bu dönemi çobuk atlatırsın...

Son düzenleme:
sanırım en taze ayrılık benım kı daha 24 saat oldu olmadı canım cok acıyor bızım ayrılık sebebımız ıhanet falan degıldı tek sebep bırbırımıze kuladıgımız kırıcı sozler bıraz umursamazlık bıraz rahatlıktı erkek arkadasım çalısma hayatında cok uzun durmayan gırdıgı hangı ıste olursa olsun (benden once ve benleyken) bır yıldan fazla bır yerde durmamıs ,aile yasantısı bıraz karısık kımın naptıgı belı olmayan bır aılede yetısen fakat benımle cok ılgılı sevgısını sonuna kadar gosteren bırıydı takı 2-3 aya kadar bu 2-3 ay ıcınde kıskanclıklar kavgalar olmaya guvensızlıkler basladı ve her sozumuz bıze daha fazla rahatsızlık vermeye basladı ve dun gece son noktayı koyduk sebebı ıse gece yarsı eve baskın yapar gıbı gelmesıydı :( sımdı canım cok acıyor bu 2 yıl boyunca okadar cok beraber zaman gecırdık kı nerdeyse 24 saat beraberdık sımdı yok nereye baksam ne dusunsem bızı goruyorum hatıralar aklımdan cıkmıyor canım cok yanıyor tkrr baslasa ne olur olurmu olmaz bılıyorum kımle derdımı paylasam olmaz olamaz dıyor seven ınsan 2 yılda duzgun bır ıs bulmaz mı hıc bır sey yapamadı copculuk yapar ben bu kızı alacam der dıyor :( haklılarda dusununce bızım beyımız parmagını oynatmayıp ıs begenmıyordu :(
neyse bıttı boylesı daha ıyı oldu umarım yolumuz hıc karsılasmaz bır daha CANDAN ERÇETıNıN şarkısında dedıgı gıbı ''ÖYLE BıR UZAKLAŞ Kı KARDA KALMASIN ıZıN''

yanı anlıycagınız kafam karısık baslasın ıstemıyorum sadece o guzel gunlerı ozluyorum yuregım kırgın yaralı ummerım cabuk gecer bu donem

sanırım en taze ayrılık benım kı daha 24 saat oldu olmadı canım cok acıyor bızım ayrılık sebebımız ıhanet falan degıldı tek sebep bırbırımıze kuladıgımız kırıcı sozler bıraz umursamazlık bıraz rahatlıktı erkek arkadasım çalısma hayatında cok uzun durmayan gırdıgı hangı ıste olursa olsun (benden once ve benleyken) bır yıldan fazla bır yerde durmamıs ,aile yasantısı bıraz karısık kımın naptıgı belı olmayan bır aılede yetısen fakat benımle cok ılgılı sevgısını sonuna kadar gosteren bırıydı takı 2-3 aya kadar bu 2-3 ay ıcınde kıskanclıklar kavgalar olmaya guvensızlıkler basladı ve her sozumuz bıze daha fazla rahatsızlık vermeye basladı ve dun gece son noktayı koyduk sebebı ıse gece yarsı eve baskın yapar gıbı gelmesıydı :( sımdı canım cok acıyor bu 2 yıl boyunca okadar cok beraber zaman gecırdık kı nerdeyse 24 saat beraberdık sımdı yok nereye baksam ne dusunsem bızı goruyorum hatıralar aklımdan cıkmıyor canım cok yanıyor tkrr baslasa ne olur olurmu olmaz bılıyorum kımle derdımı paylasam olmaz olamaz dıyor seven ınsan 2 yılda duzgun bır ıs bulmaz mı hıc bır sey yapamadı copculuk yapar ben bu kızı alacam der dıyor :( haklılarda dusununce bızım beyımız parmagını oynatmayıp ıs begenmıyordu :(
neyse bıttı boylesı daha ıyı oldu umarım yolumuz hıc karsılasmaz bır daha CANDAN ERÇETİNİN şarkısında dedıgı gıbı ''ÖYLE BİR UZAKLAŞ Kİ KARDA KALMASIN İZİN''

