Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ayrılık...

insanın ruhundan çok şey götürüyor.
bir yandan da çok şey kazandırıyor insana:
daha güçlü oluyorsun her şeyden önce.
ve hayatı, ve erkekleri, ve kendini daha iyi tanıyorsun.

sorunsa şu...

kendini hayatı ve onları daha iyi tanıdıkça daha mutlu olabiliyor musun?
ben olamadım.
kafam daha da karıştı.
daha da yalnızlaştım.
ve mutluluğu hissedemez oldum.

ne yapmalı Allah'ım, ne yapmalı?
nasıl çıkmalı bu işin içinden?

çok güzel anlatmışsın fiyonk.
:sinifsinif:
Mutlu olabiliyorum belki ama güvenim 0 landı.

Ayriliklar hep aci verir...
Kimi zaman gitmesini bileceksin, arkana bakmadan..
Kimi zaman onu sevdigini soyleyeceksin, gec kalmadan..
(Alinti)

kızlar geçiyo inanın bana geçiyo. ama sadece zaman. bu sürede üzülme, kendini yıpratma demek falan boş. üzüleceksin dibine kadar, ağlayacaksın, için parçalanacak. zaten böyle geçecek. ben tam 1 yıl yasını tuttum. hergün her gece ağladım. mesajlar attım 6-7 ay çok bunaldığımda. mektuplar yazdım ama ne bir cvp geldi ne başka bişey. o yazdıklarımı taş okusa parçalanırdı ama o kadar kalpsizdiki bi cvp bile vermedi. ama bu arada çok dua ettim hep dönsün dedim. benim en büyük dayanağım Rabbimdi. çok yalvardım. sonra anladımki bişşeyi illa olsun diye istemek ii olmuyo. ondan sonra " Allahım herşeyin hayırlısını veri kalbimi gönlümü hakkımda hayırlı olanai kaderimde olana razı eyle" diye dua etmeye baaşladım. veeee ayrıldıktan tam 1 yıl sonra dünyanın en mükemmel insanıyla tanıştım. beni el üstünde tutuyo maaşallah, gözümün içine bakıyo. ve o kadar mutluyum ki anlatamam. iyikide o insanla olmamış. şimdi çok mutluyum, henüz çok yeni belki 6 ay oldu ama inşallah hep böle devam eder ve mutlu bi evliliğimiz olur. ilk ayrıldığım dönemlerde asla ondan başkasıyla asla olmaz, ölene kadar yalnız yaşarım diyodum. düşünün yani acımı ama çok şükür geçti. Rabbim ayrılık acısını kimseye yaşatmasın. bence dua edin bol bol ve umutlu olun

kızlar geçiyo inanın bana geçiyo. ama sadece zaman. bu sürede üzülme, kendini yıpratma demek falan boş. üzüleceksin dibine kadar, ağlayacaksın, için parçalanacak. zaten böyle geçecek. ben tam 1 yıl yasını tuttum. hergün her gece ağladım. mesajlar attım 6-7 ay çok bunaldığımda. mektuplar yazdım ama ne bir cvp geldi ne başka bişey. o yazdıklarımı taş okusa parçalanırdı ama o kadar kalpsizdiki bi cvp bile vermedi. ama bu arada çok dua ettim hep dönsün dedim. benim en büyük dayanağım Rabbimdi. çok yalvardım. sonra anladımki bişşeyi illa olsun diye istemek ii olmuyo. ondan sonra " Allahım herşeyin hayırlısını veri kalbimi gönlümü hakkımda hayırlı olanai kaderimde olana razı eyle" diye dua etmeye baaşladım. veeee ayrıldıktan tam 1 yıl sonra dünyanın en mükemmel insanıyla tanıştım. beni el üstünde tutuyo maaşallah, gözümün içine bakıyo. ve o kadar mutluyum ki anlatamam. iyikide o insanla olmamış. şimdi çok mutluyum, henüz çok yeni belki 6 ay oldu ama inşallah hep böle devam eder ve mutlu bi evliliğimiz olur. ilk ayrıldığım dönemlerde asla ondan başkasıyla asla olmaz, ölene kadar yalnız yaşarım diyodum. düşünün yani acımı ama çok şükür geçti. Rabbim ayrılık acısını kimseye yaşatmasın. bence dua edin bol bol ve umutlu olun

iyimiş :teselli:

Allah mutluluğunu daim etsin, yolunu açık etsin..

