Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bela okunması gereken o mu sence tatlım ? Saçma bir nedenle seni seven kişiyi bırakan sensin. Çocuk seni sevmediğini bile kabul edememiş. Üzüldüm umarım herşey güzel olur.

sen niye gidiyosun ona o gelsin sana.

Ben ona gitmiyorum izmire tatile gidicem. O da orda gelince haberim olsun dedi. Gözlerine bakarak şarkılar söylemek istiyorum dedi. Ne bileyim ya saçma biri bu Umut anlayamıyorum onu. Ama yok deştikçe daha fazla acımaya başladı. Dediğiniz gibi en iyisi hiç başlamamak...

Neden bela okuyorsun onu anlamadım, bitirmişsin..onun sana onay vermemesimi seni böyle düşündüren?..o sana ceza veriyor sessizliğiyle kendince..aynı durumda kalsan sende yapardın belkide

Neden bela okuyorsun onu anlamadım, bitirmişsin..onun sana onay vermemesimi seni böyle düşündüren?..o sana ceza veriyor sessizliğiyle kendince..aynı durumda kalsan sende yapardın belkide
Evet onun sessiz kalışı beni deli ediyor.Herhangi birşey söylese içim rahatlıycak ama yok yok yok.. Ayrıca beddua okumamın sebebi o an sinirden çıldırdığım için hakim olamıyorum kendime benim en büyük problememim bu işte

Bugün itibariyle bütün sitenin onaylamadığı sağlıksız hastalıklı ilişkime son verdim. Çok canım acıyo. Uğradığım hakaretler psikolojik şiddet çok canımı yakıyo kızlarr :sinifsinif:

Tebriklerrr...:lepi:hihoyyyt
Olsun için biraz acır ama geçer..a.s
Büyük adımı atmışsın önemli olan o kısım.

Kafanı dağıtmak için herşeyi yaparsın işine gücüne herşeye sıkı sıkı sarılırsın ama o içine oturan acıdan bir türlü kurtulamazsın....Belkide çok yeni ama bu şekilde azimle kurtulmaya çalıştıkça zamanla yeniceğimi düşünüyorum

ilgisiz alakasız bir sevgili. yanımdayken iyi gidince uzaklaşan biri. aylardır böyle becereemdim ayrılamyı. en yapmalıyım nasıl onu eski haline döndürmeliyim

ilgisiz alakasız bir sevgili. yanımdayken iyi gidince uzaklaşan biri. aylardır böyle becereemdim ayrılamyı. en yapmalıyım nasıl onu eski haline döndürmeliyim

Senin isteğinle olmaz emin ol .. erkeklere birşeyleri yaptırmak tam tersi ile sonuçlanır, kendi istemeli ve senin yapman gereken mesafe koy bi süre uzaklaşabilirim sinyalini ver yada ilgini başka şeylere yönelt senin ilgin olmayınca gör bakalım esas istediği neymiş..Erkekler onsuzda gayet iyi yapabileceklerini anladıklarında tutuşuyorlar

çok güzel anlatmışsın fiyonk.
:sinifsinif:
Mutlu olabiliyorum belki ama güvenim 0 landı.

teşekkür ederim HayyaL...

kendine güveni arttıkça erkeklere güveni sıfır oluyor insanın değil mi?
olumsuz düşünmemek için elimden geleni yapıyorum ancak, dürüst duygularımın karşılığı yok gibi geliyor çoğunlukla. "hepsi aynı" düşüncesini atamıyorum kafamdan. (

Benimde 4bucuk senelik iliskim bitti, anlamiyorum bukadar kolaymiydi. onca hayallerimiz, hersey hersey bosmus. sebeb bile yok dogru duzgunofffff mafoldum

Yok zaten yok yok fiyonk.
0 ı tükettim erkeklere karşı.
Hep aynı tehane...
Seviyorum deseler de inanamıyorum nasıl geçecek bu güvensizlik bilmiyorum...
:umursamaz:
Şu şiire bak resmen çabasız ve kaçışlı insanları hatırlatıyor.
Bana çok uyuyor nedense...
:bbo:
Bu arada terkedilmedim kızlar.
boshayallersmile
Genel bir birikim yaşıyorum sanırım senelerin birikimi...
....

'Bizim senle hukukumuz var...
Avukatımız var, suçumuz var...
Bizim senle bir ömrü paylaşmaya andımız;
Bu andı çiğneyip iç yüzümüzü ifşa eden ihanetlerimiz,
Birbirimizi kolayca harcamanın lüksü,
Bu lükse sığan baş önde boş boş oturuşlarımız var.
Konuşamayışlarımız, hiçbir şeyi açıklayamayışlarımız,
Kaçıp gitmeyi erdem sayışlarımız var.'

Bana da öyle geliyor nedense bence de hepsi aynı... :2:

bumudur..budur!!!!!! alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkışlarım bende bu şiiri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…