Bence sen biraz zamana bırak bu işleri. Daha 24 saat olmuş diyorsun. Bir şey söylemek için erken. Etrafındaki insanlar da doğru demiş. Seviyorsa çaba harcardı. Bu işler öyle kolay değil sonuçta. :içelim:

hayat tam olarak ne zaman nerden vuracağını asla belli etmiyor.birini çıkarıyor karşına,kuklası yapıyor onu,içine şeytanı sokuyor biz inanalım diye,zavallı biz onun gerçekten öyle olduğuna inanıyoruz.bu beni asla bırakmaz,bensiz yapamaz diyoruz.gün geliyor hayat o insanın içindeki kuklayı çekip çıkartıyor,ve gerçek yüzü çıkıyor.işte o zaman anlam veremiyoruz,ama bu insan böyle değildi,ama hani böyleydi gibi.
işte o zaman anlayın ki hayatın oyununa gelmişsinizdir,yada siz gerçekten bir kuklayla berabermişsiniz.
kurduğunuz bütün planlar,hayaller bir anda başınıza yıkılır,kendi kendinize ağır gelmeye başlarsınız,artık bir kelime dahi edicek gücü bulamazsınız içinizde,hani derler ya "daha fazla üzülemem heralde",ben hep öyle dedim, heralde hayatta daha fazla üzülemem,en uç acı budur,eğer ben en uç acıda bile yaşayabiliyosam,devam etmek zorundayım.şuan bu yazıyı kendimden emin bu kadar özgüvenle yazarken bile,kalbimin acısı dilime kadar gelip bir çığlık oluyo,yapılan haksızlıkları,yaşadıklarımı hazmedemiyorum,düşünmemek için uyuduğum uykuda bile onla savaşıyorum,boğazımdaki yumruk hiç inmiyor,ger saniye daha da büyüyüp nefes almamı bile engelliyor.artık sadece bakıyorum,hiç bir şeyi göremiyorum,kulaklarım bütün seslere sağır oldu,belki kendimi bıraksam hıçkırıklarla ağlıcam,belki sabaha kadar ağlıcam biliyorum,herşeye kızıyorum,bütün insanlardan korkuyorum,en savunmasız yerimden,yani kalbimden bu kaçıncı vuruluşum ben bile bilmiyorum,ama her karanlık gecenin bir sabahı olacağına inanmak istiyorum.eskisi gibi gülmek istiyorum,acıkmak istiyorum,bir şeyden keyif almak...
umarım hayat benden aldıklarını zamanla bana geri verir,çok geç olmadan

hayat tam olarak ne zaman nerden vuracağını asla belli etmiyor.birini çıkarıyor karşına,kuklası yapıyor onu,içine şeytanı sokuyor biz inanalım diye,zavallı biz onun gerçekten öyle olduğuna inanıyoruz.bu beni asla bırakmaz,bensiz yapamaz diyoruz.gün geliyor hayat o insanın içindeki kuklayı çekip çıkartıyor,ve gerçek yüzü çıkıyor.işte o zaman anlam veremiyoruz,ama bu insan böyle değildi,ama hani böyleydi gibi.
işte o zaman anlayın ki hayatın oyununa gelmişsinizdir,yada siz gerçekten bir kuklayla berabermişsiniz.
kurduğunuz bütün planlar,hayaller bir anda başınıza yıkılır,kendi kendinize ağır gelmeye başlarsınız,artık bir kelime dahi edicek gücü bulamazsınız içinizde,hani derler ya "daha fazla üzülemem heralde",ben hep öyle dedim, heralde hayatta daha fazla üzülemem,en uç acı budur,eğer ben en uç acıda bile yaşayabiliyosam,devam etmek zorundayım.şuan bu yazıyı kendimden emin bu kadar özgüvenle yazarken bile,kalbimin acısı dilime kadar gelip bir çığlık oluyo,yapılan haksızlıkları,yaşadıklarımı hazmedemiyorum,düşünmemek için uyuduğum uykuda bile onla savaşıyorum,boğazımdaki yumruk hiç inmiyor,ger saniye daha da büyüyüp nefes almamı bile engelliyor.artık sadece bakıyorum,hiç bir şeyi göremiyorum,kulaklarım bütün seslere sağır oldu,belki kendimi bıraksam hıçkırıklarla ağlıcam,belki sabaha kadar ağlıcam biliyorum,herşeye kızıyorum,bütün insanlardan korkuyorum,en savunmasız yerimden,yani kalbimden bu kaçıncı vuruluşum ben bile bilmiyorum,ama her karanlık gecenin bir sabahı olacağına inanmak istiyorum.eskisi gibi gülmek istiyorum,acıkmak istiyorum,bir şeyden keyif almak...
umarım hayat benden aldıklarını zamanla bana geri verir,çok geç olmadan

