Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar nasılsınız bakalım akşam yazmıştım ayrılmak üzereyiz diye ama bir türlü ayrılamadık o ağladı ben ağladım bütün gece bitmedi devam ediyor....

valla sana söyleyeyim ; sakın o gözyaşlarına inanıp ... yanlış kararlar alma ...
ben de sarılıp ağladığım adama inanmıştım ; acaba yanlış mı yapıyorum diyen adama...
düşün biraz demiştim... 10 gün sonra geldi yanıma ve bambaşka biri...
tüm kalbimle inanmıştım gözyaşlarına...

umarım senin sevgilinin gözyaşları gerçekten kalbinden geliyordur canım... vicdanından değil...

Kızlar, yazdıklarınızı takip ediyorum ama yazacak halim yok valla, çok hasta gibiyim bugün, midem bulanıyor, ağrıyor, başım patlayacak gibi, hiç halim yok, fenayım. :bbo:
Valla bu durumda ne aşkı düşündüğüm var ne acısını. İyiymiş böyle be.
Aşk acısına dayanamayanlara tavsiyem. Şöyle kısa kollarla hafif de nemli saçla soğukta bi gezip üşütün, valla ne aşk kalıyor ne acısı. :1closedeyes:

.... şaka yaptım beee...girin içeri çabuk hoşşikler sizi... :mymeka:

ülen dalga mı geçion bizle sen :):):):):):) geçmiş olsun cnm yaaa kıyamam.. gel ben seni iyilkşertirrim...

ulen zaten bu adam beni hasta etti daha ne olsun midemde 4 tane ülser var ya ... canımımı istiyon nan sen benim:):)::):):)

PRENSES06
Kız o aramadan duramıyorum diyen senmiydin :roflol: hatırladım o topiği
allah iyiliğini vermesin niye arıyosun 1,5 yıl sonrada aranırmı ki ya fisfisfis ne biliyim yhapı meselesidir belki sende böylee msj atasın geldimi yaz yaz dök içini sonra msjı başkasına yolla ona yollama hem içini rahatlatmış olursun gamyoncuiremsu

kız ben varya beraberkende hatalı ben olurdum hep kapris yapardım hatta durduk yere telefonu suratına kaaptırdım bişey yokken ama yine aramazdım hep o uğraşırdı
ben biraz gaddarım galiba benneyaptımki

walla canım ilkden aynı bızde oyleydık ama fazla naz asık usandırıyor.git basımdan seni görmek istemiyorum dediğimde bile alttan alırdı.şimdi uyandı bu seferde istemiyorum diyince şutt..bu ne ya şimdi...seninki iyi miş yine...

yaa kızlar çok ilerlemişsiniz,bugün aybaşı bi yoğunluk var o yüzden.okuyamadım ama işim biter bitmez tekrar gelip okuycam :a015:

ben walla dayanamıyorum ne yüzsün birsey oldm yaa süreklı msj atmak istiyorum yaa.hele kı ben ..ona derdim ztn ayrılırsak sana doncmi sanma derdim bak ne oldu offfff

sakın sakın. mesaj atmaaaaaaa.
atmaaaaaa.
herşeyi yap ama mesaj atma ve onu arama..
senden haber almasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…