canım tabiki paylaşabilirsin, elimizden geldiğince yanıt vermeye çalışırız,önceki sayfaları şöyle bir bakarsan herkesin süreci aynı gelişiyor umarım sende atlatabilirsin :teselli:
kısaca anlatayım benı cok seven benle cok ozel seyler yasayan ve hayatımda ılk oldugunu bılen aynı zaman yakın akrabam olan bu adam benı buyuk ıhtımalle baskasına tercıh ettı ve benı enınde sonunda acı cektıreerk turlu bahanelerle terkettı. kısa donem askerlık yaptı ama hep sıkayetcıydı ılk aylar cok ıyıdı hergun aradı ama son ıkı bucuk ay 180 derec degıstı aramaz oldu bahnesıde cok nobet tutuyo olasıydı ama geldıkyen sonrada aynıyıd eskısı gbı degıldı onca sey yasadgıım benı o kadar seven o kadar sahıplenen bana yuzuk taktıran adamdan eser yoktu cok zayıflamıstı gorunus olarakta cok degısmıstı ama ben hıç bunara bakmadım normaldede ben ondan daha ustundum gorunus olarak ama ben hıç guzelıge bakmadım cunku benm ıymetımı bılıyodu senden bakasına bakmam dıyodu hep benımle evlılık muhabbetı yapıyordu aılmeın onunhakkıkda ne dusundugunu bıle sorardı sureklı bunarı yapan adam gıtmıstı noldu dedgımde sorun benle ılgılı kafam karsık psoojım ıyı degıl bana zaman ver falan dedı ama yasadıklarımsadn sonra bunu sleme luksu yoktu ben ona onca sey vermsın bıde zaman ıstıoyr zaman ayrılık getırır bunuda bılıyodum ve ona o zamanı verdım çok olmasada ama onda hıç bı degısme yoktu benımle konusmadan neyı halledecektıkı halledılecek sorunda yoktu o yuzden zaman olayı bahenydı bunu sonradan analdım ve dahada ıyı anladıgım baska bı kızla konusuyodu bırsuru sacma sapan sey yaptı. ınkar ettı kımse yok dıye ama ınanmdım ersmlerınıde gordum herkes sana ıat yapmıştır dedsede ben ınanmadım. onu o an sıldım hayatımdan kalbımden sılemedım anılarımdanad ama o satten sonra hep arayan soran ben hıç aramdım bı de guzel bı mesaj dosedım dahada aramadım
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)