:((((( diğer insanlar gibi yaşamak,hayattan tat alabilmek değil mi..
rahatca nefes alabilmek, kalbindeki o yumruk seni sıkmadan..
off ki offff....
aynı şeyler.

:((((( diğer insanlar gibi yaşamak,hayattan tat alabilmek değil mi..
rahatca nefes alabilmek, kalbindeki o yumruk seni sıkmadan..
off ki offff....
aynı şeyler.

en kötüsü ne biliyormusun o yumruk öyle garip bir yumruk ki ne zaman nerde geleceği hiç belli olmuyor..kalıyorsun öylece..sağlam bir kroşe oluyor her seferinde

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benimde 2,5 yıl süren ilişkim bitti.ÇOK ŞAŞKINIM YIKILDIM RESMEN. dünyada herkesten geçerimde senden geçmem diyen adam beni terk etti. Ben daha önce bir evlilik yapmıştım 10 yaşında da bir oğlum var. Ben ilişkiye başlarken ona zor olacağını söyledim ama o ben başarırım dedi ailesi istemedi onun bekar olması nedeniyle beni 1 yıl mücadele etti babasıyla ve ben bir sinirlilik anımda sen bu işi yapamıyacaksın dememle döküldü evet ben yapamıyorum dedi. yapamayacağım çok zor dedi bunu anlaması için 2,5 yılmı geçmeliydi. ona güvenmiştim çok zor bir durum bu çok üzülüyorum.

Bende size derdimi anlatmak istiyorum kızlar.yardımcı olurmusunuz
benim iki yıl süren bir birlikteliğim vardı.ikimiz de birbirimizi çok seviyorduk.ben ona aşıktım.ancak çok fazla tartışıyorduk.
kendisi sürekli benimle evlenmek istediğini dile getiriyor ancak ben yaşadığımız bu tartışmalardan dolayı evlilik konusunda pek emin olamıyordum.ben bu şekilde resmiyet olmadan bi süre daha vakit geçirmek istiyordum.kendisi artık bunu kabul etmiyor hayatını bir düzene sokmak istediğini ve evlenmek istediğini her fırsatta dile getiriyordu.tek emin olduğum şey ona aşık olduğumdu.
aşkımdan dolayı karşımdakini iyi değerlendiremediğimi düşünüyor yaşadığımız bu tartışmaların evlilikten sonra da devam etmesinden ve sorunlar yaşamaktan korkuyordum.çünkü bir süre sonra aşk bitiyor ve gerçeklerle yüzleşiyorsunuz.aşık olup evlenip sonra ayrılan arkadaşlarım olmuştu.bu beni korkutuyordu.