Tabi geçio yaaa..
Mesela artık bu sayfaları okumak o kadar sıkıcı geliyor ki bana.:umursamaz:
Uzun mevzuları hiç okumuyorum zaten. Hep aynı konular, aynı sorunlar..
Önceden olsa herbirini inceleyip kendime pay çıkarırdım.
Bugün tam 11 ay doldu ayrılalı. Ve ben bunu cidden yeni farkediyorum.:1shok:
Önceden gün sayıyordum, hesap yapıyordum. Ayy inanamıyorum kendime.
2i8d4ao.gif

Hiç ama hiiççç üzülmüyorum şuan, hiçç canımı yakmıyor.
Umrumda bile değil..:umursamaz:

Umarım herkes takıntılarından kurtulur ve
kendine acı çektirmeye bir son verir.
Ghelyon.gif
bliss.gif

Şükürlerr olsuuunnnn Tanrıımmmm... Bitti...Yupppiiiii...
47b20s0.gif

cancan.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
bir sulugöz daha geldi başlığasenağlama
dün gece ayrıldık biz..mantığı ve kalbim arasında bi seçim yapmak zorunda hisssettim kendimi neticede aklım baskın çıktı..5yıla dayanıyor geçmişimiz..ama 5 yıl boyunca sürekli ayrılıp barışmalar bi dönem o başkasıylaydı ben başkasıyla çıktım..ailemin de onay wermediği biriydi..ama biz yine bir araya geldik..beni deli gibi seviyor adım gibi eminim..ama ben son zamanlarda şımarık bir çocuk gibi dawrandım anlaşamadığımızı birbirimizin dilinden anlamadığımızı söylüyordum hep..benim soğuk dawranmama rağmn o hiç canım hayatım kelimeleri ağzından düşürmedi..ama bu dönemde önceden tanıştığım biriyle msn de yazışmaya başladım ve daha önce bana ilgisi olduğunu söyleyen biriydi,çok da iyi anlaşıyoruz aile yapılarımız vs. belki onunla denemek iyi bir sonuç werecekti diye düşündüm,brlki de bunun etkisiyle dün gece aceleci dawranıp uzatmayalım dedim..
aklımı kullanı gelecekte ailemin de onay werdiği biriyle ewlenmek mantıklı gibi gelse de sevgilimle aramızdaki etkileşim elektriği (her ne kadar uyuşamadığımız noktalar da olsa )kimseyle paylaşamayacağımı biliyorum..sevgilim daha askere gitmemişti,ailesi her daim ona muhtaçtı(farklı bi şehirde de olsalar) bunun gelecekte sorun olacağını düşüdüm annemin bana ben sana demiştim diyeceğini görür gibiydim..
kötü mü yaptım bilmiyorum..onca terslememe rağmen yine de canım derdi vicdan azabımı daha çok arttırıyor bu ki çok da duygusal biridir daha önce bi kaç jkez benim yüzümden ağladığına da tanık oldum..kaldı ki ewlenmek için ailemin istediğiklerini de yerine getirmeye razıydı çok çalışıyordu bense görüşememekten yakınıyordum 1.5saatlik mesafedeyiz..

benim hikayem de böyle..şimdi gözyaşlarımı içime akıtmak zorundayım..evdekilerin birşey bilmemesi için..belki bi süre sonra arar eskiden hep yaptığı gibi..

çok uzun oldu kızlar farkındayım ama okuyan olursa bir iki satır düşüncenizi paylaşırsanız sevinirim..

