Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr önümüz bayram belki bayram msjı atarlarrr...
bize herşey yasak onlara gelince herşey mübah..... bakalım sonumuz ne olcak,pek umudum yok aslnda,o inadından wazgeçmicek bnde bu eşit olmama durumunu kabul edemicem,we biz die bişy kalmıcak gbime gelio ben çıkıorm şmdi,yrn okul war yrn yine görüşrz burda,ii geceler =)
niye sordunki ben kargoyla geri gönderdim hediyesini ya gönder yada at çöpe insan çöpe atmaya kıyamıyor sendemi ayrıldın sevgilinden
yawrusum bana kızıyorsun ama keske benimkide(eskı ben)hemen sarsılsada bana geri donse ..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
kızlar peki aranzıda sevgilisinden ayrılan ve tekrardan başka birini ondan daha çok seven varmı benim artık gelecek diye ümidim inş sizinkiler gelir kesinlikle bitti onun dediği gibi aşk bitti.
ay ayyy yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
kızlar ne çok şey yazmışsınız öyle oku oku bitmedi
hepimizin acısı bir hepimizinde zamanla iyileşen yaraları aynı
yalnız ben sanırım kor olan ateşimde biraz öndeyim sanırım, hepinizin acısı taze daha
maşallah ben artık bağımlılık yaptım aşk acısı konusunda
geçen bu sitede bi yazımı gördüm tam 1 sene önce yazmışım bir daha kimseyi sevmicem diye gerçektende o zamandan bu yana kimseyi sevemedim (gönlüm istemiyor çünkü)
bu arada benim işim birazcık karmaşık ben sevdiğim ve ayrılmak zorunda olduğum insan yüzünden acı çekiyorum, bir de ben nişanlanıp ayrıldım (başka biriyle) onun yaptıklarının acısıylada yaşıyorum. ikisi bir ne güzel oluyor anlatamam yeme de yanında yat
kızlar peki aranzıda sevgilisinden ayrılan ve tekrardan başka birini ondan daha çok seven varmı benim artık gelecek diye ümidim inş sizinkiler gelir kesinlikle bitti onun dediği gibi aşk bitti.
selen_ ay anlamadım ben ... nişanlından neden ayrıldın ?
canım bu sana bağlı
eğer onu unutup, başka birini sevmek istiyorsan emin ol seviyorsun
ama yok ona aşını hiç bitirmeyi istemiyorsan, herkese ya da herşeye baktığında o aklına geliyorsa o zaman kime bakarsan bak bi kulp bulacaksın ve sevemiyeceksin
ben walla dayanamıyorum ne yüzsün birsey oldm yaa süreklı msj atmak istiyorum yaa.hele kı ben ..ona derdim ztn ayrılırsak sana doncmi sanma derdim bak ne oldu offfff
saliha cım seninde nişanlanmış ayy gerçekten çok acı verici ben bile duunca üzüldüm
seni düşünemiyorum..
ama inan sevse başkasıyla nişanlanmazdı.demek sevmemiş seni sevmeyeni sende sevme daha yaşın genç daha çokkk seversin tatlış
unuttup sevmek stiyorum ama olmuyor sabah akşam hep yanımda gülüşü gözleri hiç aklımdan çıkmayı sanki arayacak sni seviyorum bitanem beni affet diyecekmiş gibi ama öyle olmucak unutmak istiyorum unutacamda en azından unutmak zorundayım kaç gündür doğru düzgün yemek yemedim bana kıyamayan o nasıl kıydı hala sindiremedim benim için o kadar şey yapan kişi belkide o haklı bunaldı zorluklardan