sonra karşımdaki insan iki yıl sonunda beni daha fazla bekleyemiyeceğini söyleyerek ayrıldı.bundan önce de tartışmalar sonucunda çok kere ayrılmış ama en fazla buna iki gün dayanabilmiş ve her defasında barışmışmıştık.
en son ayrılığımız bir ay sürdü.kendisi haklı olarak evlenmekten henüz emin olamadığım için benden ayrılmıştı.ben de kendisini bi hayat kurmasınını engellememek adına aramadım.çünkü sürekli tartışmalar beni korkutmuş ve evlenmek istemediğimi anlamıştım.
ondan ayrıldıktan sonra çok acı çektim.ruh gibi dolaşıyordum.yemek yiyemiyordum.yaşam enerjim yoktu.her şey anlamsız geliyor kimseyle konuşmuyor hep donuk bir ifadeyle dolaşıyor canım çok yanıyordu.ona dönmek için herşey yapabilirdim.

bir ay sonra aradım ama kendisi artık devam etmek istemediğini ve benden tamamen ayrıldığını söyledi.

bu şekildebiri ay daha geçti.sonra karşıma başka biri çıktı.hiç bi şekilde başka insan istemiyordum hayatımda.zaten istesemde yapamazdım çünkü başkasını seviyordum. yeni tanıştığım kişiye görüşmeyi düşünmediğimi söylediğim halde beni aryor arkadaş olarak görüşebileceğimizi söylüyordu.beni her gün arıyor kendimi zorlayarak onunla konuşuyordum.kendisi benimle çok ilgileniyor çok değer veriyor en ufak bir üzüntüme çare olmak için elinden geleni yapıyordu.
bu şekilde arkadaş olarak 2 ay görüştük.sonra bana çok değer vermesinden ve çok ilgilenmesinden etkilenmeye başlamıştım.bunu ona da söyledim ve dünyanın en mutlu insanı olduğunu söyledi.sonra bir ay boyunca yüz yüze her fırsatta görüşmeye başladık.bana ilgisi katlanarak artıyor beni mtlu etmek için herşey yapıyordu.
yavaş onu sevmeye heyecanlanmaya ve aşık olmaya başladım.kendisi bu duruma inanamadığını ve benimle evlenmek istediğini söylüyordu.çok iyi anlaşıyor hiç tartışmıyorduk.evlenmeye karar veredik.
sonra bi gün gün boyunca beni aramadı.o kadar ilgilenilmeye alışmış ben şımarıklık yaparak öfke içeren bir iki mesaj attım.kendisi arayamadığını yoğun olduğunu ama bir süre sonra arayacağını söyledi.ben de hiç sebep yokken artık aramamasını devam etmek istemediğimi söyledim.nasılsa barışırız düşüncesiyle şımarıklıkla atmıştım o mesajı. bizim ilk tartışmamızdı.kendisi beni hiç aramadı.diğer gün ben aradım açmadı.mesajlar yazdım cevap yazmadı.yazdığı tek şey gururun kırıldığı artık bu işin tamamen bittiğiydi.bütün kapıları kapattı bana.ne kadar özürdilersem diliyim fayda etmedi.nerdeyse yalvardım.olmadı.

şu an o kadar kötüyümki anlatamam.çok acı çekiyor onu çok özüyorum.önceki ilişkim bittiğinde de aynı şeyleri hissetmiştim.şimdi daha ağırını yaşıyorum.çünkü büyük bir pişmanlık yaşıyorum.zamanı geri çevirebilmeyi o kadar çok isterdim ki.

bu illişki bittikten bir gün sonra daha önce iki yıl birlikte olduğum evlenmek istemediğim için ayrıldığım insan aradı.bi zamanlar ona çok aşık olduğum ve dönmek için herşeyi verebileceğim insana hiç bi şey hiissetmediğimi farkettim.beni unutamadığını barışmak istediğini söyledi.ama ben o kadar kötüyüm ki onunla konuşmak bile gelmedi içimden.beni çok sevdiğini söyledi defalarca ama ben artık bişey hissetmiyorum.