Son düzenleme:
sallayın , takmayın kimseyi..
sevse gitmezdi.

gitti.
sevmiyor.

yolver.

hayata bakın ve gülümseyin, onlarsız hayat çok güzel !(:

bir sulugöz daha geldi başlığasenağlama
dün gece ayrıldık biz..mantığı ve kalbim arasında bi seçim yapmak zorunda hisssettim kendimi neticede aklım baskın çıktı..5yıla dayanıyor geçmişimiz..ama 5 yıl boyunca sürekli ayrılıp barışmalar bi dönem o başkasıylaydı ben başkasıyla çıktım..ailemin de onay wermediği biriydi..ama biz yine bir araya geldik..beni deli gibi seviyor adım gibi eminim..ama ben son zamanlarda şımarık bir çocuk gibi dawrandım anlaşamadığımızı birbirimizin dilinden anlamadığımızı söylüyordum hep..benim soğuk dawranmama rağmn o hiç canım hayatım kelimeleri ağzından düşürmedi..ama bu dönemde önceden tanıştığım biriyle msn de yazışmaya başladım ve daha önce bana ilgisi olduğunu söyleyen biriydi,çok da iyi anlaşıyoruz aile yapılarımız vs. belki onunla denemek iyi bir sonuç werecekti diye düşündüm,brlki de bunun etkisiyle dün gece aceleci dawranıp uzatmayalım dedim..
aklımı kullanı gelecekte ailemin de onay werdiği biriyle ewlenmek mantıklı gibi gelse de sevgilimle aramızdaki etkileşim elektriği (her ne kadar uyuşamadığımız noktalar da olsa )kimseyle paylaşamayacağımı biliyorum..sevgilim daha askere gitmemişti,ailesi her daim ona muhtaçtı(farklı bi şehirde de olsalar) bunun gelecekte sorun olacağını düşüdüm annemin bana ben sana demiştim diyeceğini görür gibiydim..
kötü mü yaptım bilmiyorum..onca terslememe rağmen yine de canım derdi vicdan azabımı daha çok arttırıyor bu ki çok da duygusal biridir daha önce bi kaç jkez benim yüzümden ağladığına da tanık oldum..kaldı ki ewlenmek için ailemin istediğiklerini de yerine getirmeye razıydı çok çalışıyordu bense görüşememekten yakınıyordum 1.5saatlik mesafedeyiz..

benim hikayem de böyle..şimdi gözyaşlarımı içime akıtmak zorundayım..evdekilerin birşey bilmemesi için..belki bi süre sonra arar eskiden hep yaptığı gibi..

çok uzun oldu kızlar farkındayım ama okuyan olursa bir iki satır düşüncenizi paylaşırsanız sevinirim..

bence zamana bırakıp net sonucu görmelisin, daha yeni ve sanırım kolay bitirmez karşı taraf..Allah sana sabır versin zor bir durumdasın aslında..

Geçen yıl mayısta ayrıldık Umutla.
1 hafta önce kadınlar klubu şifremi unuttuğum için mail gönderdim kendime. Bir baktım ki üye nickim UmuTBahaR geçen yıl onunla en iyi zamanlarımızda almıştım üyeliğimi. Çok güzeldi herşey bebeğimizin adına kadar herşeyi düşünmüştük. Birbirimizle geçirdiğimiz vakitler bize yetmiyordu. Herşey çok güzelken Umut benden uzaklaşmaya başladı ben okulum için erzurumda o ise memuriyeti nedeniyle izmirdeydi. hissediyordum başkası vardı birgün açık açık sordum ve evet dedi hayatında duygusal anlamda olmasada birisi vardı. Mahvolmuştum normalde bedduaya karşı biriyim ama gün ki sinirimden hırsımdan üzüntümden bildiğim bütün bedduaları ettim telefonda bağırdım ağladım mahvettim kendimi... ve ondan sonra hiçkimse olmadı hayatımda. 1 hafta önce üyeliğimde Umutun adını görünce faceden msj attım hemen yanıt verdi. bir kaç msj sonra dayanamadım içim yanıordu hala aşıktım çünkü ona seni özledim dedim. o da bende dedi. benimle ayrıldıktan 2 ay sonra bir motor kazası geçirmiş ve vucudundaki hemen hemen bütün kemikler kırılmış 4 ay boyunca hastanede yatmış. Anlattığında üzüldüm mü bilmiyorum ama bana şunu dedi. '' bahar bana senin ahın tuttu'' evet bende aynısını düşünüyordum. şimdi 3-4 gündür eskisi gibi olmasa da konuşuyoruz. ızmire gidicem bu ay içinde bana yazdığı cümle bu ''hani böyle, yıllardır görmediğin biri yoldan gelir, sen de onu beklersin ya otobüsün garaja girmesini. ve geçmez o zaman.. ..süre başladı sanki benim için. bekliyorum seni. ''

Okuyan varsa arkadaşlar sizce Umut hala seviyor mu beni. Ona bir şans daha vermelimiyim ???

