Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

walla benım doğum günüm 21 aralık msj beklemıyorum normaldede hep uınuturdu sal..ğım zaten

kızlarr önümüz bayram belki bayram msjı atarlarrr...

benimki öyle bayramdı yılbaşıydı d.günüydü öyle inceliklerden anlamaz.biraz odundur da kendisi.... bu tür günleri küssek eğer ben birazcık bahane yapar bayram kandil vs.mesajı atardım belki bayram kandil vs.vesile olur barışırız diye,genelde hep küs olduğumuz için ben bunları bahane yapardım anlıycanız, :eek: ama hepsinde değil,eğer ciddi bi sorunsa bayramda da yılbaşın da da doğumgününde de aramam. ama bu bayram aramıcam artık,mesajda atmıcam o da atmaz zaten ama yine ben bi umut aramıcağını bile bile küçücük bi umut da olsa bakarım tel :nazar:

bize herşey yasak onlara gelince herşey mübah..... bakalım sonumuz ne olcak,pek umudum yok aslnda,o inadından wazgeçmicek bnde bu eşit olmama durumunu kabul edemicem,we biz die bişy kalmıcak gbime gelio :KK43: ben çıkıorm şmdi,yrn okul war :KK43: yrn yine görüşrz burda,ii geceler =)

canım eğer senle hayat paylaşmaktan bahsediyorsa bu adam ; düşün bakalım onun kısıtlamalarıyla yaşayacağın bir hayat mutlu edecek mi seni...

tamam hepimiz sevgimiz için bazı fedakarlıklar yaparız... ama biz bizlikten çıkmamalıyız...
bu adam senle ilişkiye başladığında kimdin sen ; seni hangi sen olarak sevdi ...

madem 1 hafta düşüneceksiniz ... düşün bakalım ; bu adamın senin hayatındaki artıları ve eksileri neler... sakın sevgili sahibi olmanın verdiği mutlulukla ; sevgilinin sana verdiği mutluluğu karıştırma... bir başka sevgilide de o mutluluğu yakalayabilirsin... sen bir başka sevgili de bulamayacaklarını düşün ... öyle karar ver ... yerimseniben

ay ayyy yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

kızlar ne çok şey yazmışsınız öyle oku oku bitmedi
hepimizin acısı bir hepimizinde zamanla iyileşen yaraları aynı
yalnız ben sanırım kor olan ateşimde biraz öndeyim sanırım, hepinizin acısı taze daha
maşallah ben artık bağımlılık yaptım aşk acısı konusunda
geçen bu sitede bi yazımı gördüm tam 1 sene önce yazmışım bir daha kimseyi sevmicem diye gerçektende o zamandan bu yana kimseyi sevemedim (gönlüm istemiyor çünkü)

bu arada benim işim birazcık karmaşık ben sevdiğim ve ayrılmak zorunda olduğum insan yüzünden acı çekiyorum, bir de ben nişanlanıp ayrıldım (başka biriyle) onun yaptıklarının acısıylada yaşıyorum. ikisi bir ne güzel oluyor anlatamam yeme de yanında yat

kızlar peki aranzıda sevgilisinden ayrılan ve tekrardan başka birini ondan daha çok seven varmı benim artık gelecek diye ümidim inş sizinkiler gelir kesinlikle bitti onun dediği gibi aşk bitti.

niye sordunki ben kargoyla geri gönderdim hediyesini ya gönder yada at çöpe insan çöpe atmaya kıyamıyor sendemi ayrıldın sevgilinden

sevgilisinden ayrılanlar kulubündesin canım... biz hepimiz ayrılık acısını paylaşıyoruz burda...

bu arada senden sonra nişanlanmışsa bırak yoluna gitsin... zaten sana hakettiğin değeri vermiyormuş... sakince yaşa acını ; arama sorma... zamanla azalıyor içinde sevgisi...
emin ol geçiyor ... :teselli:

yawrusum bana kızıyorsun ama keske benimkide(eskı ben)hemen sarsılsada bana geri donse ..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bak bak... acım azaldı diye gelme üstümeee... :eek:klava:

yani ne diyeyim ki... doğru olduğuna inandığı şeyi yapsın ki sonra tekrar senin canını yakmasın... ama tekrar söylüyorum sana ; benimki başka bir eski sevgili ile sarsıldı ; şimdi başka bir eski sevgiliyle iletişime geçmiş... artık o sevgiliye kızmıyorum zaten ... yerimseniben

benim 2 yıl boyunca sevdiğim ; inandığım adamda tuhaflık... bunu görmek de acımı inan oldukça azalttı... çünkü ona dair herşeyi siliyor içimden bu durum ...