sanırım benim ki bi hastalık.ben bile çözemedim kendimi.şimdi hala beni bırakan kişiyi çok seviyor ve onunla olmak istiyorum ama aramıcağını biliyorum.onunla olabilmek için şu an herşeyi yaparım.

siz ce beni terk etmesi bir bahanemiydi.insan bir mesaja kırıldığı için bu kadar ilgi gösterdiği insanı terk eder mi.gurur sevgiden daha mı önemli.yoksa beni sevmiyor muydu.
ben önceki ilişkimde defalarca kırıcı laflar söylediğim halde herdefasında bana geri döndü gurur yapmadı.
çok uzun oldu ama hikaye bu.bana yardımcı olur musunuz.aslında hangisini tercih etmeliydim.beni seven siz ce hangisi.ya da asıl sorun bende mi:1no2:

kızlar ben çok kötüyüm.gün içinde ruh halim değişken.bunu daha öncede yaşamıştım.ama ilk defa gerçekten olabileceğine inandığım bir ilişkim vardı ve bitti.bu daha kötü etkiliyor beni.benimle çok ilgilenen sevdiğini söyleyen evlilik düşündüğümüz insan benim bir iki kırıcı mesajımla tamamen bitirdi ve bidaha asla dönmicek ve aramıcak beni.bunu kabullenemiyorum.
sizce gerçekten seven bir insan bir iki kırıcı mesajla ayrılır mı.gururunun kırıldığını söylüyorbu bahanemi.tekrar arar mı.
:sinifsinif:

kızlar ben çok kötüyüm.gün içinde ruh halim değişken.bunu daha öncede yaşamıştım.ama ilk defa gerçekten olabileceğine inandığım bir ilişkim vardı ve bitti.bu daha kötü etkiliyor beni.benimle çok ilgilenen sevdiğini söyleyen evlilik düşündüğümüz insan benim bir iki kırıcı mesajımla tamamen bitirdi ve bidaha asla dönmicek ve aramıcak beni.bunu kabullenemiyorum.
sizce gerçekten seven bir insan bir iki kırıcı mesajla ayrılır mı.gururunun kırıldığını söylüyorbu bahanemi.tekrar arar mı.
:sinifsinif:

onun sevgisiyle alakalı bu güzelim, gerçekten kırıldıysa bunu anlarsın zaten..ama o lafları söylediğin için sana derste vermek isteyebilir ikisindede üzüleceksin maalesef..sen açıklamanı yaptıysan eğer gerisini ona bırakmalısın..inan kendi başına oturup düşünüp üzülmek geri getirmiyor o yüzden sen iyi ol ki onu inandırabilesin ;)

canım açıklamamı yaptım.bi sürü mesaj attım.söyleyebileceğim herşeyi söyledim ama olmadı.bunu kesin bir dille söyledi.başka türlü bitseydi bu kadar üzülmezdim ama bu pişmanlık var ya beni öldürüyor.hep keşke bu şekilde davranmasaydım diyor kendimi suçluyorum.çünkü şu ana kadar bana hiç yannış yapmadı.hep alttan aldı.buna benim kaprisim sebep oldu ve düzeltemiyorum durumu.en acı yanı bu zaten.kendi ellerimle mavh ettim.:bbo:

selam eskilerden kim kaldıysa hayırlayan olursa...ben oyle yoruldum ki artık anlatmak bıle istemiyorum.uzun zamandır girmiyorum.hala cok seviyorum zamanla gecıcek palavraları dınlemıyorum artık.ya ben cok fazla sevdım yada saplandım yıllar gecıyo ama o gecmıyo içimden............

tam 17 gün oldu ayrılalı.umut işkenceyi uzatırmış.çok doğru.hala aramasını bekliyorum.ama bir daha asla elini tutamıcam ,sesini duyamıcam, gözlerinin içine bakamıcam ve ona hiç birzaman sarılamıcam.beni bitiren bu.:1no2:

Back