Son düzenleme:
Bana sevgi gibi gelmedi. Yani seviyordur ama seni değil senin ona verdiğin değeri çzlüyordur.
Şimdi de zor durumda kalmış ve yanında başka bir kadın olmadığı için boşluktan seni özlediğini
hissediyordur.
Neden bunları düşündüğümü söyliim hemen. Ben de terkettiğim eski sevgilimi zor zamanınmda çok özlüyorum çünkü o bana çok değer verirdi, kendimi iyi hissetmemi sağlardı.
Boşluk anlarında yanımda hep o olsun istiyorum. Ama aşk varmı hayırr... O da bunu farkediyor sanırım ve eskisi gibi yanaşmıyor kesinlikle. Bence bu durumlar kullanma meselesi ve bencillik sadece.
Çok iyi düşünmek lazım. Seven insan asla bırakıp gitmez. Başkasıya olmaz.

Bana sevgi gibi gelmedi. Yani seviyordur ama seni değil senin ona verdiğin değeri çzlüyordur.
Şimdi de zor durumda kalmış ve yanında başka bir kadın olmadığı için boşluktan seni özlediğini
hissediyordur.
Neden bunları düşündüğümü söyliim hemen. Ben de terkettiğim eski sevgilimi zor zamanınmda çok özlüyorum çünkü o bana çok değer verirdi, kendimi iyi hissetmemi sağlardı.
Boşluk anlarında yanımda hep o olsun istiyorum. Ama aşk varmı hayırr... O da bunu farkediyor sanırım ve eskisi gibi yanaşmıyor kesinlikle. Bence bu durumlar kullanma meselesi ve bencillik sadece.
Çok iyi düşünmek lazım. Seven insan asla bırakıp gitmez. Başkasıya olmaz.

Haklısın galiba Umut 2. şansı haketmiyor. Hiçbir zaman eskisi gibi olamayacak o da ben de ... :çok üzgünüm:

Tatlım bir kez böyle şeyler yaşanınca gerçekten de hiçbir şey eskisi gibi olmaz , zaman geçmiş acın eskisi gibi değildir en azından şimdi unutman daha kolay bana kalırsa yeniden başlama ;daha çok üzülebilirsin çünkü. Cem Karaca'nın bir sözü vardı ve bence çok doğru bir söz 'Çıktığın sokağa bir daha dönme' o da eski karısıyla barışıp ayrıldığında söylemişti tv de...Bende çok sevdiğim bir erkek konusunda çok affedici olmuştum o yüzden dönme derim çünkü ben her affedişimden sonra keşke affetmeseydim dedim .....

Geçen yıl mayısta ayrıldık Umutla.

Okuyan varsa arkadaşlar sizce Umut hala seviyor mu beni. Ona bir şans daha vermelimiyim ???

arkadaşlarıma katılıyorum bende, kaldı ki bunca zaman geçmiş seni beklemiş yazasın diye..erkekler için birşeyleri kolaylaştırmak iyi olmuyor güzelim hepimizde örnekleri mevcut o yüzden zaman ver kendine..

Bitti...bitti 3 gün oldu biteli..çok kötüyüm mafoldum toparlamaya çalıştıkça kendimi daha çok dibe batıyorum..
hayatımda ilk kez birini böyle sevdim ama sinirlerim bozuk olduğundan hırpaladım söz vermiştim hırpalamıycam diye ama benimde elimde olan bişey değildi.. üzülme diye bitiriyorum bu ilişkiyi dedim ama ben kendimi bitirdim hiç bişey söylemedi tek bir kelime bile 2 3 günden beri yalvarıyorum tek bişey söyle diye hiç cevap vermiyo dahada çok üzülüyorum dese ki bana senden nefret ediyorum allahın belası istemiyorum seni işte arama diye rahatlıycam aama yok tek bi kelime bile yok sadece bi kere beni sevmediğini söyle dediğimde söyleyemem dedi o kadar allah belasını versinnn:gitme:

Back