Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Küçük İskender şiiri...
Kaç zamandır bakıp bakıp bu şiire bir şiir benim hayatımı böylesine özetler mi diyorum.
Özetliyormuş.
-tatlicadiarzu-

Küçük İskender'e bayılırım zaten..bir de bu var eminim beğeneceksiniz

öyle aydınlık bir sonbahar ki
senin yaklaştığın anda yüreğimdeki kör yangın
bu yangından herkes kahkahalarla çıkacak
bir sen kurtulamayacaksın..

Gerçekten çok harika sözler...
vereliniortak
Çok teşekkür ederim.
a.s.
Gerçekten ürpertici...
boshayallersmile

buda benden bir küçük iskender şiiri olsun

artık kalbim yok ağladığımda sana
düşündüğümde seni artık kalbim yok
seni anlatırken birilerine, atmıyor kalbim
atmıyor kalbim seni gördüğümde rüyalarımda
istediğin gibi yaptım; artık kalbim yok !
küçük bir velede verdim onu, oyuncak niyetine
fırlattım attım doyursun karnını diye bir sokak
köpeğine
suda sektirdim bir kiremit parçası gibi
ve bekledim batmasını
bekledim batmasını yanan bir gemi
nasıl ağlayarak denize dökülürse

istediğin gibi yaptım; artık kalbim yok!
artık kalbim yok baktığımda eski resimlere
özlediğimde seni
arta kalmış bir kalbim yok!
YOK!

bayıldım süper bir şiir :2:

Benim de 10 ay bitecek ama hala ara ara çok kötü oluyorum. Böyle şeylerin yaşanması normal. Ben anca 8 ay sonunda daha iyi olabildim. Zamanla azalacak acın, şu anda inanılası bir durum gibi gözükmese de..

Delircek gibi ağladım Adam bana zamanında ilkokul arkadaşım dediği kızla çıkmış da ayrılmışsenağlama Ben hala tek takılıodum Aldatılmış gibi hissettim İlk defa bu kadar çok sevdim Onun başkasıyla çıkmasını kabul edemedim gözyaşlarım tükendi resmen Artık biraz da olsa nefret edebiliyorum ondan Belki de diyorum Allah'ım bu olayı bilmemi bu yüzden sağladı Çünkü nefret edemiodum hiç naparsa yapsın hatta daha da bağlanıyodum:çok üzgünüm: Şimdi anladım ki sevgimi değerimi bilene vermeliyimlmaz:

aynen sevemiyorum başkasını Millet gelio kibarca bahanelerle olmaz diyorum diyemiyorum ki o şerefsizi hala unutamadım diye:çok üzgünüm:

evet canım güven falan kalmadı ayrılsak da yalnız takılırdı Erkek milleti işte yalnız duramadı :mymeka:

canım benim yaa Aynı kaderi aynı düşünceleri paylaşıyoruz oooooof oooooof :çok üzgünüm:

canım benim benimki de vurdumduymazdı arayıp sormadı Genelde herkes 1 yıl sonra unutuluo diyo Daha zamanım çok desene ınşallah ayrılmazsınız canım

canım benim benimki de vurdumduymazdı arayıp sormadı Genelde herkes 1 yıl sonra unutuluo diyo Daha zamanım çok desene İnşallah ayrılmazsınız canım

Tatlım benim gerçekten de doğru bu. Benim 1 yıl dolmasına çok az kaldı ve inan ki
şuan gelse istemem yanii. O dereceye kadar geldim. Kesinlikle bitiyormuş onu anladım.
Tabi ki onun yeri bambaşka ve dolduran olmuyor, olamadı hala ama artık hiç üzülmüyor olmak müthiş bir duygu. Sen biraz daha sabret belki 1 yılı bile bulmıcaktır senin için.opuyorumnanaktan

arkadaşşşşlarrrrrrrrrrr bende gellldimmmmmmmm benide alırmısınızzz aranızaa :)))) ama benimki yeni bir ayrılık deilllll..1.5 yıllık bi ayrılıkzedeyimmmm :icecream:

Valla bu sevgiliden ayrılma mevzuları milleti baydı bence.
Kimse uğramıyor o yüzden. Sıkıldık artık.sempatiksalakcinni

merhaba kızlar bende erkek arkadaşaımdan ayrıldım aylar oldu çok şey yaptı bana ve neler oldu neler o olanlarda hep bana oldu yaklasık 3 aydır cok acı cekıyorum
suan daha ıyıyım ama sankı ne yapsam bu acı gecmıcek gıbı bı de akrabadan ote aılelerımız onun adını bıle duymak ıstemıyorum gormekte beni dinlemek isterseniz paylaşmak isterim

canım tabiki paylaşabilirsin, elimizden geldiğince yanıt vermeye çalışırız,önceki sayfaları şöyle bir bakarsan herkesin süreci aynı gelişiyor umarım sende atlatabilirsin :teselli:

Ben de daha önceki sayfaları okumanı tavsiye ederim.
Onlar en güzel cevap olur senin için.

Ama geçeceğine emin ol. Her acı gibi o da bitecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…