kızlar peki aranzıda sevgilisinden ayrılan ve tekrardan başka birini ondan daha çok seven varmı benim artık gelecek diye ümidim inş sizinkiler gelir kesinlikle bitti onun dediği gibi aşk bitti.

canım bu sana bağlı
eğer onu unutup, başka birini sevmek istiyorsan emin ol seviyorsun
ama yok ona aşını hiç bitirmeyi istemiyorsan, herkese ya da herşeye baktığında o aklına geliyorsa o zaman kime bakarsan bak bi kulp bulacaksın ve sevemiyeceksin

ay ayyy yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

kızlar ne çok şey yazmışsınız öyle oku oku bitmedi
hepimizin acısı bir hepimizinde zamanla iyileşen yaraları aynı
yalnız ben sanırım kor olan ateşimde biraz öndeyim sanırım, hepinizin acısı taze daha
maşallah ben artık bağımlılık yaptım aşk acısı konusunda
geçen bu sitede bi yazımı gördüm tam 1 sene önce yazmışım bir daha kimseyi sevmicem diye gerçektende o zamandan bu yana kimseyi sevemedim (gönlüm istemiyor çünkü)

bu arada benim işim birazcık karmaşık ben sevdiğim ve ayrılmak zorunda olduğum insan yüzünden acı çekiyorum, bir de ben nişanlanıp ayrıldım (başka biriyle) onun yaptıklarının acısıylada yaşıyorum. ikisi bir ne güzel oluyor anlatamam yeme de yanında yat

ben de iyiyim canım ... benim ateşim köz oldu ... küllerinden doğacağım...
ay yine arabesk oldum ben ... -tatlicadiarzu-

ben yeniden seveceğim arkadaşlar... umudum var... hem de beni benden çok seven birini seveceğim... acelem yok ... hemen hayatıma biri girmesin zaten... biraz tadını çıkarayım şu halimin... acım azalıyor ... artık yalnızlığımın tadını çıkarmaya başlıyorum...

selen_ ay anlamadım ben ... nişanlından neden ayrıldın ?

elbette olacak... önce buna inanman lazım ama...
neden bu acıyı ; yalnızlığı yaşamak zorunda olasın ki....
önce acının geçmesini bekle ... sonra elbette biri gelip senin yüzünü gülümsetecek...
tabii sen istersen ... :teselli:

selen_ ay anlamadım ben ... nişanlından neden ayrıldın ?

nişanlımdan ben ayrılmadım canım
o nişanı attı
sebeplerini hiç sorma abuk subuk bişeyi bahane edip ayrıldı (ben yapamıcam dedi, bu da ne demek oluyorsa), sonrasında herkes onun üstüne yüklenince (neden ayrıldın diye) beni karaladı durdu, nişanı atalı kaç ay oldu hala ardımdan lafımı ediyormuş :) erkek başına. duydukça kahroluyorum ama napıyım. diyorum ya ben acılara alıştım pek acı vermiyor o yüzden

ben walla dayanamıyorum ne yüzsün birsey oldm yaa süreklı msj atmak istiyorum yaa.hele kı ben ..ona derdim ztn ayrılırsak sana doncmi sanma derdim bak ne oldu offfff

kızlar yorumunuz için tşk ederim bana hak ettiğimdende falz değer veerdi aslında ben kıymeti bilmedim

canım bu sana bağlı
eğer onu unutup, başka birini sevmek istiyorsan emin ol seviyorsun
ama yok ona aşını hiç bitirmeyi istemiyorsan, herkese ya da herşeye baktığında o aklına geliyorsa o zaman kime bakarsan bak bi kulp bulacaksın ve sevemiyeceksin

unuttup sevmek stiyorum ama olmuyor sabah akşam hep yanımda gülüşü gözleri hiç aklımdan çıkmayı sanki arayacak sni seviyorum bitanem beni affet diyecekmiş gibi ama öyle olmucak unutmak istiyorum unutacamda en azından unutmak zorundayım kaç gündür doğru düzgün yemek yemedim bana kıyamayan o nasıl kıydı hala sindiremedim benim için o kadar şey yapan kişi belkide o haklı bunaldı zorluklardan

