kızlar geçiyo inanın bana geçiyo. ama sadece zaman. bu sürede üzülme, kendini yıpratma demek falan boş. üzüleceksin dibine kadar, ağlayacaksın, için parçalanacak. zaten böyle geçecek. ben tam 1 yıl yasını tuttum. hergün her gece ağladım. mesajlar attım 6-7 ay çok bunaldığımda. mektuplar yazdım ama ne bir cvp geldi ne başka bişey. o yazdıklarımı taş okusa parçalanırdı ama o kadar kalpsizdiki bi cvp bile vermedi. ama bu arada çok dua ettim hep dönsün dedim. benim en büyük dayanağım Rabbimdi. çok yalvardım. sonra anladımki bişşeyi illa olsun diye istemek ii olmuyo. ondan sonra " Allahım herşeyin hayırlısını veri kalbimi gönlümü hakkımda hayırlı olanai kaderimde olana razı eyle" diye dua etmeye baaşladım. veeee ayrıldıktan tam 1 yıl sonra dünyanın en mükemmel insanıyla tanıştım. beni el üstünde tutuyo maaşallah, gözümün içine bakıyo. ve o kadar mutluyum ki anlatamam. iyikide o insanla olmamış. şimdi çok mutluyum, henüz çok yeni belki 6 ay oldu ama inşallah hep böle devam eder ve mutlu bi evliliğimiz olur. ilk ayrıldığım dönemlerde asla ondan başkasıyla asla olmaz, ölene kadar yalnız yaşarım diyodum. düşünün yani acımı ama çok şükür geçti. Rabbim ayrılık acısını kimseye yaşatmasın. bence dua edin bol bol ve umutlu olun