Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aynen canım suan bile kendımı zor tutyorum ama yapacak birsey yok atmaya devam edelım bıkarsak daha atmayız:):):):):):)

ama olmazki güzelim yaa,adamlar cvp vermiolar,demekki istemiolar,sonra gurursuz derler peşime düştü derler devam edersek bi de beni bi daha arama derlerse ne kadar kötü bi duruma düşeriz düşünsene :çok üzgünüm: aramamamız gerekio bi yolunu bulup bu isteği yenmemiz gerekiyo sonra ben kendime kızıyorm aradım diye,pişman oluyorum sonucu görünce,ama iş işten geçiyo,sonra tekrar silbaştan,2 ay 5gün olmuş aramayalı,ama birbuçuk yıl durup msj atmışlığım var off of

bende sizin gibiydim aramıcam deyip arıyordum ve niaşnalandığı duyduğum halde hala arıyom önceden bir erkek için değmez diyordum

inş diyorum gerçekten sevse nişanlanmazdı doğru diyorsunuz o benim ilk aşkımdı sizin yaşlarınız kaç bana küçüksün diyorsunuz öğrenebilirmiyim yaşalrınızı

biz artık bu konuda tecrübelendik galiba, benim yaşım 29,çok hatalarım oldu çok pişmanlıklarım, ama sanırım artık biraz olgunlaştım,çünkü hatalarımdan ders çıkarmaya ve bu dersleri hayatımda uygulamaya başladım gerçekten 30yaş olgunlaşma yaşıymış.üzülüyodum da üstelik bu yaşa geldim hala hata yapıyorum diye ama burda yalnız olmadığımı gördüm sizin aranızda,sanal da olsa bu yardımlaşma bana terapi gibi oluyo

hım anladım sağol ben bu yaşta baya tecrübe oldu iyiki varsınız çok sevdim bu forumu herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor bugün ağlamıyorsam sizin sayenizde

ben onun yuvasını yıkmak istemem zaten zadece benden ayrılırken böyle birşey düşünmüyorum dediği için aradım bu dediklerini ona ödetmek için geri gelmesi için aramam o kıza yazık ben üzüldüm o üzülmesin

Son düzenleme:
kızlaaar boşverin beyleriiii

hadi şarkı dinleyelim amaaaaaa
bu şarkı başka şarkıı

Ajda Pekkan / Bambaşka biri :teytey: :teytey:
Sardı korkular gelecek yıllar
Düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar
Gözlerimde canlanıcak yaptığın haksızlıklar
Herşey bambaşka olacak

Döndün bak geldin şimdi
Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi
Seni yalvarırken görmek seni ağlatabilmek
Geçmişi senden geri almak bütün ümidimdi

Olmaz artık kapı açık
Arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık
Bir zamanlar sen de bana acımadın
Yalnız kaldım yıkılmadım ayaktayım

Oh yaşadım yaşıyorum
Başım yukarda meydan okuyorum hayata ve sana
Gönlüm doluyor aşkla barıştım bak hayatla
Başladım yaşamaya hey hey

Şimdi gel de gör beni bambaşka biri
Topladım dağılan kalbimin her köşesini
Ardından ağlayan o zavallı kız nerede şimdi
Gel gör beni

Sevenlere vereceğim sevgimi herşeyimi

Olmaz artık kapı açık

Oh yaşadım yaşıyorum
Başladım yaşamaya hey hey
Şimdi gel de gör beni bambaşka biri
Topladım dağılan kalbimin her köşesini
Ardından ağlayan o zavallı kız nerede şimdi
Gel gör beni

Sevenlere vereceğim sevgimi herşeyimi

Olmaz artık kapı açık

Oh yaşadım yaşıyorum
Başladım hey yaşamaya hey hey

ya da

Demet Akalın / Mucize
yerimseniben

günaydin kizlar nasilsiniz bugün ben uyanir uyanmaz yine beni aramadi dedim artik bitti kabullen diyorum disari cikip dolusacam bugün yagmurda

canım ne yağmuru hava güllük gülistanlık biz kısa kollu dolasıyoruz....aramasın boşver ...aramazsan arama yar aramazsan arama zaten merhem olmzsın sen bnm gönül yarama...

canım ya sarkı dınleyıncede aklımıza o gelıyor ne olacak şimdi ne yapalım...

e canım elbet gelecek, acıyla yaşamasını öğrenmen lazım :)
bi müddet sonra şarkıyı çok seveceksin hem :)

günaydin kizlar nasilsiniz bugün ben uyanir uyanmaz yine beni aramadi dedim artik bitti kabullen diyorum disari cikip dolusacam bugün yagmurda

ay ay ilk zamanları ya normaldir bu düşüncelerin canım :teselli:
gerçekten iyi anlıyorum, ama geçecektir, hakkında hayırlısı kimse o olsun inş :Saruboceq:

güzel elbiseleri giyip kusanacagim senin önünden gecip sana bakmayacagim beni kirdin ya seni dinlemeyecegim yürü anca gidersin yildiz tilbeyi dinleyin yürü anca gidersin acaip moral oldu bana sabah sabah kalbimi verdimi kendimide yetmedi sanaaaaaaaaa yürü anca gidersin

kızlar nasılsınız bakalım akşam yazmıştım ayrılmak üzereyiz diye ama bir türlü ayrılamadık o ağladı ben ağladım bütün gece bitmedi devam ediyor....

bir de dj familia gibi birşeydi.unuttum şimdi kim olduğunu yalvarma diye bi şarkı.
kapanıp dizime yalvarma sakın
seni unutmam yakındır yakın
hatırla gidince nasıl dayandın
vefasız sevginden artık usandım

rap türü başta çok komik geldi müziği falan ama sözler süper moral oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…