saliha cım seninde nişanlanmış ayy gerçekten çok acı verici ben bile duunca üzüldüm :KK43:
seni düşünemiyorum..
ama inan sevse başkasıyla nişanlanmazdı.demek sevmemiş seni sevmeyeni sende sevme daha yaşın genç daha çokkk seversin tatlış

ben walla dayanamıyorum ne yüzsün birsey oldm yaa süreklı msj atmak istiyorum yaa.hele kı ben ..ona derdim ztn ayrılırsak sana doncmi sanma derdim bak ne oldu offfff

sorma selincim yaa, benim de derdim aynı ben de sürekli msj atmak istiyorum adam artık cvp vermiyo msjlarıma iki aydır tutuyorum kendimi ama 5 senedir bu durumdayım, nasıl kurtulucam msj atma sendromundan bilmiyorum,bir yıl görüşmeyiz mesela,dururum dururum msj atıveririm bi bahaneyle, ya da yılbaşı derim d.günü derim,6 ay sonra örneğin atıveririm.yani uzun süre durup durup sonra içimdeki bu isteğe yeniliyorum,halbuki biliyorumki atmamak en doğrusu,bile bile atıyorum yine,hepsine de hep atlardı hemen cevap yazardı ya da arardı,artık cevap da vermiyodu en son yolladığımda ama hala o istek geliyo geçen ay da facebook ekliycektim hemde daha önce eklemiştim ark.davetimi kabul etmemişti bikaç ay önce,geri aldım daveti ama nerdeyse yine ekliycektim,çokk zor tuttum kendimi,bununla ilgili konu da açmıştım,aramadan duramıyorum die ama kapattılar bu çok kötü bi sorun yaa,nasıl aşılır bilmiyorum :çok üzgünüm::nazar: attıkça da atası geliyo insanın,cevap vermeyince de daha çok atmak istiyo insan nasıl cevap vermez gibisinden :nazar: ticker'ım bile onu aramadığım gün sayısı, cesaret alıyım da aramıyım diye

Son düzenleme:
saliha cım seninde nişanlanmış ayy gerçekten çok acı verici ben bile duunca üzüldüm :KK43:
seni düşünemiyorum..
ama inan sevse başkasıyla nişanlanmazdı.demek sevmemiş seni sevmeyeni sende sevme daha yaşın genç daha çokkk seversin tatlış

salihacım ya evet gerçekten sen daha küçükmüşsün yaaa...
daha ne umutların olacak senin... önce bunu kabul et...
sonra zaten acın geçecek ; onun gülüşleri ; sesi silinecek aklından...
hepsi zamanla ama... :teselli:

unuttup sevmek stiyorum ama olmuyor sabah akşam hep yanımda gülüşü gözleri hiç aklımdan çıkmayı sanki arayacak sni seviyorum bitanem beni affet diyecekmiş gibi ama öyle olmucak unutmak istiyorum unutacamda en azından unutmak zorundayım kaç gündür doğru düzgün yemek yemedim bana kıyamayan o nasıl kıydı hala sindiremedim benim için o kadar şey yapan kişi belkide o haklı bunaldı zorluklardan

işte bunu yaparsan kimseyi sevemezsin canım
çünkü onu haklı çıkarıyorsun zorluklardan bunaldı diyorsun

sana tek birşey söyleyim
-GERÇEKTEN SEVEN HİÇ BİR İNSAN ZORLUKLARDAN BUNALMAZ
-GERÇEKTEN SEVEN SENİ İSTEYEN BİRİ VARKEN BEN KARARINA KARIŞAMAM SEN NASIL BİLİYORSAN ÖYLE YAP DİYEREK SENİ KARARLARINDA YALNIZ BIRAKMAZ!
-GERÇEKTEN SEVENLER MESAFELERE YENİLMEZ
-GERÇEKTEN SEVEN ANLAYIŞSIZ OLMAZ
-GERÇEKTEN SEVEN SENİN İÇİN BİŞEYLER YAPAR! KADER KISMET DİYEREK KESTİRİP ATMAZ YA DA ÖYLECE BEKLEMEZ!.....

sana o kadar çok madde sıralayabilirim ki. ha bunlar seninle ilgili maddeler filan değil ama genelimizin yaşadığı sorunlar canım. o yüzden hiç kimseyi haklı görme

aynen canım suan bile kendımı zor tutyorum ama yapacak birsey yok atmaya devam edelım bıkarsak daha atmayız:):):):):):)

X