Bitti...bitti 3 gün oldu biteli..çok kötüyüm mafoldum toparlamaya çalıştıkça kendimi daha çok dibe batıyorum..
hayatımda ilk kez birini böyle sevdim ama sinirlerim bozuk olduğundan hırpaladım söz vermiştim hırpalamıycam diye ama benimde elimde olan bişey değildi.. üzülme diye bitiriyorum bu ilişkiyi dedim ama ben kendimi bitirdim hiç bişey söylemedi tek bir kelime bile 2 3 günden beri yalvarıyorum tek bişey söyle diye hiç cevap vermiyo dahada çok üzülüyorum dese ki bana senden nefret ediyorum allahın belası istemiyorum seni işte arama diye rahatlıycam aama yok tek bi kelime bile yok sadece bi kere beni sevmediğini söyle dediğimde söyleyemem dedi o kadar allah belasını versinnn:gitme:
sen niye gidiyosun ona o gelsin sana.
Bitti...bitti 3 gün oldu biteli..çok kötüyüm mafoldum toparlamaya çalıştıkça kendimi daha çok dibe batıyorum..
hayatımda ilk kez birini böyle sevdim ama sinirlerim bozuk olduğundan hırpaladım söz vermiştim hırpalamıycam diye ama benimde elimde olan bişey değildi.. üzülme diye bitiriyorum bu ilişkiyi dedim ama ben kendimi bitirdim hiç bişey söylemedi tek bir kelime bile 2 3 günden beri yalvarıyorum tek bişey söyle diye hiç cevap vermiyo dahada çok üzülüyorum dese ki bana senden nefret ediyorum allahın belası istemiyorum seni işte arama diye rahatlıycam aama yok tek bi kelime bile yok sadece bi kere beni sevmediğini söyle dediğimde söyleyemem dedi o kadar allah belasını versinnn:gitme:
Evet onun sessiz kalışı beni deli ediyor.Herhangi birşey söylese içim rahatlıycak ama yok yok yok.. Ayrıca beddua okumamın sebebi o an sinirden çıldırdığım için hakim olamıyorum kendime benim en büyük problememim bu işteNeden bela okuyorsun onu anlamadım, bitirmişsin..onun sana onay vermemesimi seni böyle düşündüren?..o sana ceza veriyor sessizliğiyle kendince..aynı durumda kalsan sende yapardın belkide
Bugün itibariyle bütün sitenin onaylamadığı sağlıksız hastalıklı ilişkime son verdim. Çok canım acıyo. Uğradığım hakaretler psikolojik şiddet çok canımı yakıyo kızlarr :sinifsinif:
hakaretler??
ilgisiz alakasız bir sevgili. yanımdayken iyi gidince uzaklaşan biri. aylardır böyle becereemdim ayrılamyı. en yapmalıyım nasıl onu eski haline döndürmeliyim
çok güzel anlatmışsın fiyonk.
:sinifsinif:
Mutlu olabiliyorum belki ama güvenim 0 landı.
Senin isteğinle olmaz emin ol .. erkeklere birşeyleri yaptırmak tam tersi ile sonuçlanır, kendi istemeli ve senin yapman gereken mesafe koy bi süre uzaklaşabilirim sinyalini ver yada ilgini başka şeylere yönelt senin ilgin olmayınca gör bakalım esas istediği neymiş..Erkekler onsuzda gayet iyi yapabileceklerini anladıklarında tutuşuyorlar[/
dün gece hep ağladım.çok kötüyüm.ama bitireceğim. bitti. 48 sattir araıyorum açmıyor. mesaj attım 20 kez cevap yok.ne yapacağım bilmiyorum.:gitme::gitme:
teşekkür ederim HayyaL...
kendine güveni arttıkça erkeklere güveni sıfır oluyor insanın değil mi?
olumsuz düşünmemek için elimden geleni yapıyorum ancak, dürüst duygularımın karşılığı yok gibi geliyor çoğunlukla. "hepsi aynı" düşüncesini atamıyorum kafamdan.(
teşekkür ederim HayyaL...
kendine güveni arttıkça erkeklere güveni sıfır oluyor insanın değil mi?
olumsuz düşünmemek için elimden geleni yapıyorum ancak, dürüst duygularımın karşılığı yok gibi geliyor çoğunlukla. "hepsi aynı" düşüncesini atamıyorum kafamdan.(
....
'Bizim senle hukukumuz var...
Avukatımız var, suçumuz var...
Bizim senle bir ömrü paylaşmaya andımız;
Bu andı çiğneyip iç yüzümüzü ifşa eden ihanetlerimiz,
Birbirimizi kolayca harcamanın lüksü,
Bu lükse sığan baş önde boş boş oturuşlarımız var.
Konuşamayışlarımız, hiçbir şeyi açıklayamayışlarımız,
Kaçıp gitmeyi erdem sayışlarımız var.'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?